Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

29/1 kl. 23:42, av Per_fekt

Nya syrran

Det kom aldrig som en riktig chock. Det hade legat i luften i flera år, och känslan som kom med beskedet var snarare lätt och befriande än tung och sorgsen.

Det kom aldrig som en riktig chock. Det hade legat i luften i flera år, och känslan som kom med beskedet var snarare lätt och befriande än tung och sorgsen.
Mamma och pappa hade hängt ihop sedan gymnasiet, och även om kärleken vissnat för längesen, fanns där ett starkt vänskapsband dem emellan.
Det kom heller inte som en chock att de båda gått vidare och träffat nya. Allt tisslande och tasslande med sms och kryptiska telefonsamtal, sena nätter på varsitt håll och plötsliga tjänsteresor hade redan avslöjat dem.
Jag var glad för deras skull och stod bakom deras beslut när vi nu skulle fira vår sista jul tillsammans som familj.

”Nu i mellandagarna får jag tillgång till mitt nya hus och tänkte börja flytta lite saker.” Mamma tittade på mig med kuvad panna.
”Pappa bor ju kvar här så du behöver inte tänka på det så värst mycket!”
”Okej!”
”Du är ju så gammal nu Danne, och även om beslutet helt och hållet är ditt, så är vår önskan att du vill bo hos oss båda såklart!” Pappa fyllde i, la en hand om min axel och fortsatte. ”Lena har förresten en dotter i din ålder som är super trevlig!”
”Okej, vem då?”
”Rebecka heter hon.. Ja, hon är nog nått – två år yngre än dig, men spelar fotboll och är jätte gullig.”
Det gick en kall ilning genom hela kroppen när jag instinktivt pusslade ihop bitarna. Rebecka… Bergendahl! Fuck. Det kan inte vara sant!
”Jaha, vart går hon då?”
”Hon går i 9an på Lundaskolan, men vad det verkar så börjar hon på din skola nästa år om hon kommer in.”
Pappa som redan var på väg ut i köket hann inte se när mitt ansikte blommade upp och skammen bredde ut sig.
”Gubben!,” sa mamma och strök handryggen över min kind, ”Det kommer bli bra det här, det lovar jag dig. Vi äter lite julmat nu så spelar vi julklappsleken sen.”

Den julen skulle jag sent glömma. Jag låg vaken in på småtimmarna och bara stirrade upp i taket. Följde siluetten från gårdslampan mållöst och bara försökte sortera tankarna! Rebecka Bergendahl!
Vi hade träffats på en fest i Dalhöjden i sommras.
Ett ömsesidigt flirtande under kvällen hade lett oss in i ett av sovrummen där vi börjat hångla. Jag hade kört ner min hand innanför byxorna och smekt hennes mus utanpå trosorna. Tryckt upp henne mot väggen och jämnt när hon var påväg att knäppa upp mina jeans hade Tommy smällt upp dörren och avbrutit oss.
Som tur var hade vi aldrig hunnit längre, men ändå.. Jag hade strulat med min nya styv-syrra, och vid fler än ett tillfälle i efterhand hade jag runkat och fantiserat om henne… Allt var bara för sjukt.

Fredag tre veckor senare kom Lena och Rebecka med flyttlasset till gården. Lena slängde upp dörren och mötte pappa i en kram. Hon pussade honom på kinden och snurrade runt på stället.
”Va fint här är med naturen och sjön, det är helt idylliskt.”
”Danne, kom hit och hälsa nu,” ropade pappa.
Jag närmast drog benen efter mig när Rebecka plötsligt sköt upp dörren på passagerarsätet och försynt klev ut.
”Hej.. Jag heter Daniel. Kul att ni är här!” sa jag och sträckte fram min hand.
Hej Daniel, jag har hört så mycket fint om dig… Jag heter Lena och det här är min dotter Rebecka.” Hon slängde upp armen och visade med hela handen.
”Hej!,” sa jag, men flackade lika snabbt med blicken.
”Hörreni,” sa pappa, ”Ikväll ska vi fira med lite god mat och dryck, men vi gör en tapper insats först och röjer in era grejer så får vi installera oss allteftersom.”

Under tystnad hjälpte jag till att bära in Rebeckas flyttlådor in på rummet. Gång på gång möttes vi i dörröppningen, men vek alltid med blickarna.
Pappa och Lena sov på nedervåningen i husets västra del, medan jag och Rebecka hade sovrummen precis intill varandra på övervåningen som vätte ut mot sjön.
”Det här är sista,” sa jag och ställde ner kartongen.
Rebecka tittade upp på mig och nickade. ”Tack!”
Jag ögnade runt i rummet och återupplevde gamla minnen. För bara ett år sedan hade jag sovit här och nu höll Rebecka Bergendahl på att flytta in. Precis där sängen stod hade jag legat och runkat. Hela situationen var så bisarr och otänkbar.
”Du jag tänkte på det som händ…”
”Vi glömmer det,” avbröt hon mig.
Jag drog händerna genom håret och nickade.
”Okej bra.”
När Rebecka senare log kunde jag inte låta bli att le tillbaka.
Jag skakade på huvudet och vi båda brast ut i skratt.

”Rebecka!” ljöd nerifrån köket, ”Rebecka kom och hjälp till här!”
Jag följde henne med blicken när hon gick ut ur rummet.
Hon bar en vit topp som egentligen inte avslöjade direkt mycket, men ändå antydde en hel del. Grå-svart-randiga träningstights som stramade om runt den välskulpterade rumpan. Hennes blonda, långa hår hade knutits upp i en tofs och runt handlederna satt pråliga armband som om hon precis varit ute och rest.
Jag var hack i häl på väg efter när något drog min blick till sig. Jag stegade fram till flyttkartongen som halvt öppnats och fällde försiktigt upp flärpen. DILDOS! Fem, sex, sju färgglada dildos och massa andra sexleksaker låg hafsigt slängt i kartongen. En butplug, analkulor och en uppsjö olika typer av glidmedel.
Jag tittade mig över axeln mot dörröppningen för att bedyra min avskildhet. Shit, tänkte jag, hon var ju kåtare än jag själv.
En porrtidning, som att döma av det skrynkliga omslaget var väl använd, låg längst ner i kartongen med ett dussin kondomer över sig. Min kuk började omedelbart resa sig och skapade en bula mot jeansen. Ofrivilligt började bilder och fantasier produceras för mitt inre där jag såg Rebecka njuta ihop med sina leksaker. Jag klämde lätt på min kuk utanpå jeansen som svarade direkt och började rycka. Hur gärna jag än ville låta bli så stod jag där och kåtade upp mig till min styv-syrra och hennes porrsamling.
”Danne, kom ner nu! Det är mat!” Mina skenande tankar hejdades abrupt.

”Ta lite sallad älskling,” sa pappa och räckte Lena skålen.
”Jaha Danne, hur är det på gymasiet då, jag har hört av Åke att det går riktigt bra för dig!”
”Det är helt okej, jag läser ekonomi och det är rätt skoj!”
Jag tittade på Rebecka och våra blickar möttes. Hon hade förmodligen de klaraste ögon jag någonsin sett. Blåa till färgen, mörka drag i form av fransar och bryn, och stora till formen som förföriska såg så oskuldsfulla ut.
”Ja det är väl tänkt att Becca börjar där nästa år också om hon inte hinner ändra sig en tredje gång!” Fortsatte Lena och gav sin dotter en knuff på axeln.
”Jag kommer inte ändra mig igen mamma! Dessutom finns det inte mycket annat att välja mellan!”
”Nej det har du rätt i, Becca tänkte ju också läsa ekonomi fast i fotbollsklassen!”
”Va kul Rebecka,” sa pappa, ”Tränar du mycket?”
”Mja, nu blir det mest fysträning på gymmet, men på sommaren blir det endel träning!”
”Här älskling,” sa pappa och fyllde på vinglaset! ”Danne, du kan väl ta med Rebecka ner till sjön och ta en bastu om ni vill.”
”Finns det bastu här?” Frågade Rebecka
”Det finns en bastu här ja! Jag och Danne byggde en i somras… Den är liten, men naggande god!”
Lena skrattade till och greppade tag om sin dotters arm. ”Och du som älskar att basta!”
”Ta med en varsin öl vettja och gå ner och koppla av lite, det är ni värda efter all bärning! Jag eldade på i bastun innan maten så den är nog varm nu!” Sa pappa och flyttade sig närmre Lena och la en arm runt hennes hals.

Jag fyllde en kasse öl från garaget och mötte upp Rebecka utanför ytterdörren. Hon stod i en vit morgonrock och hade släppt ut håret över axlarna.
”En öl?” Hon log, och nickade instämmande mot kassen.
”Det står så många flak där ute, han märker aldrig hur många jag tar!” Jag drog på ett flin och fortsatte, ”Kom, den ligger här nere.”
Vi skyndade ner mot sjön på den uppskottade stigen och kylan från den krispiga vinterkvällen bet sannerligen tag i huden.
Ett vitt täcke prydde det isbelagda tjärnet och i bastun lyste de dova lamporna.
En för-tambur där man kunde hänga av sig kläder ledde in mot bastun som bestod av ett litet vedeldat aggregat och två bänkrader placerade mot varandra.
”Shit va mysigt,” sa Rebecka och slog sig ner.
”Visst är det!.. Vi pratade på att hugga upp en isvak imorgon!”
Rebecka la på en grimas och smilade,
”Fyfan va kallt… Men det måste man ju testa.!”
”Det är svårt att komma i, och sen blir det kallt en kort stund, men när man väl är tillbaks i bastun igen så är det dubbel njutning.”
”Kan tänka mig det!”
Om det berodde på nervositet eller något annat visste jag inte, men snart hade vi båda avslutat den första ölen och var redan inne på vår andra.
”Får du dricka för Åke?”
”Han är okej med det här hemma, ska jag på fest brukar det sättas upp lite regler.. Durå?”
”Mjaa, det är väl typ vad mamma också brukar säga.”
Vi såg på varandra nyfiket. Utforskande. Från att bara för några veckor sedan uppleva en inre kollaps började jag nu tycka om och finna mig i situationen, och det såg ut att vara ömsesidigt.
Jag följde en droppe svett som letade sig ner över Rebeckas hals och försvann in i klykan som bildats mellan hennes bröst. Handduken satt väl åt hennes kropp och formade tydliga konturer av en vältränad figur. Närmast så att man kunde tro att brösten var fejk.
C-, på tippen till D-kupa vad jag kunde utläsa av några snabba blickar mot det området.
Rebeckas blickar mot trakten runt min mage och bröst undgick mig inte heller. Hon kanske trodde att dem var diskreta, men lurade ingen för det.
”Jag ska bara hämta lite mer ved!” Jag tog en klunk öl och gick ut i tamburen. Knöt om handduken runt midjan och plockade på mig så många vedträn jag kunde. ”Öppnar du är du snäll!”
Jag såg Rebeckas hand knuffa upp dörren in till bastun och i samma ögonblick kände jag hur knuten till handduken gick upp och föll till backen.
Inte ens med spjärnande ben kunde jag hålla upp den och där stod jag med kuken i vädret för Rebeckas beskådning.
”Va faaan..,” fick jag ur mig och slängde ner vedträna på bänken.
Jag tittade på Rebecka som såg något beklämd men samtidigt road ut.
Några pinsamma sekunder passerade innan hon med handen för munnen brast ut i skratt.
”Ett sånt här välkomnande hade jag kanske inte riktigt väntat mig,” sa hon tillslut med ett flin på sina läppar.
Jag kunde bara skratta med och försöka avväpna situationen än mer.
”Nej det var väl inte riktigt planerat, men gjort är gjort,” sa jag och öppnade en ny öl och tog några snabba klunkar.
”Du behöver absolut inte skämmas åtminstone.”
Jag tittade hastigt upp på henne. Försökte utläsa vad hon egentligen menade. Du behöver absolut inte skämmas åtminstone. ÅTMINSTONE..
Vad menade hon med det?
Hon kisade med ögonen och log under tiden hon flätade sitt hår.
Gav hon mig precis en komplimang för mitt kön?
”Nej jag tror att det räcker så för mig. Jag går nog upp och tar en dusch och tar och lägger mig.”
”Gör så, jag sitter väl kvar och skäms här en liten stund till.”
Hon vände sig om på vägen ut och flinade.
”Som sagt, du behöver verkligen inte skämmas.”
Efter att Rebecka gått krängde jag av mig handduken och greppade tag om min kuk. Jag rullade tillbaks förhuden över ollonet och följde fängslat den växande utvecklingen från slak till erigerad. Det var något med hela situationen som fick mig upphetsad.
Jag blundade och började långsamt runka.
Tänkte på Rebeckas sensuella röst som precis berömt min fina kuk. Gillade hon verkligen vad hon såg? Var det de hon menade?
Upphetsningen steg. Jag runkade allt snabbare och tänkte tillbaks på hennes porrsamling. Vibratorerna och alla stavar hon förmodligen haft djupt inne i sig. Luktade dom fitta?
Hade hennes våta mus kramat om dom?
”Shit… Förlåt..”
Rösten fick hjärtat att hoppa över ett slag.
Jag spärrade upp ögonen…, och där, i dörren, stod Rebecka….
Hela kroppen blev alldeles varm. Huvudet började snurra..
”Förlåt, förlåt, förlåt.”
Kvickt slet jag tag i handduken och täckte över skrevet och min bultande kuk.
”Alltså jag skulle bara hämta… Alltså, förlåt, jag visste inte att du…”
Sen backade hon ut och försvann..
Tusen tankar började spinna runt i huvudet och det kändes plötsligt som om huden kokade. Skammen, för att inte tala om förödmjukelsen.. Total.
Min styv-syrra hade precis sett mig runka.. Det allra mest privataste man kan göra.. Fuck…

Efter att jag duschat smet jag in på rummet utan att säga god natt. Rebeckas dörr var stängd och inte ett ljud sipprade ut.
Jag kröp ner i sängen och släckte lyset. Sen plingade mobilen.

Från +4670653xxxx
”Hej. Ville bara säga förlåt igen. Vill verkligen inte att du ska må dåligt. Det var dumt att jag bara sprang in sådär. Jag tänker inte säga till nån, bara så att du vet.”

Smset knöt till stor del upp knuten i bröstet. Det kändes skönt att hon skrev och jag kände mig något lättad.

”Tack! Visste faktiskt inte att jag var så otursbelagd. Först får du se mig naken, sen när jag…. Ja du vet. Allt detta på samma dag. Haha ;)”

Från +4670653xxxx
”HAHA… Nej du kanske för lite otur med dig. ;) Men va fan.. Alla onanerar väl. Det är väl egentligen inget konstigt med det! ; )”

Inte en milli-sekund hann passera innan kuken ryckte till när jag läste dem orden. Alla onanerar väl..
Jag sträckte ner handen under täcket och började klämma på min kuk och pung. Sen plötsligt hörde jag ett dovt surrande.

Från +4670653xxxx
”Vad gör du nu för något?”

”Gick och la mig precis.. Vad gör du för något?”

Från +4670653xxxx
”Gissa!”

Jag stirrade på smset en lång stund och blev alldeles varm i hela kroppen. Gissa!
Menade hon vad jag tror hon menade? Kom det där surret från en av hennes vibratorer?

”Du ligger väl säkert och onanerar precis som jag! ; ) ; )”

Jag skrev det lite skämtsamt och väntade otåligt i vad som kändes som en evighet. Sen plingade det till.

Från +4670653xxxx
”Ja! Det gick liksom inte att låta bli.. Din fina snopp har liksom etsat sig fast på hjärnhinnan. : / : )”

Jag läste smset fram och tillbaks, om och om igen.. Skrev hon verkligen det där? Om huden kokade tidigare kändes det nu som att jag brann. Jag slängde av mig täcket och kravlade av kallingarna. Greppade tag i kuken och började åter igen att runka.

Från +4670653xxxx
”Skickar en JPEG”

Jag öppnade bilden och tappade andan.
Bröst… Shit…..
Varma impulser strålade ut i kroppen och jag blev alldeles ställd.
Hur fan vågade hon skicka en bröstbild?
Vårtgårdar stora som femkronor och bröstvårtor som små smultron. Symmetrin var närmast perfektion av ett konstverk.
Upphetsningen tilltog och ofrivilligt sipprade några droppar försats ut över ollonet när jag kramade om min kuk.


Från +4670653xxxx
”Snälla skriv något… blev jätte nervös nu :/:(”

Jag förstorade bilden ytterligare en gång och drog några drag upp och ner över skaftet. En känsla av skam och extas blandades och gjorde mig om möjligt ännu kåtare… Det här var så fel… Så sjukt jävla fel…
Men samtidigt det porrigaste jag någonsin upplevt.

”Du har nog dom finaste bröst jag någonsin sett…”

Från +4670653xxxx
” ;) ;) Va go du är… Tack.. Vill du se mer? ; ) eller borde vi sluta?”

Vad i helvete höll på att hända? Tänkte jag..
Känslan av skam fyllde mig, samtidigt började upphetsningen och nyfikenheten koppla greppet och sudda ut allt vad moral och etik innebar.

”Gärna! : ) :)”

Från +4670653xxxx
”Okej. Men först.. Det här stannar mellan oss, okej? Vi får aldrig berätta för någon i hela världen vad vi gör. Jag vet att detta är fel. Men visst är det väldigt härligt samtidigt? Jag menar… Du gör mig så sugen på nåt vis! : )”

Jag läste smset om och om igen, och sakta började skammen försvinna och ersättas av en trygghetskänsla.. Det är klart att det vi gjorde var fel… Men det var bara vi som deltog som kände till det…

”Jag håller med.. Vi får aldrig berätta för någon.. Vad som än händer så håller vi det för oss själva! Och för din vetskap…. Du är fan det sexigaste som finns. : )”

Från +4670653xxxx
”Skickar en JPEG”
”Hur gärna skulle du vilja ligga mellan mina ben nu? ; )”

Jag öppnade bilden och flåsade till..
Med höger pek- och långfinger hade hon dragit isär sina blygdläppar och visade hela skåran.. Det gick en varm ilning genom bröstet.
Blygdläpparna så som klitoris och själva fitthålet dröp av slidsekret. Fittan var rosa, på väg åt det ljusbruna hållet och såg helt jävla perfekt ut.. En tight mus, som svullen av upphetsning såg så len och inbjudande ut!

”Shit…. Din mus är helt sjukt fin.. O du är så våt… Jag blev så kåt nu att du anar inte.. Ligger här med jordens stånd!”

Från +4670653xxxx  ”Tack.. Du är så snäll… Det var faktiskt längesen jag var såhär våt.. Men sen du tappa handduken i bastun har jag inte kunnat släppa bilden av din snopp och det har gjort mig så sugen… Får man se den igen? ;)”

Det tog emot lite. Jag rullade ner förhuden, blottade ollonet och tog en bild. Tittade på bilden och granskade min penis.. Följde toppen av ollonet ner över skaftet ända ner till roten.. Inte för att jag tyckte att snoppar var attraktiva överhuvudtaget, men min kuk såg ändå fin ut. Jag skickade..

Från +4670653xxxx
”Shit vilken fin snopp du har.. Hur lång är den? Den ser så ren och fräsch ut.. Önskar jag låg inne hos dig nu.. Skulle bara vilja omsluta ditt ollon med mina läppar.. Smaka på den! Fan va kåt jag är!”

Skulle bara vilja omsluta ditt ollon med mina läppar.. Orden fullkomligt nockade mig.. Jag fick sluta runka för att inte komma.
Ett belåtet leende av bekräftelsen bredde ut sig i hela ansiktet..
Det här var bara för bra för att va sant…

”Tack! : ) Tror den är cirka 17cm.. Önskar du låg här och sög av mig nu. Skulle va så skönt… Jag är också helt sjukt jävla kåt.. Förresten, har du haft mycket sex tidigare? Ps. Skicka mig en överraskningsbild ; )”

3 minuter gick…

Från +4670653xxxx
”Skickar en JPEG”
”Okej.. Helt perfekt är den! : ) Nej, eller alltså jag är inte oskuld.. Men det är även allt. Första gången var katastrof. Kanske avskräckte mig lite. Därav har det mest blivit att jag onanerat för mig själv... och tagit hjälp av mina lila och rosa vänner också då förståss ; ) Durå?”

Bilden var närmast pervers…
Med en rosa butplug i analen och en lila dildo djupt inuti fittan låg hon och log, alldeles klassvåt i skötet.
Jag stirrade på bilden. Zoomade in analen. Zoomade in dildon i musen. Zoomade in hennes klitta.. Hon var verkligen pervers, och jag älskade det.

”Wow… Önskar så jävla mycket att det var min kuk som var inne i dig nu istället för dom där.. Du är så sjukt härlig. Vet du de?
Nej inte jätte mycket. Har hänt 3 – 4 gånger, men samma här. Inte varit super skönt direkt.. Har du några speciella fantasier eller fetischer?

Jag avslutade smset med en närbild på mitt ollon som kletigt av försats glänste till av blixten.

Från +4670653xxxx
”Meeen guud.. Vill så gärna smaka på din underbara kuuuk.. slicka i mig din sperma och svälja dig uppifrån och ner… Blir galen här…
Okej!
Hmm.. Jaa de har jag väl! (Skäms) Vet inte om jag vågar berätta : /

Från +4670653xxxx
”Skickar en Video”

Jag tryckte på play och följde den lila dildon varsamt åka in och ut ur hennes fitthål. Genomskinligt sekret rann från fittöppningen ner över anus och det smackade ljudligt varje gång dildon pressades in.
Små ihop bitna stön ljöd i bakgrunden och rätt som det var förde hon ner sin fria hand och började massera klittan.

”Jag kommer spruta snart… Du gör mig så kåt att det är smärtsamt.. Min kuk håller på att explodera.. Önskar du kunde känna hur hård du fått mig.
Jo men berätta… Jag vill höra.. Vill veta vad som gör dig tänd ju!”

Jag slog på videoläge och började filma..
Min kuk sprängde rakt upp i luften där jag långsamt drog förhuden fram och tillbaks över mitt glansiga ollon. Rytmiskt runkade jag upp och ner i ett lugnt tempo och lät till och med några dova stön sippra fram. Pungen var hård och ihopkrupen, och jag klämde, masserade och smekte mig själv i mellangården. Sen skickade jag.

5 minuter passerade. Sen plingade mobilen till.

Från +4670653xxxx
”Skickar en Video”
Alltså Danne… Jag kom nu... Det var den skönaste orgasm jag fått på länge.. Din film gjorde mig fullständigt galen.
Att se dig runka och att höra dig njuta var fan det sexigaste jag varit med om.. Shiit.. Det verkligen rann ur mig.. : / : / Aldrig varit med om något liknande..
Imorgon lovar jag berätta en fantasi, du får hålla dig till dess!
Tillsvidare kan du ju se filmen ;) Sov gott!

Jag tog ett nytt tag om min kuk, började runka, och playade filmen.
Hon stod på alla fyra i sängen och smekte sig själv från analen ända fram till klittan. Långfingret gled över hennes trånga stjärthål och in genom skåran. Fram och tillbaks, fram och tillbaks.
Hon var verkligen såphal. Det rann sannerligen ur henne.
Hon stönade och kved när hon sen pressade in ett finger i röven.
In och ut ur anus tryckte hon på i ett högt tempo.
Sen förde hon in två fingrar i fittan och började pulla sig själv helt frenetiskt.
Hennes andhämtning blev tyngre och mer intensiv. Rumpan och låren såg ut att krampa.. Kroppen började skaka.
Sen…, en genomskinlig vätska pressade sig fram och sprutade ut ur fittöppningen mellan hennes fingrar. Det sprutade och skvätte. Benen skakade och plötsligt, tappade hon mobilen och filmen var slut.

Det gick inte att hålla tillbaka..
Stråle efter stråle sprutade ur min kuk, högt upp i luften och landade på magen. På låren. I sängen.. över telefonen.. Jag skakade.. Vibrerade. Orgasmen höll i sig och kaskader sperma hann att lämna min penis innan jag skönk ihop helt utmattad…
Jag hade aldrig kommit så hårt.. Så mycket.
Jag tog en bild på min slaka kuk och sperman över hela magen och skickade ett godnatt sms..

24 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#3

Ronneby

WOW vilken otroligt trevlig novell.

1/2 kl. 00:46

#2

MalmöLars

Härligt,ser fram emot nästa del

30/1 kl. 11:35

#1

Jummi

Väntar på nästa del. Ta bort Ageplay. För mig är det från 8-10 år och uppåt. Inte 2-3 år. Bra skrivet. Lätt att läsa.

30/1 kl. 10:33