Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • Skönt för henne
  • Skönt för Killar
  • Inspiration för paret

16/9, 2009 kl. 07:12, av Ellen-Karin

En dag på stranden

Del 8 av 16 i serien Vännerna

Karin och Jens flyr värmen i stan och spenderar dagen på stranden. (Tidigare publicerad på Bubblan-bloggen).

Jag var glad över att Jens lyckades övertala mig att ta bussen till stranden. De senaste dagarnas värmebölja hade gjort det närmast olidligt att vistas inomhus. Att ligga i skuggan under ett träd var precis vad som behövdes för att göra dagen inte bara uthärdlig utan riktigt skön. De svalkande vindarna från sjön var grädden på moset.  Vi hade tagit med oss matsäck och varit på stranden hela dagen. Nu låg vi på en filt och torkade efter ett av dagens alla dopp. Jens lyssnade på en bok och jag läste en annan.

Plötsligt kände jag mig iakttagen. Jag tittade upp och såg att Jens låg och kollade in mig. Han blev märkbart generad när jag log mot honom och han insåg att han var upptäckt. Rodnaden spred sig över hans kinder. Efter att snabbt sett mig omkring och konstaterat att kusten var klar lutade jag mig fram och gav honom en snabb kyss.  Han smakade sommar och sol.

– Ligger du där och spanar på mig?

Jens svarade inte utan slog ner blicken och låtsades försöka koncentrera sig på att ta ur hörlurarna och sätta ljudboken på paus.

– Du är söt, vet du det? Speciellt när du blir så där generad. Det är väl inget att skämmas över?
– Nej, kanske inte … sa Jens avvaktande. Jag har bara svårt att veta hur jag ska göra. Så här ute bland folk.
– Äsch, tänk inte så mycket! Det är bara att följa sina känslor.
– Men tänk om någon ser oss.
– Du får väl vara diskret, sa jag med ett leende. Och vi har ju en ganska bra plats för det ändamålet!

Jens såg sig omkring och konstaterade att jag hade rätt. Platsen vi hade valt var förvånansvärt insynsskyddad. Fortfarande verkade han dock inte övertygad.

– Jag vet inte … började han.
– Är du så blyg!? Det trodde jag inte om dig.

Jag flyttade mig närmare Jens och viskade i hans öra.

– Jag menar, det brukar du ju sällan vara annars när vi är ensamma.

Jag strök en hand över Jens rygg. Han flämtade till när min hand fortsatte ner över rumpan.

– Å om jag hade kunnat få dig naken nu! suckade jag och sjönk uppgivet ner bredvid honom.

Jens vände sig om och vi låg på rygg bredvid varandra och tittade upp i himlen.

– Jag hade mer än gärna klätt av mig naken för dig om vi varit någon annanstans, sa Jens. Det är tur att jag har jävligt tajta kalsonger, fortsatte han. Nu hålls kuken i alla fall något så när i styr.
– Är det så illa?

Jens såg sig omkring och tog sen min hand och la den ovanpå sitt skrev. Det tog inte många sekunder för mig att förstå vad han menade. Även genom tyglagren kunde jag tydligt känna hur hård han var. Och hans styva kuk gjorde mig kåt. Kåtare. Det pirrade i fittan och hur pirret spred sig vidare ut i kroppen. Jag funderade på att strunta i Jens tvivel och ändå dra av honom kläderna, men jag blev avbruten i mina tankar av en badboll som dök upp mellan träden. Ett par barn kom springandes för att hämta bollen strax därefter och Jens såg menande på mig. Jag suckade och la mig tillbaka bredvid honom.

– Ja ja, jag förstår din poäng, sa jag. Det är lite väl riskabelt. Men det är ändå omöjligt att inte vara kåt när du ligger här bredvid.
– Dito, sa Jens.

Det var som om hans kuk var en magnet. Jag kunde inte låta bli att låta handen glida bort mot Jens skrev igen. Eftersom barnen åter var utom synhåll protesterade han inte när jag la min hand på den styva kuken. Han stönade när jag klämde till.

– Å fresta mig inte, suckade Jens och la sig på mage igen.
– Det finns egentligen inget som säger att vi inte kan … leka lite, sa jag.

Jens såg på mig och för ett ögonblick såg det nästan ut som om han skulle vackla. Men jag förstod hans tvivel, det var inte så enkelt. Vår relation var inte så enkel. Det var en sak att vara någonstans där vi inte kunde bli upptäckta, men här? Nej, jag förstod varför han tvekade. Det var för riskabelt.

Rykten om hur nära min och Jens relation egentligen var hade kommit till redan ett år tidigare. Det hade tisslats och tasslats. När Jens träffade och blev ihop med Anna stannade ryktena av, men ingen av oss hade någon lust att se dem blomma upp igen. Och det faktum att Jens, Anna, jag och min pojkvän Kalle regelbundet träffades och hade sex skulle med största sannolikhet väcka viss uppmärksamhet.

– Vi behöver inte göra något. Vi kan ju berätta vad vi skulle vilja göra, sa jag när Jens inte svarade.

Jag la mig närmare honom så att han skulle höra vad jag sa även om jag nästan viskade.

– Om vi var helt ensamma skulle jag börja med att slita av dig shortsen och de där tajta kalsongerna du pratade om. Jag skulle kontrollera om din kuk ser lika läcker ut som den kändes. Sen skulle jag ägna en lång stund åt att bara titta på den.
– Och sen då? frågade Jens nyfiket.
– Sen skulle jag sätta på … kläderna igen, retades jag.
– Det hoppas jag verkligen inte att du skulle! Nu blir jag lite besviken. Jag hade hoppats på att du skulle sätta på mig.
– Skulle du vilja det då?
– Det vet du att jag skulle. Bara tanken på att få begrava kuken i din varma fitta gör mig ännu kåtare.
– Du vet att det inte behöver bara vara en fantasi … sa jag.
– Nu gör du det igen! Du onda fresterska!

Jag skrattade åt honom. Det var en rolig, om dock något farlig lek. Frågan var om vi skulle klara oss från att gå ett steg längre trots allt.

– Men erkänn att du skulle gilla att jag smekte din nakna kuk.
– Mmm … Verkligen.
– Jag skulle gärna befria din kuk från klädernas bojor. Jag skulle ta den i handen och smeka den. Först försiktigt, men jag tror att det inte skulle dröja länge innan jag skulle ta i lite hårdare. Jag tycker verkligen om att klämma på din kuk.

Jens stönade.

– Jag tror att det här var en dålig idé. Om det är något jag inte behöver så är det att bli mer kåt, sa han. Jag behöver ett dopp.

Han reste sig upp och virade en handduk kring midjan och tog på sig badbyxor. Jag låg kvar på filten i hopp om att få en liten skymt av Jens kuk medan han bytte om. När det inte lyckades bytte jag också om till badkläder.

– Jag hänger på, sa jag och så snart vi båda var ombytta gick vi bort till vattnet.

Jens skyndade sig, troligtvis för att slippa riskera att någon skulle lägga märke till ståndet som badbyxorna hade svårt att dölja. Han hoppade snabbt i vattnet och jag följde strax efter. I skydd av vattnet kunde jag inte låta bli att sträcka ut min ena fot och smeka mellan Jens ben. Först såg han förvånad ut, men jag tror att han ganska snart kunde räkna ut att det var jag som stod för smekningarna. Han verkade få svårt att koncentrera sig och fick anstränga sig för att hålla sig över vattenytan. För att inte riskera att han drunkade slutade jag min behandling.

– Snälla, fortsätt.

Jens såg på mig med bedjande blick.

– Vad får jag för det då? sa jag illmarigt.
– Vad som helst bara du fortsätter!
– Det finns bara en sak som jag vill ha och det är den här, sa jag och greppade hans kuk under vattnet.

Jens stönade till.

– Den är din. Gör vad du vill! sa han.
– Vi åker hem till mig.
– Gärna.

Vi packade ihop våra saker och tog bussen hem. Det tog egentligen inte så lång tid, men ändå kändes resan lång. Vi var nog båda glada när vi äntligen var framme. Precis när vi skulle gå in genom porten stannade dock Jens upp.

– Jag ska bara fixa en sak. Gå upp du så kommer jag snart.

Förvånad tittade jag på honom, men det var något i hans sätt som fick mig att inte protestera. Jag gick upp och medan jag väntade på honom packade jag upp mina saker. Det tog inte lång tid innan han kom tillbaka. Han såg väldigt hemlighetsfull ut.

– Gå in i sovrummet så länge.

Jag gjorde som han sa och hörde hur han rumstrerade runt i köket för ett par ögonblick innan han gjorde mig sällskap.

– Vad håller du på med för fuffens? frågade jag nyfiket.
– Vänta och se, sa Jens lurigt.

Det var uppenbart att han tänkte hålla mig på halster. Han berättade inte någonting, men gav mig en kyss. En till. Ännu en. Och snart låg vi och hånglade i min säng. Nu kunde vi äntligen släppa ut all kåthet som byggts upp under dagen. Det tog inte lång tid innan vi var nakna. Jag njöt av att äntligen få känna Jens kuk. Det där med att titta på den hade jag inte tid med trots allt.  Istället smekte jag den och lät mina händer krama den. Så skönt. Så skön. Styv och kåt. Len och hård på samma gång. Lenhård.

Vi tumlade runt. Jens händer kramade mina bröst. Han kysste sig ner över min hals, ner mot mina bröst. När han äntligen nådde sitt mål stönade jag högt. Hans kyssar var mjuka och varma mot mina styva bröstvårtor. Jag greppade hans huvud och pressade honom mot mig. Å vad han gjorde mig kåt. Den rusiga kåtheten pirrade i hela kroppen. Jag kunde inte tänka. Bara känna. Och jag kände att jag ville ha honom. Jag ville inte vänta.

– Jag vill ha dig.

Jens tittade på mig och sen log han.

– Hur gärna då?
– Jag vill inget annat än att få känna din kuk inuti mig.

Förgäves försökte jag hamna i en position där det var möjligt, men Jens var inte så samarbetsvillig. Han välte mig så jag hamnade på rygg och han ovanpå.

– Inte så snabbt. Du har retats med mig hela dagen. Nu är det min tur.

Jag såg förvånad på honom och han log lurigt mot mig. Han tog tag i mina armar och höll fast dem ovanför mitt huvud.

– Kan jag lita på att du håller dig i skinnet eller måste jag se till att du inte har något val?

Det var inte svårt att förstå vad han hade i åtanke. Att binda varandra var inget vi vanligtvis sysslade med, men precis då kändes det helt rätt.

– Jag kommer nog göra mitt bästa för att få min vilja igenom, sa jag därför.
– Dåså, då har jag inget annat val än att binda fast dig.

Han plockade fram ett par scarfar som han tydligen plockat med sig in i rummet utan att jag märkt det. Det pirrade. Både i magen och i fittan. Varsamt knöt han scarfarna runt mina handleder och band fast mig i sänggaveln. När han var färdig smekte han mig över kroppen och kysste mig. Jag rös. Sen plockade han fram ännu en scarf, en svart den här gången, och höll den framför mitt ansikte.

– Jag är inte riktigt färdig än, sa han och band den svarta scarfen för mina ögon.

Fjärilarna hopade sig i magen. Det var spännande läskigt. Spännande, men inte skrämmande. Jag litade på Jens. Han kysste mig igen och jag förvånades över hur annorlunda det kändes. Det var som om de andra sinnena skärptes när synen var bortkopplad. Så kände jag hur Jens reste på sig och jag hörde hur han lämnade rummet. Jag utgick från att jag nu äntligen skulle få veta vad det var han smusslat med förut.

Det tog inte lång tid innan han kom tillbaka. Han klev upp i sängen, särade på mina ben och la sig mellan dem. Snart kände jag hans varma andedräkt mot mitt kön. Förväntansfullt väntade jag på vad som komma skulle. Jag föreställde mig hur hans mjuka tunga virvlade runt i min fitta. Jag föreställde mig hur den gick på upptäcktsfärd mellan alla veck och vrår. Tanken på hans tunga långt inuti mig fick det att ila i kroppen.

Men plötsligt byttes värmen från hans mun mot kyla. Något kallt, väldigt kallt, kändes mot min fitta och jag ryckte till av förvåning. Känslan var överväldigande. Nästan bedövande. Men innan jag hunnit lista ut vad det var jag kände byttes kylan mot den där mjuka varma tungan som jag nyss fantiserat om. Och så kände jag det kalla igen. Jag kände hur något smälte och hur det sipprade ner kall vätska över min fitta och mellan mina skinkor. Kontrasten mellan det kalla och det varma var oväntat skön.

Nyfiket funderade jag på vad det var Jens bjöd mig på. Först tänkte jag isbitar, men det var något som inte stämde. När jag kände kylan längre in i mig förstod jag att det måste vara något annat. Det var skönt i vilket fall så jag ägnade mindre tid åt att fundera vidare och mer tid åt att njuta. Och till slut fick jag svaret på vad det var.

– Vad gör du med mig? stönade jag.

Jens sa ingenting, men han kröp upp och kysste mig. I hans mun kände jag mina barndoms somrar, den bekanta smaken av isglass.

– Piggelin! utbrast jag och Jens knöt loss min ögonbindel så att jag själv kunde se den gröna glassen i hans hand.

Han sträckte ut den och bjöd mig att smaka. Den smakade faktiskt rätt gott.

– Det sägs att glass är bra svalka, sa Jens. Vad säger du? Känns det svalare?
– Knappast, sa jag. Jag känner mig hetare än någonsin. I det här läget finns det bara en sak som jag tror kan hjälpa mig.
– Och vad är det då?
– Jag tror att du vet det.
– Det tror jag också, men jag vill höra dig säga det.

Jens såg lurigt på mig. Det var fortfarande han som hade övertaget.

– Jag vill ha din kuk. I mig. Nu. Med en gång, sa jag med blicken rakt mot honom.

Han log.

– Som du önskar.

Och äntligen fick jag min vilja igenom. Äntligen fick jag känna hans hårda, härliga kuk i min längtande fitta. Jag var så våt att han kom in i mig med en gång. Det fanns inget motstånd. Det fanns inte längre något som hindrade oss. Nu kunde vi ge oss hän utan att tänka på något annat. Jens knöt loss mina armar också och jag kunde åter smeka hans kropp och hålla om honom, vilket var precis vad jag gjorde. Jag lät mina händer hungrigt utforska varenda del av hans kropp.

Det var så skönt. Så otroligt skönt att få känna hans kropp mot min. Hans kuk i min  fitta. Hans smekningar. Hans kyssar. Hela min kropp var uppfylld av honom. Både bildligt och bokstavligt. Lusten och njutningen sköljde över mig. Och jag kom. Kraftigt kramades kuken av min fitta när jag kom. Jag stönade högt och borrade in mina naglar i hans rygg. Rusigt. Omtumlande. Det svartnade för ögonen och allting runt omkring försvann.

När jag vaknade till sans låg Jens bredvid mig och log. Jag hade knappt märkt att han rullat av mig. Han smekte mig över håret.

– Var det skönt?
– Om det var!

Jag kysste honom.

– Och för dig?

Han log igen.

– Väldigt skönt.

Innan vi klädde på oss låg vi kvar en stund i sängen. Vi gick sedan gemensamt ut i köket och fixade lite att äta. Precis när vi var färdiga klev Kalle in genom dörren.

– Tjenare! Vad har ni haft för er idag?
– Tja, för blev det en dag på stranden och sen svalkade vi av oss med lite glass här hemma, sa jag.
– Det finns lite kvar. Om du vill ha till efterrätt sen, sa Jens och la armen om Kalle.

Kalle såg förvånat på oss. Jag tittade på Jens och vi skrattade. Vi skulle nog kunna ge Kalle en ordentlig efterrätt.

5 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#3

Huldran

Hej Ellen-Karin. Första gången jag läser något av dig. Inte så dumt. Tyckte att den var lite kort, men ser nu att det är en del i en längre serie. Kåtrus? Nä, jag ser mera till helheten och höjer med en pinne.
Kram, //Huldran.

12/4, 2014 kl. 01:43

#2

Ellen-Karin

Ja, tyvärr kan det kanske bli så ibland, att det inte faller alla i smaken varje gång. Nu är det en ny novell uppe, hoppas att du gillar den bättre.

18/9, 2009 kl. 07:08

#1

Nils

Det brukar vara lite mer fart i dina avs.Lite avslaget det fattades något jag vet inte vad.Den var god & uppkåtande men något saknades vet inte vad.Dina noveller brukar vara ett kåtrus rakt igenom man har kanske blivit bortskämd med de riktigt fina nypen.

16/9, 2009 kl. 11:45