Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • Suck-O-Mat 2.0 Runkmaskin
  • För Henne, Honom OCH Paret
  • Wand och Dildo i ett

18/8, 2010 kl. 16:58, av Ellen-Karin

Novemberregn

Jag får en inbjudan till ett möte, jag kan inte motstå att tacka ja. Jag borde inte åka, men jag gör det, och fastän det slutar med tårar får jag en underbar natt att minnas.

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

2 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#4

Ellen-Karin

Domino: Vad roligt att höra!

tomteverkstan: Det är mitt mål. :-)

21/8, 2010 kl. 09:29

#3

tomteverkstan

Jag gillar det som är på riktigt. Detta är på riktigt, trots att det var uppdiktat. Du beskriver mycket bra. Du gestaltar personers känslor och upplevelser på ett mycket målande och realistiskt sätt. Just detta gör att att mna blir a little bit horny av dina noveller :)

21/8, 2010 kl. 00:21

#2

Ellen-Karin

ars amandi: Stor puss till dig! Och nej, jag förespråkar – som jag tror att du har räknat ut – inte otrohet, men det är ett bra tema till en novell, det adderar en dos spänning.

passet: Det är på låtsas. Och det är synd varken om barn eller man. I själva verket visade det sig att det är mannen som har haft kontakt med rockstjärnan och styrt upp det hela för att de behövde lite spänning i deras liv. Under tiden knullade han med rockstjärnans fru medan barnen var hos mormor och morfar och åt bullar. Sen levde de lyckliga i alla sina dagar.

18/8, 2010 kl. 22:19

#1

ars amandi

Du lyckas åter en gång med att fånga stunden och tankarna.

Visst man kan säga vad man vill om otrohet men säg den som skulle säga nej i den situationen.

18/8, 2010 kl. 21:47