Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • För Henne, Honom OCH Paret

3/5 kl. 01:15, av Zanzibar

ANDRA CHANSEN

Paul noijar ner sig över sin ålder. Allt känns slut. Han får inte längre upp den tillsammans med frun. Kan det verkligen vara det? Är det nu som allt det roliga... tar slut??

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

16 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#8

Mr_Solen

Ja humorn är ju härlig och sensmoralen att det är aldrig försent......och tänk om det var mer accepterat....med att äldre lär yngre kanske fler förhållanden håller.

Solen

4/5 kl. 22:04

#7

mx55

Grymt jobbat! Kul och upphetsande samtidigt. Gillade inledningen där vi fick lite inblick i vad Paul är för typ av person. Lite väl grabbig jargong men det är ju det som bygger karaktärer.

Hade varit kul att se vart detta slutar men iom avslutningen med att hon flyttade in så känns det lite som om historien är en het ”One-shot”. Men du får säkert till det om du bestämmer dig för en fortsättning. I så fall bestämmer ju du vad som händer men jag hade nog röstat för att låta döttrarna hållas utanför det här. Alla historier blir inte bättre av att de blir mer förbjudna. Det här är hett nog som det är!

Grymt bra som sagt.

4/5 kl. 21:50

#6

MartinL

Underbart, favorit direkt!
Vi gubbar gillar skrönor om hur de fina djuren faller för en riktig karl.
Måste bara få en fortsättning.

3/5 kl. 22:41

#5

MalmöLars

Härligt, en underbar upplevelse

3/5 kl. 19:19

#4

snickaren

Bra och charmig historia som vanligt ????

3/5 kl. 12:49

#3

jagkommer

Trevlig novell, även om det var väl mycket inledning innan det hände något, hade varit bra om det varit i två avsnitt. Gärna en fortsättning men blanda inte in döttrarna i erotiken.

3/5 kl. 11:52

#2

Lappen

Du får fortsätta med serien, dottern måste får smaka på den stora och sedan Lennias andra vänninor och kanske Lennias unga mamma.....

3/5 kl. 09:40

#1

Lappen

Mycket bra och gubbkuk är bra för snygga unga tjejer.....

3/5 kl. 08:29