Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Information

Namn
N.N.
Kön
Kille
Landskap
Skåne

Nils Offline(Offline)

År en gube? som gärna läser mjuka sköna berättelser på olika sidor på nätet.Min ålder har väl mindre betydelse men är ung i sinnet.Bubblan är en av mina favoriter. Tycker även om ett smulltronställe på västkusten som solen får smeka ett bart skinn på alla som känner för det.

Gästbok

Huldran

Hejsan, Nils.
Bröst, ja det är riktigt. Det kan bli tungt och ibland blir det tungt för ryggen. BH med smala axelband är inget för mig, då skär det in i axlarna och gör efter en stund ont. Men numera finns det speciella stöd att sätta fast på axelbanden för att belastningen skall fördelas ut. Till vardags använder jag bh:ar med bredare axelband. Men jag gillar mina bröst!

16/10, 2014 kl. 19:52

Deep

Hej Nils!

Kul att du gillar Camping-serien.
Den är publicerad tidigare men inte på gamla hard.nu, utan sexhistorier.se. Det stämmer dock att ytterligare en del (Tillbaka) har publicerats där tidigare. Den delen kommer (förhoppningsvis) snart även hit till bubblan, men i lite förändrad form i slutet. Dock ligger jag mer än en vecka efter plan... Sorry
/Deep

15/10, 2014 kl. 23:43

Huldran

Tack, Nils, för din kommentar. Läs vidare så får Du se vad som händer. Men bli inte förskräckt - ännu!

6/2, 2014 kl. 16:59

Deep

Tack för alla dina kommentarer! De uppskattas och jag är övertygad om att de är fler med mig som märker och saknar dig om du någon dag inte är här i Bubblan och kommenterar.

Eva och berättaren i Midnatt råder, skulle egentligen ha varit del av flera delar till årets julkalender men nu blev det inte så, utan jag lappade snabbt ihop det jag hade till en färdig del.

Det finns lite bitar och idéer kvar och kanske, kanske blir det en del till innan jul. Men bara om det blir bra nog och klart i tid.

/Deep

9/12, 2013 kl. 17:59

grodan

Hej igen. Tackar för uppskattningen men jag vill inte visa mer än jag gör. Fantasin måste få ha lite utrymme också.

Ska ha badet i åtanke om jag är i trakten.

3/1, 2013 kl. 22:58

grodan

Visst är bröst härliga. Gillar detaljer som den uppnosiga vårtan. Men om man visar allt finns ingenting kvar för fantasin.

Du får själv tänka dig 2:an, magen höfterna ...

Läs, pillaoch njut

3/11, 2012 kl. 11:45

Blyerts

Mitt finger slant. Du har läst den förut på en annan sida. Jag skall se om jag kan fixa till det! Den är inte "exklusiv"!

5/9, 2010 kl. 17:25

Sussi

Det är väl bra att alla är olika respektive att alla har olika böjelser. Respekterar att du gillar rakat men själv gör jag det inte.

10/4, 2010 kl. 14:54

Felicia

Jag håller verkligen med, älskar den där bilden och den passar fint till bilderna jag har i huvudet när jag skriver..

11/10, 2009 kl. 12:27

Skriv i gästboken