Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

10/1, 2017 kl. 20:00, av TheTenderPoet

Fågelskåderskan

Del 1 av 3 i serien Stugsommaren och fågelskåderskan

Köpte sommarstuga och gjorde den iordning. Brukade nakenbada vid sjön som låg vid den. Trodde jag var helt själv. Det visade sig senare att jag hade varit iakttagen och att det var uppskattat. Blev ställd först, helt ny situation. Sedan...

Att ha en egen sommarstuga långt från folk med en sjö i närheten har alltid varit en dröm för mig. Men de som har funnits har antingen varit för dyra eller i för dåligt skick. För 8 år sedan fick jag ett erbjudande jag inte kunde säga nej till. En kollega som skulle gå i pension tyckte att det började bli för långt till sin stuga och han hade dessutom ärvt en närmare där han bodde. Han sålde hellre till någon han kände. Jag fick ett bra pris. Slog till direkt.

Den låg bara 7 mil från där jag bodde. Rätt så nyrenoverad, el, vatten och avlopp. Bra mobiltäckning. Tomten sluttade ner mot en sjö, långt till närmaste granne på min sida, lite hus på andra sidan sjön. 

Jag hade lite semester sparad och passade på att ta ut några veckor på våren för att göra stugan iordning som jag ville ha den. Fixade stranden, trädgården mm. Brukade starta dagen med en joggingrunda och sen ta ett dopp helt näck i sjön. Härlig känsla att veta att ingen kunde se en, känna det svala vattnet omsluta kroppen. 

När jag var i den lokala lanthandeln efter några veckor i min stuga stöter jag på en okänd kvinna som ser ut som att hon känner igen mig. Hon har en rätt så säregen stil, som en blandning av spåkvinna och konstnärinna, ser lite bohemisk ut. Jag kan inte minnas att jag sett henne förr. Hon ser ut att leta i sitt minne. När vi står mitt emot varandra på varsin sida av frukten utbrister hon plötsligt: 

- Nu vet jag var jag sett dig förut, kände knappt igen dig med kläder på, fnissar hon. Det är ju du som brukar bada på andra sidan sjön. Ja förlåt, jag råkade se det i kikaren när jag spanade på fåglar. Oj det här låter konstigt. Stina heter jag förresten. 

- Oj, jag som trodde jag var helt själv, Tommy heter jag. 

- Inte för att jag inte tål det, jag är inte så lättskrämd. Hon ler och hela asiktet lyser upp, magiskt leende. 

Det känns ändå jättekonstigt, verkligen, att stå med en vilt främmande människa som sett mig helt naken. Hon är nog 15-25 år äldre än mina 30 dessutom. Så jag mumlar något om att jag måste gå. Avslutar snabbt mina ärenden i lanthandeln. 

När jag åker tillbaka funderade jag på något hon hade sagt. "Brukar bada", hur visste hon det om hon inte brukade titta. Störde mig lite. De närmaste dagarna vågade jag inte bada vid sjön. Duschade inne istället. 

Tre dagar efter jag varit i lanthandeln dyker det upp en vänförfrågan på Facebook från någon som heter Stina. Tar ett tag innan jag förstår att det är grannen på andra sidan sjön. Tvekar lite innan jag accepterar, hon skickar ett meddelande direkt där hon hoppas att hon inte är för framfusig men hon vill förklara sig och be om ursäkt, dessutom är det ju praktiskt med en bra relation till sina grannar skriver hon. Hon hoppas att hon inte skrämt iväg mig från sjön, det är ju olika hur pryd man är skriver hon. 

Pryd, jag?! Blev lite irriterad på att hon ens misstänkte det men det s!og mig att hon faktiskt hade rätt. Jag är nog väldigt pryd. Men frågan är om jag vill fortsätta vara det. 

Jag svarar och lugnar henne. Och det är början på en kontakt som utvecklas ganska snabbt via FB, märker att jag trivs jättebra med att kommentera hennes inlägg och statusar och hon verkar också gilla det, hon kommenterar också mina. Det smyger sig snabbt in en liten skämtsam ton mellan oss. Hon känns väldigt jämnårig, som att jag har känt henne länge. 

Vi möts en gång till i affären, den här gången pratar vi länge och det är hur trevligt som helst. Jag märker att jag är attraherad av henne. Vi byter mobilnummer innan vi skiljs. 

Efter detta hoppas jag att hon SKA titta på mig när jag badar. Jag går ner till sjön och klär av mig där nere varje gång. Långsamt och nästan sensuellt. Tänker mig att hon kanske spanar på mig i kikare. Den tanken brukar göra mig halvstyv och får det att pirra i hela kroppen. Efter badet torkar jag mig omständigt med handduken. 

Bland sina fotoalbum på FB har hon badbilder från någon semesterresa vid medelhavet. Hon är förvånansvärt fräsch för sin ålder, väldigt fräsch. Märker att jag sitter framför datorn och blir kåt på granntanten. Hon har stora naturliga bröst men en späd kropp. Hon ser vältränad ut i badbilderna, tar säkert hand om sig. Hon har ett särskilt ansikte, lite skarpskurna, exotiska drag, som blir snyggare ju mer man tittar på henne. I någon av konversationerna med henne säger hon att hon också brukar bada och att hon brukar bada näck. Och att hon brukar bada innan mig. Hur vet hon det?! Hon har fortsatt titta. Det gör mig nyfiken. Om det är en slags inbjudan. 

Nästa gång jag är i lanthandeln hämtar jag ut en rejäl kikare som jag beställt. Kan hon så kan jag, tänker jag. 

Nästa badtillfälle ligger jag på pass med kikaren i god tid innan jag brukar bada och i god tid innan hon borde bada. Det tar en halvtimme innan hon dyker upp. Jag har köpt en riktigt bra kikare, ser henne som om hon var bara en 10 meter från mig. Hon har en färgglad tunikaliknande sak på sig. Hennes hus ser ut att vara lika insynsskyddat som mitt. Hon drar av sig tunikan och står i bara trosor och BH, fortfarande med en scarves runt håret. Hon drar av sig scarfsen och har uppsatt blont hår under, fin smäcker hals och nacke. Underbara former, underkläderna kan inte dölja det. Hon ser bort åt mitt håll medan hon tar av sig BH'n. Brösten faller tungt och vackert ur, hon väger dem i sina händer medan hon ser åt mitt håll. Känns som att hon ser rakt på mig. Det ilar till i magen. Hon vänder upp baken mot mig medan hon drar av sig trosorna, hon böjer sig framåt och jag ser blygdläpparna i en blond buske. Hon svänger inbjudande på baken. Hon vänder sig om och börjar gå ut i vattnet, hon har en vackert välvd bullfitta med blont hår. Jag är avundssjuk på vattnet som får omfamna henne. Jag kan inte ta ögonen från denna härliga syn. Hon tumlar runt i vattnet en stund och simmar runt, sedan går hon upp till stranden. Hon vänder sig om och vinkar åt mitt håll. Torkar sig, sätter sig bekvämt och tar upp sin egen kikare. Då går jag själv ner till vattnet. 

Bara det att jag börjar bada exakt i samma ögonblick som hon avslutar sitt och lägger ner sin kikare borde vara ett steg mot henne i vår voyeristiska och exhibonistiska lek. Att få se henne lättklädd och sedan naken och att hon misstänker att jag tittar på henne tänder mig. Att hon tog upp sin kikare för att förhoppningsvis se på mig gör mig hård mellan fickorna. Det känns väldigt nytt och spännande detta att vara objekt för kvinnlig lust. Har nog aldrig varit så här vältränad förut, har gymmat kontinuerligt i tre år. Springer också relativt regelbundet. Har svårt att se mig själv som en hunk, men jag skrämmer väl inte iväg kvinnor iallafall. 

Jag klär av mig vänd mot hennes håll, drar ut på det lite retfullt. Vinkar mot henne. När jag har bara kalsongerna kvar ställer jag mig i profil så hon tydligt ska se bulan i kalsongerna. Vänder mig mot henne och tar av mig kalsongerna som jag inbillar mig att en manlig strippa skulle gjort. Kuken står stolt och befriad, jag skjuter fram underlivet extra så den pekar mot henne. Jag svänger och vickar på höfterna, juckar lite. Doppar mig och låter vattnet rinna av mig medan jag fortsätter min erotiska dans, känner mig inte ett dugg van vid detta men tänds ändå av situationen. Vill egentligen smeka mig själv men fegar ur, är rädd att skrämma iväg henne. Badar och simmar en stund innan jag torkar mig och går upp till huset. 

När jag sätter mig framför datorn och går in på FB finns det redan ett meddelande från Stina. På chatten. Jag läser: 

- Som ornitolog måste jag säga att det var ett sällsynt fint exemplar jag fick se nyss. Vet inte om det var ett typiskt beteende för hanar av den rasen men jag gillade vad jag såg. 

Hon vill antyda och leka lite, tycker jag bara om, dra ut på spänningen. Jag svarar: 

- Det gläder mig att du fick se ett intressant exemplar. Vad tror du att det var för fågel?

- Först såg jag bara några fiskmåsar sedan dök det upp en ståndstare. Det kan också ha varit en kåthane, vilket fall som helst var det ett vackert exemplar. 

-Aha, vad tror du att den gjorde där?

- Jag tror att den letar efter en hona, jag misstänker att det var en parningsdans jag fick se. Men jag vet inte om den försöker locka till sig vilken hona som helst eller om den har spanat in sig på nån särskild. 

- Jag är ju ingen ornitolog men jag tror ändå att den har spanat in en blond sötmilf på andra sidan sjön. Ett ovanligt läckert exemplar. 

Jag tvekar en halvminut innan jag skickar iväg det sista för nu är jag tydligare än vad jag varit hittills. Det ilar till i magen av spänning när jag skickar iväg det. 

- Hi hi, tror du att det är så gläder det mig. Ursäkta om jag är framfusig, men har du hunnit inviga din nya kikare? (man kan inte ha något hemligt i de här trakterna, Tage i affären skvallrade, han trodde att du också var ornitolog). Såg du något intressant i kikaren?

- Det gör inget. :-). Jo jag invigde den nyss och vilken tur jag hade, jag fick se ett makalöst fint exemplar av en blond sötmilf. Lika tydligt som om den hade stått bara några meter ifrån mig. Tror att den kanske också utförde en parningsdans. Fascinerande rörelsemönster. Svårt att säga om det var mot vilken hane som helst eller mot fågeln på andra sidan sjön. Vad tror du?

Shit vad spännande detta är! Nu händer det. 

- Jag tror definitivt att den hade siktat in sig på hanen på andra sidan sjön. Väntat lite för att se om det fanns gensvar. Det kanske är dags att låta dem träffa varandra?

- Jag hoppades just att du skulle säga något sådant. Vi får ju inte hindra naturen från att ha sin gång eller hur? Det är vackert med passion. Vi borde absolut låta dem träffa varandra. Så snart som möjligt tror jag. 

- Vad sägs om om två timmar hemma hos mig? Vi kanske ska låta dem börja bekanta sig lite mer med en bit mat först?!

- Låter som en strålande idé, jag kan ta med lite dessert jag gjorde nyss. 

- Perfekt! Då ses vi om två timmar. 

Hon ger mig adressen och frågar om eventuella allergier sedan avslutar vi. 

Wow jag har en dejt med denna läckra mogna kvinna! Vilken tur att jag just har gjort en mangopannacotta med passionsfruktskompott. Kul att ha med sig något. 

Jag är hemskt nervös och tänd inför dejten, känner mig tvungen att gå en lång runda för att få ur mig lite. Gör mig iordning med bultande hjärta, funderar på om jag ska ta bilen eller cykeln men bestämmer mig för cykeln. Tar ur desserten ur frysen och en flaska dessertvin och tar med det. Packar ner en necessär och kondomer, ifall...Tar på mig en vit skjorta och mina snyggaste jeans. 

Precis när jag ska åka plingar det till i mobilen. Det är SMS från Stina. Säg inte att hon ångrat sig tänker jag. Läser hennes första meddelande. 

"Hej, du har inte ångrat dig hoppas jag"

"Absolut inte!! Inte missar jag en chans att träffa en blond sötmilf. Skulle just åka. Vi ses snart. Kvidevitt!" 

"Hi hi, kvidevitt, vilken lättnad, vi ses snart. Välkommen!" 

"Tack"

Cyklar så sakta jag kan så jag inte ska vara svettig när jag kommer fram. Inga problem att hitta. Det är en varm somrig seneftermiddag. Känns som att hela naturen talar om vår dejt. Fåglarna sjunger om intimitet och älskog och träden illustrerar det. Vinden blåser ljumt och ömsint och huden dricker värmen och att våga. 

Stina sitter på trappen och väntar på mig. Hon har en ovanligt snygg och åtsittande klänning. Hon vinkar glatt åt mig och reser sig upp när jag cyklar in på hennes gårdsplan. Vi kramas om så fort jag ställt ifrån mig cykel och ryggsäck. Det är en lång och ljuvlig kram och vi säger båda hur glada vi är att detta händer. Våra kroppar har passform, det känns i kramen, nästan jämnlånga, jag är bara lite längre än henne. Jag tycker om lukten av hennes hud. 

Vi sätter snabbt in min efterrätt i frysen sedan visar hon mig runt på tomten, mest naturtomt, lite mer ansat ner mot vattnet. En vanlig stuga drygt 100 år gammal som gått i släkten och som hon använder som sommarstuga. När vi kommer till den ena knuten svänger hon runt med armen mot träden som skuggar runtomkring och säger: 

-De här träden ger bra insynsskydd mot sovrummet här inne. 

Sedan söker hon min blick, jag fångar den och känner intensiteten och suget i den. Hon fortsätter: 

- Väldigt praktiskt med insynsskyddat sovrum. Dessutom är både stugan och tomten också insynsskyddade. 

- Bra att veta, ifall vi skulle bete oss ikväll, säger jag med ett jättesmil. 

- Eller i natt, säger hon med ett underbart leende. 

Insidan är ungefär som jag föreställt mig, fullt av färger och personligt inredd med charmiga detaljer, smakfullt men originellt. 

Det luktar ljuvligt redan innan vi börjat äta. Hon bjuder på köttfärslimpa med svamp och potatis. Gott rött till. Kanongod mat, jag talar om hur mycket jag gillar den och hon blir glad. Samtalet flyter som vatten. Eftersom vi redan börjat lära känna varandra på FB och på avstånd nere vid sjön känns det lite märkligt att vi inte vet det grundläggande om varandra. Det är snabbt avklarat, det visar sig att hon varken är konstnär eller spåkvinna, hon är bara intresserad av konst och andlighet. Vi har liknande intressen och har väldigt lätt för att prata. Det är en underbart varm och flirtig stämning mellan oss. Jag märker att jag stortrivs. Sliter mig motvilligt för att ta fram desserten så den hinner tina. Vi fortsätter prata en halvtimme. Hon gör kaffe och jag står upp och tittar på henne under tiden och vi fortsätter småprata. 

Vi äter desserten med kaffe. Känner mig nöjd med att hon gillar den. Hennes kroppsspråk säger att hon vill ha mig också. Det är underbart laddat mellan oss. Jag har varit med om liknande situationer innan som gått fel så säker är jag verkligen inte. Just det ökar spänningen ännu mer. Jag hänger med i flödet och speglar hennes nivå av kroppsspråk. Plötsligt säger hon: 

- Kom så går vi och tar ett kvällsdopp. 

Hon reser sig och går runt bordet, tar mig i handen och drar med mig ut. Jag är rädd att mitt stånd ska synas. Väl nere vid vattnet börjar hon snabbt ta av sig alla kläder. 

- Du bangar inte nakenbad hoppas jag. 

- Inte då, säger jag och klär snabbt av mig. 

Hon är redan klar och ser leende på mig under tiden. Så fort jag är klar tar hon mig i handen och leder mig ut i vattnet, vi doppar oss snabbt och tumlar runt lite i vattnet men det tar inte mer än en halv minut innan vi kastat oss i varandras armar. Äntligen, tänker jag. Vi buffar pannorna mot varandra medan vi mumlar om hur mycket vi längtat efter detta. Sedan börjar ett kyssande som skulle kunna sätta fyr på hela sjön. Det är hett och vilt, mitt stånd mot hennes mage. Känner hennes bröst mot mitt. Hennes händer vandrar över hela mig. Vi råhånglar i vattnet och det är det perfekta hånglet, verkar som att hon också känner det så för vi drar ut på det. 

Jag går bakom henne och tar hennes bröst i mina händer, två magiska stora frukter. Masserar dem några minuter och hon andas häftigare. Tar henne i handen och tar med henne till bryggan, lägger henne på rygg och slickar hennes ena bröst medan jag smeker det andra. Mmm hennes bröstvårtor, de är smakfulla hallon, jag får inte nog av dem i min mun. Jag slickar och nafsar i dem och hon gnyr och stönar. Efter några minuter kysser jag mig sakta neråt över mage, navel och ner till hennes fitta. Hon visar med kåtljud och rörelser att hon uppskattar vart jag är på väg. Dyker ner med hela ansiktet i hennes blonda bullfitta, bekantar mig med den, känner en lukt av enbär och honung. Redan när jag nafsar och slickar runt om det känsligaste börjar hon röra sig så jag har svårt att hitta rätt. Jag särar på blygdläpparna med tungan och låter hennes ljud vägleda mig så jag tillfredställer henne som hon helst vill ha det. Jag njuter av att höra henne njuta. Hon skakar hackigt och småvibrerar snabbare in i min behandling än någon kvinna jag träffat tidigare. Ofattbart tidigt kommer orgasmen och den är kraftfull. Hon skriker rakt ut när hon kommer och det ekar över vattnet. Hon skakar och kramar med låren innan hon släpper mitt huvud. Jag lägger mig intill henne på bryggan och smeker henne över magen medan hon suckar ljudligt och lyckligt. 

- Tack darling, det var underbart, du har kåtat upp mig i veckor så jag behövde ingenting för att komma nu. Men nu tror jag det är din tur, lägg dig ner på rygg. 

Så där ligger jag ner på hennes brygga med hennes fittsafter fortfarande i mitt ansikte. Det är en ljum kväll med ett vackert släpljus. Jag ser silhuetten av henne i motljuset medan hon slukar min kuk. Aaah det är ljuvligt men hon vill inte dra ut på det, tror hon vill att jag snabbt ska komma så hon kan få mer sen. Inte mig emot. Jag har inte runkat på 10 dagar och har massor att ge. Jag njuter allt jag kan av hennes sugande men kan inte hålla emot mer än några minuter, förvarnar henne och sprutar en kraftig stråle över henne som landar i vattnet, även andra går över henne innan de sistar landar på brösten. Hon smetar ut sperman med händerna över bröst och mage. 

- Mmm tack snygging, jag var inte mindre kåt jag. Och nu vill jag ha mer av dig. Kom, säger jag och drar med henne upp i trädgården. 

Hon vänder baken mot mig och sätter upp ena foten på en trädgårdsstol. Blygdläpparna med den blonda pälsen är underbart inbjudande och jag är hård igen. Nu ska jag äntligen få smaka på hennes fitta med min kuk tänker jag. När jag försiktigt tränger in i henne darrar hon till av njutning. Och i mig går njutningen som en stöt genom mig. Det är varmt och mjukt och hon omsluter mitt spjut med kramande fittväggar. Jag ryser av välbehag. Hennes hesa kåtstön gör det inte mindre upphetsande. Hon säger att jag kan komma i henne. Jag avbryter snabbt för att kyssa henne i nacken några gånger, hon stönar, jag fortsätter. Jag stöter med långa drag och känner att vår upphetsning är i synk. Andning, flämtningar, puls och stön accelerar till ett kättjans upplopp där vi blir mer och mer högljudda. Jag exploderar först i henne, men fortsätter så snart jag kan och hon kommer också, det går våldsamma orgasmryckningar genom henne. 

Hon vänder sig om och kramar om mig, tar med mig till en hammock. Där ligger vi tätt omslingrade och bara njuter av varandras närhet. Hon märker att jag är hård igen och säger: 

- Minsann, jag tror jag måste utnyttja dig igen unge man. 

- Det är bara för tant att ta för sig säger jag och blinkar. 

Hon låtsasslår mig på armen och skrattar till, lägger ut en filt på gräset och lägger mig ner på rygg. Säger: 

- Nu vill jag rida dig hårt min unga hingst. Den här har jag fantiserat om sen jag såg den den första gången, säger hon och tar tag i min kuk. Den var skön att ha i mig bakifrån. Tror inte det är sämre så här, säger hon medan hon sänker sin fitta på min kuk. 

Är glad att det är ljust fortfarande så att jag kan se denna scen när Stinas blonda bullfitta säras för mitt spett. Jag njuter för fullt och låter henne höra det. Att knulla utomhus med en läcker mogen kvinna, insynsskyddat och långt från grannar. Vilken frihet. Och så dessa fullmogna bröst guppande framför mig. Jag smeker varenda del av hennes kropp som jag kommer åt men särskilt hennes lår och höfter. Vi orkar hålla på länge nu, efter 10 min börjar hon det som hon nämnde innan, sin hårda ritt. Hon har en intensitet och frenesi som är makalös. Ett riktigt vilddjur har mig i sitt grepp och hon slukar min kuk gång på gång denna lejoninna. Hennes fitta är glupsk och tar inga fångar. Hon ser mig i ögonen när hon kommer och fittkramperna får mig också att komma och skrika rakt ut. Vi skrämmer upp en flock fåglar ur träden med våra gemensamma orgasmskrik. Jag är helt utpumpad, halvdäckad och lycklig. Hon vilar hårt flämtande på mig innan vi går ner till sjön och tvättar av oss. Vi avbryter ofta för att krama om varandra. Och visst stannar jag hos henne den natten. Det skulle bli tre dygn innan jag öht återsåg min stuga.

11 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#4

TheTenderPoet

Det var roligt att höra. Tack Sixten!

9/3, 2017 kl. 02:45

#3

Sixten

En välskriven novell som jag läst med nöje. Bravo! Högt betyg från mig
Sixten

8/3, 2017 kl. 15:26

#2

TheTenderPoet

Tack så mycket!

14/1, 2017 kl. 20:10

#1

erosvän

Härlig sommarhistoria, skön att läsa när vintern nu slitet på oss och man är långt från knull ute!

14/1, 2017 kl. 19:25