Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Information

Kön
Kille
Ålder
36 år
Landskap
Småland

Senaste novellerna

26/8 kl. 09:30
Tyngden av ett foto
26/8 kl. 09:26
Min barndomsvän är porrstjärna
12/8 kl. 13:06
Cover story
12/8 kl. 13:02
Konsertpianisten
26/7 kl. 00:23
I ett svalt garage i Simrishamn
10/7 kl. 01:25
Skör som en dröm
9/7 kl. 17:55
Som tack för lånet
24/6 kl. 00:22
Dofter av minnen
8/6 kl. 13:44
Den lyckligaste flickan på jorden
8/6 kl. 13:38
En lång röd fläta
Visa fler noveller

zzzzaragon Offline(Offline)

Jag är en lyckligt gift man. Men ett stressigt småbarnsliv liv gör att mina drifter inte får utlopp så ofta som jag önskar och då tar jag min tillflykt till fantasierna. Vissa av fantasierna får ni läsa här. Det kommer bli en blandning mellan exklusivt innehåll för denna sida, och sådant jag redan publicerat på andra sidor.

Ingen av mina noveller är 100 % självupplevda, utan baseras framförallt på fantasier som jag själv tänder på. Ett återkommande tema för mina noveller är välutrustade män, nätta kvinnor, mycket känslor och ett hopp om en bestående, trofast relation.

Jag hoppas att mina noveller inte bidrar till känslan av att män behöver ha en stor kuk för att betyda något, eller att kvinnor som inte är små och smala är oattraktiva. Verkligheten överträffar alltid dikten - Sex är alltid bättre i verkligheten än i fantasier inspirerade av noveller. Men i mina tafatta försök att göra det skrivna sexet nästan lika fantastiskt som det verkliga, så tar jag till överdrifter som kanske både är overkliga och ouppbyggliga. Men i verkligheten är jag övertygad om att sex kan vara lika fantastiskt även om mannen inte är välhängd eller om kvinnan inte är minimal.

I mina noveller förekommer aldrig våld, tvång, släktskap eller otrohet. Litteratur som bygger på sådant anser jag är skadligt och jag uppskattar att denna sida så tydligt flaggar för sådant innehåll. Sen finns det annat jag aldrig kommer skriva om (t ex homo eller analt), för att jag själv inte alls tänder på det, men jag dömer inte dem som gör det.

Gästbok

Nightcare

Hej! Vad kul att du sätter värde på mina synpunkter. Jag tror som sagt att du skulle kunna bredda ditt tema på ett alldeles utmärkt sätt, för du har så många bra element i din verktygslåda. Du kan ju testa att välja bort bara ett av elementen någon gång då och då. Kanske personer med hyffsat självförtroende som omväxling.

Men du ska ju inte heller konstra till det, och inte vara det som är du. Någonstans utgår man ju från det som är man själv, och utan det kan det bli ganska krystat. Jag har nog också svårt att skriva initierat om grabbar med stort självförtroende.

Vad gäller dina idéer. Först och främst tack igen för att du över huvud taget frågar lilla mej. Jag skrattade högt när jag såg tvåan. En vanlig pappaskämtande man ligger mig varmt om hjärtat. Nightowl har till och med föreslagit att jag ska föra in just det elementet själv in någon novell. Men du får gärna börja. Men vad gäller supermodellen behöver hon väl inte ha stora silikontuttar och anknäbb. Snälla.

Trean har ju alltid stor potential. Det är en typisk historia som du skulle kunna göra helt lysande.

Ettan är kanske lite basic. Så börja med de andra två.

Idag kl. 12:31

Skriv i gästboken