Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

13/9, 2018 kl. 11:09, av Gardintroll

Fast i Fjällen - Gömt i mörker

Del 2 av 5 i serien Sexklubben Snöflingan

Sex kåta tjejer från sexklubben Snöflingan råkar låsa in sig i en bunker. Innan de lyckas få igång nödaggregatet och få ljus kan mycket hända. Man vågar mer när ingn ser...

Fast i fjällen 2 – Gömt i mörker

Läs gärna första delen för att förstå handlingen.

 

Jossan såg ut genom fönstret. Solen blänkte i den buckliga lacken på deras kvaddade bil som säkert inte skulle kunna köra någonstans utan kraftiga reparationer.

”Ja, det ser lika illa ut i dagsljus”, sa hon till de andra tjejerna som trängdes i fönstret för att få en skymt av deras lånade fordon.

Lina G som bara var 18 år gammal började snyfta och Viktoria som just fyllt 20 la armen om henne.

”Ingen fara”, värden kommer tillbaka om en vecka. Då får vi skjuts hem och allt löser sig. Vi är ju i säkerhet i alla fall och vi har mat nog att klara oss veckan ut. Vi får lov att roa oss själva tills dess. Det är för långt att vandra tillbaka och vi vet inte var närmsta granne bor. Vi skulle ju ändå vara här i en vecka, vad gör det för skillnad att bilen är trasig?”

Yolanda nickade så hennes långa mörka hår blänkte i solen från fönstret.

”Hon har rätt. Vi skulle ju ändå inte ha åkt hem förrän på söndag. Värden kommer på söndag så det här med bilen hade lika gärna aldrig kunnat hända. Den är ju försäkrad.”

 

Tjejerna gick in och satte sig runt köksbordet i fjällstugan. Assietter och skedar plockades fram och de kalasade nervöst på resterna av Viktorias födelsedagstårta.

”Vi kan inte ringa nån utan mobilnät”, sa den storbystade Rebecka.

”Och inte har vi nån el”, sa Yolanda och drog handen genom sitt mörka långa hår medan hon demonstrativt lekte med lampknappen på väggen bredvid sig.

”Bilen är trasig, vi kommer att få så mycket skäll”, sa Lina A.

Hennes bröst var stora nog att kunna mäta sig med både Rebeckas och Viktorias men hon framhävde dem inte lika tydligt som de båda andra tjejerna som oftast valde utmanande kläder. Jossan som i likhet med Lina G och Yolanda hade mycket små bröst trots att de alla var runt 19-20, log blekt.

”Vi får hugga ved så vi har nåt att elda i brasan med. Då får vi både värme och ljus och det är mycket mysigare än glödlampesken.”

De andra nickade och Viktoria såg beundrande på Jossan som så tappert försökte hålla god min fast hon var lika rädd som de andra. Det var fint väder, en riktig toppenidyll i svenska fjällen och under dagen ägnade tjejerna sig åt att samla ihop ved och kolla omgivningarna.

”Det finns inte mycket häromkring”, sa Viktoria till Lina G när de var på väg tillbaka till stugan.

De tog ett varv runt stugan och hejdade sig plötsligt på baksidan vid en trasig cykel och en verktygslåda. Lina G pekade på en metallucka i marken bredvid huset. Den var övervuxen och de fick flytta undan cykeln för att komma åt den men Lina G som hade en far som jobbade inom hemvärnet kände genast igen luckan.

 

”Det där är nåt sorts skyddsrum, tror jag”, sa hon och drog prövande i handtaget.

”Jävlar, det är jättetungt!”

Viktoria gick fram till luckan, satte sig på huk, borstade bort lite smuts och lyfte på en hasp.

”Vi testar nu”, sa hon.

De båda tjejerna tog i allt de orkade men luckan rörde sig knappt ur fläcken.

”Fan, vad tungt”, svor Viktoria. ”vi får ta hjälp av de andra. Men den rörde sig sista försöket, visst gjorde den det?”

Lina G nickade försiktigt trots att hon inte var lika optimistisk som Viktoria. Hon var inte heller säker på att hon ville ha upp luckan. Senare på dagen berättade de om sitt fynd för de andra och tillsammans lyckades de sex tjejerna få upp luckan som motvilligt lät sig lyftas undan med ett trött gnisslande ljud.

 

”Luckan ser inte så tung ut när man väl har fått upp den. Det var säkert mest rosten som gjorde det. Lite olja så kan vi nog öppna och stänga ensamma”, sa Rebecka.

 

De kikade ner genom luckan och Rebecka klättrade ner för metallstegen.

”Det är ett skyddsrum”, ropade hon, ”de har en massa nödproviant och så här.”

Hon kom upp med en ficklampa.

”De har batterier också, det kan vara bra att ha.”

De andra tjejerna nickade och gick in i huset för att värma mat i öppna spisen.

 

Efter middagen spelade tjejerna sällskapsspel och lyckades arbeta sig igenom nästan hela stapeln de hade hittat i fjällstugans annex. Framåt kvällen började det blåsa och vinden tilltog i styrka utanför och de var glada att stugan var isolerad och varm. De hörde hur vinden ven i trädtopparna utanför och då och då hörde de hur kottar föll ner på taket.

Viktoria såg nervöst på spelbrädet som dominerades av Rebecka som satt med en hög leksakspengar framför sig.

”Herregud, du vinner jämt”, sa Viktoria till Rebecka som håvade in en massa tusenlappar från de andra spelarna.

”Japp, tur som en tokig”, sa Rebecka glatt och lämnade vidare tärningarna.

”Tyst, lyssna”, sa plötsligt Lina A och de andra tjejerna tystnade.

Vinden tog i lite extra och de hörde ett knakande ljud utanför huset. Det knakande ljudet följdes av ett brak som fick tjejerna att hoppa till. Snabbt var tjejerna uppe på fötter och sprang ut ur stugan med ficklamporna i högsta hugg. Det doftade starkt av kåda och Lina A lös på en avbruten trädstam. Ett andra träd hade blåst ner och låg över vägen bara några meter från huset.

”Hörni, här kan vi inte stanna, vinden kan blåsa ner ett träd över stugan. Vi kan inte sova i stugan om vi kan få träd i huvudet.”

Viktoria talade lugnt men de andra tjejerna hörde att hon var rädd.

”Vart ska vi ta vägen då? Ut i skogen?” kontrade Yolanda med en röst som både var irriterad och uppskrämd.

Tjejerna blev tysta.

”Skyddsrummet!”, sa Rebecka plötsligt och tjejerna såg på varann.

Det stod dem klart att alla hade tänkt tanken men att ingen hade velat vara den som kom med förslaget. De visste att ingen av dem ville ner dit om de kunde slippa det.

”Det blir väl så”, sa Lina G och suckade uppgivet.

Medan månen badade stugan i sitt silverljus sprang tjejerna fram och tillbaka mellan stugan och skyddsrummet. De hade lastat famnarna fulla av saker som de bar ner i skyddsrummet.

 

Yolanda kom sist nerför trappan och såg sig omkring i det mörka skyddsrummet. Hon såg på den bruna dammiga lädersoffan med dess spruckna kuddar och tältsängarna i det stora rummet som helt saknade fönster. De mörka väggarna verkade vara av betong och en tung ståldörr syntes på ena väggen. Det drog ur ett hål i taket och Rebecka förklarade att det var ett ventilationssystem som kunde öppnas eller stängas inifrån. Rebecka hade tänt några röda nödlampor så att det inte skulle vara helt mörkt.

”Hörni, är det bara jag som tycker att det här ljuset är lite läskigt?” frågade Lina G och såg på de andra.

Jossan skakade på huvudet.

”Jag tycker att det är jätteläskigt bara att vara här nere. Så snart det slutar storma får vi gå upp i stugan igen.”

Rebecka flinade i det röda ljuset.

”Ni tänker helt fel”, sa hon och försökte låta oberörd.

”Det här är ju ett skönt rött ljus. Tänk på red light district i Amsterdam, där står rött ljus för sex och lust och inte mörker och blod.”

Hon såg sig om och alla de andra tjejerna stirrade på henne.

”Du, jag ska säga det här så vänligt jag kan”, sa Yolanda, ”tills du nämnde blodet så funkade den där kommentaren faktiskt.”

De andra tjejerna nickade.

”Ja, herregud, Rebecka, att du ens kan tänka på sex nu.”

Rebecka ryckte på axlarna.

”Nån måste ju göra det också, annars blir det aldrig nåt kul...”

 

 

Yolanda öppnade munnen för att säga något när luckan blåste igen med en smäll. I ren panik klättrade hon upp för stegen och försökte trycka upp den igen men hon insåg att haspen måste ha gått i lås. De var instängda. Av hänsyn till läsaren kommer jag inte att återge skriket som tjejerna upphävde när de insåg att de var inlåsta i en underjordisk bunker från mellankrigstiden.

”Vi får väl vänta på att bli räddade”, sa Viktoria när den värsta paniken hade lagt sig.

Tjejerna kröp ihop tillsammans i soffan och försökte sova. Efter en timme hade ingen av dem kunnat somna och Lina A reste sig ur soffan. Hon började rota bland sakerna i rummet och hittade några lådor i ett hörn. Hon började att rota bland sakerna och hittade bland annat en uniform och foton av en soldat och hans fru. Längst ner hittade hon ett par herrtidningar från mellankrigstiden.

”Herregud”, sa hon när hon läste om den förlegade kvinnosynen.

”Det här är värre än dagens porrtidningar, det är liksom inga jättevågade bilder men texten är hemsk. De har inte en tanke på att de är kvinnoförnedrande.”

Viktoria nickade.

”Du, jag gillar faktiskt porrtidningar men på den tiden fattade de inte bättre.”

 

 

När Viktoria vaknade visste hon inte om hon hade sovit i en timme eller i en dag. Hon reste sig upp och började undersöka metalldörren. Efter ett tag lyckades hon skjuta upp den och kom in i en sal med en massa underlig utrustning i. Hon antog att det var krigsmateriel men ville helst inte röra det. Hon hittade en hög med filtar och lade ut dem på det hårda golvet.

”Hörni, vi har mattor här inne”, skojade hon.

De andra tjejerna kom ini det större rummet.

”Titta där!” sa Lina A, ”en stege till.”

Hon klättrade upp och satte händerna mot luckan i taket men lyckades inte få den att rubbas en millimeter.

”Rebecka, kom och hjälp mig”, sa Lina A när Rebecka nyfiket ställde sig bredvid stegen.

Rebecka nickade innan hon klättrade upp bredvid Lina A.

”Du, vi får inte plats på stegen.”

Lina A skakade på huvudet.

”Nej, du har nog rätt. Jag tror att luckan går in i huset förresten. Det borde ligga hitåt.”

Rebecka nickade.

”Jag tyckte att soffan stod på en lucka av nåt slag...”

Lina A mindes den tunga soffan som faktiskt stått på någonting som kunde vara luckan de hade ovanför sig.

”Den får vi aldrig bort”, sa hon och hängde med huvudet.

Rebecka la armarna om Lina A och höll om henne ömt. De stod nedanför stegen med armarna om varandra ett bra tag innan de släppte taget och fortsatte att leta genom rummet.

 

 

Viktoria såg sig om i rummet. Hon gjorde sitt bästa för att inte verka rädd men hon misstänkte att de andra tjejerna genomskådade hennes försök. Hon la sig på en filt på golvet och stirrade upp mot det mörka taket. Hennes ögon vande sig snabbt vid det röda ljuset från ficklamporna och det märktes tydligt när batterierna började ta slut. Snart kunde hon inte urskilja nästan någonting så hon släckte lampan för att försöka sova lite. Runt omkring henne släckte de andra tjejerna också sina ficklampor och försökte spara in dyrbara batteritimmar. Hon hade nästan gett upp hoppet om sömn när hon hörde någon viska hennes namn.

”Viktoria, är du där?”

Hon försökte höra var rösten kom ifrån och fuktade läpparna.

”Jag ligger på en filt mitt i rummet”, viskade hon tillbaka.

Plötsligt kände hon en hand som trevade sig fram mot henne. Handen rörde vid hennes arm och la sig sen tillrätta över hennes ena bröst.

”Det måste vara du, Viktoria, med de här härliga brösten.”

Hon kände trots viskningen igen Lina G:s röst.

”Du, jag kan inte sova...” sa Lina G och Viktoria trevade sig fram tills hon hittade Lina G:s axlar.

Hon slog armarna om henne.

”Fan, vad skönt att du är här”, viskade hon, ”det började bli lite läskigt att ligga här ensam.”

 

Viktoria gjorde plats på filten och Lina la sig bredvid henne. Med Viktorias hjälp hittade hon en bekväm plats i Viktorias famn och la sina armar om Viktorias midja.

”Du, det är rätt kusligt här”, viskade Lina G mot Viktorias axel och Viktoria började smeka hennes hår.

Lina G:s händer rörde sig tröstande upp och ner för Viktorias rygg. De båda tjejerna fann tröst i varandras armar och snart höll de om varandra medan de grät ut sin rädsla med tysta tårar som rullade nedför kinderna.

”Lina, gråt inte”, viskade Viktoria och fick en snyftning till svar.

Hon kände hur våta Lina G:s kinder var när deras ansikten möttes och deras läppar hittade varandra. Den första kyssen var tröstande och försiktig men Viktoria kände att Lina G också tyckte att det var skönt att få någonting annat att tänka på än att de var inlåsta i en bunker. Kyssarna blev allt mer passionerade och snart lät de sina tungor virvla runt i munnarna. De hånglade tyst tills de insåg att de inte var ensamma om att trösta sig med fysisk njutning.

 

Bortifrån soffan hördes ett smaskande ljud och ett tyst stönande.

”Åh, Rebecka, sug på mina bröst...” viskade Yolanda medan hon kvävde sina stönanden.

Lina G log för sig själv, Yolandas brytning gick inte att ta fel på. Underligt att hon sjöng på ren svenska fast hon pratade med östeuropeisk brytning. Hon mindes när Yolanda hade börjat i hennes klass i femman och knappt kunde svenska alls. De två hade följts åt ända upp till musikhögskolan. Nu låg hennes barndomsvän några meter bort och sög på Rebeckas stora härliga tuttar. Lina G njöt av att höra hennes kompis upphetsade andhämtning och lyfte upp Viktorias t-shirt så brösten blottlades. Hon hörde Viktorias njutning i hennes skarpa andetag när hon slöt läpparna om hennes bröstvårta och började låta tungan glida över den. Viktoria lät sina fingrar leta sig in i sitt hår och Lina lät henne guida hennes huvud medan den våta tungan gled över de stora brösten. Lina G lät armen falla ut på golvet när Viktoria vände sig och grenslade hennes mage. Viktoria lät sina stora bröst hänga ner i Lina G:s ansikte och mun. Lina G diade de härliga tuttarna när hon plötsligt kände någonting med handen. En bit bort kände hon ett ben och en arm. Hon kände vidare och smekte plötsligt en tjejs hår. En hand fattade tag i hennes och kramade den. Hon hörde andetag lite längre bort och en tjej råkade smacka till fast hon försökte dölja det.

”Ja, Jossan, jag älskar att ha din tunga i stjärten”, hördes Lina A:s röst viska.

Viktoria och Lina G försökte kväva ett fnissanfall och det blev tyst i rummet i någon minut innan det hördes hur koppar rörde sig. Lina G lät Viktoria suga på hennes små bröst medan Viktorias tuttar gneds mot hennes mage. Plötsligt tog någon tag i hennes hand och la den mot ett stort bröst. Lina G klämde försiktigt på bröstet och kände hur någon la sin mun mot hennes och kysste henne. Hon hörde Viktoria stöna till och bli tyngre mot hennes mage. Snart kände hon två händer lägga sig mellan hennes buk och Viktorias tuttar. Viktoria stönade till lite högre när hon kände ett finger från en okänd tjej glida in i hennes stjärt medan en annan namnlös väninna kysste henne upphetsat.

Lina G kravlade ut under Viktoria som hade glömt hennes små myggbettsbröst nu när hon blev fingerknullad i stjärten. Lina G satte sig upp och kände hur hon stötte till två tjejer som hånglade bredvid henne. Händer smekte hennes kropp och tungor kysste henne tills hon började smeka de två tjejerna. Hon letade sig ner till deras underliv och började slicka en av tjejernas fitta medan hon fingerpullade den andra. En av de okända tjejerna stönade till högt och Lina G måste erkänna att hon tände på att inte veta vems fitta det var hon slickade. Hon vände på huvudet och började leta sig fram till den andra tjejens fitta som var mycket våt när hon väl hittade rätt. Hon lät tungan glida mellan blygdläpparna och kände samtidigt hur en tredje främmande tjej började slicka på hennes ena lår. Tjejens hår kittlade Lina G mellan benen och en mun la sig mellan hennes skinkor. Lina G stönade till när en tunga gled in i hennes analöppning och hennes ansikte dröp av härliga kåtsafter medan hon dök ner i någons underliv. Hon kände en hand smeka hennes bröst och hörde hur någon slickade fitta alldeles i närheten. Nu stönades det överallt och hon kysste och slickade på allt hon kom åt. Hon hade ett par stora bröst tryckta mot ryggen och låg själv i en 69:a med en tjej. Hon lapade tjejens fitta och insåg att en annan tjej samtidigt slickade henne i stjärten. Deras tungor möttes och de kysste varandra intensivt innan de återgick till att slicka tjejen som stönade fram en orgasm.

Lina G blev slickad i nacken av tjejen med jättetuttarna och någon pullade och slickade henne samtidigt. Någonstans fick två tjejer varsin orgasm. Hon kände hur någon la ett par stora bröst om hennes ena fot och tog den andra foten i munnen. Hon la sig på rygg och kände hur ett par stora bröst gneds i hennes ansikte från ena sidan och snart fick sällskap av ytterligare ett par. Lina G slickade och sög på de fyra stora tuttarna medan hon kände hur en tjej stack hennes ena fot i en våt fitta och började gnugga sig mot den. Hon fotknullade tjejens våta kön medan hon kände hur hon var nära att komma av ren förbjuden kåthet. De andra tjejen kom över hennes tår och sög girigt rent dem efteråt medan Lina G hjälptes att sära på benen och fick ett par stora tuttar i fittan. Hon gned sig mot bröstvårtan medan hon slickade de fyra stora lökarna hon hade i ansiktet. Snart kom hon i en härlig orgasm och de sex tjejerna smekte varandra ömt innan de somnade nakna mitt på golvet, med armarna om varann.

 

De vaknade av att någon ropade glatt och de satte sig upp i mörkret. Ett rött ljus blinkade till och ett par pillerformade röda lampor i taket började lysa.

”Det finns ett elaggregat!” ropade Yolanda glatt åt sina vänner.

Viktoria som låg med benen svepta om Rebecka såg upp. Lina G hade handen på hennes bröst och Lina A kramade Jossan bakifrån medan Jossan förläget lyfte på huvudet som legat begravt mellan Rebeckas ben. De såg på varandra men sa inget. De visste alla att ett sånt härligt anonymsex fick man sällan vara med om.

4 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.