Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Hustomten

Bubblans egna Hustomte. I dagens moderna samhälle mer känd som admin eller moderator. Likt mina äldre släktningar fejade och hjälpte till på gården där Husbonn och Husmor inte kommer åt eller hinner, gör jag samma sak på Bubblan.

Hustomtar har alltid haft en diger uppgift att hålla oknytt borta från att ställa till ofog. Det är även en av de återkommande sysslorna för mig här. Numera är oknytten digitala och kallas troll och deras avlämningar spam. Sådant hör inte hemma på Bubblan och Hustomten motar bort dom så fort det bara går.

Ser du ett konto med lockande bild, en invit till att chatta och gärna en länk till nån sida på det stora Nätet, då är det troligen ett troll som irrat sig in. Dyker det upp inviter i folks gästböcker är det definitivt så. Ring i klockan så kommer Hustomten sättandes. Följer man länken eller svarar på inviterna väntar inget annat än lycksökare som vill tjäna pengar. Bubblan är INTE rekryteringsplats för sådant!

Vad Bubblan är däremot, är en plats att läsa heta noveller. Eller publicera sådana, om man skrivit något man vill att andra ska läsa. Det är den roliga delen av Hustomtens sysslor. Att få läsa och godkänna dessa! Men ack vad svårt det är ibland att få till det. Om din novell inte godkänns kontakta gärna Hustomten via PM så förklarar jag gärna vad som behövs för att passera kontrollen. Vi är väldigt snälla i vår bedömning men har vissa grundläggande krav. Läs något av Hustomtens inlägg (ser ut som noveller som Hustomten skrivit) så förklaras saker i detalj!


Sist men inte minst: hustomten påminner om att du som läser kan göra något otroligt enkelt och fantastiskt för att göra någon glad! Vad undrar du? Jo! Alla de som lägger ut snusk och fantasier här för beskådan har lagt tid och energi på det. De vet att de inte får nåt för det utan vill dela med sig för att roa andra. En liten rad under novellen från dig som läst gör all skillnad! Några uppmuntrande ord, förslag på vad som kan bättras, eller lovsång. välj - men det är ett enkelt sätt att göra de som skriver glada och motiverade att fortsätta!

Gästbok

Huldran

Hmm, Hej Hustomten. SBS eller bara vanligt grus i maskineriet? I går gick det att lägga in texter, flera stycken. Nu, kl:20.05 inte alls. Får inget svar efter att ha tryckt Ctrl+v efter varann. Den tomma bilden endast hoppar ca 10 cm men fortfarande inget av det kopierade har fastnat.

Ledsen, //Huldran.
Ps. En annan bubblare hade samma problem för några dagar sedan. Kom inte in med kopierat material. DS.

Ps2. OBS. Min e-post fungerar inte! Bubblan - PM okej. DS.

20/7 kl. 20:19

Skriv i gästboken