Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • För Henne, Honom OCH Paret

31/7, 2010 kl. 14:05, av Fröken H

Tessa & Vikarien - Ändrade planer

Del 16 av 67 i serien Tessa

Mot nya äventyr

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

9 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#3

novellist

Håller med Mitzuku och WAMPyrellagirls. Det finns väldigt mycket som jag tycker är spännande att läsa och fantisera om, som jag ALDRIG skulle kunna tänka mig att praktisera. Det är ju en av de intressantaste möjligheterna med noveller, att man kan tänja på gränser och "göra" och njuta av förbjudna saker, utan att någon faktiskt riskerar att ta skada av det.

1/8, 2010 kl. 12:46

#2

WAMPyrellagirls

Skall vi blanda in verkliga livet och vad vi egentligen tycker om det som är skrivet i fantasifulla noveller, skulle det bli väldigt glest med berättelser här på Bubblan.

Läs novellerna som en förströelse och låt inte vardagen tränga sig på allt för mycket. Nog kan en och annan förbjuden relation kittla lite extra. Att man sen skulle göra det i stt vardagsliv är knappast troligt. Novellkaraktärerna får stå ut med mycket, men de tar ingen skada av det. Däremot inte sagt att det är någon anledning att praktisera det man precis läst.

1/8, 2010 kl. 10:11

#1

Mitzuku

förstörs för all framtid, vad är det du menar? Hon har fått smak på ageplay, och det är det en väääldig massa människor på denna jord som gillar. Dessutom, det är ju bara en fantasi, en upphetsande sådan.

1/8, 2010 kl. 02:43