Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • För Henne, Honom OCH Paret

1/2 kl. 19:58, av sammet

Året var 20?? Kapitel 8

Del 8 av 21 i serien Året var...

Jag ser huset på Saltis närma sig, det är ett av de största husen härute. Mina släktingar var med bland de som grundade Saltis, de fick välja vilken plats de skulle bygga sitt hus på.

Denna novell är skriven exklusivt för Bubblan, för att kunna läsa den måste du vara inloggad. Logga in eller bli medlem nu!

22 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#8

sammet

@snusse

Varsågod snusse :) det är kul att du uppskattar Den där dagen, det var mitt första försök till en serie. Som jag skrev till snickaren. 5700 sidor, jag hoppas att jag kommer förbi skrivkrampen en dag och avslutar bok 9.

//sammet

3/2 kl. 21:10

#7

Snusse

Härligt att veta att det kommer flera avsnitt. Jag vet inte hur många gånger jag läst ”Den där dagen”, men när det blir för länge mellan avsnitten så läser jag ”Den där dagen”. Tack sammet.

3/2 kl. 09:41

#6

sammet

@MalmöLars

Tack för den fina kommentaren den värmer :)

2/2 kl. 22:15

#5

sammet

@snickaren
Då vet jag så lång kommer denna inte bli :) den där dagen fick ett eget liv som spann långt utom kontroll eller kanske inte utom kontroll men den fick verkligen ett eget liv:) 5700 A4 sidor. Tack för de fina orden angående karaktärerna :) i skrivande stund så är jag på kapitel 16 på denna historien. Jag publicerar i takt med korrekturläsning :)

2/2 kl. 22:14

#4

snickaren

Väldigt lång serie är du författaren till, ”Den där dagen” men den här finns det som alltid i dina historier så många möjligheter och du är mästaren på att ge karaktärerna ett liv så vis som läsare bara vill ha mer av deras liv och leverne

2/2 kl. 20:24

#3

MalmöLars

Underbart, som vanligt. Ser fram emot nästa del

2/2 kl. 13:45

#2

sammet

@ snickaren tack för den fina kommentaren, vad är en lång serie?

2/2 kl. 13:04

#1

snickaren

Väldigt bra skrivet som vanligt. Jag hoppas på en lång serie

2/2 kl. 10:39