Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

4/2, 2012 kl. 02:25, av janne99

En skön eftermiddag del 1

Jag hade tvekat länge om jag skulle våga berätta för min fru om min bisexuella sida. Jag hade haft lite lättare killsex i yngre år innan jag träffade henne. Men så kom det en kväll då vi älskade i missionären. Hon låg med uppdragna ben och jag trängde in i henne och kände fittmusklerna krama om kuken.

Hon smekte mina skinkor och mina stjärtmuslker medan jag stötte in i henne och hennes fingrar letade sig till mitt anus som hon började smeka. Ja, ett finger letade sig in och jag skrek till av kåthet.
"Åh, så underbart", skrek jag medan hon fingerpullade mig och det dröjde inte länge innan jag kom i henne i ett jättesprut.

"Du tyckte visst att det var väldigt skönt", sa hon och log lite skälmskt då vi låg och vilade efteråt.
"Ja jag har alltid tyckt att det är skönt att bli smekt där bak" svarade jag.
"Kanske inte bara av kvinnor?"
"Ja, jag har faktiskt några erfarenheter av andra killar men det var längesen".

Vi fortsätte att småprata Jag var rädd hur hon skulle reagera men hon visade snarare nyfikenhet än ilska. Jag betygade att det aldrig skulle falla mig in att vara otrogen men blev förvånad då hon sa att det där med sex mellan män är något som stimulerar hennes tankar.
Vi fortsatte att prata om det fler gånger och det utmynnade i en plan. Jag skulle ha sex med en annan kille hemma hos oss och hon skulle komma hem och "överraska" oss.

Jag hade en del manliga chattkontakter och några veckor senare hade jag stämt träff med en kille som också var gift men nyfiken. Jag bjöd hem honom en dag då vi båda var lediga. 
Blev pirrig direkt då jag öppnade dörren. En snygg kille i 30-årsåldern med ett charmigt leende. Vi satte oss i soffan, lite blyga förstås.
"Det här stannar mellan oss", sade jag. "Jag vill att vi slappnar av och gör det vi fantiserat om.
Han nickade tillbaka och log. Jag lutade mig fram så mitt ansikte kom närmare hans. jag studerade hans reaktioner och pussade honom på munnen. han la armen om mig och öppnade munnen så våra tungor kunde mötas i en intensiv kyss. Jag la ena handen på hans ben och såg att det blivit en bula i hans jeans. Mina kändes väldigt trånga och jag sa"
"Ska vi gå in i sovrummet?"
"Gå du så kommer jag efter".

Jag gick in i sovrummet och klädde av mig medan han gick till badrummet.. Jag la mig naken på sängen. Min kuk var halvstyv då han kom in i rummet. han hade tagit av sig kläderna och stod naken framför mig.

Jag hajade till då jag såg hans kuk som hängde halvstyv. Drygt 20 centimeter och ådrig. Han gick fram och lade sig bredvid mig i sängen.
Vi började kyssa och smeka varandra och runkade varandra hårda, innan han vände sig så att vi hamnade i 69:an.

Jag kände hans händer runt mitt kukskaft medan jag runkade honom och slickade hans pung och skaft. Jag sög in hans ollon medan jag smekte hans anus och kände att han gjorde detsamma på mig. Så underbart!
Vår andhämtning blev tyngre ju mer vi sög varandras kukar och jag hörde honom säga med kåt röst"
"Får jag komma in i dig?"
"Ja, jag vill rida dig".

Han rullade över på rygg. Jag tog fram en kondom och trädde på hans stora ådriga kuk innan jag långsamt satte mig över honom. Långsamt sänkte jag mig ner så att hans kuk  pressades in i mig. Det gjorde lite ont men jag satt still en stund så jag vande mig vid känslan. Sakta började rida honom.

En underbar känsla att känna hans stora kuk i mig. Jag red honom allt häftigare tills han kom i ett skrik.
Jag klev av honom och satte kuken intill hans ansikte så han kunde suga mig. Det dröjde inte länge innan jag också exploderade i ett kraftigt sprut i hans mun och i hans ansikte.


Just då hörde jag någon i dörren...

Fortsättning följer.

3 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#1

Ronneby

Härlig novell.
Väntar på fortsättningen.

14/2, 2012 kl. 21:16