Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

4/4 kl. 14:09, av MR STEEL

Grannsämja

Min första novell på bubblan... ge gärna konstruktiv kritik

Louise hade krupit ner i sängen och låg och läste. Alexander hade sagt att han bara skulle hoppa in i duschen, sedan skulle han också komma och lägga sig. Det var länge sen de hade haft sex och Louise längtade. Kanske kunde det bli av ikväll. Hon hade också duschat, därefter hade hon tagit på sig ett svart, kort spetsnattlinne som hon själv kände sig otroligt sexig ut i.

Vanligtvis sov hon i en urtvättad t-shirt, så hon hade verkligen hoppats på en reaktion från Alexander. Men den hade uteblivit. När hon passerat honom i vardagsrummet där han satt och såg på teve hade han inte lagt någon notis om vare sig henne eller klädesplagget. Han hade bara tittat upp och frågat om hon ville ha en kopp te. Hon hade tackat ja och sedan satt sig i soffan och skylt sig med en filt.

Nu stängde hon igen boken och släckte lampan på nattduksbordet. Alexander hade stängt av duschen och skulle med största sannolikhet komma in till sovrummet vilken minut som helst. Louise hoppades att han skulle komma naken. Han hade en snygg vältränad kropp och såg riktigt bra ut. Till hennes besvikelse kom han ut ur badrummet i boxershorts och en vit t-shirt. Hon hade sett framför sig ett halvstånd som skulle växa i takt med att han närmade sig henne. Han damp ner i sängen bredvid henne och fiskade upp sin telefon. Snart hade han förlorat sig i facebook och vad vännerna gjort under dagen. Louise suckade och sträckte ut en hand mot hans axel.

- God natt, sa hon och fick påståendet att låta lite som en fråga.
- God natt, sov gott, mumlade Alexander till svar utan att ens titta på henne.

Louise vände sig besviket om på sidan. Det skulle inte bli något ikväll heller. Hon var utkonkurrerad av facebook som så många gånger förr.

Hon blundade men kunde inte somna. Det tunna nattlinnet var inte särskilt bekvämt att sova i, och så fort Alexander somnat skulle hon smyga in i badrummet och plocka det av sig. När skärmen på Alexanders telefon äntligen slocknat tog det inte många minuter innan hon hörde på hans andetag att han sov. Han hade alltid haft lätt för att somna.

Louise reste sig upp och tassade in i badrummet. Hon vred igång spotlightsen i taket på minsta styrka. Sedan såg hon på sig själv i helkroppsspegeln. Var det henne det var fel på. Kanske var hon inte längre lika attraktiv som hon varit när de träffats för fem år sedan. Själv hade hon inte tröttnat på Alexander. Hon tyckte fortfarande att han var både snygg och sexig. Sexet var bra, även om hon ibland kunde önska att han tog lite mer initiativ.

Fan också, hon var frustrerad. Sexuellt frustrerad. I spegelbilden såg hon en snygg kvinna. Hon var inte särskilt lång, men smal och vältränad. Brösten var runda och välformade och fyllde kuporna i spetslinnet perfekt. När hon snuddade vid sig själv styvnade bröstvårtorna och avtecknade sig tydligt mot den genomskinliga spetsen. Hon rös till och kände en ilning sprida sig från magen och ner mellan benen. Hon särade en aning på benen och satte handen mot fittan. Hon smekte sig långsamt över trosorna samtidigt som hon naglade fast sin egen blick i spegeln. Den var glasartad och upphetsad. Plötsligt slog det henne att dildon låg i badrumslådan. Kanske skulle hon ta en omgång med sig själv? Mest för att bli tillfredsställd och slippa känna den sexuella frustrationen.

Hon drog fram dildon och smekte den med handen. Helst av allt hade hon förstås velat ha riktig vara, men det här var definitivt bättre än ingenting. Hon hade precis satt sig ner på den mjuka, lurviga badrumsmattan när det burrade till på handfatet. Förskräckt ryckte hon till, men insåg sedan att det var mobilen som hon glömt här inne. Tur att den var på ljudlös, annars hade hon hoppat ännu högre. Hon fiskade upp telefonen och såg att det var grannen Tom som skickat henne ett meddelande.

"Lamporna på eran bil lyser. Jag ville inte knacka på om ni sover, men om ni inte vill ha en död bil imorgon ska ni nog komma ut och stänga av lyset. /Tom"

Skit också! Tänkte Louise.

Hon som varit så laddad för lite mys med sig själv. Hon skyndade sig att lägga tillbaks dildon i lådan och sedan kilade hon upp på övervåningen för att hämta bilnyckeln. Det var först när hon stod ute på garageuppfarten som det slog henne att hon inte tagit morgonrocken på sig. Nu stod hon här i det sexiga lilla nattlinnet och stringtrosor. Hon hoppades att ingen granne skulle se henne. Men hon kände sig väl dold av mörkret.

- Vad bra att du fick mitt sms.

Louise hoppade till när hon hörde Tom röst alldeles bakom sig.

- Oj. Ja, tack så mycket. Alexander hade inte blivit glad imorgon annars.

Hon kände hur Tom synade henne uppifrån och ner. Sedan var det som om han kom på sig själv och då slog han hastigt ner blicken. Louises hjärta bultade hårt.

- Nämen jag ska väl gå in till mig då, skyndade han sig att säga.

Louise tyckte sig skönja att hans röst lät något grötig. Hade han gillat det han såg?

- Det kanske är bäst att du också går in, så att du inte förkyler dig, tillade Tom.
- Tack för hjälpen, sa Louise. Vi ses...

Sedan skyndade hon tillbaka in i huset och låste efter sig. Hon stod kvar en stund innanför dörren och tog några djupa andetag. Vad skulle Tom säga, skulle hon kunna se honom i ögonen igen efter att ha visat sig nästan naken för honom? Gud så pinsamt. Tom var nästan 15 år äldre än henne, men en fantastiskt attraktiv man. Trevlig var han också. De hade god kontakt med grannarna. Toms fru var en riktig bullmamma som jämnt var hemma och försåg dem med kakor, rena kläder och ett välstädat hem. Tom var hantverkare och Louise hade smygtittat på den vältränade kroppen när han då och då röjde på tomten med bar överkropp.

Med Tom i tankarna återvände Louise in till badrummet. Kanske skulle hon fortsätta med det hon påbörjat? Det var inte svårt att hitta tillbaka till känslan igen. Väl nere på mattan särade hon på benen och började smeka sig själv med lätta fingrar. Spegelns placering var perfekt, hon såg precis allt hon gjorde. Hon älskade att se sig själv – det kändes förbjudet och porrigt. Dildon låg bredvid henne och hon plockade upp den och slickade på den. Hon mötte sin egen blick i spegeln och sög ett rejält tag om den svarta, ådriga låtsaskuken. Sedan förde hon ner den mellan sina ben och lät den smeka henne över blygdläpparna och runt klitoris. Munnen var halvöppen och ett svagt stön undslapp hennes läppar. Hon hoppades att Alexander sov gott i rummet intill.

Så plötsligt burrade det till i telefonen igen. Vad var det nu? Hon orkade inte bli avbruten ännu en gång. Kunde hon inte bara få bli lämnad ifred? Irriterad plockade hon upp telefonen och såg att det var ytterligare ett meddelande från Tom. Vad ville han nu? Var det fler lampor som lyste ute på garageuppfarten?

- Förlåt min ärlighet, men det där nattlinnet var fantastiskt. Nu ligger jag sömnlös…

Louise stirrade på texten. Orden fick det att bulta än mer i hennes underliv. Tom hade alltså tyckt om det han såg. Till skillnad från hennes Alexander som inte märkte ett endaste dugg. Hon tvekade en stund innan hon svarade:

- Det var inte meningen att komma ut sådär lättklädd. Men vad trevligt att jag lyckades glädja någon.

Det tog inte ens en halv minut innan nästa meddelande kom.

Nog blev jag glad alltid. Och avundsjuk. Alexander kan skatta sig lycklig.

Kanske var hon tramsig, men hon kunde inte låta bli.

- Alexander uppskattar tyvärr inte mina ansträngningar. Han sover, och jag längtar…

Hon dröjde kvar med fingret en stund på sendknappen, men sedan tryckte hon iväg sitt meddelande. Svaret lät vänta på sig och hon ångrade de där sista orden. Det hade varit lite för vulgärt. Om hon ändå kunde ta tillbaka det hon skrivit.

- Då är vi två som längtar. Eller ska jag kanske säga tre? Den tredje är stor och hård och jag håller honom just nu i handen. Tänker på dig.

Ojojoj, han hade nappat. Insikten om att de båda satt och tillfredsställde sig själva på varsitt håll gjorde henne än mer kåt. Hon lät dildon, som hon med ena handen fortfarande smekte utmed blygdläpparna, sakta glida in en bit i den fuktiga fittan. Sedan gjorde hon något hon aldrig trott att hon skulle göra. Med dildon i fittan riktade hon kameran mot spegeln och knäppte en bild. Den stora, svarta låtsaskuken var halvvägs in i hennes fitta och blygdläpparna spände kring den grova leksaken. Venusberget var nyrakat och bikinilinjen vaxad. Det blev en närbild på hela härligheten. Utan tillhörande text skickade hon över bilden med tanken om att ”en bild säger mer än tusen ord”. Svaret kom fort, flera av orden var felstavade. Antagligen av upphetsningen.

- Åååhhh, herre gud i himlen. Så nära, men ändå så långt borta… Vill ha dig!

Han ville ha henne. Lusten pulserade genom hennes kropp. Hon ville också ha. Behövde få utlopp för allt det sexuella sug hon kände.

- Låt mig få se dig också!

Hennes nästa sms var en kort uppmaning. Med andra handen hade hon fullt upp att låta dildon glida in och ut ur den alltmer savande fittan. Snart poppade det upp en bild på en stor härlig kuk. Hon såg hans hand som höll ett stadig tag kring kukroten. Det var svårt att avgöra storleken när hon inte hade något att sätta den i relation till, men så här på bild såg den både grov och lång ut. Ådrorna avtecknade sig tydligt som blålila ränder utmed den ljusa huden.

- Friggeboden?

Hon förstod inte vad han menade med den tillhörande texten. Kanske hade autokorrigeraren ändrat det han skrivit till något helt annat. Det hände titt som tätt. Särskilt om man var upptagen med annat samtidigt som man skrev. Men sedan kom insikten över henne. Friggeboden… Grannarna hade en nyinredd friggebod på tomten. Den agerade såväl förråd som gäststuga och hon mindes väl när Elisabeth stolt visat henne den färdigstylade boden. Den hade målats vit invändigt och ena långsidan täcktes av hyllor med plats för julpynt, resväskor, träningskläder och allt annat som man inte hade plats för inomhus. Intill hyllan stod en liten soffa och ett soffbord, samt en liten trinett. Utöver det hade boden ett loft och där uppe fanns en 120-säng med matchande sängbord och en liten byrå. En perfekt plats för gäster, eller som Elisabeth uttryckt det ”Pojkarnas eget krypin nu när de började bli stora”.

- Vågar vi det?

Louise blev nervös och fick kalla fötter. Friggeboden var väldigt nära inpå, tänk om någon vaknade och upptäckte dem.

- Elisabeth är på konferens, så bara pojkarna är hemma. De sover som grisar. Hur är det med Alexander?

När Alexander väl somnat kunde inte ens en flygvapenattack väcka honom. Så för den sakens skull var det inga problem. Men skulle de våga? Det var en sak att skicka syndiga sms till varandra, men att ses på riktigt? Samtidigt var Louise så kåt att hon höll på att spricka. Det skulle vara underbart att få utlopp för sina känslor. Och tanken om att Tom attraherades av henne gjorde henne full av självförtroende.

- Jag är där om fem minuter.

Det var lika bra att göra slag i saken. Hon tassade återigen ut i hallen. Var precis på väg att hoppa i gympaskorna när hon ändrade sig och tog de svarta, pumpsen med smal hög klack. Det var inte så snyggt med gympaskor till det fina nattlinnet. Klackarna skulle förvisso sjunka ner i gräsmattan på väg över till friggeboden, men hon fick väl trippa på tå. Det rörde sig om max hundra meter.

Tom måste ha rusat dit, för han var redan där när hon kom. Det var helt mörkt i boden så när som på tre värmeljus som brann på det lilla soffbordet. De lyste upp mer än man kunnat ana. Tom var klädd i morgonrock och plötsligt kände Louise sig blyg. Vad skulle hända nu? Skulle de kasta sig i varandras armar och älska passionerat? Hon harklade sig och såg ner i golvet. Visste inte vad hon skulle säga. Tom var också ordlös, men tog ett steg mot henne och strök hennes nakna arm med sin hand. Louise slöt ögonen. På något vis kändes det mindre syndigt om hon blundade. Tom strök med händerna vidare utmed det tunna, silkiga nattlinnet. Sedan lät han händerna glida upp och sluta sig om varsitt bröst. Reaktionen väntade inte på sig. Louise stönade till och ramlade emot honom. Känslan var så stark att benen nästan vek sig under henne. Tom fångade upp henne och fortsatte smeka brösten genom spetskuporna.

- Du är den sexigaste jag någonsin mött, mumlade han med hes röst och gömde ansiktet mot hennes hals.

Han placerade några fuktiga kyssar utmed nyckelbenet och fortsatte upp mot ena örat. Den varma andedräkten slog flämtande mot Louises öra och gjorde henne tokig av upphetsning. Han nafsade i hennes örsnibb samtidigt som hans fingrar masserade bröstvårtorna genom linnet. Louise grep tag om hans morgonrock och lossade skärpet med flinka fingrar. Rocken gled upp och nakenheten därunder fick henne att dra häftigt efter andan. Kuken stod som ett spett och den var bland de största hon sett i verkligheten. Mörkt hår lockade sig kring pungen och kukroten och därifrån stod sedan lemmen stolt och reslig. Resten av kroppen var fantastisk. Han var vältränad och musklerna spelade i såväl armar som bröst och mage. Mörkt hår, med inslag av silver, täckte den breda bringan. Hon strök med handen utmed hans bröst innan hon föll på knä framför honom. Hon var bara tvungen att smaka på den enorma läckerhet som erbjöds. Tom stönade högt när hon sträckte ut tungan och slickade på det glansiga ollonet. Det smakade salt av försats.

- Vad stor du är, viskade Louise förundrat innan hon återgick till att slicka.
- Som din dildo. Den såg också stor ut. Gillar du stora kukar?

Louise nickade och lät en bit av ollonet och kuken glida in i munnen. Det fick Tom att stöna igen.

- Jag älskar stora kukar, svarade Louise. Jag älskar känslan av att bli uppfylld och uttänjd.

Sedan tystnade hon och började suga. Det var svårt att få in hela den enorma härligheten i munnen, men Louise hade en förmåga att öppna upp struphuvudet och låta kuken glida en bra bit ner i halsen. Tom såg på henne med stora ögon när hon utförde sin behandling.

- Åååhh, gud vad skönt du suger. Kuken går nästan hela vägen in i din vackra lilla mun. Hur är det möjligt?

Louise svarade inte utan fortsatte att suga. Munnen var nästan vidöppen för att kuken skulle få plats och hon lät läpparna spänna runt kukskaftet. Efter en stund tog Tom tag om hennes huvud och började styra takten. Louise slappnade av ytterligare och lät honom munknulla henne. Hon märkte hur upphetsningen växte inom honom och han drog hennes huvud i allt snabbare takt fram och tillbaka. Hon hade fullt sjå med att andas mellan varven. Kuken var enorm och fyllde verkligen hela hennes mun och strupe. Nu körde Tom på i en ryslig takt samtidigt som han stönade allt högre. Louise tog spjärn med händerna mot soffan bakom dem så att hon inte skulle ramla omkull. Tom ökade på takten ytterligare och gruffade och stånkade. En sträng av saliv hängde från hans mun ner mot bröstet.

- Fantastiskt. Herre gud vad skönt, fick han fram mellan stötarna. Det är inte långt kvar nu. Snart kommer jag. Får jag komma ner i halsen på dig? Får jag spruta din mun full med sperma? Gud vad jag vill spruta ner hela dig. Kleta ner din mun och ditt söta lilla ansikte. Får jag det? Får jag det Louise?

Med den stora kuken i munnen var hon helt oförmögen att svara, men hon nickade så gott hon kunde. Hon ville verkligen ta emot honom i munnen. Det var underbart att se honom njuta. Hon och Alexander hade inte njutit tillsammans på väldigt länge. Efter ytterligare ett par stötar kände hon hur hela hans kropp spändes och sedan tömde han sig i henne. Det var som en oändlig ström av seg, kletig sperma. Den pulserade ner i hennes mun och hals och hon var till slut tvungen att dra sig undan en aning för att kunna ta emot allt. Då träffades hon av flera varma strålar rakt i ansiktet. Toms kuk var som en brandslang och hon fnissade lite över situationen. Här satt hon på huk i grannens friggebod, endast iklädd ett tunt nattlinne och ett par skyhöga pumps, samtidigt som hennes granne sprutade ner henne med sin stora hårda kuk. Och hon älskade det...

En del rann längs med mungipan, ner över hakan och vidare längs med halsen. Det var en rejäl sats han sköt. Tom sjönk tillbaka mot soffan bakom honom och drog upp Louise bredvid sig. Han torkade bort en bit sperma som fastnat i hennes hår med fingrarna. Louise tog hans hand och slickade av fingrarna. En efter en. Tom tog inte blicken ifrån henne.

- Kan man vara sexigare än du är?

Louise ryckte på axlarna och log.

- Kanske inte, flinade hon.
- Vet du, nu ska vi ju inte prata om våra respektive. Men Elisabeth har slutat att ta mig i munnen för länge sen. Hon hävdar att jag är alldeles för stor för sånt där. Hon klarar inte av det. Och jag hade glömt bort hur skönt det är. Herre gud i himlen, du var helt fenomenal.

Louise njöt av berömmet. Det var längesen hon blivit så här uppskattad efter en avsugning. Louise slängde upp benen i soffan och lutade sig tillbaka mot kuddarna.

- Nu vill jag göra det skönt för dig, sa Tom. Jag vet att du längtar.

Louise rodnade av orden men kunde inte annat än hålla med.

- Vill du att vi ska stanna här nere, eller ska vi gå en trappa upp?

En trappa upp kändes bättre. Dels för att där bjöds en stor säng och dels för att där var hundra procent insynsskyddat OM det var så att de skulle få oväntat besök.

- Kom! sa Tom och visade med handen att hon skulle gå före honom upp för de branta trappstegen.

Hon var precis på väg att sparka av sig de svarta pumpsen när Tom hejdade henne.

- För min del får du mer än gärna behålla dem på.

Hans blick var glasartad och rösten ostadig. Han gillade alltså höga klackar. Inte henne emot, de fick henne att känna sig syndig och sexig.

- Stå kvar där en stund, sa han när hon gjorde en ansats att gå uppför trappan.

Hon stod vänd mot trappan och med ryggen emot honom. Hon höll i räcket och kunde känna hans blickar utmed hennes kropp. Hon fällde huvudet något bakåt så att det långa, mörka håret ringlade sig ner över ryggen. Sedan svankade hon en aning så att rumpan putade och stringen visade sig under linnet. Tom sträckte fram händerna och strök henne över de nakna skinkhalvorna. Hon fick hålla sig ordentligt i trappan för att inte falla ihop av upphetsning. Tom fortsatte att smeka och massera hennes rumpa och in emellan lät han tummen löpa utmed stringtrosan, längs med skåran mellan hennes skinkor och upp mot fittan och klitoris. Behandlingen var underbart upphetsande.

Hon höll sig i trappan och ålade sig samtidigt som en mask, det gick bara inte att stå still under den fantastiska behandlingen. Hon vred en aning på huvudet och såg hur Tom satte sig på knä nedanför henne. Han drog stringtrosan åt sidan och hittade fram med fingrarna till hennes fuktiga fitta. Långsamt lät han pekfingret glida in och ett kort skrik undslapp Louises läppar. Hon svankade lite till och Tom pullade henne med sitt pekfinger. Sedan lät han även långfingret följa med in, därefter även ringfingret. Nu hade han tre, grova fingrar inne i hennes blöta, varma fitta. Louise stönade och tryckte sig emot honom. Plötsligt drog han ut alla fingrarna och slet trosorna av henne helt och hållet. Därefter begravde han ansiktet mellan hennes skinkor och började slicka. Hon svankade allt hon förmådde och han slickade girigt hela vägen från anusrosetten och fram över fitthålet tills han nådde klitoris. Fram och tillbaka med intensiv tunga. Louise stönade, vred sig och höll sig krampaktigt kvar i trappans räcke.

- Det kommer att gå för mig, ropade Louise. Jag kan inte hålla mig längre. Det är så jäkla skönt.
- Kom då, kom mot min mun, uppmanade Tom med huvudet fortsatt begravt mellan hennes ben.

Han fortsatte slicka och suga och när det kändes som mest intensivt pressade han dessutom ett par fingrar mot hennes klitoris samtidigt som han borrade upp tummen i hennes fitta. Det svartnade nästan för ögonen på Louise och orgasmen sköt igenom henne som en torped. Hon skakade och riste och hängde som en trasdocka i trappan. När orken tog slut rasade hon ihop i en flämtande hög på golvet. Tom fångade upp henne i sin starka famn och bar henne upp för trappan. Där placerade han henne på sängen och la sig själv bredvid.

- Var det skönt? frågade han och log mot henne.
- Behöver du ens fråga? sa Louise och log med slutna ögon. Det var fenomenalt.

Tom lutade sig över henne och kysste henne. Det var deras första kyss och den kändes varm, mjuk och väldigt intim.

- Vad gör du med mig? mumlade han mot hennes läppar.
- Det samma som du gör med mig, mumlade Louise tillbaka.

De fortsatte kyssas och Tom lirkade av Louise nattlinnet.

- Jag vill ha dig naken nu,  sa han ärligt och drog nattlinnet över hennes huvud och slängde ner det på golvet.
- Skorna då? flinade Louise.
- Låt dem vara, jag blir kåt bara jag tänker på dem.

Och kåt var han allt. Vid en blick på kuken kunde man inte tro att han nyligen fått orgasm. Alexander orkade sällan mer än en gång per kväll. Tom var redan redo igen, det syntes tydligt. Louise smekte kuken med fingrarna och slöt den i sin hand. Tom tog tag i hennes hand och gemensamt runkade de honom långsamt och utan brådska. Hela tiden såg han på henne. Från hennes ansikte, till hennes kropp, ner över de bulliga brösten, över den platta magen, över de mjuka låren och de slanka vaderna och de skoprydda fötterna.

- Jag kommer att vilja ta dig snart, sa Tom och naglade fast hennes blick med sin egen. Hårt, tillade han utan att släppa henne med blicken.

Louise tyckte om hårda tag, men visste inte riktigt vad Tom menade. Hon var inte ute efter nåt kinky, men tyckte om att bli knullad rejält och dessutom få en och annan dask på rumpan.

- Jag vill bli tagen. Hårt. Jag vill sitta på dig också. Rida dig vansinnig, sa hon och släppte inte hans blick.
- Kom och sätt dig på mig då. Låt mig se dig glida ner över mig. Jag vill se din fitta omsluta min kuk.

Han bredde ut sig mitt på sängen och lät armarna passivt sprida ut sig längs sidorna som en solfjäder. Hans bröstkorg hävde sig fort när han andades. Kuken stod rakt upp. Den var spikrak och hård, ådrig och grov. Skulle den få plats att glida hela vägen in, eller skulle hon behöva hålla emot? Louise grenslade den vältränade kroppen och lät kuken glida utmed blygdläpparna. Hon tog tag i kuken och lät den smeka hennes fitta från klitoris ända bak mot rumpan. Det var halt och fuktigt av upphetsning och av deras tidigare lekar. Sedan sjönk hon långsamt men resolut ner över honom. Tom händer lämnade sängen och tog istället tag om hennes höfter, som för att hjälpa henne. Det var som om han tog tag i henne och trädde henne över sin enorma mandom. Louise stönade och gnydde.

- Ååååhhh... fick hon fram. Vilken bamsing till kuk du har. Känn hur du fyller ut hela mig. Jag älskar det. Känner du? Känner du hur skönt det är?

Tom nickade som i trans.

- Jag känner. Det är underbart Louise. Du är fantastisk.

När han kommit hela vägen in satt Louise blickstilla. Hon kände varje millimeter av hans mastodontkuk. Den spände ut fittan och bottnade helt i henne. Det var den största kuk hon någonsin haft i sig. Inte ens dildon, i storlek XL, kunde mäta sig med Tom härlighet. Långsamt började hon röra sig. Fram och tillbaka och i sidled. Hon hävde sig upp på knä, för att sedan låta honom bottna hela vägen igen. Smärta blandades med upphetsningen och alltihop gjorde henne bara ännu mer kåt. Hon tog Tom händer och placerade dem på sin rumpa.

- Hårda tag, väste hon tyst mellan tänderna. Du lovade hårda tag.

Samtidigt som Louise uttalade orden gav Tom henne en rejäl klatsch på ena skinkan, tätt följd av en likadan klatsch på andra skinkan. Louise skrek till och började rida fortare. Hon kastade huvudet bakåt och ökade tempot rejält. Tom tog tag om hennes skinkor och begravde fingrarna i dem.

- Hårdare, uppmanade Louise och red vidare.

Tom fortsatte, med knådande och klatschande. Louise red och kände hur svetten började rinna längs ryggraden. Tom fångade upp de gungande brösten i sina händer och vred om bröstvårtorna ordentligt mellan sina fingertoppar. Louise skrek rakt ut och red än fortare. Det var Tom som plötsligt stoppade henne.

- Vänta lite… Jag vill inte komma än, hejdade han henne.

Hon slog av på takten och njöt av att bara känna honom inuti sig. Stilla och stenhård. Sedan rullade hon av honom och la sig på rygg. Hon tyckte det var hennes tur att ta emot lite. Hon särade på benen och lät de skoprydda fötterna dingla i luften.

- Kom och ta mig nu, min bamsing! uppmanade hon och Tom var inte sen att nappa.

Han la sig över henne och tryckte in kuken med en enda hänsynslös stöt. Louise skrek rakt ut och klöste honom över ryggen med sina långa naglar. Sedan körde Tom igång, och det gick inte att komma undan. Han fullkomligt borrade sig in i henne med storkuken och pumpade på i en frenetisk takt. Louise skrek och stönade om vartannat och Tom var inte sämre han heller. Han knullade henne hårt och länge och Louise förundrades över hans uthållighet.

När han närmade sig kulmen drog han sig ur och uppmanade henne att ställa sig på alla fyra. Louise var inte sen att lyda. Tom höll henne om höfterna när han på nytt styrde in kuken i hennes blöta, savande och uttänjda fitta. Han smiskade henne hårt över rumpan med handflatan och knullade henne hårt, fort och länge. Ut och in, ut och in, ut och in for kuken som en pistong. Med ena handen tog han tag om hennes långa hår och drog hennes huvud bakåt. Louise njöt av behandlingen och svankade och putade allt hon kunde med rumpan. Ju närmare Tom kom sin orgasm, desto hårdare pressade han på. Och när han var riktigt nära pressade han sina fingrar mot Louises klitoris och smekte henne så att de skulle kunna mötas i en intensiv explosion. Han fortsatte stöta, in och ut, in och ut, in och ut medan Louise skrek ut sin orgasm. När hon sansat sig drog han sig ur och slängde över henne på rygg igen.

- Här kommer det, Louise... Gapa

Tom sprutade ännu en laddning sperma. Rakt över hennes ansikte. Louise hann knappt reagera innan hennes näsa och läppar var täckta med varm sperma. Hon stönade högt av den porriga behandlingen och kände sog oerhört porrig med sperma i ansiktet.

- Vilken jävla sats, sa Louise. Jag vill ha dig fler gånger...
- Bara om du kommer med de skorna, sa Tom medan han lät sitt ollon glida över hennes höga klackar.

Efteråt låg de tysta bredvid varann och innan de skildes åt och gick in till sina respektive familjer lovade de att de snart skulle höras på sms igen…

17 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#7

Herbery

Trevlig novell. Fast du ska nog förtydliga att
Samma novell finns publicerad på sexnovell.se, fast under annat namn.

8/4 kl. 08:38

#6

MartinL

Härlig nattlektyr, väntar mig många fler goda skrönor!
Du skriver bra så fortsätt.

7/4 kl. 01:39

#5

AnneLisen

Härligt med bra grannsämja. Fint att man kan hjälpa varandra som grannar.

6/4 kl. 10:30

#4

Ulfochannika

Mycket bra novell! Väldigt bra språk, kombinerat med en upphetsande handling.

Finns absolut potential för en fortsättning! Finns så mycket att mer att njuta av genom att testa och tänja gränser

5/4 kl. 13:22

#3

MalmöLars

Fantastiskt, snyggt berättat och det får inte ta slut där

4/4 kl. 20:23

#2

peterE

Helt underbar novell !!
En "hungrig" fru, flickvän som vågar ta för sej och njuta av en stor.

4/4 kl. 19:22

#1

SirVäs

Oh, jag har svårt att tro att du är nybörjare... eller förstod jag fel?
Vilket som, tack för en trevlig och välskriven novell! Trovärdig, bra språkbehandling och eggande - jag ser grannfrun framför mig... ;)

4/4 kl. 16:27