Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • För Henne, Honom OCH Paret

Information

Kön
Kille

Senaste novellerna

3/5 kl. 08:11
Vetenskaplig undersökning
1/5 kl. 12:15
Jobba hemifrån
28/4 kl. 20:10
Omväg till fjällstationen

zzzzaragon Offline(Offline)

Jag är en lyckligt gift man. Men ett stressigt småbarnsliv liv gör att mina drifter inte får utlopp så ofta som jag önskar och då tar jag min tillflykt till fantasierna. Vissa av fantasierna får ni läsa här. Det kommer bli en blandning mellan exklusivt innehåll för denna sida, och sådant jag redan publicerat på andra sidor.

Ingen av mina noveller är 100 % självupplevda, utan baseras framförallt på fantasier som jag själv tänder på. Ett återkommande tema för mina noveller är välutrustade män, nätta kvinnor, mycket känslor och ett hopp om en bestående, trofast relation.

Jag hoppas att mina noveller inte bidrar till känslan av att män behöver ha en stor kuk för att betyda något, eller att kvinnor som inte är små och smala är oattraktiva. Verkligheten överträffar alltid dikten - Sex är alltid bättre i verkligheten än i fantasier inspirerade av noveller. Men i mina tafatta försök att göra det skrivna sexet nästan lika fantastiskt som det verkliga, så tar jag till överdrifter som kanske både är overkliga och ouppbyggliga. Men i verkligheten är jag övertygad om att sex kan vara lika fantastiskt även om mannen inte är välhängd eller om kvinnan inte är minimal.

I mina noveller förekommer aldrig våld, tvång, släktskap eller otrohet. Litteratur som bygger på sådant anser jag är skadligt och jag uppskattar att denna sida så tydligt flaggar för sådant innehåll. Sen finns det annat jag aldrig kommer skriva om (t ex homo eller analt), för att jag själv inte alls tänder på det, men jag dömer inte dem som gör det.

Gästbok

Zzzzaragon har inga inlägg i gästboken.

Skriv i gästboken