Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

10/4 kl. 11:16, av Torkel

Dröm eller verklighet

Ibland är det svårt att veta om drömmen är verklig eller verkligheten är en dröm. Lite bisex och mycket heterosex. Kanske är det min dröm...

Dröm eller verklighet

Jag ligger naken på min säng. Kuken står och jag är kåt. Det finns ingen här som kan hjälpa mig så jag måste göra det själv. Med van hand tar jag tag i min kuk och drar sakta upp och ner. Känner hur kåtheten långsamt ökar inom mig. För att ytterligare öka känslan sluter jag sakta mina ögon.

Det blir plötsligt väldigt varmt och det känns som sand under mig. Jag öppnar mina ögon för att kontrollera att jag ligger kvar i min säng och det gör jag. Värmen har försvunnit och sängen känns som vanligt. Sluter ögonen igen och plötsligt ser jag även om jag vet att mina ögon är slutna. Jag ligger på en sandstrand någonstans i södra Frankrike. Det är verkligen varmt, jag är naken, det blåser en sval bris och jag har ett präktigt stånd. Då inser jag till min fasa att jag ligger på en strand med andra människor runt om mig och då kanske en kuk som står rakt upp inte är så bra.

När jag lade mig här var jag helt ensam och det verkade vara en väl skyddad plats.

Jag tittar mig lite förstulet omkring och som tur är ligger jag ganska ostört bara ett lite äldre par en bit därifrån. Dom låg absolut inte där när jag kom men ligger på ett lagom långt avstånd.  

Paret verkar å andra sidan har också upptäckt min stolta kuk och ler mot mig. Känns sympatiskt att man inte dömer eller fördömer utan faktiskt verkar acceptera det hela som en del av livet. Jag vänder mig om så att kuken hamnar under mig och inte blir så uppenbar. När jag gör det kommer jag att ligga så att jag ser paret rakt framför mig. Båda lägger sig ner under sin ganska stora parasoll och tar på solglasögonen. Jag gör att de pratar med varandra, mest kvinnan, men förstår inte vad dom säger eftersom allt är på franska. Inte så konstigt kanske, vi är ju i Frankrike.

Jag dåsar till men vaknar upp efter en liten stund och tänker dricka vatten. När jag tittar bort mot paret ser jag rakt in i kvinnans fitta. Hon har vridit sig lite så att jag får full insyn i hennes kön och det är fascinerande. Helrakad som hon är ser man springan ända från klitoris till den lilla rosa rosetten.

Glöm vattnet, min kuk står som ett spett igen och det skulle vara jättejobbigt och pinsamt att resa sig. Men så ser jag mannen bredvid kvinnan och han ligger och runkar med ett präktigt stånd. Det lustiga är att han har båda händerna under huvudet och ändå rör sig en hand upp och ner på hans kuk. Naturligtvis är det kvinnan som långsamt runkar honom samtidigt som hon tittar intensivt på mig. Det glänser lite på toppen så han måste känna av vad som sker. Jag kan nu också se att hennes fitta har öppnat sig lite och en hinna av fukt finns där. Hennes tumme smeker över hans ollon och smetar ut försatsen. Efter några sekunder för hon tummen till munnen och suger den ren från mannens safter.

Hon är kåt och hon tittar hela tiden på mig.

Eftersom jag inte har något parasoll utan ligger helt exponerad i solen börjar det kännas nu. Kvinnan inser detta och säger något till sin man. Han tittar upp och tar av sig sina solglasögon sen ler han och vinkar till mig. Jag vinkar glatt tillbaka och fortsätter att studera dem. Han med ett härligt stånd och hon med en allt blötare fitta. Då reser han sig upp och tittar sig först omkring innan han går mot mig. Nu kan jag inte sluta titta på hans kuk som svajar lite och närmar sig.  Väl framme säger han något på franska men jag förstår inte vad han säger. Efter en stund och med hjälp av en stapplande engelska inser jag att han vill att jag skall komma över till dem. Hur skall jag kunna gå dit med en kuk som står och ett ansikte som rodnar inte bara av solen. Men sen inser jag med ett leende att även hans kuk står rakt ut så en till kan inte vara så farligt. När jag ställer mig upp ser jag att båda studerar min stolthet med ett gillande och breda leenden.

Han pratar intensivare på franska och båda ler så vänligt så jag tänker att det kan kanske inte vara så farligt så med kuken svajande framför mig närmar jag mig deras läger. Ett stort parasoll med filtar och kylbox och skön skugga. Jag måste erkänna att solen påverkat mig mer än jag trott. Jag ser hur kvinnan nyfiket studerar min kuk och jag måste titta en gång till och jag tycker att hon slickar sig lite om munnen. Inte hjälper det mitt tillstånd.

På knagglig engelska förklarar dom att det är farligt att ligga för länge i solen och erbjuder mig en plats hos dom. Jag tackar på min bästa skolengelska som inte är mycket bättre än deras och de delar på sig så att jag kan ta plats mellan dem. Lite underligt tyckte jag att ligga mellan två gifta människor men jag accepterade situationen och slog mig ner i skuggan, det var oerhört skönt att komma ur solens starka sken. Jag fick ett glas svalt vitt vin och en underbart läskande bit vattenmelon. Naturligtvis sölade jag så att det rann från melonen ner på magen och kuken. Kvinnan tog en handduk och torkade bort det mesta på magen och även det som landat på kuken.

”Very nice cock” säger hon och ler samtidigt som hon smeker mig sakta precis så som hon gjort med sin man. Det känns fantastiskt skönt men i ärlighetens namn lite obekvämt, hennes man ligger ju bredvid.

Jag tittar försiktigt åt hans håll och ser till min förvåning att han ler och har full fräs han med. Han studerar intensivt sin frus handlingar och visar genom sitt leende att han tycker det är helt ok. Kvinnan lägger nu en hand på min axel och pressar mig sakta ner på rygg. Hon lägger sen sin hand på mina ögon och sluter dom. Jag blundar och snart känner jag en mun som suger på min kuk. Så skönt och jag stönar lågt samtidigt som ståndet ökar i hårdhet om det nu är möjligt. Ett par läppar sluter sig om min ena bröstvårta och en tunga leker runt, det känns nästan overkligt skönt. Jag njuter tills jag mitt i kåtdimman räknar antalet munnar jag känner på min kropp och får det till fler än en. Jag slår upp mina ögon och ser en leende kvinna som sakta lutar sig fram och kysser mig. När hon sen återgår till att kyssa mina bröstvårtor ser jag hennes man som suger min kuk med stor skicklighet. Jag kapitulerar och sluter mina ögon igen. Njutningen ökar när jag får ett kvinnobröst mot mina läppar och jag suger in vårtan. Jag hör hur båda stönar lätt och inser att de njuter lika mycket som jag.

Sen upphör allt och jag slår återigen upp mina ögon för att se vad som sker.

Kvinnan ler fortfarande och mannen ligger och runkar med slutna ögon. Hon lägger sig ner på rygg och tar tag om min nacke. Så för hon mitt huvud mot sin fitta. Man behöver inte vara geni för att förstå vad hon vill och jag är mer än villig. Jag lägger mig på mage mellan hennes ben och börjar försiktigt att låta tungan glids upp och ner längs hennes fitta.

Jag är ingen expert men jag tycker att hennes fitta är vansinnigt skön och smakar ljuvligt. Hon rör långsamt på höfterna så att jag kan nå alla delar och min tunga snuddar vid hennes anus. En ny sensation för mig men det hördes på henne att det var en bra sak att göra. Jag lät min tunga glida in mellan hennes blygdläppar och lät den utforska hennes hål, så långt jag nu kom in. Återigen en vällustig suck och nu pressade hon upp fittan mot mig med lite mer kraft. Väl framme vid klitoris lät jag tungan cirkla runt. Jag hade läst på nätet att det var så man skulle göra och det var uppenbart sant. Hennes safter flödade och hela mitt ansikte var blött av fittsaft. Jag upptäckte att jag verkligen gillade det. En hand glider smekande upp längs mitt ena ben och snuddar vid pungen för att sen fastna en stund på min rumpa men fortsätter och sen får jag en väldigt skön massage av hela min rygg. Jag tror att jag vid det här laget passerat minst ett halvdussin av ”aldrig gjort detta förut” punkter men nu följde jag bara med i vad som hände och njöt av varje sekund. Njöt gjorde uppenbarligen också kvinna för hennes andhämtning ökade och så gick det för henne. Hon krampade och klämde om mitt huvud med sina lår samtidigt som hon sprutade ut en vätska från fitta över hela mitt ansikte. Jag hade hört talas om fontänorgasmer men trott att var en myt. Nu hade jag fått en rakt in i ansiktet och munnen. Smaken var inte otrevlig men lite besk vilket ju även kan sägas om en del svenska snapsar.

Jag kände att jag gjort väl ifrån mig och ville knulla nu men hennes hand och starka lår höll mig kvar mellan benen. Hennes nu genomblöta fitta ville ha mer. Jag var inte svår att övertala utan tungan började återigen sin vandring längs fittan och stannade allt oftare vid hennes rosett. Av hennes andning att döma var det rätt taktik. Jag borrade in hela mitt ansikte i hennes fitta och slickade hennes anus mer och mer intensivt.

Massagen på min rygg hade nu sakta dragit sig ner mot min rumpa. Någon sorts olja droppades ner i klyftan mellan mina skinkor och eftersom den var ganska sval kändes det tydligt när den passerade mitt anus. Ett par varma och mjuka händer fortsatte att massera min rumpa men återkom nu allt oftare till mitt anus. Så oväntat skönt det var. Jag funderade kort på om jag var bög men struntade fullständigt i detta när ett finger sakta tryckte sig in. Försiktigt, mycket försiktigt letade det sig i min rumpa och jag gillade det. Ena sidan av mig slickade en fantastisk fitta med all den energi jag kunde uppmana och den andra delen fick rysningar av njutning av en finger i rumpan, hela jag njöt.

Sen släppte lårens grepp om mitt huvud och med tecken bad hon mig att lägga mig på rygg. Hitintills hade allt hon bett mig om resulterat i oväntad njutning så jag var inte svårövertalad. När jag låg där såg jag hennes man som stod med ett formidabelt stånd och tittade på mig och henne. Sen ställde hon sig på knä över mitt ansikte och sen såg jag bara hennes fitta igen. Långsamt sänkte hon sig ner över mig och jag slickade lydigt vidare. Nu nådde jag hennes klitoris och anföll denna med all min energi. Efter bara någon minut kom hon igen och återigen med en fontänorgasm nu ännu större så att ansikte och hals blev grundligt översköljda. Jag slickade och lapade hennes safter och tryckte att livet var på det hela ganska bra.

När jag låg där smordes min kuk in med, antar jag, samma olja son smort min röv. Jag var mycket nära en utlösning men händerna försvann. En mun efterträder händerna och långsamt nästan oändligt och tortyrliknande långsamt glider läpparna upp och ner längs min kuk. När jag sen tittar upp kommer mannens kuk in mot kvinnans fitta och glider in i henne bakifrån. Där ligger jag under och slickar hennes fitta samtidigt som hennes man knullar henne bakifrån. Mitt i alla dessa intryck suger hon min kuk på ett fantastiskt sätt som ökar njutningen men konstigt nog  inte för mig mot orgasm. Detta par har hela tiden överraskat mig med nya och oväntade sexlekar. Min kåthet bara ökade och jag kände trots allt att nu måste jag snart spruta.

Då hör jag hur mannen stönar och inser att nu kommer han i henne. Jag var visserligen kåt och villig att testa det mesta men att äta en annan man sperma låg lite bortom min nuvarande horisont.

Jag behövde inte vara orolig, kvinnan rullade sakta av mig och jag såg sperman sakta sippra ur henne och glida ner längs hennes lår. Hon vände sig sakta om mot mig och log. Men när hon lade sig ner bredvid mig och sakta smekte mig över ansiktet och på bröstet visste jag inte vad hon ville.

Runt min kuk slöt sig en mun och mannen sög mig på ett så skönt sätt att jag bara kunde dra kvinnan till mig och kyssa henne. Ett försiktigt finger gled in i mig och skapade på nytt rysningar av kåthet i hela min kropp. Hon besvarade kyssen och snart kände jag en välbekant känsla av att min orgasm var på väg. Jag sprutade både hårt och länge. Mannen svalde nästan allt och kvinnan kysste sedan honom och slickade i sin de droppar som hamnat bredvid.

Vad som skedde efter det vet jag inte för jag vaknade av att jag frös och insåg att jag låg i min egen säng, naken och hade sprutat min sats upp på magen.

Vad som är svårt att förklara är sanden som låg kvar på kudden morgonen därpå.

8 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#3

Huldran

Torkel! Din novell, vilken speglar en somrig händelse, som många kan få i sin säng när mörkret faller och man är på väg att somna en kväll. Då speciellt efter en sommar där personen då och då vistats på en sandstrand vid havet och har minnen kvar i sitt huvud.

(Jag har själv varit med om delar av det Du skrivit på en klipphäll utanför Öregrund för många år sedan).

Texten i novellen är trevlig, handlingen lätt att se i sitt huvud. Dock undrar jag om Du gjorde din sista genomläsning (tredje - fjärde gången) i ett stycke, innan Du skickade manus för publicering?

Jag skriver några rader i din Gästbok om detta.

Förresten: Välkommen till Bubblan! Jag ser att Du är ny medlem på sidan, hälsar //Huldran.

17/4 kl. 23:05

#2

MalmöLars

Trevligt och mystiskt

10/4 kl. 16:55

#1

Ronneby

Vilken trevlig novell.

10/4 kl. 16:40