Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

14/11, 2023 kl. 21:01, av it-chefen

Hedda och Annie

Del 2 av 4 i serien Heddas äventyr

Heddas upplevelse med Annie har väckt en enorm sexuell aptit men också något av en identitetskris.

Hedda hade haft väldigt svårt att förhålla sig till sina upplevelser med Annie för ett par veckor sedan. Tankarna flög konstant tillbaka till den heta eftermiddagen då Annie sett henne gå lös på sig själv i sin säng för att sedan sluta i att de såg på varann medan de lekte till orgasm. Förvirringen inom henne var total – var hon lesbisk nu? Intresset för killar hade förvisso inte svalnat, tvärt om hade hela upplevelsen gjort att hennes underliv inte tycktes få nog och bad ständigt om uppmärksamhet utan hänsyn till om hon var i skolan, på gymnastikträning, hängde med vänner eller åt middag med familjen.

Heddas liv kretsade runt att hitta små tillfällen att tvångsmässigt onanera för att över huvud taget fungera mellan gångerna. Hon hade till och med börjat onanera i skolan, på toaletterna. Det hade börjat med att hon smet in på en toalett man bara kan nå utifrån skolgården på lunchrasten vid ett särdeles besvärligt kåtslag. Orgasmen började omedelbart byggas upp i kroppen efter bara ett fåtal sekunder där hon stod och flinkt smekte över hennes bultande mus. En kraftfull orgasm fick henne att skakande sjunka ihop på golvet efter mindre än en minut! Sedan dess hade hon ursäktat sig från både gympan, kemin och hemkunskapen för att ge sig själv en snabb orgasm.

Även om hon njöt så började det dock kännas besvärligt. Hedda kände sig inte sällan skamfylld och onaturlig av sin till synes omättliga sexlust. En bra dag räckte det om hon fingrade sig i duschen på kvällen – men när minnena av Annie rusade som mest, eller killarna i skolan var extra snygga, då kunde det bli tre-fyra orgasmer på en dag! Hon tänkte ofta att det är tur att det går så fort för henne och att hon blir så våt, annars hade hennes underliv säkert varit ett enda stort ömt skav vid det här laget.

Annie verkade påverkas på ungefär samma sätt, så mycket hade Hedda märkt. Hon hade vid ett flertal tillfällen försökt få till fler onanitillfällen över de ynka två veckorna som gått men Hedda hade inte riktigt vågat. Hon var rädd för sin sexualitet och vart det skulle leda till i långa loppet. Annie hade svarat med irritation och sista gången hade hon till och med i protest låst in sig på Heddas rum och onanerat i hennes säng, vilket slutade i ett större gräl. Hela situationen var helt bisarr!

Så här var hon nu, kåtare än en katt i maj, Annies svajande vänskap och osäker på om hon borde söka vård för akut kåthet. Hon ville att det skulle gå tillbaka till hur det var innan, då hon och Annie kunde plugga matte och prata om normala saker utan att behöva hamna i någon form av sexuell situation, men den dörren var nog stängd för alltid.

En uppsida var att hon var inbjuden till en kille som går på tekniklinjen till helgen! Hans familj äger en vacker gård strax utanför stan, rika som troll. De skulle visst till sin lägenhet utanför Ibiza för en vecka, så John, som han heter, skulle passa på och ha fest. Han hade verkat lite intresserad av Hedda sedan de träffats på ett ungdomsdisko för ett par månader sedan men något mer hade inte hänt. De var tre tjejer från hennes klass som var inbjudna och Alfred skulle också vara där. Även om det var långsökt att tro att Snygg-Alfred skulle bry sig om henne, så kunde hon ju alltid titta och drömma. Hedda hade dessutom fyra cider gömda sedan hon "nollades" vid skolstarten på den nya gymnasieskolan!

Så kom lördagen. Hedda hade packat festkläder och sina cider redan till skolan för att kunna följa med till Isabel hem och sminka sig och göra sig iordning för festen. Isabel bor dessutom närmast Johns ställe, även om det skulle vara långt att cykla i vilket fall. De fnittrade, pratade om killar, sminkade sig och var så där härligt upprymda som man bara kan vara inför en fest.

Kvällen kom och tjejerna anlände till festen fulla av förväntan (och lite av Isabels mammas Xante). Det var många där och Hedda kände inte igen hälften. Hon blev lite imponerad av killarnas kontaktnät, själv har hon inte mer än ett fåtal bekanta som inte går på samma skola. Hedda var ingen van alkoholkonsument, så det lilla hon hade mäktat med att dricka hos Isabel hade gjort henne alldeles varm och lycklig.

Kvällen gick och festen blev en succé. Hedda hade dansat med sina vänner hela kvällen bara för snabba avbrott för att dricka lite cider eller gå på toaletten. De invasiva sextankarna hade hållits i schack av att sjunga till den öronbedövande musiken och främst umgås med tjejerna. John hade valsat fram och försökt hänga med vid några tillfällen, men han var ingen dansare precis, så han hade återgått till att sitta vid barbordet tillsammans med alla andra killar. Alfred tycktes inte ha dykt upp och när det kom till kritan så var det kanske lika bra att slippa distraheras.

Det var dags att gå hem då Hedda plötsligt fick syn på Annie. Hon hade ingen aning om att Annie var bjuden, men det var inte det som chockade henne mest. I en kortkort kjol och vitt linne som visade hennes platta mage satt hon och viskade någonting i örat på John som fick honom att le som ett fån. Ett styng av ofrivillig svartsjuka sköt genom Hedda. John var ju intresserad av henne! Och vad hände med deras förhållande, skulle Annie plötsligt börja ligga med killar nu bara för att hon varit för feg för att följa upp deras heta lekstund? Eller vadå förhållande, de var ju bara vänner... Heddas känslor stormade ohejdat i henne och hon kunde inte få grepp.

Det blev för mycket. Alkoholen tycktes förstärka alla känslor och glädjen som varit där hela festen byttes snabbt mot en värk i maggropen som gjorde att tårarna vällde upp i hennes ögon. Med snabba steg gick hon bort från festen, upp mot övervåningen för att fly, men inte utan att Annie hann få en skymt av hennes sammanbrott. Hon hittade en toalett där hon satte sig på toalocket och försökte samla sig.
-Vad händer? Varför känner jag så här?! Jag VILL ju inte ha John! Visst, han är söt mot mig och ser bra ut, men brunhåriga killar har ju aldrig varit min grej. Och Annie, det är väl bra att hon kan få kåta sig mot någon annan, det är ju vad jag vill! tänkte hon. Tankarna skrek inom henne, mot henne. Men så tystnade de plötsligt av att det knackade mjukt på dörren.

-Vem är det? frågade Hedda.
-Det är din älskarrrina, fnittrade en uppenbart berusad Annie utanför. Hennes humor var verkligen inte välkommen. Hon verkade ha ett nyfunnet självförtroende som Hedda saknade eftersom hon kan skoja om det hela.
-Dra åt helvete!
-Äsch, jag skojar ju bara Hedda. Hur mår du?
-Bara gå!
-Har du druckit för mycket eller vad är det frågan om?!

Hedda kunde inte hålla igen längre. I ett ursinne slet hon upp dörren och skrek:
-SKA DU INTE NER OCH SLICKA JOHN-JÄVEL I ÖRAT ISTÄLLET FÖR ATT STÅ HÄR?!
Annie vek inte en tum. Hon mötte Heddas ursinne med en lugn om än lite simmig blick.
-Hedda, vad exakt vill du egentligen?
-JAG VET INTE! Jag vet inte...

Heddas ursinne rann av henne lika snabbt som det hade dykt upp. Kvar fanns bara uppgivenhet och förvirring kvar.

Annie tog ett försiktigt steg framåt, lutade sig sakta fram mot Hedda utan att bryta ögonkontakten och kysste henne, rakt på läpparna. Hon började luta sig tillbaka igen, men Hedda tog ett tag runt hennes midja och drog henne till sig för att ge henne en lång kyss till. Tiden började rusa fram, den plötsliga kyssen hade fått Hedda att fullständigt tappa all sin osäkerhet. Hon knådade Annies rumpa medan hon ivrigt kysste henne. Strax hade hennes hand letat sig upp mellan Annies lår och hon kupade hennes mjuka sköte med hela handen. Den dunkade varmt i hennes hand medan kyssarna avlöste varandra. Kåtheten slog över henne som ett rovdjur som obarmhärtigt sliter tag i sitt byte.

-Kom, sa Annie, och ledde henne mot en dörr längre bort på övervåningen. Det såg ut att vara en yngre pojke som hade rummet, väggarna var fulla med hockeyplanscher, men eftersom John bara har två systrar så konstaterar Hedda snabbt att det är Johns rum. De fortsatte att kyssas och smeka varandra medan de lade sig på sängen, där Annie plötsligt tog kommandot.

-Ta av dig toppen, befallde hon. Annie ställde sig upp igen och tog av sig linnet, och fortsatte utan att vara ombedd med att ta av sig både BH och jeans. Annie tittade storögt på Hedda. Hon kände sig enormt sexig där hon stod i sina svarta stringtrosor framför Annie, som nästan undermedvetet lät sin hand sakta stryka över sina egna trosor under den uppdragna kjolen.

-Trosorna också... viskade Annie. Heddas kåtsaft gjorde att trosorna fastnade lite mot musen när hon sakta drog ner dem.
-Sätt dig på stolen, och visa mig hur du pullar på skolans toalett, fortsatte Annie med ett snett retsamt leende.
-Va fa.. Hur vet du...?
-Jag har nog aldrig sett en person rödare om kinderna och gladare över att ha varit och kissat, skrattar Annie fram.

Hedda gjorde som hon blev tillsagd och satte sig på stolen och började leka med sin bultande fitta. Hon kunde inte bry sig mindre om att Annie vet om hennes hemlighet. Annies hungriga ögon gick över hennes kropp som söklampor i mörker, hon ville se allt Hedda gjorde. Hon rev ivrigt av sina egna kläder utan att resa sig ur sängen, för att snabbt återgå till att betrakra Hedda medan hon i ett rasande tempo började knulla sig själv med fingrarna.

-Inte så snabbt, bedjade Hedda, du kommer komma för fort!
-Jag kan komma flera gånger, protesterade Annie. Hon hann knappt säga hela meningen innan Annie märkte att hennes fingrar började röra sig orytmiskt och samtidigt spände hela kroppen medan hon juckade med höfterna mot fingrarna i vad som måste varit världens snabbast uppnådda orgasm. Lika snabbt slappnade hon av. Hedda kunde se hennes ögon glittra. Hon var så vacker där hon låg med benen brett isär och hennes svullna fitta glänste av safter.

-Kom, sa hon, jag vill testa en grej. Hedda hade medvetet saktat ner och lugnat sig för att inte själv komma i samma stund som Annie. Hon trippade snabbt fram till sängen och lade sig bredvid henne. Annie vände sig i en snabb rörelse och låg plötsligt på armbågarna och magen med ansiktet så nära Heddas fitta att hon kunde känna hennes varma andedräkt. Hedda kände hur det kittlade till av nervositet i magen men tvekade inte, utan särade villigt på benen för Annie, så hon kom åt att slicka.

-Mmhmm, du smakar underbart, mumlade hon medan hon ivrigt lät tungan leka över hennes klitoris och ner i den hungriga springan. Heddas höfter började rytmiskt jucka mot Annies mun. Hon försökte med all sin viljekraft hålla emot orgasmen för att stunden skulle få vara så länge det går. Plötsligt slutar Annie, lyfter över ena benet och gränslar Heddas ansikte.

-Vi kommer tillsammans, okej? sa hon och sänkte ner sin fitta mot Heddas ansikte.
-Ta det lite lugnt så får du komma ikapp, gnydde Hedda. Hennes underliv brann av vällust. Några välriktade fingrar hade kunnat få henne att explodera direkt.

Hedda började metodiskt arbeta med tungan mot Annies klitoris. Den var hårdare och större än hon sett tidigare, där den tittade fram bakom sin hudflik. Annie smakade också ljuvligt. Annie hade tagit Heddas varning på allvar och kysste försiktigt hennes innerlår medan hon sakta smekte med handen över de yttre blygdläpparna.

-Mmmmhmm, nu börjar jag närma mig, väste Annie efter en kort stund och dök ner mellan Heddas lår igen. Hon slickade som hysterisk över heddas brinnade fitta och snart kunde Annie inte längre hålla emot.

-Jag kommer snart, det är nära, gnydde Hedda. Som på beställning så sträckte Annie en hand runt hennes skinka och utan förvarning begravde hon ett finger djupt i Heddas stjärt. Heddas kropp löstes upp i molekyler, allt blev svart medan orgasmen rullade som stötar genom hennes kropp. Hennes fitta krampade i ett rasande tempo och analen greppade fingret som Annie retsamt sakta arbeta ut och in medan hon sög på hennes klitoris. Hedda var på en annan planet. Hennes kropp var en explotion av vällust och hennes medvetande flög fram genom en blixtrande oändlighet.

-Aaaahh, jag kommer också, jag.. kommer.. nu.. ahh, stötte Annie fram precis när Hedda kom till sans igen. Hon red hela Heddas ansikte med musen och Hedda fick andas snabbt mellan att fittan passerade hennes mun ner över hakan. Hedda höll runt hennes skinkor när Annie snabbt reste sig upp på knäna och frenetiskt började knulla sin fitta med fingrarna i takt till fittans sammandragningar. Heddas utsikt underifrån var spektakulär. Varenda fiber i Annies muskler krampade tätt mot hennes ansikte.

-----

Hedda och Annie låg kvar en stund, fnittriga och lyckliga. Hedda kände sig väl till mods. Det var som att all osäkerhet som legat och grott i henne hade försvunnit. Hon var kanske lesbisk. Eller så var hon bi. Eller så var hon bara jävligt kåt. Och det är okej!

Det dröjde inte så länge innan de blev lite oroliga. Tänk om någon vetat vad de gjort? Hur ska de ta sig ner och ut utan att någon ser hur de bokstavligen skriker stinker av sex, både bokstavligen och bildligen?
Snabbt klädde de sig och smög ner för trappan. Festen hade ebbat ut och det enda som återstod var John och två andra grabbar som somnat på en soffa framför en TV som stod och spelade en porrfilm.

-Typiskt perversa killar, viskade Annie. Detta fick dem bägge att brista ut i en fnitterattack medan de drog på sig sina skor och rumlade ut i den friska vårnatten.

2 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#1

MalmöLars

Härligt att flickorna vågar

15/11, 2023 kl. 13:22