Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Information

Namn
Stiffy
Kön
Kille
Ålder
48 år
Landskap
Uppland

Senaste novellerna

13/1 kl. 10:23
Jag vill, men vågar inte
7/1 kl. 15:10
Heta Linjen
22/12, 2021 kl. 15:45
Min Monika
13/12, 2021 kl. 08:37
Corinne hjärta Josefine

Stiffy Online(Online)

Jag som skriver här är en rätt vanlig 48-årig man med fru och fler barn än genomsnittet, boende i sydöstra delarna av Stockholm. Vintertid är jag uppvuxen i Stockholms norra skärgård och sommartid i den södra delen, så skärgården med fiske, snabba motorbåtar, katamaransegling, windsurfing och vattenskidåkning har alltid haft en stor betydelse i mitt liv. Skärgården är också en plats starkt förknippad med romantik, vemod och skrapsår på benen när cykelkedjan brustit och gått av.

Jag har ett vanligt administrativt arbete inom hälso- och sjukvård som jag trivs med. På fritiden knappar jag lite på mina datorer, spelar gitarr till husbehov och ägnar mig åt löpning. Det är förutom allt annat vansinnigt bra för kreativiteten.

Varför kallar jag mig ”Stiffy”? Alla "vet" att killar döper sitt kön, eller? Det är ju så sjukt löjligt! I tonåren döpte min bror sitt till "Stanley" efter ett fabrikat på en bergborrmaskin. Ja, och då var jag ju tvungen. ”Stiffy” lät bra och passande på en i övrigt ganska sensuell, mjuk och romantisk kille. :)

Jag lever i ett förhållande med trygghet och vänskap, men där elden falnat. Våra vitt skilda behov av fysisk närhet gör mig nedstämd i perioder och grubblande över alltings mening. Känslan av ensamhet och sorg släpper jag ut i mitt skrivande.

Snart ett halvt sekel av sex, det är det jag tänkt skriva om här. Mina noveller är ofta självbiografiska med några undantag, men även dessa undantag utspelar sig alltid mycket nära mig. De bygger på dagböcker som jag började skriva redan 1985. Det finns inget direkt egenvärde i att skriva självbiografiskt, jag är väl egentligen bara dålig på att hitta på. Men jag tänker att desto mer det handlar om mig, desto mer handlar det också om andra. Kanske är skrivandet lite terapeutiskt. ändå.

Novellerna innehåller ofta ett stort ramverk där erotiken bara är en del. Där återspeglas en sann bild av mig. Jag är förälskad i vacker, sensuell, mjuk erotik där ömsesidig respektfull njutning är avgörande. Ibland har den tagit egna små krumsprång i den mest oväntade riktning, som åtrån till en annan man eller kärlek till en syster. All typ av våld, tvång och förnedring tar jag starkt avstånd ifrån.

Det är först nu jag publicerar något och det är naturligtvis stort, spännande och lite läskigt. Jag är därför tacksam för all återkoppling. En kommentar eller ett PM om du gillar det du läser betyder mycket. Jag skulle heller inte ha något emot nya vänner.

Xoxo /J

"Age is not about year. Its about the degree of resistance you feel when confronted with new ideas"

Gästbok

Stiffy har inga inlägg i gästboken.

Skriv i gästboken