Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

1/7, 2016 kl. 16:00, av mias_fantasier

Sommarregn

En mer eller mindre verklighetsbaserad historia om hur härligt det kan vara att bli ett med naturen.

"The animals, the animals, trap trap trap till the cage is full", sjunger Regina Spektor. Jag myser ner mig i soffan och tar en klunk av rödvinet jag köpt på väg hem från jobbet. Som jag längtat efter den här fredagkvällen. En ny säsong av Orange is the New Black på Netflix, regn mot fönsterblecket, en nyöppnad flaska rött – vad mer kan en flicka behöva? Ja ja, jag vet vad ni tänker. Men kvällen är ung och you've got time, som Regina sjunger.

Jag måste erkänna att jag haft en crush på Brook Soso, den lilla asiatiska tjejen, sedan den heta sexscenen med Nicky i fängelsets kapell. De stora snälla ögonen, den smärta lilla kroppen med den perfekta midjan och de fylliga brösten. Kawaii, mhm. Indeed.

Jag vaknar med ett ryck. "Are you still watching Orange is the New Black?" undrar Netflix. Oj, jag somnade visst mitt i avsnittet. Så går det när man är ensam med en flaska vin efter en lång dag på jobbet. Jag känner mig lite groggy, måste ha frisk luft och röra på mig. Kanske ta en promenad? Regnet har inte avtagit än men det gör inget. Jag älskar sommarregn. Det är i slutet på augusti och varmt och mörkt ute. Jag behöver bara dra på mig min gula regnkappa, kliva i gummistövlarna och gå utanför dörren.

När jag står i hallen får jag ett infall. Vill känna mig extra fri ikväll. Jag låter händerna vandra längs låren, upp under den tunna klänningen. Snart ligger trosorna på hallgolvet. BH:n måste också av. Vill ge bamsingarna fritt spelrum under klänningen. Mmm, det känns luftigt och skönt. Jag drar upp kapuschongen, öppnar dörren och går ut. På väg ner i trapphuset möter jag min granne Per. Vi hejar på varandra som vanligt. "Ska du ut i det här vädret?" undrar han. "Ja jag tycker det är mysigt med regn." svarar jag. Tänk om han visste att jag nästan är näck under regnkappan. Med tanke på blickarna han ger mig när vi passerar varandra i trapphuset skulle det inte förvåna mig om han brukar tänka på mig när han runkar. Jag vill iallafall tro det. Inte för att jag är så attraherad av honom egentligen, men ändå. Det är en kittlande tanke.

Jag styr stegen bort från bostadsområdet. Det ligger en herrgård ganska nära där jag bor, omgiven av en stor park med kastanjeträd och dammar. Jag har alltid gillat att gå där. Det är precis i utkanten av bebyggelsen och på andra sidan syns bara åkrar och ängar.

Jag går mellan träden och rör vid stammarna. Lyssnar på regnet och känner det våta gräset stryka mot mina bara ben. Vattnet droppar från kapuschongen och jag stryker en fuktig hårlock ur ansiktet. Jag är ensam i parken och ikväll är den min egen. Lutar mig mot en trädstam och blundar. Lyssnar. Tar in dofterna. Nu får jag ännu ett infall och börjar knäppa upp regnkappans knappar, en efter en. Det droppar vatten från trädet, ner på min klänning och mina bröst. Jag vill ha mer och tar ett par steg ut i regnet, fortfarande med stängda ögon. Öppnar kappan helt och känner hur det tunna bomullstyget blir blött och börjar klistras mot min kropp. Jag kan inte låta bli att kupa brösten och föra handflatorna över mina styvnande bröstvårtor. Det pirrar i hela kroppen och jag flämtar till. Gud, vad håller jag på med egentligen? Jag kan ju inte stå här ute och ta på mig själv, tänk om någon ser mig? Jag öppnar ögonen en aning. Inte en själ inom synhåll. Egentligen borde jag gå hem, ta en varm dusch och avsluta det jag påbörjat här ute. Ah! OK. Jag börjar gå tillbaka. Tar en annan väg den här gången, runt dammen. Kappan kittlar mina våta bröstvårtor så otroligt skönt. Måste, bara måste ta på dem igen. Snart är jag bakom ett buskage och smeker mina bröst genom den våta klänningen. Tummar vårtorna, nyper lätt i dem. Stenhårda och känsliga. Det finns ingen återvändo nu, det inser jag. Jag lutar mig mot närmsta träd och drar upp klänningen lite så att jag kommer åt. Känner mjukt könshår mellan fingrarna. Långfingret letar sig in i min våta springa. Så kåt nu. Jag vänder mig om mot trädstammen och känner doften av regnvåt bark. Drar upp den blöta klänningen över brösten och låter den skrovliga barken kittla vårtorna, försiktigt, försiktigt. Pressar min nakna kropp mot trädet och börjar gnida mitt bultande underliv mot min egen hand. Lyfter ena benet lite och tar stöd mot stammen. Nu har jag två fingrar i mig och juckar ivrigt. Det enda som hörs är regnets prassel och mina oregelbundna andetag. Jag har aldrig gjort något sådant förut och det känns väldigt spännande – snart kommer det att gå för mig här ute i parken som jag promenerar i minst ett par gånger i veckan. En något komisk tanke far genom mitt huvud, att jag nu håller på att ta parkens oskuld. Jag kan inte låta bli att fnissa till.

Så sköljer orgasmen över mig och jag ger ifrån mig ett kvävt stön. Benen darrar och jag sjunker ner på huk med händerna mot stammen.

Det är som om jag precis vaknat ur en våt dröm. Jag reser på mig och rättar till klänningen. Fumlar med knapparna på min gula regnkappa. Kinderna blossar och jag styr kosan hemåt med snabba steg medan jag kastar nervösa blickar omkring mig. Jag ser inte en enda människa på hela vägen och snart stänger jag min ytterdörr bakom mig och vrider om låset.

Efter en ljuvlig varmdusch sitter jag återigen i soffan, insvept i min morgonrock och med håret i en handduksturban.

"Are you still watching Orange is the New Black?"

8 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#3

Alexa

Mys! Du förmedlar verkligen känslan av den regniga promenaden. Nu längtar jag ju nästan efter regn ;)

8/8, 2016 kl. 10:20

#2

Deep

Mysig. Definitivt.

2/7, 2016 kl. 22:32

#1

Huldran

Yes, watching and reading too... Bra! Kort men ger ändå en sugets sötma efter mera... bland parkens träd. Då är vi två, som gillar att vara nakna utomhus i natten.

Välkommen till Bubblan! // Huldran.

1/7, 2016 kl. 23:59