Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • Suck-O-Mat 2.0 Runkmaskin
  • För Henne, Honom OCH Paret
  • Wand och Dildo i ett

8/9, 2020 kl. 12:36, av Hustomte

Hustomtar och verktygslådor...

Hustomten är mestadels en skygg figur som putsar, fejar och håller rent. Men de kan mer än så om de får chansen. Ge dom en verktygslåda ska ni se... hur påhittiga kan de vara, ibland. Men bara om de anser det behövs. Så frågan är, gör det det?

Hustomten i denna Bubbla har vanligen en kvast, ett par läsglasögon och några småsaker i näven när den smyger runt och pysslar om saker och ting. Det har ni säkert märkt, smygande till trots.

En del hustomtar har dock mer för sig än vad man kan tro. Om de får fatt på en verktygsklåda och anser att det behövs kan de använda verktygen och snickra lite här och där. Droppande kranar, dörrar som knirrar eller rent av spruckna fönster som drar. De kanske inte bygger till en veranda eller ett nytt uthus, det är svårt att göra obemärkt (glöm inte bort att de är skygga de där små tomtarna). Sånt får husbonn eller husmor ta in snickare till.

Så. Om du som besökare (eller författare) på Bubblan tar dig en funderare - vad tycker du skulle göra Bubblan till en lite trevligare eller roligare plats att vara på? Lek med tanken på att någon ställer fram en liten låda med några väl valda verktyg i till hustomten. Har du stört dig på nåt gnissel någonstans, eller drag någon annanstans? Eller skulle färgen på mattan kännas bättre med lite bättre belysning i hallen?

Så frågan är:  finns det saker på Bubblan som kan förbättras eller göras annorlunda tycker ni?

Avslutningsvis en stor tumme upp från en Hustomte som nyligen fick stampa i marken. Fortsätt så, kommentera mera! Du som inte gjort det än, gör det! Du som inte registrerat konto - gör det! Enkelt, gratis och anonymt!

6 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#11

RuterEss

Efter att ha fått en del tekniska finesser förklarade för mig, av en hjälpsam kollega här på Bubblan, så har jag tagit bort min tidigare inlaga för att precisera mig.

Jag gör i stort sett ALLT från telefonen. Läser noveller, författar, fixar med bilder, chattar mm mm. Det är när jag vill svara på ett meddelande i gästboken  som jag upplever rutan vara för liten. Fick visat för mig hur den gick att expandera om man surfade från dator (och det är ju bra), men jag hittar ingen sådan funktion när jag kör från telefonen. 4-5 rader synlig text skulle underlätta mycket.

Kanske finns det redan ngt trick för detta. Tacksam för hint i s f. I annat fall är det mitt förslag till förändring. I övrigt är jag nöjd som det är. // R

14/9, 2020 kl. 06:09

#10

Huldran

En massa förslag av olika slag. Men ingen (eller få) har tänkt tanken att insatsen (-erna) kostar PENGAR - klirr.

Några har tidigare, efter en försiktig förfrågan av Frk H och av givmildhet, bidragit med medel till Bubblan. Kanske är det åter dags att skramla med bössan lite tydligare, för att få medlemmar med önskemål att visa sin generositet. Bara en fråga.

Hur DEN frågan snabbt löses, tror jag Hustomten också har en lösning på.

//Huldran.

11/9, 2020 kl. 17:37

#9

Axel skrivare

Hej!

- Angående favoritförfattare: Ja precis, ifall du gillar en författare så vore det skönt med möjligheten att favoritmarkera hen istället för att behöva markera enskilda noveller. Tänker att det dels resulterar i en notis till författaren (att någon har lagt till hen som favorit) och framtida notiser för användaren när författaren i fråga publicerar något nytt.

- Angående notiser: Jag tänker att det dyker upp en push-notis som notifierar dig om nya händelser, istället för att manuellt behöva klicka sig dit varje gång. Behåll gärna händelse-fliken, men markera på något vis att den gömmer nya händelser, typ som när en app på telefonen får en liten röd siffra framför sig.

Tack för din tid!

11/9, 2020 kl. 08:24

#8

Mrs_Robinson

En sådan grej som "Händelser" säger att *"Hen" har kommenterat ditt inlägg* och då skulle jag gärna vilja se också själva kommentaren i händelser precis så som man ser dom i sin fulla längd under startsidan när man öppnar senaste kommentar.
Jag tycker det är tråkigt att behöva klicka in på min novell om jag upptäcker under "Händelser" att någon kommenterat någonting..

10/9, 2020 kl. 21:03

#7

Hustomte

Många bra idéer och tankar. Hustomten har egna också men här handlar det om att få reda på vad ni tycker. Sen vad som är realistiskt eller prioriterat eller ens möjligt är en helt annan sak - men man måste börja någonstans och det är självklart med er som skriver. Och läser.

Liberotika känns som en rätt bra förebild i många aspekter men de förutsättningar som Bubblan har är långt ifrån en stor kommersiell sajts. Men det betyder inte att man ska låta bli att sträva efter att bli bättre, tvärtom! Vad som sker är inte skrivet, men Hustomtar är nyckfulla och ambitiösa (även om de inte erkänner det alltid).

Fortsätt komma med förslag om ni har. Eller tankar. Det måste inte heller vara tekniskt eller utseendemässigt - kan vara innehållsmässigt med.

Några följdfrågor till inkomna tankar:

- Favoritförfattare: vad skulle möjligheten att markera en författare som favorit resultera i? Nu har Bubblan en länk "Favoritnoveller" som ger en lista på favoritmarkerade noveller. Är en motsvarande lista med favoritförfattarna vara något sådant kanske? Kanske markera på nåt vis de författare i den listan som publicerat något nytt sen förra gången man loggade in? * spånar bara *

- Notiser om inlägg/kommentarer: hur skulle de funka? Du vet väl att du har "Händelser" under "Min Bubbla" som visar just detta, i form av en lista med senaste aktiviteterna gjorda på dina noveller och din profil?

Som sagt, Hustomten har en egen lista men håller på den för här är det era åsikter som är i fokus.

10/9, 2020 kl. 09:53

#6

Hannes II

Bra synpunkter nedan. Jag har problem med formateringen när jag skriver i PC-miljö men inte med Mac.
Sen saknar jag någon typ av diskussionsforum. Som det är nu så är det helt hopplöst att hålla reda på de diskussioner jag har eftersom jag inte ser båda parters inlägg samtidigt.

9/9, 2020 kl. 18:52

#5

RuterEss

Kommentaren raderad av användaren.

9/9, 2020 kl. 13:22

#4

sammet

Hej

Jag instämmer i en hel del av vad Zanzibar skriver som förbättringar, angående utseende osv på sidan så är inte det så viktigt för mig.

9/9, 2020 kl. 13:20

#3

Axel skrivare

Ännu en idé/önskan: Att när man loggar in får notiser som signalerar om någon har favoritmärkt/kommenterat en novell, skrivit ett inlägg i gästboken osv.

9/9, 2020 kl. 11:11

#2

Axel skrivare

Jag instämmer i Zanzibars inlägg. Literotica är en fantastisk hemsida som ni borde ta inspiration av. Två av sakerna jag tycker att ni borde lägga till är först möjligheten att lägga till favorit-författare, inte bara favoritnoveller. Sedan har ni ju ganska många kategori-val man kan lägga till på en novell, men faktum är att om man söker efter specifika fetischer så räcker inte de särskilt långt. På Literotica kan man filtrera historierna efter flera tags. Till exempel: Jag letar efter en novell om äldre rödhåriga kvinnor med stora bröst som dominerar män. På Literotica kan jag först sortera efter berättelser som är taggade med äldre kvinnor, sedan sortera träffarna utifrån om någon novell finns där kvinnan har rött hår, sedan stora bröst osv...

Tack för ett annars bra arbete!

9/9, 2020 kl. 00:45

Läs in fler