Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

20/9, 2019 kl. 11:18, av Zanzibar

HÄXAN Del 3: Chiara & Lena

Del 6 av 6 i serien HÄXAN

Chiara tar Lena under sina skyddande vingar. Lena besvarar gesten... på fler sätt än du kan ana.

 

 

 

Chiara höll Lena hårt under armen och lutade sig mot henne. Lena torkade fortfarande enstaka tårar där de gick. Slutligen klev de in genom porten till Wayne's nere i centrum. Chiara öppnade handväskan och tog fram plånboken.

 

– Gillar du Latte? Frappuccino? Espresso? Cappuccino?

– Cappuccino... tack.

– Lena, jag testade något för första gången strax efter vi flyttat hit - morotskaka! Fatta!? Gjort på... morötter?!? Kan något så gott vara gjort på... morötter?!

– Mmm det är gott men får jag välja tar jag nog en blåbärsmuffin. Älskar dem.

– Avgjort! En cappuccino med blåbärsmuffin och själv tar jag en Americano och morotskaka, tack. Vi kan jogga senare, Lena, säger Chiara och blinkar mot Lena. De sätter sig ner och Chiara berättar allt som finns att berätta om Italien och om sin svenska supermodell mamma och pappa som hon rent av avgudar.

– Vore han inte gift med mamma så gifte jag mig med honom - direkt! Tjejerna skrattar där de sitter. Chiara tittar litet forskande på Lena.- Vet du, hoppas du inte misstycker, men, skulle inte du passa i en hårfärg mer åt det röda hållet? Sedan toningar på nederdelen med lila och rosa? Lena skiner upp

– Precis vad jag önskat mig men... det är litet dyrt.

– Jag kan fixa det när som helst, bara så här. Chiara ska till att knäppa med fingrarna men kommer strax ihåg sig och gör bara en gest i luften. Vill du att jag fixar det åt dig? Lena nickar och ler för första gången åt Chiara.

– Kom! Vi går till en salong här nere på stan.

– Men... jag har inga pengar, Chiara... du får bara inte... jag vill inte ha någon slags tacksamhetsskuld till dig... vill va vän med dig på lika villkor.

– Du är inte skyldig mig ett skit, Lena. Du är värd det här - med råge.

– Men... du behöver inte, Chiara... snälla... vänta.

– Gör vi det inte nu så blir det aldrig av, tro mig. Chiara drar med Lena i armen och går ner till salongen hon själv besökt innan.

– Hej Chiara! Välkommen tillbaks! Hur mår mamma?

– Bara bra, Sonja. Du jag skulle vilja ha en hårfärgning åt min kompis här med lila och rosa slut på hårtestarna. Förstår du? Typ så här. Chiara håller upp en modetidning med en modell som ser ut precis som hon tänkt sig.

– Lägg det på min mammas faktura. Behöver inte berätta priset. Det här är en investering i en människa som behöver litet uppmuntran.

– Chiara... du och din mamma... jag bara säger... vore det fler av er i världen kan jag garantera att den sett mycket annorlundare ut.

– Varsågod och sitt då...?

– Lena...

– Ja, just det Lena. Vi ska bara tvätta ditt hår först sen ska jag tunna av litet här och där. Du, Chiara kan väl göra nåt under tiden. Du vet att det tar tid sånt här. Chiara går ut, plockar upp mobilen och ringer mig.

– Hej sexbomben! Vad gör du?

– Inget speciellt. Meningen med mitt liv är på vift nånstans.

– Moaahhh... vad gullig du är, Tim. Gissa vem jag håller på att bli vän med? Du kan aldrig ana.

– Inte...?

– Mmm...

– Lena... Lena Lindström?!?

– Jepp... hon klipper sig nu på en salong intill. Tänker ta med henne hem sedan. Vi ska ha litet Girl-Time you know... bara tjejer emellan. Du vet, snacka killar, smink skönhetstips, kolla på serier och MTV, käka chips och popcorn, dricka Coke, måla naglarna och sånt...

– Nu blir jag avundsjuk...

– Är du sugen på en trekant, Tim? Jag kan lära dig...

– Chiara, det var inte så jag menade...

– Men ärligt, jag kan lära dig. Annars tar du bara ut dig i förtid... då är du inte till nån nytta för oss...

– Ehhh en annan gång... okej... vi behöver inte ta allt på en gång. Du har redan lärt mig mer än jag någonsin vetat om tjejer och deras organ. Hur man älskar med en tjej och ger henne orgasmer och sprut... som idag t ex.

– Det var helt och hållet asgrymt, eller hur Tim?! Det var länge sen för mig som jag fick en sprutorgasm. Du är helt otrolig, Tim.

– Tim....?

– Mmmm...

– Jag börjar få mycket, mycket starka känslor för dig. Så mycket som jag aldrig innan haft för en kille faktiskt. Visst är du försiktig med mitt hjärta då? Gör inget dumt, eller hur?

– Det vore den mörkaste dagen i mitt liv, Chiara. Skulle faktiskt inte orka leva efter det...

 

En lång stunds tystnad följde. Det enda som hördes var våran andhämtning och ljudet av bilarna i bakgrunden. Jag hör hennes snyfta men vågar inte fråga vad som är fatt. Hör henne snörvla.

 

– Nä, måste lägga på nu Tim.... du.... jag älskar dig.... förstår du det?!

– Jag förstår det... studs tillbaks, Chiara.

– Studs?

– Ja, jag älskar dig också... mer än jag orkar få fram i ord. Jag hörde Chiara snyfta till ännu en gång. Det lät som om hon riktigt grät nu.

– Tim... (snyft!) du är så fruktansvärt unik så jag undrar om du ens fattar hur unik du är. Jag har haft sån tur som träffade på dig. Det finns så många svin därute till killar som bara vill komma innanför trosorna på en. Jag har varit med några sådana och ångrar det bittert. De annonserar inte det direkt utan visar sitt rätta ansikte eftersom. Miste min oskuld till en sådan gris. Blev nästan gravid på kuppen. Hade hellre gjort det med en som dig, Tim. Tro mig då jag säger det. Jag hade jublat om det varit du den gången.

– Men du är ju.… häxa... kunde du inte bara...

– Vi får inte missbruka det, Tim. Vi har andra över oss som har koll på vad vi använder gåvorna till. Missbrukar vi det tar Vita Rådet av oss krafterna något år eller fler beroende på hur grov överträdelsen är. Vi får bara göra gott, inget annat, eller det ska leda ditåt även om vi använder litet oortodoxa metoder som att få folk att skita på sig etc. Det finns andra som gått åt andra sidan och brukar det för att kasta förbannelser på folk och dra ner olycka i generationer. Men det är en sida jag helst inte vill tala om. Jag får kårar längs ryggraden om jag gör det. Det är värre än att se en skräckfilm, lovar dig det.

– Måste kila nu, Ciao, Bello!

 

Chiara rusade iväg till salongen. På frisörstolen satt en tjej hon inte kunnat känna igen hade hon inte vetat att det var Lena som satt där.

– Sonja är Eva här? Sonja nickade varpå Chiara rusade till henne. Snälla Eva, kan du sminka en kompis till mig? Hon behöver en rejäl makeover!

– Självklart kan jag det, Chiara. Eva traskar över till Lena. Hmmm rosa och lila... vi går med rosa i läppstift och nagellacken men lila till ögonskuggan och litet rosa i kanterna. Ja! Det blir perfekt! Eva pudrar och donar med Lena. En av hennes assistenter lägger på nagellack och läppstift omsorgsfullt. När hon och Eva är klara visar de henne i spegeln. Lena ger till ett tjut.

– Det är inte möjligt!! Nääää!! Oj shit!! Snälla får jag hålla i spegeln?! Eva ger henne handspegeln och genom hela salongen går en suck av beundran.

– Kolla in superstjärnan, säger Chiara och ler. Får man en dejt med dig?! Lena reser sig upp och kramar om Chiara hårt.

– Tack! Tack! Tack!! Underbara Chiara... jag tror jag börjar gråta igen...

– Nej gör det inte... då sabbar du makeupen... Kom så drar vi hem till mig nu. Är du hungrig? Lena nickar på huvudet. Gillar du italienskt? Ny nick. Då ska du få smaka på den bästa maten i stan, Lena! Jag lovar dig det. Kom! Chiara tar Lena i handen och de springer iväg tillsammans den korta vägen till familjen Balzanos herrgård.

– Här är mitt hem, Lena.

– Åh shiit!! Jag vågar inte gå in dit... skulle krossa något av misstag som kostar multum bara jag rörde på mig.

– Var inte dum, så försiktig behöver du inte vara.

– Luigi! Har du någon varm mat till två hungriga tjejer?

– Självklart! Signorina Chiara.

– Kan du ta upp den till mitt rum? Han nickar och hon ger honom en slängkyss. Tjejerna springer uppför trappan vilt fnittrande. Väl där slänger de sig i varsin bred fåtölj. Bägge snurrar runt, runt, runt och bara tokfnittrar. Slutligen stannar de men behöver bara se på varandra så börjar de fnittra på nytt.

– Lena, jag har en lila jeansjacka jag tror du skulle passa sååå grymt perfekt i. Chiara tar fram en vrålsnygg midjekort jeansjacka med paljetter på ömse sidor av axlarna och fransar längs ärmarna. Baktill syns en tryckt bild av Manhattan skyline och texten "I Love N.Y.". Lena glor med stora ögon. Hon tror hon ska svimma. Hon vågar inte fråga vad den kostar ens.

– Men... ska.. ska inte du ha den..? Jag menar.

– Har tröttnat på den litet. Sedan tror jag du passar bättre i lila än vad jag gör. Luigi kommer in med ett stort serveringsfat som han ställer på ett bord mitt i rummet.

– Buono apetito, signorinas...

– Mille gracie, Luigi.

 

Bägge tjejerna slänger sig över och tar varsin tallrik. Lena äter för kung och fosterland. Till slut ligger båda tjejerna på sängen och stönar, huvud vid huvud med blicken mot taket. Båda vänder sina huvuden mot varandra och fnittrar. Plötsligt stannar de och ser in i varandras ögon.

– Vad du är vacker, Lena.... så otroligt vacker...

– Du stal nästan min replik Chiara...

Lenas hand smeker ömt Chiaras kind. Chiara besvarar smekningen. Lena rullar över med Chiara under sig. Hon lyfter hennes armar uppåt och håller om Chiaras handleder med sina händer.

 

Lena ger Chiara en blick som för att fråga om det är okej. Chiara ser bara in i hennes ögon. De lyser av kärlek om hennes blick, så till den grad att Lena blir alldeles varm i kroppen. Plötsligt möts deras läppar. Först fjäderlätt, sedan allvarligare. Slutligen möts deras tungor. Lena klämmer och kramar om Chiaras bröst utanpå blusen. Hon knådar dem i vida cirkelrörelser. Båda tjejernas andhämtning har ökat påtagligt. De stönar och suckar.

 

Chiara håller om Lenas hår på ömse sidor och drar henne till sig och kysser henne intensivt. Hon drar benen ömsom uppåt och ömsom neråt. Lena låter sitt knä komma mellan Chiaras ben och gnuggar varsamt hennes fitta. Chiara börjar flåsa och Lena börjar sakta öppna knapparna i hennes blus. Sakta viker hon skjortdelarna åt vardera sidan så Chiaras svarta spetsbehå blottas. Hon börjar kyssa Chiaras mage och låter tungan glida längs med kjolfållen. Hon blickar upp mot Chiara som ser tillbaks på henne med simmiga ögon.

 

Lena ställer sig upp och drar ner dragkedjan i kjolen. Börjar sedan dra av Chiara hennes kjol. Sedan slänger hon den åt sidan av sängen. Hon smeker ömt hennes mage och kysser hennes ben utanpå nylonstrumporna. Lena låter sin hand kupas vid fittan. Hon gnuggar den med cirkelrörelser utanpå trosorna. Strax bildas en stor fläck utanpå Chiaras trosor. Ett finger glider in vid trosfållen och det går in i Chiaras fitta. Lena drar ut sitt finger och slickar av det inför Chiara. Sedan för hon in det på nytt och börjar jucka med fingret ut och in.

 

Efter ett tag ställer sig Lena på knän och drar av sig sin överdel. Böjer bak händerna och häktar av sin behå. Sedan åker byxorna av och hamnar i en hög bredvid Chiaras kjol. Trosorna behåller hon på än så länge men Chiaras åker av och hamnar på samma ställe som övriga kläderna. Hon lägger sig bredvid och kysser Chiaras hals medan hon famlar efter häktan till Chiaras behå. Hon finner den och knäpper upp den. Sedan gränslar hon Chiara och drar av skjorta och behå. Hon stannar upp och beundrar Chiaras välfyllda bröst. Vårtorna står ut som gevärskulor. Lena nyper i dem utan att ge så mycket som ett uttryck för överlägsenhet eller liknande. Hon inser att hon aldrig skulle ha hunnit så här långt om inte Chiara gett sitt medgivande till det.

 

- Fan vad du är snygg, Chiara! Bröst som dina önskar jag att jag hade. Shit vad snygga de är... så jävla snygga! Får jag..?

 

Chiara nickar och Lena smeker ömt och varsamt brösten. Chiara blundar och suckar samt lägger sin hand ovanpå Lenas medan hon kramar om hennes bröst. Lenas hand glider samtidigt ner till Chiaras fitta. Hon låter sina fingrar bläddra igenom Chiaras blygdläppar som genast blir stinna av blod. Det dryper nu om fittan. Lenas långfinger glider nerifrån och upp längs fittskåran. Chiara stönar och slänger med huvudet. Hon suckar i staccato-rytm. Lena lägger sig bredvid utan att sluta smeka Chiaras fitta. Sedan låter hon sin mun omsluta Chiaras ena bröstvårta. Hon är hyperkänslig kring brösttrakten och stönar högt när Lena suger hårt på den. Chiara famlar efter Lenas trosa och letar sig fram till hennes rakade fitta. Lena bresar villigt på benen och Chiara börjar smeka henne också. Tjejernas händer far upp och ner i varandras fittor. De gnyr bägge högt nu.

 

– Chiara... vad jag önskar att jag vore kille så jag fick knulla dig. Är det en gång jag önskat jag varit av ett annat kön så är det NU.

– Mellersta lådan i sängbordet... ja, där. Jag har en strapon dildo där och en burk vaselin. Smör det på gummikuken. Sen vill jag.... att.... du TAR MIG!! HÅRT!

 

Lena steg upp, tog strapon-dildon med en alldeles kolossal kuk framtill. Känslorna for som het lava inombords. Hon kände sig berusad av kåthet nu. Så till den graden att det snurrade för hennes ögon. Aldrig hade hon känt sig så kåt med en kille. Aldrig någonsin. Hon ställde sig framför Chiaras ansikte och stötte toppen av kuken mot hennes läppar.

 

– SUG! sa hon hest.

 

Kuken for in i Chiaras mun medan Lena juckade. Lena ville längre ner och stötte till. Chiara hoppade till men lät kuken gå ner i halsen på henne. Lena imponerades av Chiaras sexuella bravur för Morgan hade velat göra så på Lena men hon hade inte förmått gå hela vägen. Här låg Chiara nu och svalde kuken hel och hållen.

 

– STÄLL DIG PÅ ALLA FYRA, Slyna! Du ska få kuk så du storknar!!

Lena körde in den vaselininsmorda kuken i Chiaras fitta. En känsla av övertag och dominans fyllde Lena medan hon metodiskt började knulla Chiara allt djupare och djupare. Chiara fingrade febrilt på sin klitoris. Det gick slutligen för Chiara. Hon skrek högt.

Plötsligt kommer Luigi in. Hans ståkuk syns övertydligt genom byxorna som en tältpinne.

 

– Men Cara Mia, signorinas! Har ni kul och låter inte Luigi få vara med?

– Luigi!! Det här blir pinsamt...

– Och mer pinsamt blir det om inte Luigi får vara med... Si?! Jag har lovat Vanessa att aldrig röra dig, Chiara men dina kompisar är fritt villebråd och jag blev så kåt av att höra ert stön här uppifrån.

 

Luigi går fram och ställer sig bakom Lena som fortfarande har dildon djupt begraven i min fitta. Han smörjer med vaselin runt om och in i Lenas fitta. Sedan trycker han in den största kuk Lena någonsin känt rätt in i hennes fitta. Han greppar om hennes bröst och beordrar henne att fortsätta knulla mig. Lena håller sig i sängstolparna och löskuken går i samma takt som Luigis kuk far ut och in i Lena. Han står med ena benet vilande på sängkanten och det andra rakt. Han smiskar i Lenas skinkor så hon tjuter.

 

Chiara vet vad Lena får gå igenom. Hon och Luigi knullade med varandra litet av misstag en gång. Chiara minns att den kuken inte är att leka med. Vanessa blev så ilsken att då det kom fram sträckte hon ut handen mot honom så han flög hårt in i väggen och slocknade. Luigi lovade på heder och samvete att aldrig kröka ett hårstrå på Chiara efteråt.

 

Han manar Lena att vända på sig så att hon ligger på sängen. Samtidigt tecknar han åt Chiara att ställa sig med fittan ovanför hennes mun. Lena börjar lydigt och villigt att slicka Chiara medan Luigi trycker in hela sin monsterkuk i hennes unga fitta. Lena har nästan tappat sans och vett. Hon kniper ihop ögonen av smärtblandad njutning då han dunkar in i botten av fittan. Han kramar och knådar Lenas bröst högröda. De lyser som stopplysen.Luigi frustar och stönar. Plötsligt drar han ut kuken och tecknar åt tjejerna att ställa sig på knän framför honom.

 

- Belöning, flickor små! Belöning!!

 

Han sprutar en kanonsalva som genast klistrar igen bägge flickornas ögon. Sedan kommer en till salva som lägger sig runt munnen och en som träffar halsen på båda. Han går fram till deras ansikten och smetar in kuken i sperma som han sedan för till deras munnar för att slicka av. Utan ett ord går han iväg. Porttelefonen ringer en trappa ner och det är dags att fullgöra plikterna igen.

Chiara och Lena stirrar förvånat på varandra men snart börjar det dra i mungiporna igen. Slutligen tokfnittrar de igen.

 

– Vilken kuk han hade! WOW! Det var som om tolv stycken vanliga killar stått och knullat mig - SAMTIDIGT! Vilken oxe!! Så skön han kändes!! Hette han Lukas?

– Luigi... mmmm... den kuken är inte att leka med Lena. De fnittrade till igen.

– Nä nu går vi till Jacuzzin, kom! Tjejerna går utan en tråd på kroppen till Jacuzzin. Ovetande om att Chiaras pappa, Giovanni kastar lystna blickar på Lena då de går in. Vanessa ser det och tittar in i hans ögon.

– Men allvarligt, Gio, hon är ju klasskamrat till vår dotter!! Lika gammal som henne... typ sjutton år.

– Man får väl tycka att hon är snygg utan att göra något, eller?!

– Gio vännen... det brukar aldrig sluta där. Hur många av Chiaras kompisar har hamnat i din säng hitintills?! Tjugo? Trettio? Fyrtio? Giovanni ser på henne och rycker på axlarna.

– Jag är en estet, Vanessa, jag älskar allt som är vackert. Är bara så. Det var ju så jag träffade dig, eller hur, älskling?! Är väl inte mitt fel att våran dotter springer omkring naken med sina kompisar? Vanessa klappar honom på axeln och kysser honom sedan på kinden.

– Jag finns där uppe i vårt sovrum om du behöver få av dig litet "ånga".

– Kommer! Giovanni jagar den skrikande Vanessa upp i rummet. Sliter av henne kläderna och bevisar att det ännu finns mycket kvar av hans eldighet. De skriker i munnen på varandra. Chiara och Lena njuter av jacuzzibadet. Kysser och smeker varandra emellanåt. Smeker brösten och fittorna. Snart går de upp och torkar av varandra. Väl tillbaka i Chiaras rum sminkar hon Lena tillbaks till tillståndet hon var i då de lämnade salongen.

– Du är sååååå jävla snygg, Lena!! Wow! Resten av kvällen förflyter ganska lugnt med chips och teveserier och musik. Slutligen blir det dags för Lena att gå. Chiara ropar till Luigi men han gensvarar inte. Däremot gör pappa Giovanni det.

– Jaa, hjärtat, vad är det?

– Lena behöver skjuts hem, snälla älskade pappa... kan du skjutsa henne? Vore så snällt av dig. Luigi är någon annanstans.

 

Lena stirrar imponerat på den vrålsnygge medelålders mannen. Han är slankt byggd och verkar vältränad. Han har visserligen litet grått i tinningarna men så snygg han är!!! Precis som min reaktion när jag såg Vanessa första gången så är Lenas likadan inför Chiaras pappa. Hon stammar till då han frågar vad hon heter.

 

- Eh... eh.... eh... L-L-eenaaa.... L-L-L-Lind....s-s-s-ströööm

- Åh sådana vackra kompisar du tar hem Chiara. Du skämmer rent av bort våra ögon med all denna skönhet du berikar vårt hem med. Nu slog Lenas hjärta dubbla volter. Hon svalde och slickade sig om de rosamålade läpparna.

- Jag sa ju det, Lena. Hade pappa inte varit gift med mamma så hade jag tagit honom. Hon log och gav pappa en puss på kinden.

- Det är sådan spänst på er ungdomar. Sån energi och livslust! Ni smittar av er. Han smekte Lenas kind med handflatan. Hon blev alldeles röd om kinderna.

- Nämen åhhh... se... en kvinna som fortfarande rodnar. Och här trodde jag att de inte längre fanns?! Lena såg generat ner i golvet.

- Seså, före mig, signorina så går vi till garaget. 

 

Gio förde Lena ut till garaget men när de var utom synhåll för andras ögon smekte han Lenas bak. Hjärtat började dunka hejvilt på Lena. De satte sig i Gios röda Ferrari. Motorn vrålade då han satte gasen i botten. De körde genom stan och vidare. Hon tänkte säga att de missat hennes hemadress men vågade inte säga ett ljud. De slutade uppe vid en hög utsiktsplats.

 

– Kom ut Lena, så får du se något vackert. 

 

Lena hade aldrig vetat om det här stället. Stan glittrade som en stjärnhimmel. Ovan flöt blå bomullsformade kvällsmoln förbi. Vände man huvudet åt andra hållet så såg man de glittrande vågorna i havet. Han ställde sig bakom Lena och höll henne om midjan samtidigt som han sniffade djupt av hennes hår. Hans händer vandrade allt närmare hennes bröst. Slutligen kramade han dem utanpå tyget undertill. Lena visste inte vad hon skulle ta sig till. Ändå kände hon sig långt ifrån rädd, snarare förväntansfullt upphetsad.

 

– Du vet, Lena, jag är en estet. Jag kör Ferrari, dricker dyra viner, har dyra vanor och.... älskar framför allt på den här jorden... kvinnor...

– Jamen... jag är inte riktigt en kvinna...

– Men visst är du det, Lena... det känner jag ju. 

 

Han kramar om hennes bröst och kysser henne i nacken. Lenas trosa är nu plaskblöt. Hon stönar och suckar för vare smekning han gör. Han börjar sakta knäppa upp hennes blus och har snart brösten i sina händer. Hon känner något väldigt resa sig längs hennes ryggrad. Den klättrar högre och högre tills den stannar en bra bit över ländryggen. Giovanni är - väldigt utrustad.

Han håller om halsen på henne med handen under hennes haka.

 

– Jag är rik, Lena... jag är van vid att få vad jag lägger ögonen på. Idag såg jag dig, spritt språngande naken hemma hos oss. Vet du vad min första tanke var då?

– N-n-n-n-neeeeeej....

– Henne måste jag ha... redan ikväll. Jag skickade bort Luigi med flit för att få den här stunden med dig. Det är en sak jag vill göra med dig, Lena.

– O-o-o-ch... v-v-v-ad.... -ä-är.... d-d-deet?

– Få knulla dig ovanpå huven till min Ferrari. Kom! Han drog henne i handen till bilen vars huv ännu var varm. Klädde av henne naken och grabbade tag om kuken. Lena lade sig villigt ovanpå motorhuven och spred ut sina ben vitt.

– Se, du kan ju det! Nu ska jag knulla skallen av dig! 

 

Han steg upp så knäet vilade mot motorhuven. Det andra benet använde han som spjärn. Lenas ögon blev stora som golfbollar då hon insåg hur ofantligt stor Giovannis kuk var. Till och med större än Luigis som knullat henne innan. Giovanni tog det lugnt och knullade den sjuttonåriga skönheten med lugna, jämna drag. Han kramade och knådade brösten. Lena njöt den här gången, enormt. Det här var så fjärran ifrån Reinholds flåsknull. Det här var med finess och stil och en teknik han bara kunde drömma om. Lena slängde av och an med sitt huvud. Bröstfettet dallrade var gång han tryckte sig in i henne. Hennes naglar gröpte sig in i hans armar var gång han stötte för djupt. Tånaglarna ömsom drog ihop sig och ömsom spretade då han drog sig ur henne.

 

– Snygga flickor som du ska inte gå runt och knulla småpojkar. Ni ska ha riktiga MÄN som kan ge er det ni behöver - ordentligt med KUK! Din fitta behöver en sån kuk som min och jag är till din tjänst, vackra Lena. Du och jag kommer att knulla mycket framöver tror jag.

– Det... det hoppas jag också... för du... du har.... en grym kuk... grym och enormt skön och stor.

– Vackra flickor ska ha stora kukar förstår du. Ni fattar det inte förrän ni fått uppleva en sån. Om du visste vad jag gillade Milano. Det fanns så många villiga fittor där. Skandinaviskor, brittiskor, fransyskor, tyskor med flera. Alla ville de ha en stund med mig. Det var förstås innan jag träffade Chiaras mamma. Då förstod jag att mitt öde var beseglat. Men kuken behöver ha ett mellanmål ändå. Som nu... och inte klagar du heller.

 

Lena stönade högt nu och rullade runt över motorhuven. Slutligen vände han om Lena och tog henne bakifrån, fortfarande liggande över motorhuven. Lena hade aldrig varit med om liknande. Han hade såna taktfasta och bestämda stötar då han juckade. Som om han ville printa in var kuken varit i botten av hennes fitta. Lena smekte sin klitoris för hon ville komma samtidigt som Gio. Snart känner hon hur kuken växer i grovlek och hur det sedan rycker och stöter i den. Hon känner den varma säden spruta in i hennes innersta. Hon gnuggar vidare och lyckas komma även hon.

Han drar sig ur henne och manar henne att slicka av honom vilket hon gör lydigt och glatt.

 

– Vad heter du, vännen?

– Lena... Lena Lindström.

– Vill du ha sommarjobb? Jag kan fixa det åt dig. Du kan få göra det här hela dagarna med mig om du vill. Givetvis får du en bra lön. Du kan mellan varven gå ärenden åt mig, koka kaffe, fixa posten men framför allt det här.

– Får tänka på det... det kommer likasom plötsligt...

– Tänk över det här... jag gillar dig, Lena... mycket.

 

Chiara är givetvis helt ovetande om detta. Hade det kommit till hennes kännedom hade hon fullständigt exploderat även om det som nu var hennes pappa som stod för övertrampet. Men kanske är det så att varje familj bär på en hemlighet?

4 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.