Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

4/2 kl. 15:31, av Sexgurkan

Lucia suger

Del 1 av 1 i serien Lucia suger

Vad som kan hända när man är sjuk och familjen har gäster.

Det var den tråkigaste luciadagen någonsin. 

Vi hade gäster hemma, en familj som pappa kände sedan länge. De skulle bila ner till Frankrike över julen och pappa hade övertalat dem att ta en paus hos oss på resan ner. Det var som tack för att vi hade fått övernatta hos dem tre år tidigare när vi var på väg upp till fjällen. Familjen hade två barn, en kille som nu var 15 och så en tjej i min ålder, 17 år. Perfekt, eftersom jag mindes att Marielle, som hon hette, var jättegullig den gången vi hade träffat dem för tre år sen. Perfekt – om det inte hade varit för att jag var ordentligt sjuk.

Det hade börjat tre dagar före lucia. Jag blev hostig och febrig i skolan så att jag fick gå hem och sedan hade jag legat med hög feber i två dagar. Jag antar att det var influensa, för flera kompisar var redan borta från skolan med feber de också. Under den tid jag hade feber låg jag mest och sov och hade oroliga drömmar. Tredje dagen, luciadagen, hade febern nästan försvunnit men jag hostade mycket fortfarande. Det var inte läge att stiga upp och prata med gästerna, istället fick jag ligga kvar i min säng och höra hur alla andra verkade ha roligt nere i vardagsrummet.

Telefonen plingade till. Det stod ”Från mamma till Kalle”, det var alltså till mig. Hon hade äntligen blivit modern och skaffat en iPhone. Nu hade hon blivit besatt av att skicka sms och jag fick meddelanden varje dag från henne, både när jag var frisk och så nu när jag var sjuk. Den här gången ville hon kolla hur jag mådde.

Jag messade tillbaka att det var bättre än tidigare men att jag hade tråkigt och att jag till och med hade kunnat gå i skolans luciatåg och sjungit bara jag hade sluppit att vara sjuk. Till saken hör att ingen vill göra det i klassen eftersom det är så pinsamt.

Ett stort, kollektivt skratt hördes nerifrån vardagsrummet en liten stund senare. Suck! Mamma hade säkert berättat vad jag skrev för gästerna. Ingen känsla för vad som är p.k.

 

* * * * *

 

En liten stund senare surrade det till i en chatapp istället. Jag tog upp mobilen och läste.

Hej! Hur är det? Din stackare! / Marielle

Jag blev förvånad. Hur kunde hon veta min adress? tänkte jag, men kom sedan på att min lillasyrra säkert hade berättat för henne. Jag skrev ett svar.

Det är sådär. Jag är av med febern, men fortfarande inte bra nog för att vara uppe. Lucia suger fett.

Det tog en liten stund, men sedan kom ett svar från henne:

Hehe, håller med, lucia suger, Vi har bara åkt bil HELA dagen, och det är inte särskilt kul när man har lillebrorsan på platsen bredvid. // Vad gör du för att få tiden att gå?

Vi snackade ett tag via våra mobiler och jag blev helt klart gladare av det. Det kändes bra att någon brydde sig om mig när jag var sjuk.

Marielle skrev: Minns du för tre år sen, när ni hälsade på oss? Du och jag var 14, jag blev jättekär i dig!!!

Jag satte mig upp i min säng. Kär? I mig?! Sedan lade jag mig snabbt ned igen eftersom allting omkring mig började snurra. Jag kanske var sjukare än jag trodde, Jag kände mig alldeles varm i alla fall.

Jag tänkte en stund och svarade sedan att jag inte hade fattat det och att det var riktigt illa. Hade jag förstått det hade jag nog gett henne en puss.

Marielle svarade: En puss! Så gulligt! :-D // Har du någon tjej? Pussar du henne? Eller är det mer ordentliga kyssar? Och så ett till meddelande en minut senare: …Gör du något mer med henne?

Jag fick läsa hennes meddelande tre gånger och fick lite halvstånd av hennes text. Helt plötsligt hände det jag drömt om! En tjej som börjar skriva något sådant här!

Jag funderade en stund och svarade sedan: Nä, ingen tjej. De i klassen är astråkiga och ingen annan har uppenbarat sig. Men man drömmer ju… Har du någon kille?

Marielle svarade: Jag hade en kille, men jag gjorde slut för en månad sen… Vi gjorde en hel del… typ allt… ;-) 

Jag kom på mig själv med att hålla andan. Jag fick ont i huvudet, och det var inte av upphetsning, även om jag var upphetsad. Jag släppte ut luften ur lungorna igen. Kuken var stenhård, insåg jag. Ett till meddelande kom:

Du, nu ska visst alla spela Trivial Pursuit, jag måste vara med säger de. Men vi får fortsätta att messa senare!!! Puss från Marielle!!!

Neej!!! inte nu!!! tänkte jag och började skriva ett svar. Men så hörde jag min pappas höga röst från vardagsrummet och började kommendera alla till matbordet för att spela TP. Jag suckade och sänkte mobilen. När pappa kom igång gick ingen fri och det skulle vara omöjligt för Marielle att fortsätta skriva på sin telefon där nere.

Jag hade dessutom alldeles väldigt ont i huvudet, insåg jag. Jag blundade med en rynka mellan ögonbrynen och försökte slappna av för att huvudet och kuken skulle dunka lite mindre. Tio minuter senare sov jag.

 

* * * * *

 

En lång stund senare vaknade jag igen. Det var lugnt i huset. Jag tittade på klockan på mobilen: halv ett på natten.

Jag var alldeles svettig. Kanske hade jag jättemycket feber igen? Jag satte mig försiktigt upp och funderade på om jag skulle orka att gå tvärs över hallen till badrummet och ta en dusch. Jag bestämde mig för att det nog skulle gå bra.

Tio minuter senare var jag tillbaka i min säng, ordentligt mycket svalare och fräschare och med nya kalsonger på mig. Mobilen visade att jag fått ett meddelande.

Är du vaken? hade Marielle skrivit.

Jag skickade ett svar och skrev att jag somnat tidigare under kvällen men att jag nu var vaken.

Får jag komma över och säga hej? skrev hon.

Mitt hjärta slog snabbare. Vad skulle hända nu? Jag skrev att hon gärna fick smyga in i mitt rum.

 

* * * * *

 

Fem minuter senare sänktes dörrhandtaget sakna och ljudlöst. Dörren gled upp och Marielle smög in i rummet. Hon var klädd i en grå pyjamas med svarta ränder på. Hon såg ut som en fånge. En mycket snygg fånge. På huvudet hade hon en luciakrona på det blonda håret, det var min syrras såg jag. Hon stängde dörren bakom sig.

– Hej! viskade hon och log. Hur är det? Alla saknade dig i kväll.

– Det går i vågor. Ibland känns det nästan bra, sedan blir jag matt och varm igen, svarade jag tyst.

Jag tittade på henne. Hon var verkligen underbart snygg med lockigt hår och ett vackert ansikte. Och hennes kropp hade förändrats sedan jag såg henne sist för tre år sen också. Då var hon ett barn. Men nu! Jag sneglade neråt. Hon hade tydliga bröst under pyjamaströjan och slanka ben. Höfterna hade blivit mer kvinnliga. Naglarna på både händer och fötter var målade i klarrött. Jag tittade henne i ögonen igen.

– Du är dig lik, Kalle! Fast vuxnare. Men jag ser fortfarande den där söta pojken som jag blev kär i.

Jag tittade på hennes bröst.

– Du är också större – eller jag menar äldre! svarade jag och rodnade och flackade med blicken.

Marielle skrattade och höll direkt för munnen för att inte låta för mycket i det tysta och sovande huset.

– Du menar mina bröst? sa hon och log retsamt. Mmm, de är helt klart större än för tre år sen.

Jag var högröd i ansiktet och var tvungen att lägga mig i en annan vinkel för att min stående kuk inte skulle synas genom täcket. Det här var både min dröm och min mardröm på samma gång. Vem drömmer inte om en tjej i rummet? Men på samma gång finns det såå många sätt att göra bort sig på och sabba hela situationen. Jag var tyst ett tag men tog mod till mig och mötte Marielles blick. Hon sa:

– Så hur var det för tre år sen? Vad tyckte du om mig då? Jag har ju redan avslöjat att jag blev kär i dig.

Jag tittade på henne där hon stod vid min säng i pyjamas och luciakrona, harklade mig och svarade:

– Jag tyckte om dig också. Men jag var så himla blyg på den tiden, så jag hade säkert inte vågat göra något även om jag hade vetat vad du tyckte om mig.

– Så du hade inte vågat ge mig en puss då? sa hon anklagande.

– Nää, antagligen inte… Men… Du kan få en nu?

Jag tyckte det lät idiotiskt i samma sekund som jag sa det. Marielle stod stilla tre sekunder men började sedan röra sig närmare min säng. Hon satte sig på sängkanten, och jag var mycket medveten om hur nära hon nu var mig. Jag var på väg att dra upp täcket lite längre över mig, men behärskade mig. Man kan ju inte vara hur fånig som helst.

– Jag vill gärna bli pussad av dig! sa hon.

Hon lutade sig fram emot mig och höll fast luciakronan på huvudet samtidigt som hon sakta kom närmare mitt ansikte. Jag såg på hennes mun och sträckte mig upp litegrann. Våra läppar möttes.

 

* * * * *

 

Hon smakade gott, smultron. Jag tänkte att det kanske var läppglans eller något sådant. Det var underbart att röra sina läppar mot hennes. Efter en liten stund blev pussarna kyssar, efter en stund till kände jag hennes tunga. Vi kysstes ordentligt ett tag. Plötsligt drog hon sig från mig, tog ett djupt andetag och sa:

– Shit, Kalle! Du är en kille som kysser bra! Jag blir alldeles… Men nu minns jag varför jag kom hit. Du har ju alltså varit sjuk hela lucia och jag skulle ju lussa för dig eftersom du inte fått något luciatåg i år. Om du vill?

Jag log stort. Så sött!

 Så klart jag vill, du är ju jättefin i syrrans krona! sa jag.

Marielle slog ned ögonen. Det såg ut som hon funderade på något.

– Då kommer nästa fråga. Och för att du ska känna att du fått vara med på kvällen en trappa ner är det några TP-frågor som vi hade. Svarar du rätt blir det fina priser!

Jag svalde. Vad menade hon med det?

 Första frågan: När startade första världskriget?

 1914, svarade jag direkt. Den var inte svår.

 Nä jag vet, kanske fick du den frågan för att jag ville att du skulle klara den, svarade Marielle och log. Vill du veta ditt pris?

 Ja, svarade jag.

 Du får välja om luciatåget är oskyldigt eller sexigt!

Nu kom jag på mig med att hålla andan igen! Jag blinkade till och svarade ”sexigt” samtidigt som jag drog ett djupt andetag.

 Ok! svarade hon och log. Blunda lite, så ska jag bara fixa en sak.

Hon släckte ljuset i rummet. Jag höll för händerna för ögonen. Det lät som kläder togs på eller av. Jag var alldeles darrig över vad som skulle hända.

 

* * * * *

 

Nu kan du titta, sa Marielle efter en liten stund.

Jag öppnade ögonen.

Framför mig stod Marielle i vita, mycket sexiga underkläder! BH:n var av push-up-modell med vit spets. Hennes bröst var tydligt markerade innanför. Trosorna var också i spets och halvt genomskinliga! På huvudet satt luciakronan med ljusen tända. Jag stirrade. Det här var det sexigaste jag någonsin varit med om.

Marielle sjöng, mycket tyst, luciasången och gick sakta närmare mig. Jag tittade på hennes kropp. Hon rörde sig i takt med sången. När sången var slut var hon alldeles intill min säng. Hon tystnade.

 Var det fint? frågade hon.

 Shit, superfint! svarade jag darrigt. Du är den absolut sexigaste lucia jag någonsin sett! 

Jag sneglade på brösten och på de halvt genomskinliga trosorna och fortsatte:

 Du är den sexigaste tjej jag någonsin haft på rummet också. Fast jag har ju förstås inte–

Jag stängde snabbt munnen. Varför skulle jag alltid svamla när jag kom nära tjejer? Helt onödigt. Marielle log brett så att hennes tänder syntes i luciakonans sken.

 Du menar att du inte haft någon tjej här? Jag anade det. Men nu har du mig här, och jag tänkte ge dig en lucia som du aldrig kommer att glömma! Är du redo för nästa TP-fråga?

Jag nickade med uppspärrade ögon.

 Vem skrev Pippi Långstrump?

Jag funderade ett tag. Det fick ju verkligen inte bli fel svar.

 Astrid Lindgren, sa jag hest.

 Rätt! Vilken tur du har! sa Marielle.

Hon sträckte sakta händerna bakom ryggen och knäppte långsamt upp sin BH. När den gled av fick jag se hennes bröst. Precis lagom stora, med rosa bröstvårtor som knoppade sig vackert. Jag stirrade.

Marielle kom ännu närmare sängen där jag halvlåg och satte sig grensle över mig ovanpå täcket, alltjämt med luciakonan på sig. Hon lutade sig lite framåt och sjöng med låg röst en till luciavisa samtidigt som jag beundrade synen framför mig. Jag tyckte hennes bröst var det finaste och sexigaste jag någonsin sett. På sista versen av sången tog hon mina händer och förde dem upp mot hennes bröst. Jag kupade händerna litegrann och höll sedan försiktigt om brösten medan hon sjöng färdigt sången. Bröstvårtorna var hårda och stack in i mina handflator.

 

* * * * *

 

När hon slutat sjunga såg hon rödblommig ut och satt kvar en liten stund med mina händer på brösten, helt stilla, blundande. Sedan öppnade hon ögonen igen.

 Två frågor kvar, Kalle. Hoppas du kan dem också.

Jag nickade. Jag tror jag var minst lika rödblommig som Marielle var.

 När var oktoberrevolutionen i Ryssland?

Jag var precis på väg att börja svara att den naturligtvis var i oktober, men avbröt mig plötsligt. Vad var det nu vi hade pratat om på historielektionen? Att de hade en annan kalender i Ryssland och att revolutionen… egentligen var i…

 November, 1917, tror jag?! sa jag och hoppades innerligt att det var rätt svar.

 Duktig pojke! svarade hon med lite darr på rösten. Vad tror du nästa belöning är?

Jag skakade på huvudet. Jag visste inte, jag kunde inte tänka på något annat än att jag ville att detta aldrig skulle ta slut. Marielle sa åt mig att blunda igen, vilket jag naturligtvis gjorde på direkten.

Jag kände att hon steg av sängen och strax därpå steg upp igen. Hon ställde sig på knä på var sin sida om min mage men satte sig inte denna gång.

 Nu kan du titta! sa hon.

Jag öppnade sakta ögonen. Framför mig såg jag Marielle helt naken, hennes kön var rakt framför mitt ansikte där jag halvlåg. Benen var särade på vår sin sida om min kropp. Hon hade ett gyllene, krulligt hår som var lite ansat för att bli en vacker triangel. Hennes blygdläppar var en aning särade och mitt emellan dem såg jag hennes klitoris och blanka kön. Jag flämtade till!

 Gillar du vad du ser, Kalle? viskade Marielle. Gillar du att se en fitta? 

Hon andades djupt, som om hon själv tyckte det var upphetsande att visa sig så här fullständigt naken för någon annan. Sedan sjöng hon lågt en till sång samtidigt som hon tittade på mig. Jag hade bara ögon för den underbara show jag fick rakt framför sina egna ögon.

Mitt i sången vickade Marielle lite på höfterna och sköt fram sitt underliv lite närmare mig. Jag lyfte handen och rörde efter lite tvekan försiktigt vid Marielles blygdläppar och gled med två fingrar över hennes klitoris och slidöppning. Hon tappade bort sig i sången och lyckades stakande avsluta den vers hon höll på med. Hon andades tungt, blundade och satte sig ned från halvstående.

 Sista frågan. Vad var det du skrev tidigare i dag om lucia?

Jag tänkte tillbaka på den konversation vi haft. Jag funderade på vad hon ville att jag skulle svara. Jag var tyst.

 Du tyckte något, Kalle. Vad var det?

 Att lucia suger fett, svarade jag.

 

* * * * *

 

Marielle blinkade med ena ögat för att markera att det var rätt svar, men sa inte ett ljud. Hon tog av sig luciakronan och ställde den bredvid sig på sängen. Sakta hasade hon bit för bit längre ned i sängen och drog täcket med sig neråt. Min mage tittade fram, sedan mina kalsonger som hade en stor våt fläck på sig efter allt jag sett. Kuken var stenhård där innanför.

Marielle drog sakta ned linnningen på mina kalsonger och sa:

 Nu ska jag bevisa för dig att lucia suger fantastiskt bra! Min förra pojkvän och jag hade en himla massa sex. En av de saker han tyckte jag var allra bäst på var att suga kuk. Och nu har jag inte fått göra det på hur länge som helst, så jag tänkte att jag kunde ge dig en luciaavsugning. Om du vill?

Jag kände mig helt yr och rusig. Jag kunde inte tro vad jag hörde. Här var jag i min egen säng och hade just fått se en tjej strippa för mig samtidigt som hon sjöng luciasånger, och nu frågade hon mig om jag ville bli avsugen! Jag nickade såklart darrigt mot Marielle. Jag kunde inte prata längre. Men gud vad jag längtade efter att hon skulle ta min kuk i sin mun!

Marielle drog av mina kalsonger och tittade på min kuk som stod rätt upp. Sedan böjde hon sig fram och kysste försiktigt mitt lår. Sedan lite högre upp, sedan ännu högre upp. Sedan började hon kyssa min pung. Jag andades häftigt. Marielle kysste längs med skaftet samtidigt som en av hennes händer försiktigt kramade pungen och den andra handen drog bort förhuden. Sedan kände jag hennes läppar på mitt ollon. Jag flämtade till.

Hon sneglade upp på mitt ansikte och log samtidigt som mitt ollon sakta gled in mellan hennes läppar. Sedan lät hon min kuk glida in och ut i sin mun, ibland med tungan vispande runt, ibland med ollonet tryckandes mot gommen. Hon knep med läpparna om kanten på ollonet och sög på kuken. Hon kysste åter längs med skaftet och slickade på pungen och gick sedan upp till toppen igen. Jag var i himmelriket!

 Marielle… Jag kommer snart! sa jag flämtande.

 Mhmmg, svarade hon med min kuk i sin mun. Sedan tog hon en kort paus och sa blygt: Du får spruta i min mun! Jag lät min kille komma i min mun när jag sög av honom och jag gillar smaken!

 

* * * * *

 

Sedan fortsatte hon! Hon kramade pungen med sin hand, runkade min kuk och sög på den på samma gång. När jag kom tittade hon mig i ögonen och fortsatte suga och runka kuken. Jag sprutade stråle på stråle i hennes mun och stönade. Jag trodde aldrig att min orgasm skulle ta slut och det kändes som om jag aldrig skulle sluta spruta heller. Gång på gång drog min pung och underliv ihop sig. Marielle tyckte nog det kom mycket också för hon hostade till och svalde så gott hon kunde medan jag sprutade. Men hon fortsatta hela tiden att suga och titta på mig.

Till slut klingade min orgasm av och jag slappnade av.

Nå? Suger lucia? sa Marielle.

 Hon suger bäst! Du är helt otrolig på att suga kuk, Marielle! Din pojkvän måste ha gråtit blod när du gjorde slut.

 Hehe, ja han blev ganska sur!

 Du, det var grymt porrigt! Jag tror alla killars dröm är att få spruta i munnen. Att du sväljer är skitsexigt!

 Det var ju tur att du fick ett luciafirande du gillade, sa Marielle och ställde sig upp. Sedan gav hon mig en kyss som smakade sperma, tog på sig pyjamasen igen och luciakronan på huvudet. Sedan gick hon tyst till dörren, vände sig om och sa viskande:

 Om två veckor är vi på väg tillbaka från Frankrike. Din pappa har erbjudit att vi får sova över igen. Då får du visa om du är bra på att slicka. Och svarar du rätt på en TP-fråga till får du knulla min fitta!

Sedan gav hon mig en slängkyss, öppnade dörren och försvann.

  • Del 1: Lucia suger.

13 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#4

Sexgurkan

Tack, @MalmöLars!

5/2 kl. 15:21

#3

MalmöLars

Härligt, ser fram nästa del

5/2 kl. 10:29

#2

Sexgurkan

Tack, @TureTutt! :-)

5/2 kl. 08:59

#1

TureTutt

Skön liten berättelse. Gillar den sugande dubbeltydigheten också …

4/2 kl. 23:25