Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

17/3 kl. 10:20, av Axel skrivare

Är de små får man ta två

En solig dag, en äldre kvinna, två tonåriga tvillingbröder...

Emma släppte ut en lång djup suck av lättnad när hon lät kroppen sjunka ner i det skummande badet. Hennes föräldrar hade precis varit där och hämtat upp hennes döttrar. De skulle spendera helgen tillsammans och för första gången på flera år, insåg Emma, hade hon en hel dag bara för sig själv... Och vilken dag sedan!


Det var en härlig försommardag i slutet av april. Hela veckan hade det varit nästan tjugofem grader varmt under dagarna och solen sken som om den inte låtsades om att den precis hade hållit sig gömd det senaste halvåret.

Hon kupade händerna under vattenytan och lyfte upp en stor boll av badskum som hon lekfullt blåste bort. Bubblorna yrde runt hela badrummet och glänste vackert regnbågsskimrande i solstrålarna som letade sig in. Den avslappnande värmen från vattnet trängde in i hennes ömma muskler och det kändes som att hela hennes kropp mjuknade i takt med att spänningarna släppte.

Tjejerna var underbara, men att vara ensam mamma till en fem- och en sexåring var inte lätt alla dagar. Förutom någon timmes slött tittande på tv efter att de lagt sig varje kväll blev det liksom aldrig någon tid kvar för... ja, för henne! Inte för att hon ångrade något, hon älskade sina barn, men de lämnade lite tid kvar åt henne att utöva sina egna intressen.
 

Mycket hade försummats de senaste åren. Sömn, mat, nöjen... Nåja, hon var nöjd ändå. En oväntad bonus var att hon faktiskt tappat ett par kilo... eller snarare tjugo. Hon skulle aldrig bli smal, så mycket var säkert, men istället för att vara överviktig var hon nu en frodig kvinna. De extra kilona satt på rätt ställen så att säga! Rumpan var bred och putade härligt inbjudande. Midjan var, om än mjuk, ändå definierad och överskuggades av de två enorma brösten som hängde tungt. Klotrunda med hallonstora bröstvårtor som ofta pekade oartigt vid minsta stimulans.


Inte för att hon fick så mycket av den varan nuförtiden. Hennes sexliv de senaste åren var knappast något att skryta med. Sedan Andreas lämnade henne hade hon knappt fått uppleva någonting i sänghalmen. Förutom den där höstterminen häromåret då... Emma vågade knappt tänka på det. Det var för pinsamt, för extremt! Ändå kunde hon inte låta bli att minnas hur hon förförde Daniel. Han var ju fortfarande hennes elev, även fast han just skulle ta studenten! Och hans flickvän Anna då! Bara tanken fick det att vattnas i munnen... Men Daniels familj hade flyttat från stan under vintern och lilla Anna hade hoppat av gymnasiet helt och hållet, trots att det bara var ett par månaer kvar.

Egentligen var det kanske bra. Emma hade inte varit så försiktig som hon borde ha varit. Att hon inte blivit påkommen var nog mest ren tur. Minnet av hur Daniels unga spänstiga kropp vred sig av njutning under henne medan Anna tveksamt slickade dem och deras gemensamma safter fick ilningar av upphetsning att fara längs med insidan av Emmas lår.

Ett vällustigt pirr brusade i hennes kropp och hon kände hur våren inte bara höll på att brista ut där ute i naturen. Hon var kåt och om hon inte gjorde något åt det snart skulle hon explodera. I träden utanför fönstret lekte talgoxarna glatt pipande. Hennes läppar kröktes i ett torrt leende.

 

- Ni får minsann ligga, era djävlar!


Hon sjönk djupare ner under badets skummande yta och försökte att styra undan tankarna från sex. Med slutna ögon gjorde hon en uppriktig ansträngning att bara slappna av. Efter vad som kändes som en timme, men förmodligen bara var minuter, gav hon upp. Frustrerat slog hon näven i vattnet och det efterföljande plasket fick det löddriga vattnet att skvätta upp över hennes ansenliga byst. Det kanske var lika bra att onanera nu på direkten, så att hon kunde få bada färdigt i lugn och ro sedan.

Målmedvetet lät hon högerhanden glida ner i skrevet och hennes fingrar särade på de rosa blygdläpparna... och kanske var det just hennes försök att effektivisera som bidrog till att hon strax återigen slog näven i vattnet. Den rätta känslan infann sig liksom inte riktigt.
 

- Fan!

 

I vanliga fall kunde hon få både en och två orgasmer på beställning när hon så ville, men nu verkade det vara helt omöjligt! Ett tag satt hon bara där och tjurade, innan något i ögonvrån pockade på hennes uppmärksamhet.

Bakom träden utanför fönstret skymtade hon grannarnas tomt. Ett trevligt (om än ganska trist) par femtio-plusare med tvillinggrabbar i övre tonåren. Grannarna var egenföretagare och styrde mycket över sin egen tid. Nu var de på en veckolång golfsemester i Spanien, men pojkarna hade en dryg månad kvar till studenten och var kvar hemma. Simon och Carl, som de hette, spelade fotboll på gräsmattan. I den ovanliga aprilhettan bar de endast shorts och Emma sträckte på nacken lite extra för att kunna se deras nakna överkroppar ordentligt.

Lövverket blockerade det mesta av hennes vy på ett oskuldsfullt vis. Hon fattade ett blixtsnabbt beslut. Hastigt klev Emma upp ur badet och slet med sig en handduk. Det långa blonda håret lät hon hänga slickat bakåt över ryggen. Små rännilar av vatten letade sig nedför svanken och vidare över den generösa rumpan när hon raskt gick nedför trappan till altandörren. På köksbänken låg solglasögonen och hon plockade med sig dem i sin framfart.

Vid dörren hejdade hon sig, svepte handduken runt sin yppiga kropp, tog ett kort andetag och klev ut. Det intensiva ljuset stack hennes ögon när hon satte fötterna på det solvarma trädäcket. Hon tog på sig solglasögonen och kände hur blicken sakta anpassade sig. Målmedvetet började hon att gå mot solstolen som stod placerad mitt på gräsmattan, inte långt från det låga staket som utgjorde gränsen mellan tomterna.

Med ett glatt "Hej killar!" slog hon sig ner och plockade upp flaskan med solskydd som låg bredvid. Grabbarna hejade glatt tillbaka och Emma satte sig tillrätta innan hon utstuderat började smörja in de delar av hennes kropp som inte doldes av handduken. Bakom solglasögonen hade hon perfekt uppsikt på killarna, som hade återgått till sitt bollspel.

Emma låg så ett tag och bara beundrade deras slanka kroppar när de sprang fram och tillbaka över gräsmattan. De verkade ha glömt bort hennes närvaro och var återigen uppslukade av spelet. Hon bestämde sig för att höja insatsen. Sakta och försiktigt lät hon handduken glida ner över brösten och frilade en generöst tilltagen klyfta. Hon lät också benen glida isär en bit. Så som hon låg, lite med sidan mot dem, hade de inte direkt insyn till hennes rakade kön, men handduken gled upp lite och borde åtminstone vara en vink om hennes trosbefriade tillstånd.

Efter ett par minuters väntan och diskret spaning gav ändringarna önskad effekt. Det var Calle som reagerade först. Simon spelade med staketet som sitt mål, och hade därmed ryggen mot henne. Calle, som hade fri sikt, gjorde ett skott på mål för att sedan lyfta blicken och haja till. Emma dolde ett nöjt leende och sprutade ut lite mer solkräm i handen för att smörja in brösten med, långsammare den här gången. Mer smeksamt. Det var tydligt att Calle påverkades av hennes uppvisning. Emma, som redan var upphetsad från sina eskapader i badet, kände hur hans blickar fick hennes safter att rinna till och bilda en kladdig pöl på dynan. Nu var det inte bara solen som värmde.

Det dröjde inte länge innan hennes uppvisning gav resultat. I takt med att Calles ögon stirrade allt mer tappade han fokus på bollen. Simon lade mål efter mål. Till slut blev det så uppenbart att hans bror var psykiskt frånvarande att han undrande satte händerna på höfterna och följde Calles blick. Simon sneglade över axeln och ögonen blev stora som tefat när han såg Emmas nästinpå blottade bröst, glänsande i solen. Därmed var bollen, som gled rakt mellan Simons ben in i mål, bortglömd.

 

Emma kände sig sexigare än hon gjort på länge när de båda tonårspojkarna knappt kunde slita sina blickar från henne. Deras spel var nu bara för syns skull, för de rullade mest bollen lojt fram och tillbaka samtidigt som de stirrade på hennes kurviga kropp. Vågade hon gå ett steg längre? Med en utstuderad gäspning sträckte hon på sig och lät handduken glida ner så långt att den bara hölls uppe av hennes bröstvårtor som vid det här laget stod styva som kulor. Hon vred huvudet bort från killarna så att hon bara kunde skymta dem i ögonvrån samtidigt som hon gav ifrån sig en ljudlig snarkning.

 

Solglasögonen störde hennes perifera seende lite, så hon kunde inte urskilja deras ansiktsuttryck. Det var dock tydligt att de båda hade stelnat till och kommit av sig helt från fotbollen. Med handen som låg dold för dem drog hon försiktigt i handduken en sista gång. Bröstvårtorna sprang ut i det fria när det mjuka tyget tappade fästet och föll ner halvvägs över magen. Emmas kön droppade av exhibitionistisk glädje och hon var tvungen att bita sig i läppen för att inte stöna högt. Hon sneglade diskret mot de två killarna som stod förstenade på gräsmattan bredvid och njöt av sin makt över dem.

 

Ögonblicket varade inte särskilt länge då den ena av dem mumlade något och gick in. Den andra brodern stod kvar lite längre, kanske bara en minut, innan han med långa blickar mot henne också gick in. Lite missnöjd med resultatet stirrade Emma argt mot deras hus. Solglasögonen och det skarpa ljuset gjorde att hon först inte såg något, men efter ett tag kunde hon plötsligt urskilja hur en skugga rörde sig bakom ett fönster på övervåningen... och vänta lite! Fladdrade inte gardinen där nere på ett suspekt vis?

 

Emma fick tillbaka leendet på läpparna. Killarna stod naturligtvis där inne och spanade på hennes massiva bröst. Hon sträckte på sig igen och putade lite extra med bysten. Tänk om de stod därinne och runkade samtidigt som de studerade hennes behag? Blotta tanken fick henne att gnida låren mot varandra och handduken var nu farligt nära att trilla av henne helt och hållet.

 

Hon klämde ut en klick med solkräm i handen som var dold för de små smygtittarna och lade den över brösten. Som om hon sov låtsades hon föra handen fram och tillbaka över brösten så att de gneds in och riktigt glänste i solskenet. Bröstvårtorna pirrade när de ömsom smektes av både hennes hand och den ljumma vårbrisen. Vid det här laget var de stenhårda och pekade rakt upp mot den klarblå himmelen.

 

Det var ett perfekt erotiskt ögonblick... förutom en sak. Om killarna stod där inne och runkade för sig själva så blev det ju ingen pojksperma till henne! Tanken slog henne som en blixt och hennes njutning övergick återigen till ilsken frustration. Om hon kände testosteronstinna tonårspojkar rätt, och det gjorde hon, var det bara minuter kvar tills de spillde sin säd ut i tomma intet. Det kunde hon bara inte finna sig i! Snabbt skred hon till verket. Det var en hastigt påkommen plan, men det fick bära eller brista.

 

Hon reste sig upp, tog av sig solglasögonen och såg sig runt som om hon precis vaknat. Demonstrativt tittade hon ner med en förskräckt blick, som om hon var omedveten om sina blottade bröst. Hon drog snabbt upp handduken och kunde för sitt inre öga nästan se de båda pojkarna vrida sig av besvikelse och missnöje. Efter att ha virat handduken runt sig gick hon, på lätt darrande ben, mot grannarnas tomt och den lilla grind i staketet som fanns där redan när hon flyttade in.

 

Hon kunde riktigt känna hur de osynliga blickarna följde henne när hon öppnade grinden och klev in på den andra tomten. Med en knyck vände hon sig om och böjde sig onödigt långt fram för att stänga grinden igen efter sig. Handduken, som med nöd och näppe dolde hennes svällande rumpa, gled upp mot hennes korsrygg och Emma var övertygad om att de skulle se könssafterna som glänste mellan hennes fylliga lår. Det guldgula håret slängde hon över axeln innan hon marscherade mot huset med bröstvårtorna först, likt två galjonsfigurer. Hon gick fram till altandörren och drog upp den på glänt medan hon knackade på dörrfodret.

 

- Hallå, pojkar! Är ni hemma?

 

Utan att vänta på svar steg hon in i huset och slog igen dörren ljudligt efter sig.

 

- Hallå?

 

Ljudet av någonting som välte i rummet bredvid hördes genom väggen och hon klev ut i hallen. Hon höll nästan på att krocka med Calle som hastigt sprang ut ur rummet med ett stressat ansiktsuttryck.

 

- Hihi, hoppsan!

 

Calle skruvade nervöst på sig. Emma kunde inte undgå att notera den illa dolda bulan innanför hans slarvigt uppdragna shorts.

 

- Ehh... Hej Emma...

 

- Hejsan Calle! Förlåt att jag stör, jag undrade bara om du och din gulliga bror skulle kunna hjälpa mig med en sak! Hoho, Simon!

 

Det där sista var riktat upp mot trappan som ledde till övervåningen och efter några sekunder dök Simon upp bakom räcket vid avsatsen. Han stod framåtlutad på ett obekvämt sätt, som om han försökte dölja något. Emma log för sig själv.

 

- Skulle inte ni två unga starka karlar kunna hjälpa mig? Jag har en soffa som behöver flyttas, men lilla jag klarar inte av det själv.

 

Hon såg uppfordrande på de två pojkarna. De mumlade något som likaväl skulle kunna betyda ja som nej. Emma valde att inte ta någon hänsyn till deras tveksamhet och fortsatte med glättig röst.

 

- Tack så mycket, ni är två små änglar! Jag lovar att bjuda på fika efteråt! Så, kom nu!

 

Så tågade hon raskt tillbaka mot altandörren, med två förvirrade pojkar som försökte dölja sina skrev i släptåg. På väg tillbaka mot huset stannade hon till vid solstolen igen. Tuben med solkräm låg kvar på marken bredvid och reflexmässigt böjde hon sig fram för att plocka upp den. Rörelsen var plötslig och uppenbarligen hade Simon, som gick bakom henne, inte riktigt fokus på vad han gjorde för när hon stannade upp fortsatte han gå... rakt in i hennes putande rumpa!

 

- Aaaah!

 

Emmas skrik var mest av överraskning, för plötsligt låg hon på mage mitt på gräsmattan med en ung man över sig.

 

- Hoppsan Simon! Är det så man förför tjejer nuförtiden?

 

- Eh... förlåt! Jag... ah...

 

Vilt rodnande försökte han att resa sig, uppenbart förödmjukad, allt medan han stammande bad om ursäkt. Calle som först stått rådvill bredvid tog tag i sin bror och drog upp honom. Emma rullade runt och sträckte upp handen. Han fattade tag i den och med ett plågat uttryck drog han upp även henne.

 

Emma kunde inte låta bli, de stod så nära intill... Hon lät armarna glida runt honom och drog in honom i en kram. I samma ögonblick som deras kroppar möttes kände hon hur han nervöst krängde med underkroppen. Mjukt, men ändå bestämt, drog hon honom intill sig.

 

- Tack så mycket, vilken gentleman!

 

Hennes röst var skälmsk och hon njöt av att känna värmen från den solbrände ynglingen. De seniga musklerna arbetade under hans hud när han vred sig obekvämt i hennes famn.

 

- Ehhh... tack... eller... j-jag menar varsågod...

 

Emma fnissade till och lät honom slingra sig ur hennes grepp, även fast hennes hand dröjde sig kvar smeksamt på hans brunbrända arm när de särade på sig.

 

- Kom nu pojkar! Den där soffan flyttar inte på sig själv.

 

Självsäkert ledde hon dem resten av vägen över gräsmattan. Det pirrade i kroppen av förväntan och uppdämd kåthet! Hon var säker på att killarnas ögon var fastklistrade på röven som buktade rejält utåt och de breda höfterna som svajade hypnotiskt när hon gick. De nådde fram till hennes dörr och med bröderna i släptåg gick hon målmedvetet in. Genom det lilla köket ut till hallen, och sedan in i syndens näste!

 

- Här inne är det, i vardagsrummet.

 

Soffan i fråga stod bra där den stod, men med lite tur och skicklighet skulle den nog snart flyttas fram och tillbaka av andra aktiviteter... Emma justerade handduken försiktigt för att undvika läckage från sin fullkomligt drypande fitta.

 

- Ta ni och sätt er ner pojkar. Jag ska bara sätta på mig något, vi vill ju inte att jag tappar handduken!

 

Fnissande njöt Emma av att se pojkarna vrida nervöst på sig i hennes skinnsoffa. De unga kropparna fick det att vattnas i hennes mun. Snart skulle hennes diaboliska plan gå i lås! Hon kände det i knottrorna på sin lena hy och den taktfast bultande hettan som pulserade ut från hennes bra mycket mer än solvarma kön. Hon kände sig liderlig, syndig. Som om hon var en primitiv varelse, driven av hormoner och basala instinkter. Snabbt, för att inte gå miste om den djuriska känslan, steg ut i hallen och rafsade till sig en morgonrock i turkost siden. Hon stannade upp och såg sig själv i spegeln.

 

Ett par sekunder senare gled en totalt självsäker alfahona in genom vardagsrumsdörren. Morgonrocken blottade en djup dalgång mellan hennes ansenliga bröst som löpte hela vägen ner till den slarviga knut som nätt och jämt höll ihop det skimrande plagget. Med imponerande hastighet hade hon lyckats att både applicera ett lager illrött läppstift och måla ögonfransarna förföriskt långa.

 

- Oj, vad ni ser varma ut pojkar! Ni är ju alldeles röda i ansiktet! Det kanske är bäst att vi tar fikat före de fysiska ansträngningarna?

 

På något vis lyckades bröderna att rodna ännu mer, likt två mogna tomater, när de mumlade jakande.

 

- Då hämtar jag lite saft och bullar, innan ni överhettas.

 

Raskt steg Emma ut i köket och drog åt sig en bricka. Karaffen med saft stod färdigblandad i kylen efter fredagsmyset och bullarna tinade hon med ett par knapptryck på micron. Scenen var klar, nu var det bara action som saknades. Hon tog ett djupt andetag och njöt av upphetsningen som vid det här laget nästan fick hennes kurviga kropp att vibrera. Nu!

 

- Så pojkar, ta för er!

 

Med en mindre ansträngning klämde Emma sig ner mellan dem i soffan. Det var trångt, intimt, och den sexuellt laddade stämningen var så tjock att den gick att skära med kniv. De högg in, men tyvärr verkade killarna slappna av lite med glasen fulla av saft och munnarna fulla med bulle. Så kunde hon inte ha det! Emma ville ha dem så kåta att de inte kunde stå emot när hon väl drog åt strypsnaran runt deras unga kön. Bildligt talat, för det hon tänkte dra runt deras kukar var något helt annat!

 

- Oj vad varmt det är. Jag känner mig så... het!

 

Utstuderat tog Emma en djup klunk saft och lät lite droppa ur mungipan. Små pärlor av sockrig vätska landade i den djupa urringningen och rann sakta ner i klyftan.

 

- Nej, så slarvigt! Simon, är du en sötnos och räcker mig pappret.

 

- Okej. Här!

 

Emma sträckte fram handen, som för att ta emot pappret, men istället greppade hon tag runt hans handled och drog den till sig. Hon kunde känna att Simon stelnade till, skulle han fly eller fäkta? Istället frös den unge mannen till is, om nu is kunde flamma ilsket rött, medan Emma använde hans hand för att omsorgsfullt torka sina bröst. En droppe saliv rann ur hans slappt gapande mun där han satt, oförmögen att ta in vad som hände.

 

- Tack för hjälpen!

 

Darrande drog Simon åt sig handen medan Emma lutade sig tillbaka med ett okynnigt leende. Att döma av Calles ögon, som var uppspärrade likt runda tefat, var han lika delar chockerad och avundsjuk på sin bror som just fått idka handpåläggning med Emmas ansenliga behag.

 

- Haha, var inte så blyg. Stiliga unga män som ni har väl fullt med tjejer som suktar efter er?

 

Ingen av pojkarna verkade särskilt talför, men Emma hade inga problem med att styra samtalet.

 

- Menar ni att ni inte har några flickvänner? Så snygga som ni är!

 

- Ehh... Alltså, nääe...

 

Calles tunghäfta verkade äntligen ha lättat lite, fast han hade svårt att formulera en hel mening.

 

- Det kan jag inte tro, så vältränade som ni är.

 

Smickret gick hem, för Emma kunde skönja små leenden på deras läppar. Hon fattade ett djärvt beslut. Utstuderat gäspade hon och sträckte upp armarna. Brösten sköts ut och hon kunde se deras blickar dras till dem. Inte konstigt, så stora som de var hade de nästan en egen gravitation. Som om det vore det mest naturliga i hela världen lät hon armarna falla ner igen, men den här gången runt killarnas axlar. De ryckte till, helt synkroniserat, när hon lekfullt smekte deras starka axlar.

 

- Jag tror i alla fall att ni har många hemliga beundrare. Flickor... eller kanske kvinnor som ser hur ni har utvecklats till två män. Vad tror du?

 

- Jag vet inte...

 

Simon skruvade sig obekvämt, oförberedd på att hamna i rampljuset, men Emma gav sig inte.

 

- Kom igen! Tror du att vi kvinnor är immuna mot en snygg, sexig man? Vi kan minsann vara lika kåta vi!

 

Hon lät naglarna raspa längs deras nyckelben, upp mot nacken. Den tryckande hettan till trots knottrade sig deras hud.

 

- Vad säger du Simon? Förstår du vad jag säger?

 

- Eh... Jag tror det... Eller?

 

- Ni har blivit riktigt stora nu, jag tvivlar inte på att ni snart kommer bli ett par hjärtekrossare...

 

- Nej, jag tror inte att tjejerna i vår klass är intresserade...

 

Äntligen gav Simon lite respons. Emma lät händerna glida neråt och drog in de bägge pojkarna i en kram. Hon pressade deras huvuden mot sig, tills de vilade mot hennes barm.

 

- Det är synd att ni fokuserar på dem. Småtjejer kan aldrig tillfredsställa en man, det ni behöver är någon med lite erfarenhet.

 

- Eh... Hur menar du?

 

- Ja, någon som vet hur man tar hand om en man. Hjälpa honom att utvecklas till sin fulla potential... Eller hur Calle?

 

- Mmmmh...

 

Calles uppmärksamhet var definitivt kluven med ansiktet till hälften begravt i bröst.

 

- Så, jag ska inte tjata mera, nu är det väl dags att arbeta lite. Denna soffan flyttar inte på sig själv.

 

Hon släppte taget kring deras huvuden och placerade händerna på deras lår.

 

- Seså, upp och hoppa!

 

Killarna reste sig unisont. Utan att tveka lät Emma händerna glida neråt och kroka tag i deras badshorts. Med ett häftigt ryck drog hon, och innan bröderna ens hunnit uppfatta vad som pågick befriade hon deras unga kukar från sina klaustrofobiska tygfängelsen. Calle och Simon föll baklänges ner på soffan med kortbyxorna runt anklarna. Snabbt greppade Emma tag om de två vajande skaften. Nu var det meningslöst att ödsla mer tid. Hon började mjölka de hårda ungkukarna taktfast, upp och ner. Pojkarna försökte värja sig så gott de kunde från Emmas smekande händer, men ingen av dem verkade äga viljestyrkan att skydda sig fullt ut.

 

- N-nej... Åh, Emma... Nnnnh!

 

- Schhh! Jag bjöd er på fika, så nu är det er tur att bjuda mig på något gott.

 

Calles röst bar inte längre när han stönade ut sin upphetsning. Allt medan hennes flinka fingrar smekte hans stånd med ett fast grepp. Emma betraktade dem nöjt innan hon böjde sig fram och sänkte en gapande mun över Simons skaft.

 

- Åh... Gud! Hon suger min... Ååååh!

 

Han kunde inte ens avsluta sin mening. Pojkarnas protester tystnade och deras andetag blev tyngre när Emma fortsatte en nästan rituell dyrkan av deras kön. Med van hand pumpade hon skaften upp och ner samtidigt som hon lät sin våta, inbjudande mun omsluta först den ena sedan den andra unga kuken. De upphetsade tvillingarna utbytte en skamsen blick. Den vällustiga, tjocka kvinnan i soffan mellan dem hånade deras brödraskap och rodnande tittade de bort från varandra när Emma intensifierade sin behandling.

 

Ömsom sög hon dem djupt, ömsom lät hon tungan cirkulera runt deras känsliga ollon, allt medan hennes vana händer konstant stimulerade den pojke vars kuk hon inte hade munnen kring för tillfället. Hennes erfarenhet gav henne en instinktiv kännedom om hur man bäst tillfredsställer små gossars lustar och snart var de båda bröderna helt omedvetna om den andres närvaro.

 

Calle stirrade upp i tomma intet. Andetagen kom häftigt, nästan stötvis, medan hans knogar vitnade av greppet han höll runt soffkudden. Simons ögon var slutna och tungan hängde slappt ut genom mungipan, en liten sträng av dregel rann nedför kinden. Båda två gled de längre ner i soffan medan Emma utförde sitt liderliga hantverk. Simon var först att komma. Med ett par krampaktiga ryckningar i höfterna stötte han fram och lät sperman flöda in i Emmas hungriga gap.

 

- Åååååh! Mmmmh...

 

Calle var näst på tur när Emmas fingrar mjölkade honom torr. Ett dämpat grymtande kom ur hans strupe och Emma lät snabbt Simons stånd glida ur munnen för att dyka över till hans tvilling och fånga upp varje droppe som pumpades ut ur Calles lem.

 

- Åh... Ngh! Ååååh!

 

Emma ställde sig upp och beskådade nöjt resultatet. De unga bröderna hade sjunkit ner, näst intill medvetslösa, och halvlåg mot varsin ände av soffan. Hon slickade sig runt munnen. Tungan fångade upp ett par sista droppar sperma som undflytt hennes giriga mun, men hon var inte ens i närheten av att vara färdig med de små gossarna. Nu var det hennes tur!

 

Raskt grep hon tag om Calles ben och föste upp dem i soffan. De unga männen var för omtöcknade för att ens registrera vad som pågick, och snart hade Emma lyckats placera även Simons ben i soffan så att de låg omlott med hans brors. Morgonrocken hade nästan glidit upp, inte för att hon behövde den mer. Med ett lätt ryck i snöret gled den upp och hon tog ett kliv framåt. Tyget föll till golvet, och äntligen låg hennes behag blottade i all sin ära och nakenhet. Utstuderat smekte hon och kramade de massiva brösten. Trots att killarna låg lealösa såg hon ändå att deras blickar tände till när hon visade upp sig. Hennes uppvisning lockade fram en reaktion av det "snabbt styvnande slaget". Så de var inte döda trots allt!

 

Hon lyfte ett ben upp i soffan och gränslade de unga männen. Det var bökigt, hon fick skuffa och vrida sig för att alla ben och lemmar som spretade skulle komma på plats. Till slut lyckades hon ändå organisera allt så att bröderna låg med rumporna mot varandra, och deras erigerade organ mot hennes hungriga hål. Ingen av pojkarna var särskilt välutrustad, men "är de små får man ta två" tänkte Emma och tog stöd med en hand mot soffryggen. Den andra lät hon greppa runt de villiga kukarna, och i ett rus av kåthet och okynne styrde hon dem mot sitt innersta.

 

- Är ni beredda pojkar?

 

Med de orden kunde Emma inte hålla sig längre, det gick inte att låta bli. Hon sjönk ner och lät sig fyllas av de båda skaften med ett vällustigt stön, likt en kvigas råmande. Inte bara en, utan två bultande kukar trängde in i henne på ett nervkittlande vis. Hennes kropp gjorde krumbukter när de mjuka väggarna tänjdes till bristningsgränsen och den såphala fittan drogs åt likt en strypsnara. Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket, men i den här buffén av förbjuden tillfredsställelse var Emma fast besluten att ta allt som erbjöds. Fittan värkte och sprängde på ett behagligt sätt när hon äntligen fick njuta av att fyllas till bredden.

 

- Åååååh!

 

- Aaaahhngg!

 

Högen av lammkött som vred sig undertill verkade instämma. Nu skulle det bli åka av! Med en övermänsklig ansträngning reste hon sig och lät kukarna glida ur en bit, innan hon på nytt pressade sig ner till botten. Fy fan vad skönt! Hon kände sig som en skolflicka som för första gången upptäckt sin klitoris. Det var som att en ny värld av njutning öppnade sig! Med huvudet kastat bakåt vrålade hon rakt upp mot skyarna.

 

Undertrycket som bildades när hon lät höfterna driva pojkarnas kukar in och ut skapade ett smackande blött ljud. Armar fäktade och ben sprattlade i en ormgrop av tabubelagd lust och njutning när Emma dirigerade den perversa akten. Förmodligen var det tur att hon redan mjölkat varsin skamfylld utlösning ur killarna, annars hade de förmodligen sprutat på nolltid. På det här viset kunde hon krama ur dem så mycket välbehag hon bara kunde. Upphetsningen som frustrerat henne sedan morgonens bad började ta ut sin rätt, även på en erfaren ryttarinna som henne, och hon ökade intensiteten i stötarna.

 

Det korn av njutning som byggts upp inom henne hela dagen antog större och större massa. Växte till ett brinnande klot som vilade i hennes krampande sköte. Det var som att ett inferno rasade inuti, trots att hennes konstant savande fitta gjorde sitt bästa för att släcka elden med sitt sekret.

 

Hon var nära nu! Svetten lackade medan hon frustande pumpade sig själv den sista biten till sitt förlösande klimax. Det blixtrade framför ögonen när hon pressade sig ner till botten en sista gång. Kukarna inuti pulserade och ryckte krampartat, hon balanserade på kanten till alla orgasmers urmoder, och hon njöt av ögonblicket så länge hon kunde. Sedan hände det…

 

- ÅÅÅÅÅÅAAAAAAAHHHHIIEEEEEE!!!

 

Ljudet från hennes lungor ekade genom villan när hon skrek ut sin orgasm. Elden som brann inom henne briserade likt en atombomb. Stjärnor dansade framför ögonen, allt medan hennes fitta förgäves kämpade för att dras samman i spasmer, men de båda kukarna bände upp henne utan pardon. Kroppens alla synapser fyrade av en kanonad endorfiner som rusade till hennes huvud likt en skenande hjord, redo att trampa ner hennes reptilhjärna.

 

Emma hyperventilerade där hon satt på killarna, helt upprymd av orgasmens bitterljuva plågor. Vagt anade hon att något blött och varmt pumpades in i hennes kramande sköte, men det var inget hon kunde ta någon notis om nu. Eventuella konsekvenser av oskyddat sex fick hon ta itu med senare. Hon återtog kontrollen över sina fingrar, som hade klöst sig fast i soffryggen och tog ett rejält tag runt sina bröstvårtor. Smärtan som fortplantade sig när hon nöp åt gjorde inget för att dämpa njutningen, snarare tvärtom.

 

- ÅÅÅÅH SÅ JÄVLA SKÖÖÖÖNT!!!

 

Att skrika ut njutningen gjorde det nästan bättre, som när man åker över krönet på en berg-och-dalbana och släpper ut andetaget man omedvetet hållit inne hela backen upp. Nu tillät hon sig att falla. Safterna, som inte bara var hennes egna, flödade likt en springflod ur hennes fitta och bildade klibbiga pölar på det svarta lädret undertill. Lukten av sex, svett och kön låg tung i rummet när Emma tungt segnade ner över Simon. Fittan ryckte fortfarande av spasmer när hon landade med ett mjukt stön mot hans släta bröst.

 

Nu när den mest akuta lusten var släckt kände hon sig plötsligt sugen på närhet. De blåa ögonen lyfte och sökte sig till Simons kåtrusiga blick. Hon behöll ögonkontakten medans hennes mun sökte sig närmare och närmare. Trots virrvarret av fysiska intryck gav hennes kropp ifrån sig ett elektriskt pirrande när deras läppar förenades i en förvånansvärt ömsint kyss, som snabbt övergick till en mer passionerad. Hon lät tungan leta sig in och möta hans i en virvlande dans. Hon kunde bara ana vad Simon kände... Saltet från lackande svett, sötman från saften... och den mustiga aromen från sin egen och sin brors sperma.

 

- Åååååh...

 

Med ett plågat stön och ett ljudligt plopp gled Calle ur hennes fitta. Hon kände hur han sprattlade och drog bakom henne, men hon var oförmögen att röra sig. Kroppen lydde inte längre kommando, och Emma funderade på ifall överbelastningen av hennes nervsystem möjligtvis hade lämnat någon bestående skada... men det var värt det! Till slut kände hon hur Calle lyckades slita loss det sista benet som satt fast under dem. Mödosamt förde hon bak en hand och särade på de mjölkvita skinkorna. Den här dagen var inte komplett förrän hon hade tagit en sats i varje hål. Nu gällde det bara att få Calle att fatta vinken.

 

Flinkt fiskade hon upp lite av de blandade safterna som flödade ur fittan. Förföriskt lät hon ett finger cirkulera kring sitt hål och smörja in den lilla rosen. Med ett litet pip av vällust lät hon fingret glida in och det hesa stön som hördes ur Calles strupe bekräftade att hon hade hans odelade uppmärksamhet. Det här skulle nog bli lätt!

 

- Calle... Hjälp mig!

 

Emma famlade efter hans hand innan hon fick tag om den. Hon drog den till sig och sög in två fingrar i munnen och lät de dränkas in av saliv.

 

- Stoppa in dem!

 

- Okej...

 

Försiktigt fingrade Calle på hennes anal innan han lät först det ena, sedan det andra fingret glida in. Emma kved av njutning när han inkräktade i hennes mörka passage. Simons kuk, som låg halvslak i hennes fitta, vaknade också till av behandlingen när hans bror började föra fingrarna ut och in.

 

- Mmmmh, sååå! Mera!

 

Calle kämpade mot Emmas trånga muskel, snabbare och snabbare for fingrarna.

 

- Åååååh! Nuuuu... Kör in den!

 

- Eh... va?

 

- Kör in din kuk!!!

 

Han fumlade med kuken och bökade runt ett tag innan Emma kände hur något trubbigt pressades mot ringmuskeln. Med båda händerna drog hon isär skinkorna för att hjälpa honom att tränga in. En millimeter i taget gled han in, hjälpt av de rikliga safterna som kladdade ner dem alla tre. Plötsligt var det som att han passerade en gräns, för Emma kände kuken glida in ett par centimeter i hennes sugande röv. Calle verkade njuta till fullo, för han kunde inte hålla tyst längre.

 

- Aaaahahh... Emma... d-det... så skööönt!

 

- Sätt igång nu killar, nu är det er tur att knulla mig!

 

De två bröderna satte igång att stöta oregelbundet i henne, och det krävdes lite instruktioner från Emma innan de kom in i en bra rytm. Taktfast dirigerade hon dem tills de fattade galoppen själva och hon kunde ge sig hän åt att bli rejält knullad

 

- Såååååååhhh jaaaaa!

 

Att äntligen få leva ut sina lustar fick Emma att känna sig ung på nytt! Ynglingarna som synkroniserat pumpade hennes hål delade med sig av sin euforiska livskraft. Deras kukar gneds mot varandra genom den tunna skiljeväggen när de stötte, in och ut, och stimulerade Emmas alla vrår och skrymslen som varit ofyllda så länge. Calles kuk var precis lagom stor för att framkalla en narkotisk blandning av njutning och smärta i hennes mjuka bakdel, medan Simon stötte frenetiskt underifrån.

 

- MMMhhhmmåååh meeeer!

 

Ofattbart att hon klarat sig så länge utan det här! Emma svor för sig själv att sluta neka sig själv njutning. Hon rullade med höfterna för att möta pojkarnas stötar. Friktionen som skapades drev henne närmare och närmare ytterligare ett klimax och hon fick bita ihop för att inte komma på fläcken. Om nästa orgasm bara var hälften så bra som den förra skulle den ändå vara av spetakulära proportioner, men hon var inte redo riktigt än.

 

Hon pressade munnen mot Simons igen och fick en halvhjärtad reaktion tillbaka. Uppenbarligen befann han sig i sin egna värld, alltför upptagen med att bli knullad som han aldrig blivit förut. Emma lät munnen kyssa sig ner längs sidan av hans hals innan hon sög tag. Med ett hårt sug, likt en blodigel, fäste hon sig och slet i huden.

 

- Ååååh... Emmaaah...

 

Nöjd med reaktionen betraktade hon det blossande märket som uppstod, innan hon böjde sig ner på nytt.

 

- AAahaaahhh..

 

När hon lyfte munnen till sist var Simons hals täckt av röda märken, som förmodligen skulle övergå till ilsket blålila innan dagen var över. Att fokusera på något annat hade hjälpt henne att stävja orgasmen som byggdes upp inom henne likt en tsunami, men nu var den redo att komma kraschande ner. Andetagen som hittills kommit stötvis blev kortare och kortare. Syret som flödade in i lungorna brände nästan, och blodet som pumpade i ådrorna förvandlades till flytande lava.

 

Likt Vesuvius exploderade Emma. Naglarna rev, käkarna tuggade fradga och hennes blick stirrade ut i tomma intet när hon kom... och kom igen.

 

- nnnggGAAAAAJAAAAAA!!!

 

- Emma... j-jag kommer... NUUuuuh!

 

- Åååhh... jag MEEEEEeeeed...

 

Likt tre asplöv darrade och skälvde de, förenade i kött och åtrå. Emmas hål slöt sig spasmartat runt Simon och Calle, medan de fyllde henne till bredden av sin säd. De var så nära varandra, och hon kände riktigt hur kukarna pulserade mot varandra inuti hennes extatiska kropp. Gång på gång strålade det in i henne, likt heta gejsrar, ända tills hon var fylld till bredden och överflödet började sippra ut ur båda hennes uttänjda hål.

 

Det var blött, varmt och klibbigt. Inte bara av sperma och feminin könssaft, utan av svett och kanske en och annan tår. Av glädje eller skam spelade ingen roll. Det enda som betydde något nu var den förtrollande känslan av mun mot mun, hud mot hud, kuk i fitta... eller i vilket hål de nu råkade befinna sig i. När den sista skälvande spasmen löpte genom Emmas kropp kollapsade hon. Musklerna bar inte längre, nu när hennes behov var uppfyllda, och hon drösade åt sidan och rullade fnissande ner på golvet med en duns.

 

- Hahaha... haha... mmmh...

 

Killarna såg helt förstörda ut, där de låg i varsin ände av hennes nedsölade soffa. Den skulle nog behöva professionell rengöring nu, men det kunde hon ta itu med senare. Just nu var det tillräckligt ansträngande att försöka lugna ner andetagen.

 

- Simon...

 

- Phhuu... Ja... Vad är det?

 

- Nästa gång du knullar en tjej, fråga om hon tar p-piller innan du kommer i henne.

 

- Eh... okej... ehm... förlåt?

 

- Ingen fara, jag tar hand om det. Nu tror jag det är bäst att ni kilar hemåt pojkar, jag behöver nog städa upp lite här.

 

Från sin plats på golvet såg hon hur de tafatta pojkarna gjorde det bästa de kunde för att dra på sig shortsen och bli presentabla igen, innan de skamset slank iväg. Först Calle, sedan Simon.

 

- Simon, vänta!

 

- V-vad är det?

 

Med två snabba steg var Emma framme och drog in honom i en björnkram.

 

- Ni var underbara.

 

Innan han fick chansen att svara gav hon honom en intensiv kyss, som lämnade honom flämtande efter luft. De här pojkarna var verkligen för söta.

 

- Kom förbi ikväll så bjuder jag på middag... Ta med Calle.

 

Med ett förföriskt leende föste hon honom sedan genom dörren, ut i verklighetens ljus. Hon var säker på att han skulle komma tillbaka. Det skulle de båda, nu när de fått ett gratis smakprov. När de kom tillbaka för mer skulle de finna att priset var det dubbla...

9 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#1

AnneLisen

Finns inget bättre än kvinnor som tar för sig. Ibland krävs det att uppfostra och lära upp unga killar i älskogens konst. Härlig historia!

19/3 kl. 11:25