Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

2/11, 2023 kl. 22:08, av mx55

Mirandas Dagbok 7: Sommar med Filip (Jun -20)

Del 7 av 7 i serien Mirandas Dagbok

Det är sommarlov och Miranda sitter instängd i en kokhet lägenhet. Helt plötsligt får hon ett SMS från Filip som undrar om hon vill ses.

Historien om Miranda bygger på samma karaktärer som vi möter i mina två serier om sextonåriga Emma. Du behöver inte ha läst någon av dem men jag blir såklart glad om du kommer vilja göra det.

Detta avsnitt utspelar sig samtidigt som del åtta och nio av ”EMMA En sexuellt frustrerad tonåring” och avsnitt tre av ”EMMA Ett sexuellt galet sommarlov”. Du måste inte ha läst något av det jag skrivit tidigare för att hänga med i det som händer men du kommer att få början av den andra serien ”spoilad”. 

Betygen var satta och Miranda tyckte att det inte fanns någon direkt anledning att ens dyka upp i skolan. Det här var tiden på året som skolans åttondeklassare skulle försöka att göra livet så surt som möjligt för niorna. Det var tiden för brännbolls- och fotbollsmatcher mellan elever och lärare. Det var tiden för att ha kul! Men inget av det där hände. Med tanke på omständigheterna så hade skolan ställt in alla sådana aktiviteter. Därför så fick eleverna, trotts att det kändes helt onödigt, släpa sig igenom de vanliga lektionerna.

Mirandas liv hade ändå utvecklat sig lite de senaste veckorna. Första veckan efter att hon och Emy haft trekant med Alice så hade hon gått och väntat på att bomben skulle brisera. Väntat på att det där telefonsamtalet från socialen skulle komma om att något inte stod rätt till i familjen. Men det kom aldrig.

Hon märkte att även Emy varit lite orolig över det de gjort men de hade inte pratat något om det. Det var som att det sex de haft med den utomstående tjejen aldrig hänt samtidigt som det la en matta av oro över dem bägge. Men med tiden så lugnade de båda ner sig. Särskilt sedan Alice skickat ett meddelande till Emy där hon, återigen, försäkrat att hon inte skulle berätta något för någon samtidigt som hon ville göra upp planer för att ses igen. Fast då bara med Emy.

I skolan så hade Miranda dessutom blivit mer social med Filip. Han hade fått en plats i hennes lilla kompisgäng och nu hängde han nästan inte alls med datorspelskillarna längre. Förutom att de sågs på lunchen så brukade de spendera rasterna med varandra. De brukade försöka hitta ett hörn där de kunde vara ostörda och sedan bara prata. Om skolan, om Irmas allt mer urspårade kommentarer och om vuxenvärldens jobbigheter. Någon gång så nämnde de något korkat som deras föräldrar hade sagt, eller Filip gjorde det i alla fall. Men mest så sa de inget om sina familjer.

En torsdagseftermiddag i början av juni så bestämde de sig helt enkelt för att strunta i den sista svensklektionen. Åttio minuter svenska kändes inte så relevant när det bara var två veckor kvar innan sommarlovet. Ingen av dem visste ju om de ens skulle kunna träffas när skolan slutat.

De ville inte vara ute och Miranda tänkte att det ju knappast gick att vara hemma hos henne. Så därför drog de bara runt i skolans korridorer tills de kom fram till ett gäng grupprum som såg tomma ut. Ett av dem var inte bara möblerat med stolar och bord utan hade även en liten soffa och golvlampa. Tanken var väl att eleverna skulle kunna krypa upp där och läsa. De struntade i att tända taklampan och drog för de vita gardinerna som hängde framför fönstren ut mot korridoren. När de satt sig i soffan tog Miranda tag i Filips hand och höll i den.

Först satt de bara så. Bredvid varandra med deras händer sammanflätade mellan dem. Miranda tittade på honom och han såg tillbaka på henne. Det hade inte varit något hon planerat men helt plötsligt kändes det bara som tillfället var rätt och hon böjde sig helt enkelt bara fram och kysste honom. Han öppnade munnen och besvarade kyssen och inom bara några sekunder så tog de girigt för sig av varandras munnar och läppar. Det fortsatte med att han la sin arm runt henne och att hon tryckte honom bakåt i soffan. Hon lutade sig över honom och snabbt knäppte hon upp knapparna på hans jeans och fortsatte med att dra ner dem. Hon tänkte snabbt att det här inte alls var vad hon planerat men hon tänkte å andra sidan inte hejda sig nu.

Så fort hon dragit ner byxorna så sög hon in ungefär en tredjedel av hans kuk i munnen. Samtidigt runkade hon det som var utanför och efter några drag fick hon in ungefär halva. När hon sugit i några minuter så reste hon sig upp och började dra av sina egna, blåa, jeans. Hon hade i övrigt på sig ett ljusblått linne och ett par vita sneakers. Samtidigt som hon tog av sig på underkroppen gjorde han likadant. De tittade på varandra lite blygt och fnissade osäkert. Därefter knuffade Miranda ner honom i soffan igen. Hon satte sig gränsle över hans ben men innan hon hann styra in honom i sig reste han sig upp och puttade henne bakåt. Hon skrattade till när han kröp bak på soffan och la ner huvudet mellan hennes lår.  

Med ansiktet mellan hennes ben satt han tungan över hennes rakade fitta och slickade längst med blygdläpparna. Vid det här laget var hon redan ordentligt våt.
– Åh, stönade hon tyst. Förutom deras nervösa skratt var detta det första någon av dem hade sagt.
– Mmmhh, fortsatte hon allt medan han slickade henne.

Efter några minuters slickande puttade hon till honom och han drog sig upp över hennes kropp, redo att styra in sin kuk i hennes blöta inre. Miranda hade dock andra planer och reste sig upp. Filip fattade vinken och tog själv hennes plats på soffan. Hon satte sig sedan över honom och med handen styrde hon hans ollon mot sin öppning. Sedan sjönk hon ner på kuken.
– Ah, stönade de ut tillsammans. 

Hon red honom så tills hon hörde att han var på väg att komma. Då klev hon av och ännu en gång tog hon honom i munnen. Med hälften av hans kuk inne tog det henne bara ett par runkdrag innan han sprutade. Hon svalde ner hans sats och efteråt satt de och log blygt mot varandra. De tog på sig sina kläder och hand i hand lämnade de skolbyggnaden. 

De visste inte riktigt vart de skulle ta vägen och gick därför planlöst längst med den trädkantade Allégatan tills de stod utanför ett ställe som hette Hanssons kiosk. Där gick de in och köpte varsin cola. 

När de kom ut med varsin pappmugg i handen så tittade hon på honom igen.
– Det var inte din första va? frågade hon.
– Nä. Din? 
– Nä, sa hon och fnissade samtidigt som hon skakade på huvudet.

Ingen av dem verkade känna för att gräva i varandras tidigare erfarenheter. Miranda var mest glad att det inte var hans första gång och för att hon nu haft lite mer vanligt sex. ”Var det kanske så här det brukade gå till för alla andra?”, frågade hon sig.

Hon trodde inte att Filip ville att de skulle var ett par, hon själv trodde inte heller att hon ville att de skulle vara det. Men när de möttes veckan där på så kysste de varandra. De var inte ens säkra på att det var något man fick göra men läraren som gick förbi samtidigt sa i alla fall inget och de fortsatte att ligga med varandra i skolan till dess att det blev sommarlov.

- - -

Sommarlovet hade startat helt och totalt fruktansvärt! Medan högsommarvärmen var som varmast så satt Miranda och Emy fast i en kokhet lägenhet. De höll sig mest till deras rum där de låg på varsin säng och kollade i sina mobiler. När deras mamma sov så försökte de laga mat så tyst som möjligt för att inte vecka henne. Ingen av dem ville höra hennes, nu ännu värre, yrande om hur världen, och framförallt Sverige, var galna som öppnade upp och om hur mänskligheten skulle få betala priset för detta.

Men också denna gång kom räddningen i form av ett sms från Filip.
> Hej! Har du lust att hänga något i sommar? Verkar som att jag får komma ut trots allt och undrade om du ville ses.

Miranda visste att Filip också suttit isolerad hela sommaren. Hon hade varit smått avundsjuk på att han faktiskt hade en trädgård att spendera dagarna i. Även om han verkade spendera mestadels av sin tid inne på sitt rum.

Det meddelande han nyss skickat var faktiskt det första på ett par veckor. När det inte längre hände något i deras liv så blev det allt svårare för dem att hålla upp någon kontakt. Vad fanns det att skriva om egentligen? 

> Vad gör du?
> Inget. Du?
> Det samma.
> Ok. 

Det gick knappast att hålla igång en konversation när alla dagar såg likadana ut.

Hon visade meddelandet för Emy som suckade.
– Lycko dig. Men tror knappast att mamma går med på det.
– Nä, svarade Miranda.
– Men tror du hon märker något?
– Kanske inte. Men kanske. Hon märkte ju det med stallet.

När de kom hem från stallet tidigare under våren så hade de knapp hunnit innanför tröskeln innan Lotta frågat varför det tagit så lång tid.
– Skulle ni inte bara se till att hästarna fick mat och städa?

När hon fick reda på att det varit en annan tjej där så hade hon totalt exploderat. ”Hur vågade de utsätta sig, och henne, för sådana risker?” Jo. Deras mamma skulle säkert märka om Miranda bara försvann i några timmar.

Men trotts detta hade Miranda ändå frågat. Hon trodde att hon valt ett bra tillfälle att fråga och att hennes mamma i alla fall skulle vara lugn men hon hade haft fel. Lotta hade, ännu en gång, fullkomligt exploderat och skrikit om hur hon skulle dra smittan med sig hem och döda allihop. Det var med tårar i ögonen och en klump i halsen som Miranda berättat för Filip.
> Klart jag vill! <3 Men mamma går inte med på det.

Hon visste verkligen inte hur det gått till men dagen efter hade hon fått ett sms till från Filip som sa att hans mamma skulle försöka ringa till hennes. När de första samtalen kom så ignorerade först Lotta ringsignalerna innan hon, tillslut, satte sin telefon på flygplansläge och försökte somna om. Det tog både Miranda och Emy ett gäng övertalningsförsök innan hon i alla fall gick med på att svara i telefonen. 

Eftersom att Lotta hade gjort det till en vana att hålla alla telefonsamtal på högtalartelefon så var det inte svårt för Miranda att tjuvlyssna. Det hade varit det vanliga svamlet. Någon fråga om viruset och så mer svammel om hur fruktansvärd vården och läkemedelsindustrin var. Men på något vis så hade Filips mamma ändå besegrat henne och Miranda kunde inte förstå hur det gått till. Det var som att kvinnan bekräftade och kastade bort Lottas argument på samma gång. Samtidigt som hon pratade lugnande så fanns det egentligen inget för Lotta att säga emot och helt plötsligt så var det bara bestämt att Miranda och Filip skulle få träffa varandra. 

De hade förvisso bestämt en del regler. Det var viktigt att de bara fick vara utomhus och Lotta hade dessutom fått igenom att ingen som träffade Filips syskon skulle ta bussen dit. Sedan hade hon förmanat Miranda om att hon ville att de skulle vara själva, bara hon och Filip och att hon inte skulle utsätta sig för några risker. 

Den andra regeln blev det direkt problem med. Lotta ville ju inte att Miranda skulle ta bussen och eftersom att Tim och Oliver fortfarande var i Herrljunga så fanns det ingen som kunde köra henne. 
– Men du lovade ju att jag fick åka, sa Miranda surt när hennes mamma till och med vägrade att ringa till de två bröderna.
¬– Ja. Men om du kan lösa det så är det väl ok med mig.
¬– Som hurdå? Ska jag gå? svarade Miranda sin mor surt.
– Kan inte Emy köra mig? Frågade hon sedan.

– Jo, svarade Lotta.
– Om hon kommer direkt hem sedan.
– Men det kommer ju ta evigheter för henne. Hon kommer ju knappt hinna hem innan hon måste hämta mig. Och vi ska dessutom vara utomhus vid stranden.

Lotta tycktes tänka lite på vad Miranda sa. Sedan så suckade hon djupt och svarade.
– Okej. Om ni verkligen håller er utomhus. 

När Lotta gick bort från vardagsrummet och in i köket så tyckte Miranda att hon kunde höra henne muttra över att hon lät sig övertalas av den där sjuksköterskan och att de var lika falska och manipulativa hela högen.

> Hej!
> Jag ska strax åka men jag har ingen cykel jag kan använda och det finns ingen bil just nu. Är det ok om min storasyster kör mig och stannar kvar?
> Hon kör en epa så det tar jättelång tid att köra tillbaka.

Det dröjde ganska många minuter innan Miranda fick något svar. Hon hade nästan gett upp hoppet.
> Jodå. Det är ok, svarade dock tillslut Filip.

Miranda reste sig direkt upp från vardagsrumssoffan och gick in till rummet där Emy låg på sin säng med lurar i öronen. Miranda fick ropa några gånger för att hon skulle ta av sig dem. 
¬– Kan du köra mig till Filip? frågade hon så fort hon fick sin systers uppmärksamhet.
– Med epan? la hon sedan till.
– Är mamma ok med det då? frågade Emy.
– Typ, svarade Miranda med ett leende.
– Hon verkade inte överdrivet glad men sa att det fick gå bra i alla fall.
¬¬
– Alltså hur hände det här med Filip egentligen?  frågade Emy sedan när de satt i bilen. 
– Vilket?
– Ja. Att ni ska ses och så?

Miranda funderade en stund. Vad skulle hon svara? Hon var inte ens säker på att hon visste vad Emy frågade om. 
– Vi har setts lite i skolan. På lunch och så, svarade hon tillslut. 
– Och nu så vill han ses och lyckas övertala mamma om att du ska få komma dit?
Miranda ryckte på axlarna. 
– Han måste gilla dig. 
– Antar det, svarade Miranda och tystnade. 
– Ända otroligt hur hon lyckades, sa Emy och fortsatte. 
– Jag önskar att jag också bara kunde ta beslut åt folk. ”Vi har bestämt att Filip bara får vara utomhus och det funkar väl för dig med?” Eller hur det nu var. 

Miranda skrattade kort som svar och tänkte att hennes mamma nog ändå hade lite rätt att känna sig manipulerad, trotts allt. 
– Men är det bara ni idag då? frågade Emy ganska direkt.
– Nej. Filips storasyster och hennes kompis kommer vara där också, svarade Miranda.
– Typiskt. Det lär ju inte mamma heller gilla.
– Nä. Men hon visste typ att det skulle kunna hända.
– Det var trotts allt hon som sa att hon ville att de andra inte skulle ta bussen.
– Jo, svarade Emy och fortsatte.
– Men var inte det mest så att ingen skulle råka smitta Filips syskon så att han också blev smittad?
– Kanske, svarade Miranda. 
– Men vi kommer ju vara ute i alla fall.

– Så det kommer vara du och Filip och så hans storasyster och en kompis till henne då?
– Antar det, svarade Miranda.
– Men oroa dig inte. Vi kommer ju bada så du blir nog inte helt ensam, fortsatte hon sedan efter att ha hört sin syster göra en djup suck.

Under tiden de pratat så hade Emy styrt ut den ombyggda bilen på småvägarna som ledde förbi Emtunga, vidare mot Tråvad och Bjärtorp på sin väg mot ett samhälle som hette Kvänum. Miranda trodde att Filip bodde någonstans i närheten och att det tydligen fanns ett ställe där man kunde bada där.

De hade just kommit fram till Tråvad när Miranda vred på den uråldriga radion som genast fyllde kupén med rockmusik.
– Sänk lite! skrek Emy till henne innan hon själv sänkte volymen.
– Men alltså. Filip måste verkligen gilla dig, sa hon sedan.
– Antar det. Eller …, började Miranda sitt svar men avbröt sig själv.
– Gillar du honom?
– Jo. Typ. Tror det. Hur menar du?

– Vill du ligga med honom? svarade Emy med en fråga.
– Alltså. Vi har … Eller. Typ. Jag …
– Va? Har ni redan gjort det? Hur? avbröt Emy sin systers osammanhängande försök till svar.

– I skolan. Innan sommarlovet, svarade Miranda tyst.
– Va? I skolan? Shit Mirre! Hur var det?
– Det var bra. Tror jag. Inte som med Tim och Oliver.
– På vilket sätt?
– Mjukare, svarade Miranda efter att ha tänkt lite.
– Och känns bra att ha gjort det med någon som inte är ett syskon.

– Varför känns det bra? frågade Emy.
Miranda tyckte nästan att Emy lät lite defensiv på rösten när hon ställde frågan.
– Vet inte, svarade hon därför undvikande.
– Antar att det känns lite mer normalt eller något. 

Hon märkte direkt på Emys tystnad att svaret inte gått helt hem och efter att de suttit tysta en stund så sa hon …
– Alltså. Jag vill inte sluta att ha sex med er.
– Okej, svarade Emy.
– Vill inte du ha sex med andra som inte är oss någon gång? försökte Miranda trevande.
– Jo. Kanske. Eller jo. Det vill jag ju, svarade Emy. 
– Jag också, svarade Miranda henne.
– Det är kul att prova olika.
Med det så tystnade de båda systrarna igen och snart så hade Miranda höjt volymen på radion. 

När de, efter en smärre evighet, kom fram till stranden så såg Miranda, förutom Filip, en blond tjej som väntade på parkeringen. Det som gjorde henne mest förvånad var att hon också såg Alice. 

– Vad gör hon här? frågade Emy så fort också hon sett den rödhåriga tjejen. 
– Jag vet inte, svarade Miranda.

Så fort de stannat så stängde Emy av bilen och var den första att kravla sig ut. Strax efter kom Miranda och så fort hon var ute så sprang hon fram till Filip. 
– Hej, sa hon snabbt och gav honom en kram.
Sedan såg de på varandra ett par sekunder innan de kysstes.

– Eh. Hej, sa Emy samtidigt med blicken riktad mot Alice.
– Visste inte att du skulle vara här.
– Ja. Alltså. Jag är Emmas kompis, svarade Alice henne och pekade mot den blonda tjejen.
– Ah. Mirre nämnde något om att Filips syrra skulle vara med tillsammans med någon. Visste inte att det var du bara.

– Hej, sa blondinen då och vände sig mot Emy.
– Det är jag som är Emma. Filips storasyster.
– Tja! svarade Emy kort innan hon vände sig tillbaka mot Alice igen.

Förutom de själva så var det nästan folktomt på stranden. Filip och Emma hade redan brett ut en filt och tillsammans så satte de sig på den och strax efteråt så började Emma att plocka upp lite fika.

– Åh. Schyst. Tack, svarade Emy och tog emot en giffel och ett oreo-kex. 
– Jag visste inte vad folk ville ha men hoppas att cola är ok, sa Emma som just räckte över samma mot Miranda.
– Jorå. Det funkar. Cola och bullar, svarade Miranda och log sitt vanliga, lite sneda, leende.

Om Emy varit orolig för att hon skulle lämnas utanför så blev det helt tvärt om. Det var nästan så att hon tyckte lite synd om Emma vars kompis hon nu la helt beslag på. Till att börja med hade hon varit lite orolig över att Alice skulle nämna något om händelsen i stallet men istället så pratade de bara om ridklubben, de olika hästarna och en massa andra vardagliga saker. På sätt och vis var det faktiskt lite frustrerande. Hon ville komma Alice närmre, inte bara prata om väder och vind, eller om fjordingars skit som behövde mockas upp.

Det var mitt i ett sådant samtal som himlen fullständigt öppnade sig över dem. Emy kände det som att det bara tog några sekunder innan hon blev helt genomdränkt. Hon såg hur Emma redan börjat att springa mot en träddunge och samtidigt som Filip och Miranda följde efter så reste hon och Alice sig upp.

Snart så stod de alla och huttrade under träden.
– Vad fan gör vi nu? Hörde hon Filip fråga.
– Jag får väl ringa Hannes så får han hämta oss, sa Emma surt.

– Jag då? Ska jag cykla hem i det här vädret tänkte du? frågade Alice i en plötsligt vresig ton.
– Nä. Du får väl följa med och torka eller något, svarade Emma. 
Emy tyckte att hon nästan lät lite sur.
– Vi då? hörde hon Miranda fråga trevande.
– Vi sa att vi inte skulle vara hemma förrän typ åtta nio. Känns dumt att komma tidigare.

Emy såg på sin lillasyster och sedan på Emma som nickade.
– Kör i förväg ni. Rakt genom Kvänum, vägen upp till E20, stort hus på vänster sida.
– Kommer ni upp till vägen har ni kört förbi.

Emy tittade snabbt på Miranda innan de båda tog satts och sprang bort till sin bil och hoppade in. Långsamt svängde de sedan ut från parkeringen.

– Fy fan vilket jävla skitväder! nästan skrek Miranda ut så fort de lämnat parkeringen.
– Hela sommaren har varit asvarm men så fort vi får ge oss ut så blir det pissregn.
– Ja. Jävla skit, svarade Emy tyst.
– Men vågar vi verkligen vara inomhus med dem? Och vem är Hannes? frågade hon sedan.
– Jag vet inte, svarade Miranda.
– Men jag tänker inte åka hem.
– Inte jag heller. Antar jag, svarade Emy.
– Vi får väl hitta på något att säga till mamma sedan, avslutade hon.

De satt tysta resten av bilfärden och försökte hålla värmen bäst de kunde. Efter någon halvtimme så såg Emy det hon trodde var rätt avfart och körde upp framför ett ganska stort, rött hus.
– Är det här? frågade hon sedan Miranda.
– Jag vet inte. Aldrig varit hemma hos honom.

De satt kvar en stund och hörde på regnet som fortsatte att smattra mot bilens tak, även om det avtagit något. De hann dock inte sitta särskilt länge innan en gammal Volvo körde upp på grusplanen och när den stannat så såg de hur Filip, Emma, Alice och en annan, äldre kille, klev ur bilen.

– Fan. Vi som ville bada, sa Emy direkt efter att hon kommit ut ur bilen. Även om det regnade lite mindre nu så hade det blivit märkbart kallare.
– Får vi ens komma in förresten?
– Jodå. Klart ni får! svarade Emma henne. 
– Vi får väl spacea ut oss lite, eller nått. 
– Fast vi kan bada om du vill, avslutade hon sedan.

– Va? Är tunnan igång? frågade Alice exalterat.
– Klart den är!
– Yaaaayyy! skrek den rödhåriga tjejen och började gå längst med väggen till vad Emy tyckte såg ut som ett garage.

– Vill du hänga på och se mitt rum? frågade Filip sedan med blicken riktad mot Miranda.
– Visst, svarade hon och ryckte på axlarna.

Det kittlade till i Mirandas mage. Hade Filip precis bjudit in henne till sitt rum? Betydde det att de skulle? De hade ju gjort det förut men det kändes mer ”på riktigt” om de skulle ha sex i hans rum och i hans säng.

– Alltså. Jag fryser av bara helvete, huttrade Miranda fram när de kom in på rummet.
– Det finns typ noll värme i den där jävla rishögen.

– Jag också, svarade Filip där han stod i sina blöta kläder. 
– Vill du ta en dusch? Frågade han sedan.
– Nä. Det är nog ok. 
– Men jag måste komma ur de här blöta kläderna.
– Du kan låna något av mig om du vill.
– Tack. Vad snällt, sa hon och drog av sig sin dyblöta t-shirt och sina mer än fuktiga jeans. Strumporna hade hon redan lämnat kvar i hallen.

Istället för att ta någon av Filips t-shirtar eller hoodies så la hon sig istället iklädd bara sina underkläder på Filips säng och drog över sig hans tjocka täcke. Filip själv följde efter och la sig bredvid henne.

– Vill du titta på något?
– Hm. Vet inte. Vaddå?
– Ingen aning.
De låg tysta ett tag till.

– Jag har saknat dig, sa hon sedan.
– Jag också. Dig alltså, svarade han.
– Alltså det suger verkligen hemma, sa hon sedan.
– Tim och Oliver är nästan aldrig hemma och varje gång de kommer hem så bråkar mamma om att de tar onödiga risker och att hon är rädd att de ska smitta henne.
– Jag och Emy sitter typ inspärrade i vårt lilla rum och får bara gå ut för att handla. Själv går hon inte ut alls.

Filip la armen om henne och tryckte henne mot sig.
– Fy fan, sa han sedan.
Hon nickade.
– Liksom. Vi får ju inte heller gå ut, inte ens för att handla.
¬– Fast liksom. Dina föräldrar har ju en anledning, inflikade Miranda.
– Jo. Fast de kunde ju släppt lite på reglerna när det blev lugnare, svarade Filip.

– Fast gjorde de inte det?
– Jo. Tillslut. Fattar inte hur Emma lyckades.
– Jag är glad att hon gjorde det. Och att din morsa lyckades få ut mig, sa Miranda och vände sig emot honom och gav honom ett snett leende.
– Jag med, sa Filip och log tillbaka. 

Han strök försiktigt över hennes kind och drog undan lite av hennes långa hår som glidit ner bredvid ena ögat. Han reste sig på ena armbågen och lutade sig försiktigt över hennes ansikte. Hans ögon sökte hennes blick och de såg rakt in i varandra innan han böjde sig ner över hennes ansikte och kysste henne. Miranda tryckte sina händer över hans axlar och höll honom emot sig.

Det började bli lite tungt för Filip att halvligga över henne stödd bara på armbågen. Han reste sig därför lite upp så att han skulle kunna sätta sig gränsle över henne. Istället så särade Miranda på sina ben och han kröp in mellan dem så att de kunde fortsätta att kyssas. Hon kände hur hans kuk började växa och bli hårdare innanför hans boxers. Nästan omedvetet särade hon ytterligare på benen så att han kom närmre hennes trosbeklädda fitta. Efter att de kysst och gnidit sig emot varandra en stund så kröp han ner och ställde sig på alla fyra mellan hennes ben. Hon lyfte upp rumpan så att han skulle kunna dra av henne de svarta trosorna. Han lutade sig fram igen och stack lätt in tungan mellan hennes blygdläppar och böjde den långsamt upp mot klitoris. 

Han fortsatte med att låta tungan långsamt glida i en cirkelrörelse över hennes klitoris och förde försiktigt in ett finger i henne. Det kändes som att fingret sögs in i Mirandas mjuka, varma och blöta inre.. 

Miranda låg still på sängen med slutna ögon. Hennes händer var tryckta över brösten och hon kramade dem genom bh:ns tyg samtidigt som hon andades stötvis genom näsan. Hon kände hur Filip tryckte upp fingrarna mot en punkt i bakre delen av fittan och gnydde till av både upphetsning och förvåning. Strax därefter öppnade hon sina ögon och försökte möta hans blick.

– Filip?
– Hm, mumlade han och tittade upp mot hennes ansikte.
– Kan du inte bara köra in den. Jag är redo.
– Ok, sa han och reste sig upp över henne.

Deras läppar möttes hastigt innan han lyfte upp sig på båda armbågarna och lät sin kuk glida in i henne. Hon saxade sina ben runt honom och kände hur han rös till när hennes kalla fötter nuddade vid hans hud. 
– Uhhoom, gnydde hon tyst under honom när han började att röra sig snabbare.

Hon fortsatte andas med flämtande tunna andetag i takt med att han rörde sin kuk fram och tillbaka inuti henne. Hon låg still och höll sig fast i hans armar. Hon kände hans hårda och medelsnabba stötar i sig och kände hur kroppen studsade till för varje gång. Hon gillade att ligga med Filip och var glad att hon vågat att ta första steget med honom. Han var rolig att vara med och omtänksam när de hade sex. Han var första killen hon varit med som ville gå ner på henne. Varken Tim eller Oliver hade velat göra det. 

Hon rörde sina händer uppåt över hans underarmar och tryckte ihop händerna något. Sedan smekte hon dem neråt igen innan hon helt släppte honom för att istället flytta tillbaka dem till sina bröst. 
– Hummmm, andades hon ut av hennes egen beröring.

Filip stannade upp en kort stund och kollade på henne. Han kände ett tryck över rumpan och började röra sig i henne igen. Denna gång lite snabbare.
– Hu, hu, hu, hu, flämtade hon och började smeka sig själv längst med magen.
Hennes händer pendlade mellan att trycka och klämma över brösten och att smeka längst med magen och ner till blygdbenet. Efter att ha känt några extra hårda, men långsamma, stötar från Filip satte hon högra handens pek- och långfinger över klitoris och började röra dem fram och tillbaka.
– Myyyyyye, gnydde hon knappt hörbart.

Hon flyttade händerna upp till brösten igen och knådade dem en kort stund innan hon tryckte sin ena hand upp mot hanns bröst. 
– Kan vi byta till bakifrån? frågade hon.
– Visst, svarade han och drog sig ur henne.
Hon satte sig på sängen och knäppte av sig bh:n. Efter att ha kastat den på golvet bredvid sina kläder ställde hon sig med lätt särade ben på alla fyra i sängen och väntade.

Hon behövde inte vänta länge på att Filip skulle ställa sig bakom henne och med hjälp av handen styra in sin kuk i hennes öppna fitta. Han försökte komma in snett uppifrån och lyckades väl hyfsat. 

Han stod framåtlutad med händerna placerade strax över hennes midja. Han rörde sig så att hans kuk nästan gled ur hela vägen innan han tryckte in den i henne igen. Trots de långa dragen kunde han ändå röra sig snabbt och Miranda kände hur hennes rumpa studsade till varje gång han var inne med hela sin längd och hans blygdben slog emot hennes skinkor. Hon stod med huvudet och blicken riktat rakt framåt och blundade samtidigt som hennes kropp rörde sig i takt med hans stötar. Brösten gungade löst under henne och det var nästan så att hon ångrade att hon släppt dem fria.

Hon försökte att lyfta ena handen för att kunna få bak den för att fortsätta stimulera sig själv men trodde inte hon skulle ha tillräckligt bra balans för det. Istället fokuserade hon på känslan av Filips hårda rörelser i sig och på rörelserna som slog igenom hennes kropp.
– Huuu, suckade hon med ett jämrande innan hon började flämta i takt med stötarna igen.
– Hu, hu, hu, och sedan andetagen igen.

Hon stod så ett tag och blundade och pendlade mellan tysta gnyende läten och att bara få fram andetag. Filip fortsatte att outtröttligt stöta i henne och hon började känna sig lite trött. Hennes fitta spände av kuken som kördes in och ut och det kändes nästan som att hon började få kramp i fittmusklerna. Hon visste inte ens om det var något som det gick att få.

– Filip, sa hon och vände huvudet snett bakåt.
– Ja, svarade han och stannade upp.
– Vill du testa där bak? I rumpan alltså?
– Visst. Har du testat förut? svarade han.
– Ja. Min fitta är liksom ibland så trång att det funkar bättre där, svarade hon honom.
– Har du? fortsatte hon sedan

– Jo. Har gjort det några gånger, svarade han och klev ner från sängen.
– En sekund bara, sa han sedan och gick bort till en av garderoberna och drog ut en korg

Miranda såg på medan han plockade fram en flaska och hur han sedan kom tillbaka till sängen med den. Hon stod kvar på alla fyra och kände hur han satte flaskan mot hennes bakre öppning och började att pressa ut en sval vätska mellan hennes skinkor. Hon kände sedan hur han försiktigt tryckte in lite av den med bara sitt lillfinger.

”Vad är det här för kille egentligen?”, tänkte hon. ”Vem fan har han legat med innan? Han vet till och med hur man värmer upp analen.” Det visste ju å andra sidan hennes bröder också. Även om de aldrig gått ner på henne så visste de i alla fall hur de skulle få henne att njuta av analsex, tänkte hon och fnissade tyst.

När Filip försiktigt ökade till två fingrar gnydde hon till och hon kände hur hennes muskel spände sig. 
– Är du ok? frågade han efter att han dragit ur sina fingrar.
– Ja, flämtade hon.
– Lite mer glid bara. Var ett tag sedan.
”Inte sedan i mars”, tänkte hon.

Filip lyckades efter ytterligare ett par rundor med glidmedlet få in två fingrar. Han smörjde in sig själv och satte prövande kuken mot Mirandas öppning.
– Är du ok? frågade han.
– Jodå. Börja försiktigt bara.

– Snart så, sa hon sedan med ett gnyende samtidigt som Filip fick in ollonet. 
Så fort det var inne gick resten nästan av sig självt och med ett lätt tryck hade Miranda hela Filips kuk inne i sig.

Efter att ha stått still i ett par sekunder började han prövande att röra sig. Miranda kände hur han backade tillbaka med rumpan och fortsatte tills punkten där hans kuk tjocknade något, precis under ollonet. Han tryckte sig långsamt in igen och samtidigt flämtade Miranda till. Sedan ökade han farten.
– Yh, yh, yh, yh, yyhhmm.
– Ooohh, oohhhe, ehhee, åååhh.
En lång utandning och hon började gny tyst igen.
– Iiiihhiee, iiiiiihhiieee, iiihh, yyyyyeee.
– Ih, ih, ih, ih, ih, oh, oh, uf, uf, fortsatte hon i takt med hans allt snabbare rörelser.
– Åh, åh, ah, ah, fan, hård-ah-ah-re.

Hon kände hur han ökade takten lite till.
– Åååhh, aahhhhe, ngiii, klämde hon nu fram.
Filip flyttade sin vänsterhand från hennes midja och försökte lirka in den så att han kunde komma åt hennes fitta. Han lyckades precis sätta ett finger över klitoris och började att försiktigt röra det över den.
– Jaaaa, faaaan, nuuuuhh, suckade Miranda och blev sedan helt tyst. 
Hon kastade sig framåt på sängen och när Filip drog sig ur la hon sig rakt ner på mage. Han tyckte sig se hur det ryckte lätt i hennes lår.

När hon kommit genom orgasmen ställde hon sig på knä i sängen och greppade hans kuk. Istället för att böja sig fram för att ta den i munnen ställde hon sig så att hennes överkropp var helt rak och klämde ihop sina bröst runt den. Sedan började hon att röra dem upp och ner över skaftet. 

Filips glidmedelshala kuk gled lätt fram och tillbaka mellan de stora brösten och Miranda såg på hur den rörde sig mellan dem samtidigt som toppen på den ömsom försvann och ömsom var synlig. Filip började själv göra små juckande rörelser och hon kände hur han gled ännu lite mer och snabbare mellan brösten.
– Jag kommer, flämtade han fram och Miranda ökade takten på sina rörelser och böjde ner ansiktet mot brösten samtidigt som hon öppnade munnen.
– Ååhhh, väste han fram samtidigt som den vita sperman sköts ut ur kuken.

Det första sprutet nådde hela vägen upp till Mirandas öppna mun medan det nästa landade på hakan och halsen. De sista två hamnade uppe på hennes bröst. Hon fångade upp lite av det som kommit på hakan med sitt ena pekfinger och satte det mot sina läppar. Sedan tog hon ner handen till brösten igen och började knåda dem och smeta ut Filips sperma. 

– Wow, var det enda han fick ur sig innan han sken upp i ett stort leende.
– Eh. Häftigt. 
De båda fnissade.
– Kul att du gillade det, sa hon sedan och log nästan blygt.
– Du. Nu tror jag att jag behöver den där duschen faktiskt, sa hon sedan och avslutade med ett tyst skratt.
– Vill du att jag ska följa med?
– Nä. Men tack för erbjudandet, svarade hon och gav honom en snabb puss.

De öppnade dörren till hans rum och tittade försiktigt ut för att se att hallen var tom innan Miranda sprang iväg mot det som Filip pekade ut som badrummet. Hon tog ingen lång dusch utan såg mest till att få bort all Filips säd från sina bröst och spola bort all svett från kroppen.

– Hej, sa hon sedan när hon kom tillbaka till hans rum.
– Hej själv, svarade han henne.
– Var det skönt?
– Duschen eller sexet? frågade hon busigt.
– Båda? svarade han frågande.
– Yes. Båda var nice.

Samtidigt som Miranda fortsatte att torka sig så tog Filip fram ett par t-shirtar och mjukisbyxor. Han gav den ena uppsättningen till Miranda som genast drog på sig kläderna.

Filips rum var stort. Miranda trodde att det säkert upptog halva huset. Mot väggen längst bort, framför ett stort fönster, stod ett skrivbord där en likadan bärbar dator som hon själv fått låna av skolan stod. Bredvid skrivbordet fanns hans säng och mitt emot den en mängd väggfasta garderober. Nere vid sängens fotända stod en TV som var vänd mot ett runt bord och två fåtöljer. 

Filip gick bort till bordet och satte sig ner innan han tog upp en fjärrkontroll och knäppte igång tv:n. Miranda följde efter och satte sig även hon ner. De han dock inte säga något till varandra innan det knackade lätt på dörren.

¬¬– Ja, svarade Filip och dörren öppnades något och Miranda såg hur hans storasyster stack in huvudet.
– Jag skickade iväg Hannes att köpa pizza. Vad vill ni ha?
– Hm. Jag tar nog samma som du tar, svarade Filip.

Miranda blev genast osäker när de båda syskonen tittade på henne. Hade Emy sagt att de kunde vara med på pizza? Hade de råd med det? 
– Jag kanske kan ta en fungi typ, svarade hon därför osäkert.
– Sure, svarade Emma och stängde sedan försiktigt dörren igen.

De satt kvar och såg på varandra.
– Hur gammal är Emma? frågade Miranda efter några sekunder.
– Sexton, svarade Filip.
– Ska börja tvåan.
– Ah, svarade Miranda och nickade.
– Hannes då? Är han er storebror?
– Ja. Precis, svarade Filip henne.
– Han är tjugo och går på högskolan i Skövde.
– Ok, svarade Miranda och nickade. 

– Emy då? frågade Filip sedan.
– Arton. Ska börja trean.
– Ah, svarade han kort och nickade han också.

De satt kvar en stund i fåtöljerna. Först hade de lite svårt att hitta något att prata om men ganska snart började samtalet att flyta på igen. När de hörde hur Hannes öppnade ytterdörren så gick de båda ner till köket och satte sig. Strax efteråt kom Emma och Alice. Miranda tyckte att de båda såg nyduschade ut.

Hannes hade ställt ett torn av sex pizzor mitt på bordet och började nu lyfta av dem en och en. 
– Var det du som hade en vegetariana? sa han och räckte den första lådan mot Emy.
– Japp, ropade hon och tog emot den bruna kartonglådan.

Hon satt mitt emot honom, på stolen närmast fönstret som hade ryggen mot köksingången. Hon var den enda som redan bytt om till sina egna kläder vilka fortfarande var lite fuktiga. Bredvid henne satt Miranda och mitt emot henne satt Filip. Medan Alice slog sig ner bredvid Miranda så tog Emma plats mitt emot.

– Och så var det fetaost och vitlök till Emma och Filip då, fortsatte Hannes.
– Nej, suckade Alice.
– Du kommer smaka massa vitlök Emma.
– Flåt, svarade hon. 
Hon hade redan rivit av en bit av pizzan och stoppat i munnen.

Till sist ställde Hannes fram funghin framför Miranda och en kebabpizza till sig själv. 
– Så då var det din kvar då, sa han till sist och skickade över en afericana utan kött.
– Du har verkligen de två vidrigaste sakerna på pizza tillsammans? sa Emy med ett försök till kort skratt när hon såg vad Alice beställt.
– Vadå? svarade Alice och höjde lite på ögonbrynen.
– Ja. Både ananas och banan! Inget mer.
– Vadårå? Det är gott, svarade hon och rev loss en bit av brödet.
Emy skakade på huvudet och drog loss en bit av sin egen pizza. En där hon bett om att få ta bort ananasen.

När de två systrarna någon timme senare satt i bilen så vågade Miranda fråga om pizzorna.
– Alltså. Hade du pengar?
– Nej. Hannes sa att vi löser det så antar att vi ska bjuda igen eller något.
¬– Men? sa Miranda frågande.
– Jag vet. Men jag kunde liksom inte direkt tacka Nej heller. Jag vet inte. Får väl fråga Tim och Oliver eller något om det blir en grej.

– Men du och Filip? sa Emy sedan.
– Låg ni?
– Ja, svarade Miranda.
– Fick du in någon stöt på Alice igen? frågade hon sedan sin storasyster.
– Knappast! nästan fräste Emy till.
– Hon ligger redan med Emma. 
– Va? Hur vet du det?
– Emma sa det när de skulle duscha tillsammans.
– Va? Bara sådär? Eller frågade du?
– Nä. Bara något om att de ville spara varmvatten och att de inte varit med varandra på ett tag. Sedan så berättade Hannes att de två inte var ett par men att de liksom låg med varandra.

– Så det var därför det var dåligt att hon skulle smaka vitlök? sa Miranda.
– Antagligen, svarade Emy och fnissade lite samtidigt som hon tittade ner mot golvet.
– Så en trekant då? frågade Miranda.

Emy svarade med ett skratt. 
– Tror inte jag vågar föreslå det riktigt. Ska nog satsa mer på Hannes faktiskt. Så jäkla snygg! Liksom. Jag satt framför honom i baddräkt hela eftermiddagen och allt jag ville var att han skulle slita den av mig och köra in sin kuk. Kommer fan behöva pulla mig när jag kommer hem,

– Vill du ha hjälp? frågade Miranda när Emy pratat klart.
– Om inte mamma varit hemma så kanske, svarade Emy och de båda systrarna log mot varandra. 

* * *

Här kommer vi tyvärr att ta en liten paus från Miranda igen. Tanken var att göra en paus efter nästa avsnitt men det kommer alltså att ske nu. 

Det har varit rätt kämpigt att redigera det här avsnittet och att få historien från Mirandas perspektiv att flyta bra. Jag har skrivit nästan allt av nästa avsnitt men kört fast på hur det ska börja. Samtidigt så har jag ganska mycket av texten klar för resterande avsnitt men de är långt ifrån klara. Så jag tar en tidig paus här.

Just nu så har jag lite för mycket andra projekt samt jobb som kräver min uppmärksamhet. När jag började att skriva noveller så var det ett skönt sätt att rensa huvudet men på sista tiden har det mest blivit stressande att försöka få ut något. Därför så tar jag lite paus både från Miranda och allt annat jag tänkt att publicera. Lite jobbigt med tanke på att en del saker är lite tidsberoende. Det är snart fyra år sedan det var 2020. 

Jag har dock en lite miniserie på tre delar där vi kommer att få återse några gamla bekanta. Med lite flyt så är den i alla fall ute innan årets slut eller i början på nästa. Vi får se.

Till dess. Ta hand om er!
/MX

 

3 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

mx55

Stort tack för kommentaren Belar och tack för att du fortfarande läser. Det är sådana här kommentarer som får en att fortsätta skriva faktiskt.

19/11, 2023 kl. 18:25

#1

Belar

Tack för den här serien, ser fram emot din nya :)

15/11, 2023 kl. 22:15