Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

8/4, 2022 kl. 11:43, av Longestlegs

Flickan som älskade träd

En flicka som älskar träd, en dryad som rodnar av begär och fyra händer som plötsligt dyker upp och tar kommandot. Nature goes wild.

Det var en gång en flicka som älskade träd. Visst tyckte hon om djur ; hundar, katter och hästar och hon tyckte om att läsa och att baka, men där hon trivdes allra bäst var ute i skogen bland träden. På vintern beundrade hon trädkronornas nakna former och grenarnas graciösa dans upp mot himlen, på sommaren silades det heta solljuset ner mellan löven och skuggan intill stammen gav välbehövlig svalka.

Flickan växte och blev en ungmö med axellångt blont hår, långa ben och ett par fina bröst och träden avslöjade nya hemligheter för henne. Saker som hon inte tordes berätta om för någon, som hon behöll för sig själv, men när tankarna kretsade därikring fick hennes gröna ögon ett frånvarande uttryck och ett léende lekte i hennes mungipor.

Den sommaren berättelsen utspelar sig fyllde hon nitton och hon var ute i skärgården på ett vandrarhem. Hon hade kommit ut ett par dagar innan sina vänner som skulle komma med en segelbåt och hon tänkte njuta av lugna dagar med böcker och bad. Intill vandrarhemmet fanns emellertid en båthamn så det var alltid liv och rörelse, såvärst mycket lugn blev det inte just där.

En kväll hade några ungdomar från två båtar ett party på stranden. Lätt berusade bestämde sig flera av dem för att nakenbada. Hon var på väg tillbaka till huset när hon fick syn på dem och stannade till. Hon kunde inte slita blicken från de nakna kropparna , bröst som guppade hit och dit, snoppar som svängde, pojkar som slängde i en tjej i vattnet från bryggan, tjo och tjim. Och en liten bit bort ett par som stod tätt tryckta intill varandra och råhånglade. Hon höll honom om hans nacke och de kysstes djupt. Flickan kunde se att han hade ett präktigt stånd, ollonet stack upp ovanför badbyxorna.

Plötsligt fick en kille i gruppen syn på henne och ropade till henne. Hon vände sig tvärt om och sprang in i huset. Hjärtat bultade och hon kände att hon hade blivit kåt. Uppe på sitt rum satte hon sig på sängen men reste sig upp igen, gick hit och dit rastlöst. Gå ner till dem igen vågade hon inte, så många människor runt omkring sig var för mycket, men lusten pockade på.

Då kom hon att tänka på trädet. Ett stort träd en bit bort från vandrarhemmet inte så långt från en liten vik med höga klippkanter. Hon tog av sig shortsen, trosorna hade en blöt fläck men hon lät dem vara, rena trosor skulle strax bli blöta de med. En tunn vit sommarkjol och en kofta, sandaler och en handduk. Sedan smög hon ut köksvägen för att inte bli sedd av gruppen nere vid badplatsen och gick med bröstet full av förväntan mot viken med trädet.

Det var en stor stångek, ca. 150 år gammal och ännu i sin ungdom. Här och var på stammen hade nya grenar tittat ut, de flesta ynkligt små och tunna men en hade växt sig lite större innan den av en okänd anledning hade gått av och lämnat en stump som med vind och snö slipats alldeles slät. Hon hade sett trädet tidigare under dagen och fascinerats av den där grenstumpen, den befann sig ca 70cm över markhöjd och lätt uppåtböjd såg den ut som om trädet hade fått stånd.

Hon närmade sig försiktigt noga med att inte trampa på kvistar som kunde brytas och föra oväsen, visserligen var hon ensam vad hon kunde se, men situationen inbjöd till att smyga. Hon smekte stumpen som var len och hård och hon kände hur blodet bultade i öronen och i skötet. Hon omfamnade trädet och kände hur barken lätt rispade mot skinnet på hennes armar, tryckte brösten mot trädstammen och lyfte vänstra benet för att även trycka låret mot stammen.

Vad trädet kände sa det inget om, men dryaden gömd under dess bark skälvde och rodnade av denna oväntade affektion. Flickan tog av sig trosorna som nu var mer än lovligt blöta och tog av sig koftan, drog upp t-shirten och behån över brösten för att smeka sina bröst och bröstvårtor. De svällde under hennes lätt kramande händer och ilningar sköt ner från bröstvårtorna mot magen. Hon lyfte upp kjolen och ställde sig tätt intill stumpen, böjde lätt på knäna och lät den glida mellan blygdläpparna. Stumpen smordes in av hennes safter och gled friktionsfritt.

Hon andades med dallrande andetag, upphetsningen stegrades. På avstånd hördes skriken från badplatsen men kåtheten lade beslag på alla hennes sinnen nu och inget kunde längre störa dem – henne och trädet. Hon böjde sig lätt frammåt och lät stumpen försiktigt smeka hennes klitoris vilket fick hennes ben och lår att skälva, det blev svårt att stå stadigt. Hon greppade tag ordentligt om stammen och vände nu skötet frammåt, lät stumpen leka i öppningen och sänkte sig mjukt över den. Så hård och en helt perfekt form. Hon kände hur den trängde in och vidrörde g-punkten. Hon stönade av kättja.

 

De två männen satt i sittbrunnen på segelbåten och delade på en flaska vin när de såg flickan försvinna in i skogen. Den ene med skägg och gråsprängt hår tittade på sin vän som var rakad med blont hår och nickade mot skogen. « Ska vi gå och titta lite ? » De reste sig och hoppade iland och gick efter henne men på avstånd så att hon inte skulle få syn på dem. Mannen med skägg var en van jägare och rörde sig ljudlöst på stigen mellan stammarna, den andre immiterade honom så gott han kunde. Han var mer van vid att fiska än att smyga på villebråd. Flickan framför dem med sitt blonda hår och den vita flygande kjolen liknade ett skogsrå.

Plötsligt såg jägaren att hon hade stannat vid ett träd och han vinkade åt sin vän att stanna och huka sig ner bakom buskarna så att hon inte skulle få syn på dem. När de såg att hon började krama trädet blev de fulla i skratt men när hon sedan tog av sig trosorna och drog upp t-shirt och behå tappade de hakan. Detta var något nytt ! Vad skulle hon göra nu ? Hon hade nu deras fulla uppmärksamhet när de såg hur hon eggade upp sig själv mot trädet och grenstumpen. Jägaren smekte sig själv över skrevet där hans kuk hade vaknat till liv, hans kompis, fiskaren, gick ett steg längre och öppnade sin gylf för att befria sig från den trånga byxorna.

När han hörde hennes stön stötte han till jägaren med armen och viskade, « Du ? Ska vi inte ta och ge henne något bättre att smaka på än ett träd ? » Jägaren funderade två sekunder och log och nickade. De reste sig upp och gick fram bakom henne. Hon hörde ingenting helt upptagen med att tillfredsställa sig mot grenstumpen. Som på en gemensam signal la de samtidigt sina händer runt hennes midja och hennes axlar.

Den kraftiga chocken att plötsligt känna fyra händer mot kroppen fick henne att helt tappa andan. Hon stelnade till och blev totalt stum, inte ens ett skrik kom över hennes läppar. De båda männen höll henne stadigt och mjukt och viskade till henne att inte vara rädd utan att fortsätta att ge sig hän. Om hon ville att de skulle gå därifrån skulle de göra det men de ville gärna dela hennes njutning och ge henne mera.

Hon andades fortfarande ryckigt och hjärtat slog vilt. Kättjan hade fått sig en kalldusch men det blodfyllda våta skötet påminde henne var hon nyss hade varit. Grenstumpen glänste våt. När hon tittade upp i jägarens ögon såg hon en eld som återigen antände hennes egen. Hon andades djupt och började lugna ner sig, hon kunde se att de var kåta men inte våldsamma. Deras händer smekte hennes mage och axlar.

Fiskaren stod bakom henne och smekte hennes bröst medan jägaren hade sjunkit ner på knä och med huvudet under hennes kjol smekte han insidan av hennes lår och slickade med tungan högre upp. Lusten exploderade på nytt i hela kroppen. Hon kände blodet pulsera ända ut i fingerspetsarna. Knäna gav vika och hon stönade. Männen tog nu och klädde av sig och la kläderna på marken som ett täcke. Hennes kjol, t-shirt och kofta gjorde sällskap med jeans och skjortor. Jägaren höll hennes blöta trosor i sin hand och insöp doften i djupa andetag.

« Ställ dig upp framför mig ! » hon lydde och reste sig upp med ostadiga ben. Han stod på knä framför henne, stack in armarna mellan hennes ben och grep tag i hennes skinkor. Fiskaren ställde sig på knä bakom henne och fortsatte att smeka hennes bröst. Bröstvårtorna var nu stenhårda och röda och brösten svällde under hans händer. Han smekte dem från utsidan mot mitten, pressade dem lätt samman och lät fingertopparna cirkla runt på vårtgångarna. Ilningarna av välbehag förbyttes mot blixtrar när han böjde sig runt henne och började suga på det högra bröstet.

Jägaren var under tiden fullt upptagen med att utforska hennes blygdläppar med sin tunga. Slickade utsidorna, skårorna, sög på de inre läpparna och klatschade lätt med tungan över hennes klitoris vilket fick henne att rycka till. Hennes fitta droppade, formligen rann som en regnil över en fönsterruta. Han stack upp först ett finger, sedan två i hennes plaskvåta sköte. Hon stönade igen. « Snälla, ta mig ! Nu ! »

« Vad sa du ? » frågade jägaren med en retsam glimt i ögonen « Säg vad du vill att jag ska göra med dig ! » Flickan rodnade och hade först svårt att säga något alls, men jägarens masserande med fingrarna blev mer och mer olidligt. « Jag vill att du kör in din kuk...oh... i min ...ah...fitta...gnnhh » Att uttala orden stegrade spänningen ytterliggare två snäpp upp. Fiskaren bakom henne bytte sida och började suga på hennes vänstra bröst. Nya blixtrar ljungade ner i hennes sköte och hon gnydde hjälplöst mot stormen som rasade i kroppen. Hur var det möjligt att bli så kåt ?

Jägaren förbarmade sig och tillsammans med fiskaren la de ner henne på kläderna. Han gled fram och tillbaka med ollonet över öppningen innan han mjukt men resolut gled in hela vägen ner till hennes botten. Hon stönade djupt. « Äntligen » , « Ja, det var detta du ville ha, inte sant ? » Jägaren log och började dra sin kuk fram och tillbaka, snabbare och snabbare. Samtidigt hade fiskaren hittat en position vid hennes huvud och lät sitt ollon, stort och rosa, smeka hennes läppar. Hon öppnade munnen och sög in honom. Slickade med tungan runt kanten och längs med undersidan. Han hjälpte till med ena handen och smekte ett av hennes bröst med det andra.

Jägaren kände hur hennes slidmuskler började krama honom och han drog sig ur. Inte riktigt än, lite till. Han bytte plats med fiskaren och sa till henne att ställa sig på alla fyra. Fiskaren stod nu med hennes putande bak i perfekt höjd och tvekade inte en sekund. Han trängde in i henne bakifrån och njöt av den varma våta omfamningen kring sin kuk. Flickan kände hur ilningar av kåthet sköt upp från insidan av låren, mot skötet, genom magen och till bröstvårtorna. Som om hela hon hade omvandlats till ett blixtrande Tesla-aggregat. Om någon just då hade satt en glödlampa mot hennes hud så hade den börjat att lysa.

Jägaren stod på knä framför henne och förde in sin kuk som nu var lätt violett i hennes mun. Hon sög och cirklade med tungan, tog honom så långt in hon kunde, njöt av att känna hur hon hade honom i sin makt, samtidigt som fiskaren hade henne i sin makt. Stötarna blev hetsigare och hon kunde inte längre koncentrera sig på jägaren framför som istället började runka. Hon rullade med höfterna, stötte tillbaka. Hon och fiskaren hittade rytmen och gav sig av upp över krönet. Hon ryckte till våldsamt när orgasmen kom. Jägaren fick hjälpa till att hålla fast henne. Hennes fitta slöt sig i en kraftfull omkramning runt fiskarens kuk vilket fick honom att komma. Hon kände hur hans kuk ryckte till innuti i henne flera gånger om. Fiskaren sjönk ihop över hennes rygg. Samtidigt kom jägaren och sprutade sin spärma över hennes mun och haka. Flämtande ramlade de ihop i en hög tillsammans.

Hon började att skratta, befriat, andades djupt. Smakade på jägarens sperma, kände lukten av deras svett som skiljde sig åt. « Vill du följa med oss bort till vår båt ? » frågade fiskaren, vi har vin och hallon. « Jättegärna » sa hon, « men kanske ska vi först ta ett dopp och skölja av oss litegrand ? » Det var de genast med på. De plockade upp kläderna och gick ner mot stranden. Bakom dem stod den stora grå eken orörlig och stum, men under barken darrade dryaden av besvikelse och begär.

11 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#3

Gardintroll

Underbart! Äntligen lite fantasifulla verk med dryader och mystik. Ser fram emot nästa kreation.

9/4, 2022 kl. 23:46

#2

RuterEss

Grattis till en riktigt snygg debutnovell. Välkommen.

8/4, 2022 kl. 18:21

#1

furillo79

Härlig fantasifull historia!

8/4, 2022 kl. 15:31