Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

8/10, 2019 kl. 21:37, av Pebe

Maria ägd! Frivilligt fastspänd?

Del 3 av 5 i serien Maria

Tredje delen i serien "Maria ägd!"

Fredrik nyttjar sitt "avtal" med Maria, denna gång på gränsen till vad hon känner är ok. Inget som hindrar honom, men han är också väldigt medveten om vikten att få henne med på resan.

”Ta på detta, kl. 19.00 ska du stå framför fotändan på sängen.”

 

Så hade det stått på kortet till henne. Maria stod helt handfallen framför sängen. Tittade på det hon skriftligen blivit beordrad att ha på sig. Om en timme. Hjärtat slog i bröstkorgen och tankarna virvlade i huvudet på henne. Vad skulle han hitta på? Vad skulle hon bli utsatt för? Var han ensam eller vem mer? Hon skulle uppenbarligen sättas fast på något sätt och vad skulle hända sedan? Allt bara snurrade, vem var Fredrik egentligen? Som hon kände honom var han ingen galen eller elak människa. Eller kanske snarare som hon känt honom fram tills för fyra dagar sedan. Tuff, krävande och hård kunde han absolut vara, men också snäll, omtänksam och glad. Men det var som sagt tills för fyra dagar sedan, innan när hon ingått, tvingats in i, ett avtal med honom. Han ägde henne nu, på bara fyra dagar hade han med all tydlighet visat det. Han tog och bestämde, hon gav och skulle vara lydig. Det var i korthet reglerna. Så vad skulle hända när han bundit fast henne i kväll? Inte bara bundit fast henne utan dessutom förblindat henne. Läderarmbanden och ögonbindeln föll gång på gång i hennes blickfång, som en magnet drogs hennes ögon till dem. Champagneglaset som hon ställt på det lilla bordet som stod tillsammans med en sängbänk vid fotändan sveptes i ett drag och hon gick för fylla på det igen. Sakta gick hon fram emot sängen och drog med handen över underkläderna. Vackra och eleganta, de skulle göra vilken kvinna som helst jublande glad. Men det var svårt att glädjas när de toppades av det som låg ovanför. Sittande på sängkanten sökte sig blicken åter dit.

 

En svart ögonbindel. Två breda läderarmband med metallögla.

 

Hon tog upp ögonbindeln, kände på den, höll den framför ögonen. Inget ljus släpptes igenom, hon skulle vara helt blind. Blind inför vad som komma skulle. Det gav motvilligt en kittlande tanke. Inte veta, bara känna, vänta på beröring. Men med händerna fastlåsta på ryggen, vid sänggaveln eller gud vet var gav det en mer skrämmande känsla än den av upphetsning. Fria händer kan slita av bindeln vid behov, fastlåsta kan inte. Fria händer kan hålla bort, fastlåsta kan inte. Ordet fri fick en helt ny innebörd, nej fel, hon förstod plötsligt innebörden. Fri att göra vad man vill kontra fastlåst mot sin vilja. Vill du sitta fast eller vill du vara fri? Vem svarar ”sitta fast” på den frågan? Ingen! Vi väljer alla friheten, alla av oss, alltid.

 

Fastlåst eller ej, vad hon verkligen inte ville var att inte vara klar 19.00. En snabb blick på klockan förkunnade 18.37, det var fortfarande ok med tid. Hon bytte snabbt om till Fredriks utvalda kläder och tog upp ett av ”armbanden”. Dem sätts på plats med hjälp av två spännen, ungefär som ett skärp. En kort kedja hängde från det ena för att med en hyska enkelt kunna sätta ihop dem som handbojor. Skulle hon göra det själv? Maria funderade en kort sekund medan hon satte på sig det första armbandet, det utan kedja. Mjukt läder som enkelt formar sig runt min handled utan skav, tänkte hon. Men nej, jag sätter inte ihop dem själv, jag vet inte om Fredrik vill ha mina händer på magen eller ryggen, det får bli hans uppgift, fortsatte hon sin tankebana.

 

Även det andra armbandet sattes på plats och hon studerade sina handleder. Sitta fast. Konstig känsla, tänkte hon. Om bara 15 minuter kommer jag förmodligen få mina händer eller armar fastspända på något sätt. Vad som än händer därefter kommer jag förmodligen inte kunna påverka. Jag har i och för sig två nej kvar, tänkte hon, ikväll kanske är ett tillfälle när jag måste utnyttja ännu ett eller rent av bägge…. Men då har jag bara ett, eller i värsta fall inget kvar till nästan ett helt år. Med tanke på att jag redan efter fyra dagar upplevt tre helt nya saker; smisk, analsex och lesbisk sex, så skulle nog resten av året innehålla ytterligare nyheter i mitt sexliv. Vad fanns mer att uppleva?  Förmodligen mycket, och troligen mycket mer än hon någonsin kunde föreställa sig.

 

Hon log åt sitt ordval, uppleva. Definitionen av att uppleva borde vara att göra något nytt och spännande som man gillade, annars borde det definieras som ”utsättas för”. Nog hade hon blivit utsatt för mer än upplevt. Eller…? Hade hon gillat det? Eller hade det varit motbjudande, jobbigt, väckt obehag eller något annat…? Hon visste egentligen inte. Fast… jo, Sofia hade varit en otroligt spännande och givande erfarenhet, i ordets definition en upplevelse. Tveklöst! Hon log för sig själv när hon tänkte på Sofia, uppleva mer med Sofia ville hon mer än gärna! Men smisk då? Upplevelse eller utsatt för? Initialt definitivt utsatt för, men efter hand…. Nja… men ändå, hon ville faktiskt lyda, vara Fredrik till lags, den tanken hade kommit upp mer än en gång i hennes huvud. Att få hans uppskattning och beröm med tillhörande belöning, den känslan var nästan lika bra som stunden med Sofia varit. Den gav tillfredsställelse.

 

18.54. Tiden går fort när man har roligt, tänkte hon, och nu också! Med en snabb rörelse tog hon upp ögonbindeln och trädde den försiktigt över huvudet. Efter att ha spenderat någon timme i Kenneths omvårdnad ville hon inte fördärva sin fina frisyr. Två minuter kvar, om två minuter är jag blind och utlämnad åt Fredrik. De kalla kårarna drog på nytt över ryggen. Hon tog ett djupt andetag, ställde sig vid fotändan med ansiktet från sängen och drog ner bindeln över ögonen. Ljuset försvann, helt svart utan så mycket som en springa av ljus som sipprade in i ögonvrån. Hjärtat slog fort och hårt i bröstkorgen och hon andades snabbt. Lugn, tänkte hon, lugn, det kommer gå bra! Hon stod still med alla sinnen på helspänn, lyssnade efter alla ljud hon kunde. Konstigt hur ett sinne förstärks när ett annat försvinner eller försvagas tänkte hon. Vissa ljud var enkla att ”se”, hissen som gick upp och ner, en dörr som dovt slog igen eller ett skratt utanför rummet, andra fick hon gissa. Men oavsett märkte hon tydligt hur mycket mer hon plötsligt hörde. Berodde det på att hon väntade på ett visst ljud, nämligen blippande som hörs när låset läser av nyckelkortet och låser upp dörren? Hon visste inte säkert. Hjärtat slog fortfarande fortare än normalt. Är inte klockan sju nu, tänkte hon? Borde han inte vara här nu?

 

Bip-bip. Klick. Tystnad och sedan dunk. Ett dovt dunk, alltså en dörr som stängdes, i detta fall hennes dörr. Hörseln letade efter fler ljud, någon som går, någon som säger hej, någon som…. Maria lyssnade intensivt efter fotsteg som borde komma genom den lilla hallen och sedan in i sängkammaren. Ingenting hördes. Men visst var det hennes dörr som öppnats och stängts, tänkte hon, det gick inte att ta fel på det. Jävla matta, tänkte hon, mattan äter upp vartenda ljud som uppstår, det är som att försöka höra i vakuum! Där, det ljudet kom inifrån, det upplevdes nära. Ett steg?

 

”Hallå!” Maria ropade försiktigt, ”är det någon här?”

 

Bara tystnaden svarade henne. Hon koncentrerade sig till max för att kunna uppfatta något ljud inifrån rummet eller det angränsande. Plötsligt hördes ett glas som drogs längs bordsskivan i det andra rummet. Att flaskan stod i sovrummet visste hon, så personen skulle bli tvungen att komma in här för att fylla glaset. Alla hennes sinnen, utom synen, var på helspänn. Någon hällde upp champagne i ett glas, det hördes att det var en bubblande dryck.

 

”Fredrik, är det du?” frågade hon rakt ut i luften.

 

Tysta steg närmade sig henne och ett glas sattes ned, förmodligen på samma bord hon tidigare satt sitt eget glas. Bordet var kanske 20 centimeter ifrån henne. Ännu ett glas fylldes på, det måste vara hennes glas. Maria ryckte till och fick nästan hjärtslag när en hand plötsligt drogs över hennes hår och ner över ryggen.

”Oh”, utbrast hon av den oväntade handen.

 

”Är det du? Fredrik?”

 

Smekningen var mjuk, välmenad och när hon väl andats ut kändes den välkommen. Nu visste hon i alla fall att det fanns någon här och att personen i fråga var nära henne men samtidigt fyllde den henne med rädsla och nervositet. Vems var handen och vad skulle hända? Handen gled tillbaka upp över ryggen, korsade axeln och gled mjukt ner över hennes ena bröst. Hjärtat slog i hennes bröstkorg, det var en otroligt jobbig känsla att inte veta vem det var och vad som skulle hända. Men hon gillade handens mjuka rörelse. Med en hand i ryggslutet manades hon försiktigt men bestämt att ta ett steg framåt. Hon kände hur någon kom upp bakom henne, stod nu nära inpå henne. Mer än något annat ville Maria sträcka ut en hand för att känna på personen, etablera en kontakt, men hon vågade inte röra på sig. Hennes andning vittnade om oro, den som stod intill henne måste med all tydlighet förstå vad hon kände inombords. Kroppen var spänd, andhämtningen genom munnen kort och hjärtat slog som en pistong i bröstkorgen.

 

”Snälla säg något”, bad hon lågt, ”vem är det?”

 

Hon mindes att hon tidigare konstaterat för sig själv att andra sinnen tog över när ett annat försvann. Då hade det varit hörseln hon utnyttjat, nu var det doftsinnet. Hon försökte att lugnt andas genom näsan istället, uppfatta någon doft. Jodå, nog kände hon doften från den andre, det luktade man. Rent, fräscht och maskulint doftade det. Men ingen parfym, vem det än var hade han inte använt någon parfym. Men nog luktade det Fredrik trots att han tydligen inte ville avslöja sig genom att använda sin vanliga parfym.

 

”Du är väldigt vacker, dom har verkligen gjort ett bra jobb idag.”

 

Den lugna, nästan viskande rösten precis bakom henne fick henne att ännu en gång utbrista i ett plötsligt ”OH!”

 

”Vackrare, du är vackrare än vanligt.”

 

Maria andades ut när hon hörde Fredriks röst och kroppen sjönk ihop en aning.

 

”Tack Fredrik”, svarade hon lågt. Även om hon kände igen hans röst och nu visste vem det var låg nervositeten kvar.

 

Han gick helt intill henne, hon kunde känna hans kropp mot sin när han stod bakom henne.

 

”Mm, du klarade av att sätta på armbanden själv, bra gjort”, sa han fortfarande lugnt och lät sina egna händer krama om hennes handleder över läderarmbanden.

 

Hans händer vandrade upp för hennes armar och kramade mjukt hennes axlar. Hennes hår drogs åt sidan och han andades mot hennes nacke. Ena handen gled åter ner över hennes bröst och kramade det lätt, fortsatte ner över magen och grep sedan om tag i hennes ena hand. Hon rörde sig fortfarande inte. Det var skönt och lugnande när han pratade och rörde vid henne. Upphetsande faktiskt, det var upphetsande när han rörde vid henne utan att hon såg det, hon kände så mycket mer nu som blind. Ännu ett sinne, tänkte hon. Men nervositeten fanns kvar, hon trodde knappast att han skulle nöja sig med att mjukt smeka henne över hela kroppen utan det skulle komma något annat. Förmodligen något som inte var lika skönt och lugnande.

 

”Men du har inte knäppt ihop dem ser jag. Jag ska hjälpa dig med det”, sa han och drog ihop hennes armar bakom ryggen. Hon hörde ett lätt klick och förstod att händerna nu var fjättrade bakom hennes rygg. Andhämtningen och pulsen steg genast på henne. Det var lika spännande som skräckinjagande att ha händerna fastlåsta bakom ryggen. Upplevelse eller utsatt för, tänkte hon? Eller var det både och? Det berodde förmodligen på vad som skulle ske härnäst, tänkte hon vidare, om jag kommer att gilla fortsättningen eller inte. Hon tog ett djupt andetag och försökte lugna ner sig. Men det var svårt, väldigt svårt.

 

”Du är min nu Maria, mer än tidigare i veckan. Du är min att utnyttja som jag vill. Om du tidigare inte fullt ut har förstått det, tror jag att det börjar bli väldigt klart för dig nu, inte sant?”

 

”Ja Fredrik, det är helt klart för mig. Jag är din”.

 

”Bra”, svarade han kallt.

 

Sedan bara tystnad igen, hon uppfattade att han tog något steg bort från henne. Vändningen från de mjuka smekningarna och den lite kittlande känslan av att vara utlämnad åt honom till känslan hon fick inombords av vad han just sa var total. Nervositeten ökade på nytt, hjärtslagen likaså. Fredrik fick henne att kastas mellan hopp och förtvivlan med sina omväxlande mjuka smekningar och kalla ord. Vad gör han nu, tänkte hon, var är han?

 

”Ironiskt nog 13”, säger han plötsligt ”det mytomspunna otursnumret. Han skrattade till för sig själv. ”Vet du vad som blev just 13 Maria?”

 

Tankarna virvlade runt i huvudet på henne. Vad menade han? Borde hon förstå, gissa eller skulle hon undergivet erkänna att hon inte visste? Hon valde det sistnämnda, hoppades att hennes erkännande skulle förstärka hans känsla av att bestämma och kanske därför skulle vara fortsatt någorlunda snäll.

 

”Nej Fredrik, jag vet inte” svarade hon och försökte med hjälp av hans röst veta var han befann sig i rummet. Han var i rummet, men hon kunde inte riktigt avgöra var. Men förmodligen inte tillräckligt nära för att nå henne, kunna ta på henne.

 

”Jag är ledsen, men jag vet inte.”

 

Tystnaden lägrade sig åter över rummet, Maria kunde uppfatta att han rörde sig mot henne. Hon kände hur han bakifrån tog tag i hennes hår.

”Jag hade förväntat mig lite mer insikt, ansträng dig, tänk efter.”

 

Maria förstod nästan omgående vad han syftade på.

 

”Streck Fredrik, du menar att jag kom upp i 13 streck i ditt anteckningsblock”.

 

”Just det, så många var dina, ska vi kalla dem regelbrott. 13 stycken”, sa han fortfarande med hennes hår i sin hand. ”Så, vad ska vi göra åt det tycker du? Vad är en lämplig bestraffning för att få dig att förstå vikten av att följa reglerna?”

 

Han släppte hennes hår och smekte henne över ryggen och rumpan.

 

Fredrik släppte hennes hår och tog ett litet steg bakåt. Han såg på hennes långa hår som böljande smekte ryggtavlan, rumpan och de långa i hans ögon perfekta benen. Hon är i sanning väldigt attraktiv, tänkte han, det är svårt att inte bli attraherad av henne. Redan första gången han såg henne, när hon bara var 21 år och sökte jobb i hans då ganska lilla bolag, visste han att han ville ha henne. Hennes energi, gnistrande ögon och intelligens hade fångat honom direkt. Att hon dessutom var enastående snygg var ingen nackdel, men det var hennes person han fallit för. Det hade aldrig varit någon tvekan om att det var Maria som skulle få jobbet trots hennes ringa erfarenhet. Inte heller hade det funnits någon tvekan i att Fredriks mål var att få henne som hans egen. Men att som 37-årig chef stöta på en 21-årig nyanställd kvinna var i hans värld inte ett alternativ. Alla i hans omgivning skulle omedelbart säga att han var en snuskgubbe som enbart anställt henne för hennes utseende och för att han ville ligga med henne. Dessutom, vilket var ännu viktigare för honom, hade det varit stor risk för att han skulle skrämma iväg henne. Istället hade han hållit sig distanserad och inte visat något som helst intresse för henne rent sexuellt. Allt krut hade istället lagts på att lära upp henne, få henne att växa och utvecklas till en kompetent medarbetare. På så sätt hade han dels fått spendera mycket tid nära henne dels fått en oerhört lojal och kunnig anställd som efter hand hade visat intresse för honom.

 

Han hade vid ett antal tillfällen sett hennes inviter, inte plumpa eller ”snuskiga”, utan snarare subtila och lite trevande. Fredrik hade varit kallsinnig till dessa, han ville ha mer än bara en flickvän/älskarinna. Han ville kunna styra henne på sina villkor. Att få testa sina egna fantasier, se hur långt han kunde pusha henne att vara en del av dem och få Maria till att tycka om sex som han gjorde. Han ville verkligen att hon skulle njuta av det, kanske inte till en början, men efter hand skulle hon njuta lika mycket av deras lekar som han gjorde. Att få henne till det som flickvän skulle aldrig fungera insåg han, eller åtminstone ta mer tid än han ville lägga på det. Efter Marias stora misstag ägde han henne, han kunde praktiskt taget göra vad han ville med henne. Det var också vad han planerade att göra, hennes upplevelser under det kommande året skulle vida överträffa allt hon gjort under sitt tidigare sexuellt aktiva liv. Svårigheten låg i att få göra vad han ville men inte skrämma henne. Vid årets utgång ville han att Maria skulle se tillbaka på det och älska det, älska honom. Att göra henne illa var helt uteslutet, men att hålla henne på gränsen mellan smärta och njutning, mellan belöning och bestraffning var vad han ville, få henne beroende av honom.

 

Av erfarenhet visste Fredrik att det var att balansera på slak lina. Men övning ger färdighet, därför hade också Fredrik mer än Maria som sin älskarinna. Han ägde förvisso ingen på samma sätt som Maria, de övriga gjorde vad han ville bara för att de av olika anledningar ville ha honom eller var beroende av honom. På dem kunde han testa sina fantasier, se var gränser gick, var njutning övergick i något annat eller tvärtom. För han ville som sagt inte under några förutsättningar skrämma bort Maria, han ville ha henne länge och dessutom till mer än bara sex! När de bägge vara på samma nivå, samma bana och ville samma sak visste han att deras gemensamma personligheter skulle de kunna förflytta berg, åstadkomma nästan vad de ville. Men bara i symbios. Han kände hur upphetsad han var redan, bara åsynen av henne i sexiga underkläder gjorde honom direkt kåt. Marias sexupplevelser under dagen kände han väl till och var införstådd med att hon efter det förmodligen inte skulle klara av något maraton i sängen i natt. Det skulle å andra sidan förmodligen inte han heller göra, men han behövde väldigt snart ”lätta på trycket”. Utan det skulle han med stor sannolikhet komma så fort han trängde in i henne och lite längre än så ville han ha henne.

 

Maria gillade inte var det här verkade ta vägen. Just nu fanns det inget kittlande alls i att ha handfängsel och vara försedd med ögonbindel. Fredrik lät för kall och pendlandet mellan ömsinthet och kyla gjorde henne obehaglig till mods. Hon förstod att bestraffningen skulle komma, men kanske också följd av belöning. Den såg hon fram emot och det gjorde också att hon kunde stå ut med hans bestraffning, om hon bara visste vad den innebar. De mjuka smekningarna och det passionerade och lite hårdhänta sexet de haft på kontoret överträffade allt hon tidigare upplevt. Hon hade varit så otroligt upphetsad och fått orgasmer som fick tidigare sex och partners att framstå som tråkiga. Dit ville hon, till upphetsningen, både sin egen men också att se och känna Fredrik bli lika kåt och passionerad. Innerst inne trodde hon att det skulle ske, det var vägen dit som fyllde henne med tvivel och rädsla.

 

”Champagne Maria”?

 

Maria ryckte till och vaknade ur sina tankar.

 

”Ja tack Fredrik, men som du kanske vet sitter mina händer fast på ryggen så det kan bli lite svårt”.

 

”Mm, det stämmer, men jag hjälper dig gärna, jag håller upp glaset åt dig och du dricker”.

 

Hon kände hur glaset försiktigt lades mot hennes läppar och försökte hitta hans rytm när han sakta lyfte glaset så att champagnen rann mot hennes läppar. En liten klunk, kort paus och sedan ytterligare en liten klunk.

 

”Tack Fredrik”, sa hon, inte underdånigt, men inte heller fyllt av samma självförtroende som vanligt.

 

”Ingen orsak, jag vill att du har det bra, min sköna”, svarade Fredrik nu lite lättsammare. ”Eller vad tror du?”

 

Frågan blev hängande i luften, Maria vågade inte riktigt svara. Hon kunde känna Fredriks kropp lätt mot sin baksida och ville inte göra något som fick kylan i hans röst att återvända. Hans händer gled över hennes armar och ner till höfterna där de för ett ögonblick stannade upp. Han kysste henne lätt på axeln och vidare ner mot hennes skuldra.

 

”Du är otroligt sexig och vacker Maria, din blotta uppenbarelse får mig hård och upphetsad. Till skillnad mot dig har jag inte haft sex idag och med tanke på att du redan fått två orgasmer och jag ingen är det nog min tur, tycker du inte det”?

 

Han tryckte sin erektion mot hennes rumpa och med händerna på hennes ljumskar pressade han henne mot sig.

 

”Känner du hur du på påverkar mig, känn hur hård du gör mig?”

 

Han stod nu tätt intill henne och viskade i hennes öra. Hans hårda erektion påverkade även Maria, det gjorde henne upphetsad att ha den inverkan på honom. Hon tryckte sin rumpa mot hans underliv, kunde känna hur hans lem trycktes mot skinkorna.

 

Någon, förmodligen Sofia, hade alltså berättat för honom om dagen. Hon visste inte hur hon kände inför det, att det hon gjorde med någon annan när han inte var närvarande ändå kom till hans kännedom. Kontrollerad, hon kände sig kontrollerad! Utöver det var det två saker som gjorde henne lite nedslagen av tanken. Det gjorde henne ledsen att det kanske innebar att den känsla hon upplevt att Sofia haft för henne kanske bara var spelad eftersom Fredrik uppenbarligen styrde Sofia på samma sätt som han ägde henne. Maria ville inte att det var en fejk, hon hade känt alldeles för mycket för Sofia. Det gjorde henne också nedslagen att en ung vacker tjej som Sofia skulle vara ägd på samma sätt som Maria var, hur hade hon hamnat i den situationen, vad hade Sofia hittat på? Hon släppte tanken när hon kände Fredriks erektion mot sin rumpa, att hon gjorde honom kåt upplevdes som en belöning, att hon gjort rätt. Maria ville göra rätt och få Fredriks positiva uppmärksamhet.

 

”Ja Fredrik, jag känner hur hård du är, låt mig känna dig mot mig utan dina byxor. Jag blir upphetsad av att jag gör dig kåt, jag vill att du ska bli det när du är nära mig”.

 

Han tog ett steg bakåt och hon kunde höra hur han klädde av sig, hur mycket visste hon inte. Byxorna var absolut av, hon hade hört dragkedjan. Även skjortan verkade vara av, det hade tagit lite för lång tid för att bara vara byxorna. Det var väldigt upphetsande att bara kunna gissa. Åter kände hon hans händer på höfterna och hur han drog henne emot sig.

 

”Bättre? Bättre nu när mina byxor är borta?”

 

”Tack Fredrik, ja väldigt mycket bättre”.

 

Hon kände tydligt hur hans hårda kuk pressades in mellan hennes skinkor och hon kunde inte undvika ett tyst stön. Hans händer grep om hennes bröst och kramade dem, lite hårdare än vad hon hade föredragit men samtidigt upphetsande och passionerat. Han gick runt henne och pressade sina läppar mot hennes och utan förvarning kände hon hans tunga i sin mun. Han kysste henne hårt och hon besvarade den lika passionerat. Maria ville så gärna kunna hålla om honom samtidigt men händerna satt fortfarande fast på ryggen. Istället pressade hon sin kropp mot honom, nästan gned sig mot hans hårda kuk. Med händerna på hennes höfter började han kyssa sig ner över hennes kropp. Hennes bröstvårtor fick uppmärksamhet genom det tunna tyget och hon rös av välbehag. Det var väldigt skönt och hon kunde höra att även Fredrik andades allt tyngre. Läpparna fortsatte ner över hennes mage och hans händer smekte hennes ben ner mot vaderna. Inte mjukt utan ganska hårt och som hon upplevde det med passion. Med ett fast grepp om vaderna kysste han henne i ljumskarna och vidare ner på låret.

 

Maria njöt av hans behandling och blev faktiskt ännu mer upphetsad av det faktum att händerna var fjättrade och hon bara kunde ta emot hans smekningar och kyssar. Det var mer upphetsande än hon föreställt sig och andades nu allt tyngre. När tungan gled över ljumsken stönade hon till. Efter de två kraftiga orgasmer hon redan fått idag var hon förundrad över upphetsningen och kåtheten som drog genom hennes kropp. Hon borde ha varit mer än nöjd för dagen, nästan veckan, efter Sofia, men var på väg att bli lika kåt igen. Hon kände hur han gjorde något med hennes anklar samtidigt som han kysste hennes lår. Först kunde hon inte förstå vad det var han gjorde men snabbt kände hon igen känslan av läder. Han knäppte på henne läderarmband runt anklarna! Tankarna snurrade i huvudet på Maria, vad tänkte han göra? Maria blev återigen orolig och nervös. Hon hade precis förlikat sig med tanken på handfängsel och börjat uppskatta det när insikten kom att även fötterna kunde spännas fast. Med händerna hårt kramandes hennes skinkor pressade han sin tunga rakt på hennes mus och slickade henne hårt utanpå trosorna. Maria stönade rakt ut av den plötsliga händelsen. Mixen av kåthet och rädsla gjorde reaktionen kraftigare. Hon stönade högt när han under 10 sekunder slickade henne hårt, nästan pressade in trosorna i hennes mus.

 

Han slutade lika plötsligt som han börjat och reste sig upp intill henne.

 

”Du gör mig så kåt Maria och det låter som om även du börjar bli lite upphetsad. Men innan vi går över till dig och din njutning är det min tur. Ställ dig på knä”!

 

Det hade gått så fort alltihop att Maria knappt hann med.

 

”Va?” var det enda svar hon kunde åstadkomma. ”Ställa mig på knä?”

 

Ett plötsligt och hårt rapp över ena skinkan var det enda svar hon fick. Snabbt föll hon ner på knä framför honom.

 

”Såja, bra Maria”.

 

Även Fredrik gick ner på knä framför henne och smekte kinden och ner över axeln. Han drog först ner det ena axelbandet på hennes topp och sedan det andra. Toppen gled ner över brösten och blev hängande på bröstvårtorna. Hans hand hjälpte den över toppen och blottade den ena bröstvårtan som han böjde sig fram och kysste.

 

”Mmm Maria, du är väldigt fin, sjunk ner på dina hälar”.

 

Maria sjönk ner ytterligare ett steg och kände hur han kom upp bakom henne. Tre snabba klick senare och händerna var först fria för att sedan plötsligt istället sitta fast i fotlänkarna. Höger hand i höger ankel och vänster hand i vänster ankel. Impulsivt försökte Maria sträcka upp sig igen, men rycktes tillbaka ner på hälarna pga. de korta kedjorna mellan händer och fötter. Huvudet böjdes bakåt när Fredrik tog tag i hennes hår och drog. Han mötte hennes läppar och kysste henne hårt.

 

”Slappna av Maria, slappna av, jag har inte för avsikt att göra dig illa. Din bestraffning kommer senare, nu ska du göra det skönt för mig. Vad tror du att jag vill?”

 

Hon kunde höra hur Fredrik drog av sina kalsonger och ett lätt smack när hans erektion fjädrade upp mot magen. Doften av kön nådde hennes näsa och hon hade inte så svårt att gissa vad han ville.

 

”Jag vill gärna göra det skönt för dig Fredrik, du vill att jag ska suga dig”.

 

”Mm, omväxlande suga mig och omväxlande ta mig hela vägen ner i halsen. Jag kommer styra dig genom att hålla i ditt huvud. Kort sagt, jag kommer att munknulla dig. Dessutom ska du få mig att komma, ju skönare du gör det för mig desto fortare kommer jag.”

 

Det var inget hon gjort tidigare. Självklart hade hon sugit av killar, men inte tvingat ner den i svalget. Kräkreflexen oroade henne, vad skulle Fredrik göra om hon plötsligt började hulka och ännu värre kräkas. Den enda som kommit i hennes mun tidigare var Fredrik. När han i början av veckan hade satt på henne på kontoret hade hon inte precis njutit av hans sats ner i halsen när kuken kom direkt från rumpan och ner i hennes svalg. Men han hade redan avslöjat att hennes bestraffning skulle komma senare och Maria trodde inte att den skulle bli mildare om hon ”misslyckades” med avsugningen. Något gled mjukt över hennes kind och av doften att döma drog han sitt ollon mot henne. Maria drog snabbt tungan över läpparna för att fukta dem och gjorde sig mentalt redo. När han närmade sig hennes mun sträckte hon ut tungan och böjde huvudet lätt bakåt.

 

Fredrik såg ner på henne, synen av Maria på knä med ihop-spända händer och fötter gjorde honom otroligt kåt. En droppe hade redan smugit sig fram på toppen av ollonet, han fick nästan koncentrera sig för att inte komma där och då. Han drog sakta tillbaka förhuden innan han långsamt lät droppen göra ett tunt streck över hennes läppar. När hon först fuktade läpparna och sedan lät tungspetsen komma ut strök han ollonet mot hennes blöta tunga. En snabb inandning och ett tyst stön kom över hans läppar, han kunde redan ana hur skönt det skulle bli. Sakta lät han sin kuk glida över hennes tunga som nu kom längre ut ur munnen och mötte honom. Fortfarande med handen om kuken tog han tag i håret på Maria och höll huvudet still när han gned sig mot hennes tunga.

 

”Mmm”, skönt Maria, sa han lika mycket för sig själv som till henne.

 

Långsamt drog han henne mot sig så att allt mer försvann in i hennes mun. Till en början lät han Maria långsamt suga honom i sin egen takt utan att styra henne genom greppet i håret. Sedan mötte han rörelserna från henne med korta försiktiga motstötar så han kom lite längre in i munnen. Den kändes underbar, varm, blöt och med lagom tryck i suget. Hon lät tungan leka i underkanten av hans ollon vilket förstärkte den sköna känslan. Efter hand ökade han trycket i sina stötar samtidigt som han allt mer styrde henne genom att dra henne emot sig. Han både hörde och kände hur hon fick jobba mer och mer för att inte klökas.

 

Att ta någon i munnen var inget problem för Maria, hon hade absolut inget emot det. Fredrik var inte heller speciellt stor utan hyfsat normal vilket gav henne en känsla av att det kanske skulle kunna fungera. Ändå var hon rädd för att få något nerkört i svalget och dessutom lite förnedrande att stå fastbunden på knä framför honom. Hon kände när han drog sitt ollon mot hennes läppar för att sedan sakta låta henne smaka honom. Gud vad hård han är och uppenbarligen väldigt kåt för visst är det försats jag känner på tungspetsen, tänkte hon, och sög in honom i munnen. Smaken av Fredrik gjorde henne upphetsad, att hon dessutom kunde höra och känna att han verkade uppskatta hennes mun förstärkte det ytterligare. Med lite mer tryck i suget lät hon honom komma lite längre in i munnen. Tungan virvlade runt ollonet och retade allt mer. Det här skulle gå fint, tänkte hon, jag borde kunna få honom att komma ganska fort. Känslan av oro över att vara fastspänd ersattes av en allt mer upphetsande känsla. Hon kände sig utnyttjad men uppskattat utnyttjad, hon kände att han ville ha henne lika mycket som hon ville ge sig till honom. Hans tunga andning, tysta stön och spända kropp sporrade henne att suga hårdare och ta emot hans allt mer djupa stötar och det gjorde henne dessutom kåt. Jag är hans docka, tänkte hon, som han använder för att tillfredsställa sig på. Tanken gjorde henne allt mer upphetsad, hon önskade att hon kunde smeka sig själv samtidigt som hon sög honom. Händernas grepp om hennes hår blev hårdare och han tryckte sig allt djupare in i hennes mun och svalg.

 

Det var väldigt upphetsande att se ner på henne, se hur hans kön försvann allt djupare in i munnen. Greppet om hennes hår hårdnade dels för att han blev allt mer upphetsad och dels av känslan av makt, av att han styrde henne utom hennes kontroll. Han pressade sig sakta men målmedvetet allt längre ner i hennes hals. Han kunde höra på Maria att hon fick kämpa för att klara det. Han drog sig sakta tillbaka för att ge henne en sekunds andrum innan han nu långsamt pressade sin kuk hela vägen ner i hennes hals. Det var fysiskt otroligt skönt att känna hur hon ”svalde” honom och känslan av hennes undergivenhet förstärkte hans upphetsning ännu mer.

 

”Aahhh, underbart Maria, bara ta emot mig så. Mmmm så sköönt, lite djupare”!

 

Maria kände hur hon nu hade förlorat i princip all möjlighet att påverka hur djupt och hur snabbt han ville trycka sig in i hennes mun. Fastspänd kunde hon bara ta emot honom när han höll om hennes huvud. Salivmängden växte i hennes mun och en liten rännil rann ur hennes mungipa och ner på hakan. Svälja den, tänkte hon, jag måste hålla andan och svälja honom när han trycker ner den i halsen på mig annars kräks jag. Nu var han hela vägen ner i halsen på henne, så djupt det gick. Det lilla pubeshår han lämnat och huden på hans mage pressades mot hennes ansikte. Fredrik höll hennes huvud still, pressat mot honom. Luft, tänkte hon, jag måste få luft väldigt snart! Alla hennes fungerande sinnen var uppfyllda av honom, doft, känsel, hörsel och smak. Det var upphetsande att höra honom njuta, men hon kände sig allt mer utnyttjad. Utnyttjad för hans skull, för hans njutning och inget annat. Det var aldrig frågan om huruvida hon ville göra det eller njöt av det utan allt gällde hans tillfredsställelse.

 

Han drog sig sakta bakåt igen för att låta henne andas. När han drog ut kuken ur hennes mun rann det av saliv om den och från hennes mun. Han log åt den upphetsande synen och hörde hur Maria djupt drog efter andan. Han var otroligt kåt och visste att det inte skulle krävas mycket mer innan han kom. Att se henne sitta på golvet fjättrad och utlämnad åt hans vilja fick det att pulsera i lemmen.

 

”Lugnt snälla Fredrik, ge mig en chans att vänja mig”, bad hon försiktigt, ”jag vill verkligen vara dig till lags, men det är helt nytt för mig”.

 

”Du kommer att vänja dig snabbare än du tror”.

 

Han tog åter tag i hennes hår och tryckte in kuken mellan hennes salivblöta läppar. Sakta började han föra den in och ut mellan hennes läppar, allt djupare ner i halsen. Saliven rann nu verkligen ur hennes mun och ner över hennes bröst. Hans grepp om henne hårdnade samtidigt som han knullade allt snabbare i munnen.

 

Maria kunde inte annat än följa hans tempo. Hon tog emot honom när han åter körde in den i munnen oh försökte andas genom näsan när tillfälle gavs. Hon kände hur saliven flödade och rann ner över hennes haka och droppade ner på brösten. Efter bara ett litet tag lyckades hon hitta rytmen mellan att svälja hans kuk och andas. Hon kunde nu tydligt höra att han var nära att komma i hennes mun. Efter hand kunde hon till och med möta hans stötar och upplevde nu inte alls samma ”kräkkänsla” utan snarare en tillfredsställelse över att göra honom så till bristningsgränsen upphetsad och kåt bara med sin muns hjälp. Hon ville känna honom komma, hon ville höra honom stöna ut sin njutning av det hon gjorde med honom.

 

Fredrik kände att det bara var sekunder från att brista. Det var så fantastiskt skönt och Maria gjorde verkligen allt hon kunde för att göra det skönt för honom. Han bestämde sig för att inte komma längst ner i halsen på henne, det skulle åtminstone göra det lite lättare för henne. Han stötte mot henne ett par gånger till och kände hur han var sekunder från att komma.

 

”Aaaahhhhhh jag kommer nuuuu”!

 

Istället för att komma i svalget lät han henne suga samtidigt som han med ett högt stön tömde sin sats i munnen. Det pulserade sperma ur honom, det var som om utlösningen inte ville ta slut. Han såg ner på henne när han kom, såg hur hon försökte svälja undan men att en del sperma rann ur mungiporna. Han kunde knappt stå på benen efter den intensiva utlösningen och tog ett försiktigt steg bakåt när han drog sig ur hennes mun.

 

Maria kände hur Fredrik slutade trycka kuken ner i svalget på henne när hans utlösning närmade sig. Tacksamt sög hon istället hårt för att göra det så skönt som möjligt för honom. Satsen pumpade in i hennes mun och trots försök att svälja rann det sperma ur mungiporna. Men hon sög vidare genom hela utlösningen och därefter. Det kändes viktigt att Fredrik fick avsluta när han ville och att inte hon skulle avbryta utan hans vilja. Till slut kände hon hur han tog ett steg tillbaka och tungt andades framför henne. Hon svalde en sista gång och riktade ansiktet mot där hon förmodade att Fredrik stod. Hoppades innerligt att han var nöjd med henne, att han fått vad han velat ha.

 

Fredrik tittade ner på Maria. Trots en blandning av saliv och sperma på hakan var hon väldigt vacker tänkte han. Med en liten handduk torkade han av henne och kysste henne därefter passionerat.

 

”Du inte bara vande dig, du gjorde det väldigt bra”, sa han mjukt till henne. ”Det var otroligt skönt, som belöning ska du delvis få välja din bestraffning för de tretton strecken”.

 

Maria visste inte om hon skulle tacka eller bara vara tyst. Mest beroende på osäkerheten huruvida det var ett påstående utan krav på svar men även beroende på oron över den kommande bestraffningen. Vad skulle den bestå av? Hur var det möjligt att delvis få välja sin bestraffning när det oavsett förmodligen inte var något att se fram emot?

 

”Så, då ska vi se. Din belöning är att du utifrån dig tre val får välja vilket du vill. Jag ger dig alternativen men och du svarar utan några följdfrågor. Förstått?”

 

Maria var helt rådvill, men ville inte göra Fredrik irriterad utan svarade bara ja Fredrik.

 

”Bra. Du får välja mellan smal, bred och fransig, vad blir ditt val”?

 

Tankarna snurrade i huvudet på Maria. Vad i hela friden betydde det? Smal, bred, fransig…? Fransig, kunde det…. Ja självklart, det var tre olika redskap för att smiska henne. Hon skulle med all sannolikhet bli rappad med något, antingen en smal, bred eller fransig piskliknande sak. Satan, ok, vilket gör minst ont?? Tänk snabbt! Inte smal, låter typ som ett ridspö och egentligen inte fransig heller. Bred känns mer som om det med lite tur är en handflata, jag tar det, tänker Maria snabbt.

 

”Bred Fredrik, jag väljer bred”, svarade Maria tydligt med ansiktet vänt mot där hon förmodade att Fredrik stod.

 

”OK, bred. Spännande får jag säga. Vad tror du att det är”?

 

”Jag tror att jag kommer att få smisk, att alternativen var smal som ridspö, bred som handflata och fransig som i fransig piska”.

 

”Bra tänkt och snabbt dessutom, imponerande. Men inte helt rätt, bred betyder inte handflata utan en paddel, i detta fall en gjord i läder. Men nästan i storlek med en handflata så inte helt fel. Men den tar lite bättre än en handflata”.

 

En rysning gick genom kroppen på Maria, en paddel, vad var det? Att den ”tar lite bättre än en handflata” var inget som gjorde henne lugnare, tvärtom fyllde det henne med obehag och lite rädsla. Hur hårt tar den, bortsett från hur hårt slaget är? Dags för ett nej? Njaa, så illa kunde det väl inte vara, fast om han tänkte använda antalet streck som utgångspunkt var det kanske det i alla fall – tretton slag med en paddel på rumpan skulle oavsett kraften i slaget göra ont. Fast vänd på resonemanget tänkte hon vidare, om jag visar mig duktig och hanterar slagen så kanske Fredrik blir mildare fortsatt under kvällen. Jag kanske till och med får en belöning, tänkte Maria. Hur konstigt det än lät, och kändes, var det precis vad hon ville. Hon ville att Fredrik skulle uppskatta henne och belöna henne. Jag vill vara lydig och bli uppskattad för det, tänkte hon, jag vill att han ser det och säger det till mig.

 

Det klickade till vid hennes fötter, hyskorna som höll ihop fötter och händer lossades. Fredriks starka armar tog försiktigt tag i henne och hjälpte henne upp på fötter.

 

”Ta lite champagne, du förtjänar det verkligen, vi ska strax fortsätta men nu med fokus på dig. Du ska få lära dig att hantera och uppskatta sex på sätt du inte har gjort tidigare. Jag är säker på att du kanske både en och två gånger tänker att du inte klarar det, att det är för mycket, men tro mig, det kommer du att göra. Och när du väl inser det kommer njutningen vara så mycket större än du känt någon gång tidigare. Kombinationen smärta och njutning är om det utförs med omsorg fantastisk. Så lita på mig och bara slappna av och njut. Lita på mig…”

 

Glaset lades försiktigt mot läpparna och Maria tog en klunk. Känslorna inombords var enormt motstridiga. Hon ville vara lydig och honom till lags men hon var rädd för vad som komma skulle. Hade han verkligen rätt i att hon skulle lära sig uppskatta och njuta av hans behandling eller var det bara tomma ord för att få sin vilja igenom? När var gränsen nådd? Skulle hon bli ”fastkedjad” igen, skulle hon bli utsatt för eller uppleva, skulle hon verkligen njuta? Hon kände hur han kom intill henne, hur hans läppar trycktes mot hennes samtidigt som han drog henne emot sig. Hans halvhårda lem, fortfarande blöt av hennes saliv och hans sperma, trycktes mot henne. Hon besvarade passionerat hans kyss, tryckte sig hårt mot honom, ville bara känna någon sekund av trygghet och uppskattning. Hans närhet lugnade henne något, fick henne att känna sig lite bättre till mods, lite uppskattad.

 

Fredrik vände Maria mot sängen och ledde henne försiktigt framåt samtidigt som han kysste henne i nacken och över skuldrorna, smekte mjukt över framsidan av kroppen. Han visste att det var viktigt att hon litade på honom och någonstans inombords ville vad han ville. Han behövde visa henne närhet, ömhet och känslan av att dom gjorde det tillsammans, att det inte bara var han som bestämde. Visst, han bestämde, men han ville verkligen att Maria skulle vara med och njuta. Att bara smiska någon var inte vad han ville, att smiska någon för att vederbörande skulle bli upphetsad av det var en helt annan sak.

 

Maria kände sängkanten mot knäna. De korta sekunderna han hållit om och kysst henne hade lugnat sinnet lite. De mjuka kyssarna över nacke och skuldror gjorde det ännu lite bättre och motsträvigt kände hon hur upphetsningen väcktes i henne. Hon älskade hans närhet, med händer och läppar över kroppen. Jag kommer att klara det här, jag ska verkligen försöka njuta, tänkte hon.

 

”Kryp upp på sängen och ställ dig på alla fyra”.

 

Maria gjorde som hon blev tillsagd, kröp mjukt upp på sängen och ställde sig som han beordrat henne. Åter kände hon hans händer över sin rygg, vidare ner över rumpan och benen och sedan upp längs insidan av låren. Trots att hans röst var lite hårdare nu, kändes det ändå ok. Hon var för det första inte fastspänd och smekningarna över kroppen ersatte rädslan av en växande upphetsning. Smekningarna fortsatte, mjukt och sensuellt samtidigt han började kyssa henne över ryggen och rumpan. Det gjorde henne rätt och slätt kåt, hans händer och tunga med fokus över skinkor och lår gjorde henne rejält upphetsad och små stön kom från henne. Hon sjönk ner med huvudet mot sängen och putade mer med rumpan och njöt av att känna kyssarna och smekningarna.

 

Fredrik stod på knä bakom henne och kysste och smekte allt intensivare. Han ville ha henne ordentligt upphetsad innan han fortsatte. Sakta drog han trosorna åt sidan och lät tungan mjukt glida över hennes springa. Ett stön hördes från Maria och han slickade henne lite hårdare. Lät tungan glida över klitoris, musen och vidare upp mot hennes anus. Med fingrarna kände han hur blöt hon redan var och mjukt började han massera hennes klitoris fortfarande med tungan mellan hennes skinkor.

 

Behandlingen fick Maria att njuta obeskrivligt och en orgasm närmade sig i kroppen. Lite mer fingrar och tunga skulle få henne att komma. Det var till och med skönt när Fredrik lät först ett finger och sedan ett till sakta penetrera hennes anus.

 

Att orgasmen närmade sig med stormsteg märkte Fredrik tydligt, men han hade inte för avsikt att låta henne komma än. Han fortsatte att smeka och kyssa henne samtidigt som han sakta drog först hennes ena och sedan andra hand bakåt. Utan att hon först märkte det knäppte han åter ihop hennes händer med ankelremmarna.

 

”Fortsätt, stönade hon, fortsätt snälla Fredrik, jag kommer snart. Du gör det så skööönt för mig….mmmm”. Orgasmen byggdes upp inom henne och trots att det sakta gick upp för henne att hon åter var fastspänd fortsatte hon fokusera på njutningen. Fingrarna drogs ur henne och ersattes istället av ett större föremål som pressades in i analen.

 

”Ah, försiktigt”, utbrast hon när analpluggen pressades in i henne utan pardon. Upphetsningen kom av sig lite och ersattes istället av en dov smärta i analen. Men när hans fingrar åter började massera hennes klitoris var kåtheten snabbt tillbaka.

 

Han hade henne precis där han ville ha henne. På gränsen till orgasm och där smärtan tillfälligt förlorat över njutningen. Fredrik njöt av att först höra ”försiktigt” för att snabbt få det att övergå till upphetsade stön. Ett första steg mot att uppskatta smärtan som en del av upphetsningen, hon var på väg nu. Av stönen att döma var Maria nära att komma nu, men det tillät inte Fredrik. Han slutade massera hennes mus och tog istället tag i paddeln som låg bredvid henne.

 

”Sluta inte, jag kommer när som helst, fortsätt snälla Fredrik, låt mig få komma”.

 

”Inte än min vackra, inte än. Tids nog ska du både få komma och dessutom få be mig att slippa komma fler gånger, men nu får du vänta”.

Han lät paddeln mjukt glida över hennes skinkor och lår.

”Nu ska vi njuta på annat sätt. Lita på mig, din orgasm kommer att bli betydligt mer intensiv alldeles snart”.

 

Maria kände hur den annalkande orgasmen sakta försvann. Fortfarande kåt, men en känsla av lite mer rädsla och utsatthet kom krypande över henne. Att det inte var hans hand som gled över hennes rumpa förstod hon. Det är nu det börjar, tänkte hon, fastbunden och smiskad är vad som står på menyn. Satan, kommer jag att klara det, tänkte hon, kommer jag verkligen att klara att bli hårt smiskad. Att få handflata smälld på ena skinkan när man knullar är en sak, att vara fjättrad samtidigt som någon med ett tillhygge kraftfullt smiskar en är något helt annat. Kåtheten och närheten till en orgasm var nu som bortblåst och istället ersatta av rädsla.

 

”Redo”, hörde hon plötsligt och sekunden senare sved det till ordentligt på höger skinka. Smack lät det när paddeln träffade.

 

”Oh”, var det enda som Maria fick ur sig. Det kändes inte så hårt, gjorde inte så ont. Än, tänkte hon, det var bara det första av många….

 

”Inte så farligt”, sa han lågt men bestämt i hennes öra.

 

Paddeln gled mjukt över den smiskade skinkan. Smack, nästa slag landade lite hårdare än det första, nu på den andra skinkan. Smack, smack, ytterligare två slag i snabb takt. Han blåste och smekte sedan henne mjukt över skinkorna. Mjukt, sensuellt och mildrande gled hans händer över hennes nu allt mer ömma skinkor. Fingrarna smekte snabbt över analen och musen.

 

Nu gjorde det faktiskt ont, tänkte hon. Men smärtan mildrades snabbt av hans mjuka smekningar och när Maria kände smekningen över fittan reagerade hennes kropp motstridigt. Det gjorde ont, hon ville inte ha mer smisk men samtidigt kände hon åter hur kroppen blev upphetsad. Smekningen i kombination med smärtan…. gav en konstig känsla.

 

Smack, smack, smack!

 

”Ah, det gör ont”, sa hon lågt. ”Oh mmm”, fortsatte hon när hon kände hur han kysste de röda skinkorna. Omväxlande kyssar, smekningar och ett lätt blåsande fick henne att stöna lågt. Ett finger lekte lätt i hennes springa, smekte henne mjukt.

 

”Mmmm skönt”, fick hon ur sig när fingret hittade in i henne.

 

”Jag tror att du sakta börja förstå vad jag menar”. Det kommer bli bättre, ännu skönare”.

 

Han var kåt nu, kuken stod rakt ut och han ville bara trycka den i botten på henne och knulla hårt. Men inte än påminde han sig själv, först ska jag ge henne en kraftig orgasm. Han behöll fingret i henne samtidigt som smack nummer 8 ljöd genom rummet. Kraften i slaget var hårdare nu, men slagen landade inte på samma ställe hela tiden vilket gjorde det lite mer uthärdligt.

 

Maria försökte flytta sig framåt för att mildra slagen, men det var ingen enkel sak med tanke på att händer och fötter satt fast med varandra. När de följande två slagen kom kved hon tyst av smärtan. Sluta nu, tänkte hon, sluta nu! Men efter slagen kom smekningarna och kyssarna som såväl lindrade smärtan och dessutom gjorde henne upphetsad. Ge och ta, eller som i hennes fall, ta och få. Ta en smäll, få en smekning eller kyss. Känn smärta och bli belönad med upphetsande händer och tunga. Hon suktade efter Fredriks uppmärksamhet och underbara smekningar, hon ville vara duktig och hon ville bli tillfredsställd av honom. Klara de sista slagen, tänkte hon, tänk på hur skönt det är när han smeker och kysser.

 

Fredrik tittade på hennes nu röda rumpa. Hon klarar det bra, tänkte han, och är dessutom fortfarande blöt. Han böjde sig fram och kysste hennes rygg och lät en hand sakta krama ena bröstet. Styva bröstvårtor mötte handen och han knep lite runt bröstvårtan. Maria stönade lite och sedan ännu mer när han försiktigt tryckte på analpluggen samtidigt som hennes bröstvårtor masserades. Fredrik tog fram en dildo som han lät glida mellan blygdläpparna. Först fram och tillbaka och sedan försiktigt in i henne.

 

”Ohh gud”, kom det från Maria samtidigt som hon stönade högt både av överraskningen och av att det underbart skönt. ”MER”, utbrast hon, ”mer Fredrik, knulla mig med staven”.

 

Han lät staven glida in och ut, men bara några centimeter in samtidigt som han fortsatte trycka på analpluggen. Han njöt av att se och höra henne stöna allt mer högt. Han släppte trycket på pluggen men fortsatte låta staven bearbeta hennes mus och lät ett hårt slag landa på hennes skinka. Nu skulle han låta henne känna blandningen av smärta och kåthet ordentligt. Han drog ut staven och lät den istället lite hårdare glida i springan och över klittan nu med vibratorn startad.

 

”Jävlar”, utbrast hon när vibratorn startade och smällen ekade i rummet, ”åååhhhh”!

 

Det stred mot allt vad hon någonsin velat. Det gjorde sjukt ont när smällarna kom, men att samtidigt känna vibratorn massera hennes klitoris gjorde henne mer än kåt. Det var något djuriskt över det och hon ville bara ha mer.

 

”Mer Fredrik, sluta inte”!

 

”Mer vadå Maria”, frågade Fredrik lite roat. ”Mer smisk, mer vibrator, mer analplugg, eller vad menar du”?

 

Han log åt henne, visste att han hade henne där han ville.

 

”Mer av allt, smiska mig, men sluta inte med staven”!

 

Hon kunde inte tro sina egna ord, att be om mer smisk fanns inte i hennes värld, men det var så otroligt skönt just nu och hon ville inte vara utan smärtan som förstärkte hennes upphetsning. Det smällde ännu en gång, det gjorde ont, men det var en obeskrivligt skön blandning av smärta och kåthet som brann i kroppen på henne.

 

”En gång till, jag kommer när som helst nu”, stönade hon högt.

 

Fredrik daskade till en sista gång, fortsatte med vibratorn mot klittan samtidigt som han böjde sig ner och slickade henne bakifrån. Han märkte hur nära hon var nu och skulle låta henne komma. Han slickade allt mer intensivt och tryckte lätt på pluggen.

 

Det var underbart, äntligen skulle hon komma. Att det var en rejäl orgasm som var på väg rådde det inga tvivel om. Känslan av hans tunga och vibratorn drev henne närmre och närmre.

 

”Nuuu… Nu kommer jag, ååååhhhhh nu, nu, jag kommer, hårdare, hårdare, sluta inte aaaahhhhhh”!

 

Med ett högt stön stormade orgasmen genom hennes kropp. Hon skakade okontrollerat och nästan skrek ut orgasmen innan hon sjönk ihop med ansiktet ner i madrassen.

 

”Oohhh, herre gud så skönt”, viskade hon ner i kudden.

 

”Skönt, frågade han i hennes öra, var det en bra orgasm”?

 

Han hade inga planer på att låta henne vila någon längre stund, det var han alldeles för kåt för. Nu ville han knulla.

 

”Underbart, helt jävla underbart”.

 

Han knäppte upp hyskorna, vände henne på rygg och låste fast händerna i sänggaveln. Åsynen av henne utsträckt över sängen med fastlåsta händer och ögonbindel gjorde honom ännu kåtare. Hennes långa hår utslaget, de välformade brösten som hävdes upp och ner av hennes fortfarande flämtande andhämtning. Nu var det dags för honom att komma, han behövde det verkligen och skulle inte kräva mycket. Han kysste henne passionerat och kramade hennes bröst hårt. Bet i bröstvårtorna samtidigt som han drog lite i analpluggen. Med ett plopp lämnade den henne. Han lät kuken glida över hennes fitta innan han sänkte den ner mot hennes öppna anal.

 

Maria förstod vad Fredriks tankar var, han tänkte ta henne i analen nu. Inget hon längtade efter, men med tanke på den orgasm som fortfarande pulserade i hennes kropp lät hon honom sträcka upp hennes ben i luften och pressa in sin hårda kuk i hennes anal. Ljudet av vibratorn nådde hennes öron, skulle han använda den samtidigt? Hon var fortfarande väldigt känslig av den kraftiga orgasmen och var inte säker på att ytterligare stimulans där nere var att önska.

 

Det var underbart att tränga in i hennes anal, han kände hur det stramade runt kuken. Han var till bristningsgränsen kåt och var därför tvungen att lugna sig för att inte komma direkt. Den vibrerande massagestaven gled över hennes bröstvårtor och hon ryckte till lite. Han skulle se till att hon kom innan honom men denna gången ville han se hennes ansikte när hon kom. Sakta lät han staven glida över bröstvårtorna och sedan ner över kroppen. Försiktigt började han knulla henne i rumpan samtidigt som han förde staven över hennes mus. Väl medveten om hur känslig hon förmodligen var tryckte han ändå den vibrerande dildon mot hennes klitta.

 

”Aahhh oohh Fredrik, försiktigt”!

 

Det var jobbigt skönt. De allt hårdare stötarna där höfterna stötte mot hennes ömma skinkor och vibrationerna mot hennes lika ömma och känsliga klitta. Det var lika obehagligt som skönt. Fast nej, inte obehagligt, snarare en skön smärtblandad känsla. Åter kände hon hur en orgasm började byggas upp i henne.

 

”Du har en underbar stjärt att knulla, så skön”, stönade Fredrik. Han stötte allt hårdare i henne och kramade hennes bröst hårt. ”Tycker du om att bli tagen i rumpan”?

 

”Mmmm, skönt Fredrik, så skönt. Jag kommer snart igen. Ta mig hårt, jag vill höra och känna dig komma i mig aaahh. Knulla mig, hårdare kan du”!

 

Maria var helt uppfylld av kåthet, hon ville bara ha mer nu. Hon struntade i att hon satt fast och varken kunde ta på honom eller att hon var helt utlämnad. Hon ville att han skulle nyttja henne för sin egen njutning, att hon ”blev utsatt för” för just nu kändes det mest som en upplevelse.

 

Fredrik kände att utlösningen låg ganska nära nu, men hade inte för avsikt att komma innan Maria. Hon skulle både komma innan honom och dessutom få utstå en lång och nästan smärtsam orgasm. Såväl trycket med vibratorn och takten på stötarna ökade, han njöt väldigt mycket av att se Maria närma sig orgasm. Ögonbindeln hade den uppenbara fördelen att han helt obekymrat kunde se på henne oavbrutet, se de oförställda minerna och uttrycken i ansiktet, utan att hon visste det eller kände obehag över ”stirrandet” och det ökade hans upphetsning.

 

”Nuuuuuu kommer jag aahhhhh”, stönade hon högt. ”Ge mig aaalllllt….mmmmmm”.

 

Han tog henne hårt nu, ville verkligen knulla henne genom orgasmen och sedan komma själv. Få utlösning samtidigt som han såg hennes ansikte förvridas av sin egen orgasm, dit ville han. Snabbt!

 

Maria kom kraftigt, orgasmen fick kroppen att skaka och hon skrek ut sin njutning och upphetsning. Eftersom vibrationerna mot klittan inte avtog bara fortsatte henne orgasm och övergick i en smärtblandad njutning som nästan blev outhärdlig.

 

”Sluta nu Fredrik, kom i mig och sluuutaaa….. mmooaaa…ååhhhh”.

 

Han såg hur ansiktet drogs ihop, munnen lämnades öppen och stönen kom omväxlande högt som lågt. Nu, tänkte, nu är det dags för mig också.

 

”Aaahhh jag kommer Maria, jag kommmer ooohhhhh”.

 

Med staven fortfarande pressad mot henne och ett kraftigt tag om ena bröstet tömde han sig djupt i hennes anal. Kuken svällde och sperman formligen forsade in i henne. Obeskrivligt skönt och synen av Maria förstärkte känslan i utlösningen. Han brölade ut sin utlösning.

 

”Oooo så sköönt”.

 

”Känner dig, känner hur du kommer i mig mmmmm”.

 

Det var underbart att känna och höra honom komma. Känslan av att ha staven vibrerande mot sig gjorde att det nu kändes ont-skönt, kombinationen var obetalbar. Hon kände och visste att hon hade gjort bra ifrån sig, att han var nöjd och tillfredsställd när han sjönk ihop delvis på och delvis bredvid henne. Viljan att krypa in mot honom och bli omhållen, kramad och känna ömhet och närhet var stor nu men krävde att han skulle göra det eftersom hon fortfarande var fastspänd. Just nu låg han bara helt utslagen och andades tungt.

 

Maria kände hur hon sakta domnade bort, det hade varit en otroligt krävande men fantastisk dag. Kroppen slappnade av allt mer, andningen återgick till det lite mer normala och tröttheten samt utmattningen fick ögonen att långsamt slutas. Efter bara någon minut sov hon tungt och drömlöst.

 

Fredrik reste sig sakta från sängen. Så vacker hon är, tänkte han, vilken fantastisk kvinna. Försiktigt lossade han henne från sänggaveln och knäppte upp remmarna runt handleder och anklar. Lika försiktigt drog han täcket över henne och såg hur hon kröp ihop på kudden. Han samlade ihop sina saker, klädde sig och försvann ljudlöst ur hotellrummet. Hängde upp skylten med ”Stör ej” på utsidan och begav sig hemåt.

 

Hennes blickar vilade stadigt på kvinnan i sängen. Trots att det gått ett antal timmar osade rummet fortfarande av sex. Den sortens sex som hon gillade. Som hon visste att hon skulle få uppleva igen. Skillnaden mot tidigare tillfällen var att nästa gång skulle hon vara med och bestämma, inte bara bli knullad som någon annan ville. Hon skulle knulla, och om hon ville skulle hon kunna binda fast eller smiska eller ta någon i analen eller… Leende böjde hon sig fram och kysste Maria mjukt på kinden, andades in hennes doft. Tyst satte hon ner den rykande varma kaffemuggen på sängbordet och gick därifrån.

 

Maria vaknade av vad hon uppfattade som att dörren stängdes tungt, satte sig upp och såg sig omkring, lite vilsen. Just det, hon var i ett hotellrum. Gned sig i ögonen och konstaterade att remmarna var borta. Tillsammans med allt annat, det fanns inget kvar som tydde på att hon under natten blivit fastspänd och rejält påsatt. Doften av kaffe nådde näsan, hon vände sig mot sängbordet och såg en kopp med varmt kaffe. Det finns ett hjärta i karln i alla fall, tänkte hon och tog försiktigt en klunk av det varma och välsmakande kaffet.

8 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

Rex

Härligt språk. Bra syntax o hela meningar. Utöver hårfärg är hon inte fysiskt beskriven vilket göt det lättare att se ”henne” som sin egen Maria. Fina skiftningar mellan inre och yttre beskrivning av händelseförlopp och känslor, även mellan Fredriks och Marias POV. En fortsättning utifrån kaffeserveringen? Dominant men inte aggressivt.

12/10, 2019 kl. 11:43

#1

Herr_roald

Jag gillar verkligen ditt tema och ditt sätt att bygga upp berättelserna , fler delar hoppas jag kommer !

9/10, 2019 kl. 12:59