Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

13/4 kl. 19:41, av JL1972

Poliskvinnorna och natten i häktescellen

Del 1 av 5 i serien Den lilla småstaden

En helt påhittad fantasi...

Mitt nya liv i den lilla småstaden hade börjat på ett otroligt skönt sätt i mötet med tonårsgänget.
Nu hade jag inte sett dom fler gånger under dom två veckor som gått från det kåta mötet i skogen, men jag tänkte att det va väl kanske en engångsgrej och skulle aldrig hända igen även om jag önska det.
Livet gick sin gilla gång med hårt arbete i veckorna och ensamt i min lgh på helgerna, ett tråkigt singelliv, det fans många vackra kvinnor där jag bodde men alla va upptagna och gifta och på dejtingsajten hände i stort sett ingenting.
Fredagskvällen hade slutat med att jag somna på soffan framför TV:n och nu lördag eftermiddag insåg jag att jag måste sovit nästan 12 timmar, halva dan borta men skönt att få sova ut ordentligt.
Tänkte att jag måste verkligen gå ut o hitta på nåt denna lördag innan jag bokstavligen dör av tristess.

Jag gjorde mig iordning och klädde upp mig och planen va att äta en god trerätters på Stadshotellet och sen ta en barrunda och se om jag träffa några roliga människor.
Middagen va utsökt god och inte alltför dyr men bara massa tråkiga par och familjer, inga festmänniskor överhuvudtaget där. Hoppades barrundan skulle ge bättre resultat i form av lite roligare människor och partystämning.

Efter besök på småstadens tre mest populära ställen börja jag bli rund om fötterna och fundera på att antingen ta en taxi hem då nattbussens sista tur gått eller ta en promenad hem på en halvtimme.
Jag hade spenderat några tusen denna kväll så jag intala mig själv att bästa idën för min ekonomi va att gå hem. Efter en sista öl som jag egentligen borde skippat börja jag knalla hemåt i mörkret längs landsvägen. Av nån anledning så valde jag att gå på fel sida, varför vet jag inte det bara blev så.
Jag gick trots allt på rätt sida om dom vita strecken och va inte så full att jag riskera vingla ut i körbanan även om jag inte gick helt spikrakt.
Efter nån halvtime kände jag sista ölen påminna sig i form av en sprängfull blåsa, jag bara måste kissa innan jag sölar ner mig själv kände jag.

Bara nån enstaka bil hade kört på vägen senaste halvtimmen så det kändes rätt säkert att helt enkelt bara hala ut kuken och pinka vid vägkanten istället för att gå ner i diket som va fullt av vårfloden och dessutom va det totalt beckmörkt och i kombo med min fylla va det nog bäst att hålla mig på plan stadig mark och inte vingla runt i buskarna.
Jag tog fram den och släppte på trycket...Ahhh fyy fan va skönt att få kissa!

Va nästan klar när jag ser två billyktor komma över krönet mot mig där jag står, jag vrider mig för att inte stå med kuken fullt pissande synlig för den som nu kom körande.
Hör hur bilen närmar sig och tänker snart är den förbi, men istället hör jag hur den bromsar in så hårt att däcken tjuter till av tvärniten, och sen lyses natthimlen upp av blåljus. Fuck snuten!! Fan!

Hör två kvinnoröster som säger jaha vad har vi här då. Går på fel sida och står och visar kuken mitt på riksvägen! Full som jag är kan jag inte annat än att börja garva, ja ni har avslöjat årets brottsling säger jag ironiskt.
- Rolig försöker du vara oxå ovanpå två lagbrott säger den ena,
Jag vrider mig lite från dom för att pinka klart och tappar nästan balansen och vinglar till.
-Full är han oxå på offentlig plats säger den andra, får nog bli fyllecell för dig inatt.
Nej men va fan tjejer snälla sluta, vi är mitt ute på landet och ingen trafik, det är väl inget att tjafsa om, va lite resonliga nu för Guds skull.
-Stockholmsdialekt, ja det kunde man räkna ut, ni tror ni kan bete er hur som helst ni dryga jävlar fräser den ena poliskvinnan fram.
Nu är du väl ändå lite väl fördomsfull säger jag.
-Hörru håll käften mannen och lyssna på oss här nu säger den andra med nu höjd röst.
Ojojoj vilka tuffingar skrattar jag fram till svar.
-Vi ska se hur tuff du är när vi tar hand om dig din uppkäftiga jävel, du ska få lära dig en läxa om hur vi snutbrudar är i den här stan.

Nu står dom på varsin sida om mig och jag ska precis skaka av den när jag ser att båda två är i 40-årsåldern, ca 10 år yngre än mig och riktigt snygga.
Ojdå tuffa Milfarna säger jag!
Sen hände allting väldigt snabbt.
Dom tar varsin arm och i nästa sekund har jag handbojor på ryggen medans jag fortfarande står med kuken hängande ut ur gylfen.
Jag ser en hand med blodröda naglar som tar ett fast grepp om kuken och drar förhuden snabbt fram å tillbaks några gånger över ollonet medans hon skakar av sista dropparna. Jag får halvstånd direkt av behandlingen.
-Välutrustad säger den andra poliskvinnan och sen känner jag hennes hand ta ett fast grepp om min halvhårda stake och runkar den hårt o snabbt tills den står ordentligt.
-Har du pinkat klart nu frågar hon?
Jaaa mumlar jag kåt som ett djur och tror knappt det som händer är sant.
-Hur ska vi få in den hår stora hårda kuken i brallorna nu då har du tänkt frågar den första?
Jag vet inte svarar jag helt omtumlad av kåthet och nu spiknykter.
-Vi får nog fan ta o runka av honom säger den andra!
Sen känner jag två mjuka varma men fasta händer runt mitt stenhårda kukskaft som börjar runka mig hårt o fort, båda två spottar ut rejält med saliv över kuken och ökar takten ännu mer.
-Vi får göra det snabbt innan nån kommer o ser säger den första.
-Ja dags för riktig hård kukrunkning säger den andra till svar.
Jag får min stenhårda kuk runkad av två händer i ett tempo jag aldrig tidigare varit med om och efter några minuters hård behandling som är fullständigt gudomligt skön så sprutar jag utan förvarning inte bara ett par utan 5, 6, o 7 rejäla strålar med sperma.
Samtidigt runkar dom skaftet och gnider mitt spränghårda ollon hårt med sina handflator så jag stönar högt rakt ut...ahhh ahhh aaahhh fy fan va skönt!
-Titta va du kladdat ned våra händer säger den ena och båda visar upp sina helt nedkladdade handflator med kletig sperma, så här kan vi inte köra bil och komma in på Station!
-Slicka dom rena din kåtbock säger den andra!
I ett totalt kåtrus med händerna bojade funderar jag inte ens utan börjar slicka sperman av deras händer, jag t.o.m suger djupt o smaskande på deras alla fingrar ett efter ett tills dom är helt rena.
-Duktig pojke, vad du kan!

Nu är deras blickar nånting helt annat än dom va först, inte arga eller upprörda utan bådas ögon glänser av ren och skär kåthet o lust!
Själv är jag så kåt att jag tappat begreppet om tid o rum helt o hållet och undrar om jag drömmer.
Min kuk stoppas in i byxorna och gylfen dras upp.
Jaha tänker jag det va det de, fortfarande kåt och med en kuk som fortfarande är halvhård.
Dom tittar på varann medans dom föser in mig i baksätet och den ena säger till den andra.
-Vi är ju helt ensamma på Polisstationen inatt Emma.
-Ja jag vet Lisa svara hon. 6 timmar har vi på oss att förlusta oss med honom och ha honom totalt i vårat våld.
-Det ska bli så jävla härligt att bara ge oss hän och utnyttja honom maximalt på alla sätt.
Jag känner mig helt yr av kåthet där bak, vad fan hör jag rätt!? Utnyttja mig i 6 timmar!

Resan in till Stationen är bara 10 minuter enligt klockan i polisbilen men det känns som tio timmar.
Orden 6 timmar och utnyttja ekar i min kåta hjärna och kuken står igen, jag är helt het i hela kroppen och darrar av ren lust och enorm kåthet. Hjärtat bankar som en stånghammare.
Där och då känns allting helt overkligt men är så upphetsande att jag blir helt matt.

Väl inne på Station för dom in mig i en cell och frågar om dom kan ta av handbojorna utan att jag får för mig några dumheter. Jag lovar, inga dumheter svarar jag med grötig röst. och jag har inte en tanke på att vara dum , göra motstånd eller protestera. Jag har i mitt sinne bestämt mig för att göra exakt som dom vill och bara låta det som händer hända.
Det här kommer om dom menar allvar bli mitt livs sexupplevelse!

Handbojorna åker av och sen uppmanar Lisa mig att klä av mig helt naken.
Jag lyder utan att blinka ens och tar av mig allt.
Både Lisa och Emma studerar mig länge från topp till tå.
Hur gammal är du frågar Emma?
Jag är 49 svarar jag.
Lisa frågar hur lång jag är?
Jag är ca 1,88 lång.
Sexigt med långa män, och du har en fin slank kropp, det gillar vi säger Emma.
Ni är väldigt snygga tjejer säger jag.
Båda säger tack.

-Nu är det dags för rutingrejer säger Lisa. Böj dig fram över britsen vid väggen här och hon pekar mot en madrassklädd stålbrits i cellen.
Inom mig känner jag ett sting av besvikelse, jaha ska det roliga ta slut innan det ens börjat.

-Fan handskarna är slut säger Emma till Lisa, som replikerar, ähh strunt i dom det går ändå.
Vad går ändå tänker jag medans jag står med handflatorna som stöd böjd över britsen.
Sen ser jag Emma doppa alla 4 fingrar djupt i en burk som är märkt glidslem.
-Dags för kroppskontroll herrn säger Lisa strängt!
Jag börjar resa mig upp och utbrister va!?
-Ned ryter Lisa skarpt samtidigt som hon tar tag i mitt hår och trycker ned mig hårt mot britsen och sedan hukar hon bakom mig och med en överraskande kraft tar hon tag om mina anklar och särar mina ben så dom är 1 meter isär och uppmanar mig med om ännu strängare stämma att stå still.
Emma för in 2 fingrar i mitt blottade anus och jag kvider till med ett stön, men gud va gör du kvinna?
-Undersöker dig så du inte gömt nåt farligt eller olagligt, ren rutin bara!
Jag känner hur fingrarna glider runt inne i mitt rövhål och utan kontroll över min kropp och med skamsen blick ser och känner jag hur kuken reser sig som en flaggstång.
Sen förs ytterligare två fingrar in halvt brutalt i mig och öppnar upp mig rejält, jag stönar högt och kuken bultar av kåthet av behandlingen.
Med ytterligare ett bestämt tryck känner jag med stor förvåning hur hela hennes hand förs upp i mitt inre, långt in i tarmen. Jag gnyr både av chock och njutning.
Det som händer sedan är än mer chockerande.
-Är han tom frågar Lisa?
-Jaa svara Emma!
-Kör på då säger Lisa uppfodrande till sin kollega.
WTF!?

Emma börjar först långsamt men utan tvekan att köra handen fram å tillbaks inuti mig och jag utbrister, men Gud så här får ni inte göra!!
-Inget du nånsin kan bevisa mannen och två poliskvinnors ord mot ditt väger tyngre. Stå still och bara ta det som en man! Lisa stirrar mig djupt i ögonen samtidigt som Emma ökar takten med sin varma mjuka hand. Det rycker i kuken och värker nästan i pungkulorna av upphetsning.
Fan hon knullar mig tänker jag och jag säger det i nästa sekund, men Emma du fan knullar mig ju!
-Såna kaxiga män som dig ska råknullas hårt fattar du säger Lisa med hög stämma.
Jag bara stirrar på henne och får inte fram ett enda ord utan bara mer stönanden när Emma ökar takten ytterligare. Herregud jag blir fistfuckad av en poliskvinna i en häktescell.
Mina ben börjar darra och jag stönar allt högre av det brutala rövknullandet!
-Fan det är jobbigt det här o pumpa honom säger Emma. Jävla trång han är i sitt lilla knullhål.
-Jag kan ta över en stund säger Lisa med ett stort brett leende.
Sen dras Emmas hand ut och Lisas körs in, djupt o hårt i mitt nu genomsaftiga anushål.
Uuuuhhh jag stönar av den omilda behandlingen, herregud det räcker nu säger jag.
PANG, Emmas handflata träffar hårt över min vänstra skinka och det svider till, PANG igen och det svider än mer, PANG PANG PANG PANG, hon smiskar mig hårt så skinkan blir röd.
Aj aj aj skriker jag. Vad gör du!?

-Lyd din lilla sexslav annars blir det ännu hårdare smisk ropar Emma högt, fattar du?
Ja jag fattar säger jag.
-Råknulla honom stenhårt nu uppfodrar Emma sin kollega Lisa.
Lisa handknullar mitt nu genomheta och hala rövhål i snabb och stenhård takt med djupa pumptag in o ut så jag bara skriker rakt ut av både chock och ren njutning.
Emmas hand tar tag om min stålhårda kuk och trycker mig bakåt bort från britsen och Lisa hjälper till genom att dra mig bakåt i håret,
Handen åker ur min nu värkande och ömmande stjärt.

Både Emma o Lisa börjar ta av sig sina uniformer, jag bara stirrar storögt på dom medans mer o mer blottas av deras kroppar vartefter klädesplaggen faller till golvet.
Efter några minuter står dom båda barfota o helnakna framför mig och tittar mig djupt i ögonen.
Deras vältränade kvinnokroppar är helt magnifika från topp till tå, fullständigt råsexiga båda två.

-Nu är det våran tur att få njuta säger Emma, precis säger Lisa!
Jag stammar nu nästan, va vad menar ni med det?
-Din stora hårda kuk ska tillfredställa våra kåta knullfittor säger Emma!
Båda två går mot britsen och böjer sig fram och visar upp sina glänsande rakade fittor.
Jag blir helt yr i skallen och kan knappt tänka klart längre.

-Råknulla oss stenhårt beordrar Lisa!

Jag går fram och tar tag om Lisas välsvarvade höfter o stöter kuken in i hennes plaskvåta fitthål.
Ohhh ja så där ja stönar hon, ta mig ordentligt.
Jag börjar pumpa min spränghårda kuk in o ut i ett snabbt hårt tempo, djupa stötar i hennes härliga knullhål som savar så det rinner längs hennes spänstiga kraftiga kvinnolår.
Hon tjuter av njutning och hennes kropp vrider sig men ändå beordrar hon ännu hårdare och snabbare tempo. Jag fittknullar henne så hårt jag bara förmår medans jag tänker att den här behandlingen av en kvinna vanligtvis skulle rendera i ett fängelsestraff.
Men hon njuter bara mer ju hårdare jag tar i.
Efter nån minut knuffar hon bryskt bort mig och säger, Emmas tur nu din knullhingst!
Knullhingst! Ordet gör mig helt vild och råkåt, nu jävlar ska dessa brudar få knulla på riktigt.

Emma är om möjligt ännu våtare, det droppar om hennes fitta ner på golvet där hon står med händerna som särar ordentligt på blygdläpparna och visar upp ett rosa saftigt knullhål för mig.
Jag trycker in hela kuken på en gång hårt och tar tag i hennes långa hårfläta och råknullar henne som ett brunstigt vilt djur bakifrån.
Ohh yeah din knullbock underbart skriker hon rakt ut och tjuter o stönar om vartannat.
Jag tar dom om vartannat och knullar deras sjöblöta kåthål på ett sätt som jag aldrig tidigare gjort med nån kvinna, det är helt underbart att få släppa loss vilddjuret inom sig och förlusta mig.
I tredje omgången och djupt inne i Emma säger jag att jag måste spruta nu.
Emma knuffar undan mig och båda sätter sig på huk framför mig o turas om att suga å runka kuken tills sperman sprutar i kaskader över deras vackra ansikten och i deras munnar.
Synen och känslan är obeskrivlig, att få totalt utnyttja två kvinnor så här är som en dröm.

Tack så mycket säger dom båda två, det där va helt magiskt skönt, fan vad skönt du råknulla oss.
Det va precis vad vi hårt arbetande ensamstående mammor behövde.
Jag svarar att ja det va vad jag som singel behövde oxå, helt galet skönt. Vilka underbara sköna kvinnor ni båda är Emma och Lisa.

Dom lät sina uniformer ligga kvar i cellen och tog bara med sig pistolerna och batongerna när dom helt näck med nyknullade saftiga fittor och nedsprutade ansikten spatsera ut i korridoren på polisstationen. Nu låser vi in dig lilla gubben, vila lite för om en timme kommer vi och kollar till dig och då kommer du få handbojor och sen få smaka på stora grova gammaldags polisbatonger djupt i ditt lilla kåta knullhål! Dom titta på varann och mig och skratta högt å rått.
Jag trodde knappt mina öron och blev kåt på en gång igen, herregud dom här kvinnorna,,,poliser och tillika mammor är ju helt jävla tokvilda sexgalningar.

Jag sjönk ihop på britsen och somna som en stock av allt det vilda knullandet.
Vakna av nåt kallt runt handlederna och att jag låg på rygg, jag vred på huvudet och där stod Emma o Lisa helnakna och titta med vad jag uppfatta som nåt djävulskt i blicken.
Handbojorna satt hårt. Jag blev fasthållen av Lisa, den storbröstade blondinen medans jag med en viss förskräckelse såg hur Emma den rödhåriga med små bröst men helt tokigt sexiga ben smörjde in en stor grov batong med glidslem.
Emma la den stora batongen på min rygg och så den delvis låg mellan mina skinkor, sedan tog hon tag i mitt hår och höll fast mig medans jag känner Lisas fingrar köras in och börjar tänja ut mitt anushål hårdhänt. Jag stönar av behandlingen.
Sedan känner jag toppen av batongen tryckas in i rövhålet, försiktigt men bestämt, längre o längre in. Emma skratta och sa nu du ska du knullas på riktigt din lilla stjärthora!
Sen börja det innan jag ens hann protestera, batongen fördes med kraftiga tag in o ut i mig, långa stötar djupt in i mitt anushål så jag kved av både lust och och lite smärta och kände ett litet sting av förnedring, jag en man och totalt hetero blir utnyttjad som en liten feminin stjärtslyna.
Dom turas om att knulla min djupa anal med batongen så det bara plaskar i rövhålet, när den dras ut och jag ser spåren av glidmedlet blir jag chockad, herre jävlar dom kör fan in minst 30 cm i mig dom vilda knullslamporna. Men sen försvinner chocken och kåtheten tar över medans jag får mitt livs hårdaste och grövsta knull så jag fullkomligt skakar i hela kroppen och bara skriker min våldsamma orgasm rakt ut. Njutningen är helt galen, dom vet precis hur dom ska göra för att stimulera den mest känsliga punkten i anus, G-punkten, jag blir så totalt råknullad att jag nästan svimmar av utmattning. Britsen där jag ligger är fullständigt nedsprutad med sperma efter alla hårda orgasmer jag fått.

Dom hjälps åt att lyfta upp mig i sittande ställning och sen ser jag genom mina kåtdimmiga ögon hur dom båda girigt slickar upp all sperma och sväljer som två törstiga vandrare i en het öken.
Herre min skapare dessa två vilda knullkvinnor är lika utsvultna på sex som mig tänker jag.

Så här fortsätter natten en gång i timmen, ena gången tar dom mig och andra gångerna får jag ta dom. Jag undrar för en sekund hur fan jag orkar och hur kuken kan stå som ett spett i 6 timmar.
Jag säger till Emma o Lisa att fan ni får mig att orka mer än jag trodde.
Dom skrattar rått och himlar med ögonen. Vi har bra kontakter på sjukhuset med en sjuksköterska som ger oss Viagra och annat som kan sätta fart på en man som han inte trodde va möjligt.
Tredubbel dos är grejen sa Lisa, japp absolut svara Emma, båda gapskratta högt.

Dom körde hem mig sen som tack för natten men med orden, akta dig för att göra nåt olagligt på helgen när vi har nattpasset, då vet du hur det kan sluta.
Ja det vet jag verkligen svara jag, sen flina jag och sa, kanske jag gör nåt dumt nästa helg oxå.
Deras blickar och leenden sa mig att dom hoppades på det...
Sen åkte dom iväg hem för att sova, och jag somna som ett klubbat djur så fort huvudet träffa kudden.

5 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.