Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Tankar och nyheter från Hustomten och Fröken H

Smått & Gott om Allt & Inget

Sidan om du vill veta vad som händer med Bubblan eller bara vad vi som driver den har att säga!

Hetta i mörkret?

Hetta i mörkret 2023-10-18

Hann få in några uppdateringar av Bubblans maskineri under sommaren. Fokus var främst på sådant som kanske inte syns utåt men varit i behov av uppmärksamhet länge. Bugfixar främst men också sådant som möjliggör nya finesser som faktiskt syns! Inte allt jag ville och tänkt men det jobbar jag vidare med i höstmörkret.

Annars är det jag saknar mest här engagemang. Inte bara mitt eget (det står jag för) och inte hos de som är aktiva. Ni som syns, ni syns. Men det känns som det är en sinande skara, eller? Undrar försynt vad som kan tänkas behövas för att locka fler att skriva kommentarer på fler författare och noveller. Har mina egna idéer men är idel öra för den som har en åsikt.

Ta hand om dig nu när höstmörkret kryper inpå! Läs nåt hett att komplettera den ångande koppen som värmer dina händer och kropp!
 

(15 kommentarer) - Kommentera »

Skön sommar!

Skön sommar 2023-06-19

Äntigen sommar, grönska och värme!

Det har varit ett intensivt halvår för oss som ror skutan, men Hustomten snickrar på saker i det dolda med förnyad sommar-energi!

Apråpå verka i det dolda på sidan: en positiv reaktion på något du läst gör sig bäst som kommentar på novellen. Då ser inte bara författaren utan alla andra. Inspirerar, uppmuntrar, bidrar och engagerar!

Tittar med extra strängt öga på de som använder denna sida mest som en kontaktsida och PM-funktionen som potentiell sexchat.
Respektera integritet och låt folk läsa erotik utan att bli bombarderade med intrikata frågor och förslag. Ok?


Ha nu en UNDERBAR sommar och tveka inte att höra av er om det är något!

(1 kommentarer) - Kommentera »

Grus i maskineriet

Vattenläcka... 2022-11-17

Uppdatering 2023-07-11: Problemet med att sökning av noveller medelst kategorier inte fungerade, är åtgärdat. Se kommentar nedan för mer info.

Vad som hänt: Efter en uppgradering av webhotellet Bubblan ligger på, slutade saker fungera häromdagen. Det mest akuta är fixat: novellernas texter syntes inte. Några småsaker utöver det har Hustomten både identifierat och fixat. Andra saker är under Hustomtens ömma vård.

Detta funkar i dagsläget inte:

* Sidan "Kontakta Bubblan": Delvis fixad, just nu bara påslagen för inloggade användare för säkerhets skull.
* Gilla-knappen (den funkar faktiskt, men man märker inte resultatet förrän man laddar om sidan. Det ska inte behövas). Tack för tipset!
* [Åtgärdat 20230711] Sökning av noveller med kategori (sidan Noveller och knapparna med kategorier). Tack för tipset!

* Knappen "visa fler kommentarer". Tack för tipset!
 

Ser du nåt som slutat funka, som inte finns i denna lista? Skicka PM till Hustomten! Listan uppdateras fortlöpande.

(10 kommentarer) - Kommentera »

Halloweenpul

Pula med pumpor? 2022-10-24


Hustomten pular med sina verktyg - men det är inte pumpor som gäller! Det knackas på Bubblans rördragningar istället.

Målet är att ge er författare lite mer info om era noveller: en personlig statistiksida. Till detta lite trevlig funktionalitet som gagnar författare och alla läsare (med konto).

Innan Hustomten är klar med allt detta kommer det successivt ändras lite här och var på Bubblan. Frågor eller åsikter? En kommentar här under nyheten eller PM till Hustomten!

Syndiga Hustomtekramar till alla!
 

(2 kommentarer) - Kommentera »