Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

20/11, 2023 kl. 23:01, av buttpluggen

Hotwife med främlingar i nattlivet

Del 5 av 6 i serien Min sambo blir en hotwife

Hotwife-äventyret har börjat bra men nu är det dags att ta nästa steg där en erfaren främling blir första delen av denna äventyrsfyllda kväll.

Det börjar lida mot helg och på lördagen ska jag och min "hotwife" (som vi i detta forumet kallar Erica) på en gemensam fest där vi båda är väldigt taggade inför. På lördagsförmiddagen överraskar jag min nyblivna hotwife med en liten present. Erica öppnar paketet och blir först lite oförstående när hon ser att det är ett halsband med ett spader på. Jag förklarar för henne att spader är ett tecken för hotwife som används över hela världen där folk som är insatta i den världen vet vad det står för. Erica lyser upp och säger "Tack, den är väldigt fin. Ska nog ha på mig den ikväll!". Med ett belåtet leende svarar jag "Det tycker jag du gör rätt i". Erica klär på sig och har bland annat sin nyligen inköpta push up-BH på sig som gör att hennes undebart fantastiska bröst blottas ännu mer i hennes svart klänning med lagom mycket urringning och som slutar halvvägs ner på låret. Till detta kommer hon ha sina höga svarta stövlar på sig ikväll. 

Väl på festen flödar alkoholen till höger och vänster och det är väldigt bra stämning bland alla inblandade. När det börjar bli dags för utgång säger jag och Erica att vi ska bege oss hemåt och säger hejdå till alla på festen, men istället för att åka hem åker vi till en annan nattklubb än den som alla på festen skulle till. Vi går in på nattklubben och hänger av oss våra kläder innan jag går till baren och beställer en drink till mig och Erica. Vi skålar och kort därefter säger Erica att hon är sugen på att dansa, jag svarar att jag sätter mig på en stol vid baren men att hon gärna få gå ut och dansa. Erica ger mig en kyss innan hon beger sig ut mot dansgolvet innan jag ropar på henne varpå hon kommer snabbt tillbaka och frågar vad jag ville. Lutar mig fram mot henne och viskar "Glöm inte halsbandet". Erica spricker upp i ett nöjt men busigt leende och svarar "Just det, hade hunnit glömma det". Jag som har haft den i min byxficka tar upp den och ger den till henne som sätter på sig den direkt och går sedan tillbaka ut på dansgolvet och börja dansa direkt. 

Innan den första låten hinner sluta har redan en främling kommit och dansat med Erica. Mannen är något äldre än oss (vi båda är i 30 års åldern), skulle gissa runt 45-50 år men ser väldigt fräsch ut, ifall jag ser ut sådär när jag är i samma ålder skulle jag vara nöjd. Han dansar mitt emot Erica kanske en halvmeter framför och jag hör inte vad de säger men jag ser hur han pekar mot Ericas halsband. Erica plockar upp halsbandet med sin hand och förklarar något tillbaka till mannen som bara ler nöjt tillbaka. Erica vänder på sig och börja sakta dansa närmare mannen som direkt lägger sina händer runt höfterna på Erica som har båda sina händer i luften med drinken i ena handen men svänger sensuellt på sin höfter och gnider sin rumpa mot mannens skrev. Hon vänder blicken mot mig som ler nöjt tillbaka samtidigt som jag tar en sipp ur min drink. 

Den sensuella dansen fortsätter ett tag och deras händerna är överallt på varandra. Jag ser hur hans hand smeker på Ericas rumpa medan hennes hand titt som tätt åker emellan hennes rumpa och hans skrev. Mannen kysser Erica på halsen och hon ser ut att njuta till fulllo vilket bekräftas då och då när hon nöjt tittar mot mig och ler belåtet. När Erica har druckit upp sin drink går hon mot baren och lämnar glaset på bardisken precis bredvid där jag sitter. Utan att titta på mig säger hon diskret "Han heter Björn och är 52 år tydligen, har sagt att du är hemma helt ovetandes om vad jag gör ikväll". För att inte avslöja något för Björn som står kvar på dansgolvet och väntar in Erica svarar jag utan att titta på henne "Shit va nice, do your thing". 

Erica går tillbaka ut till Björn på dansgolvet och vänder sig denna gången mot honom och fortsätter den sensuella dansen men har nu två fria händer som kan vandra fritt över Björn. Ingen annan av personerna som är på de välfyllda dansgolvet bryr sig om Ericas och Björns dans utan de kan utforska varandra kroppar med sina händer rätt fritt utan att dra till sig någon uppmärksamhet. Efter en kort stund lutar sig Erica fram och viskar något i Björns öra samtidigt som hon kollar på mig och ler ett extra busigt leende. Hon börjar därefter gå bort från dansgolvet men sträcker handen efter Björn för att visa att han ska följa efter. Jag blir överraskad och nyfiken på vart de ska och börja följa efter dem genom folkmassorna. Jag ser hur Erica leder honom mot toalettkön där jag ställer mig bakom dem utan att jag och Erica säger något till varandra även om hon ser att jag ställer mig där. Musiken från dansgolvet låter högt ända till toalettkön men ifall jag anstränger mig kan jag höra vad Erica och Björn säger till varandra. 

 "Shit va snygg du är Erica" säger Björn samtidigt som han tar ett stadigt grepp om hennes rumpa.

"Du är inte så dum du heller" fnittrar Erica tillbaka som svar och ger honom en kyss på halsen. Hon fortsätter "Aldrig varit med en man i din ålder förut". 

"Du kommer märka hur nice det är med en man som har så mycket erfarenhet" svarar Björn självsäkert innan han fyller i "Säkert mycket bättre än din cuckold-kille där hemma". 

"Det tror jag med" svarar Erica och ger mig en snabb blick där hon återigen har sitt busiga leende kvar. "Jag kommer berätta hur bra du var för honom när jag kommer hem" säger hon.

Vid detta ögonblick öppnas en av toalettdörrarna upp och Erica och Björn som kommit längst fram i kön går helt ogenerat in båda två in på samma toalett. Strax därefter öppnas nästa toalettdörr upp och till min belåtenhet är det toaletten bredvid den som Erica och Björn precis gick in i. Jag går in och låser efter mig och hör direkt några dova stön från andra sidan väggen. Jag sätter örat mot väggen och hör då allt tydligare hur det är Erica som stönar högt och jag förstår att det är Björn som tilfredsställer henne på något vis. Då hör jag mellan stönen hur Erica säger "Åh dina fingrar känns så bra i mig" innan hon fyller i "Jag vill att du går ner på mig". Jag har dragit ner mina byxor och står och runkar gissningsvis bara några centimeter från Erica och Björn men med en vägg emellan som gör att jag bara får gissa vad dem gör. Stönen avtar i någon sekund och jag misstänker att Björn sätter sig på knä här och jag hör hur det låter som någon ställer sig på toalettstolen vilket jag misstänker är Erica som sätter upp ena foten på stolen. Stönandet kommer tillbaka och jag hör hur Erica stönar fram "Åh du slickar mig så bra".

Detta håller på ett tag och jag blir så otroligt kåt på andra sidan väggen men släpper aldrig örat mot väggen för att inte riskera att missa något. Jag tänker att det är bra att det finns flera toaletter än dessa två så att det inte bildas allt för lång kö, för detta kan ta lite längre tid än ett vanligt toalettbesök. Då hör jag hur Erica stönar "Jag vill ha dig i mig" varpå Björn svarar "Luta dig framåt över toaletten så tar jag dig bakifrån". Erica verkar lyda för stönen avtar återigen i några få sekunder innan jag hör Erica stöna "Ååååh du känns så skön i mig". Stönen kommer tillbaka och den här gången hör jag även hur Björn stönar. "Tänk om din kille visste att du hade en 52-årings kuk inuti i dig nu" säger Björn mellan stönen. Erica svarar med ett nästintill skrik "Ååh älskar din 52-åriga kuk inuti i mig". Stönen fortsätter i någon minut innan jag hör hur Björns stön blir allt mer intensivt och jag hör då hur han säger "Jag kommer". Erica svarar lite halvt panikartat "Kom i min mun" varpå stönen avtar återigen något innan Björn börja stöna högt återigen innan jag hör han säga "Åååååh" när jag förmodar att han når sitt klimax. Han säger "Duktig tjej som tog den i munnen, gå hem och hångla med din kille nu". Erica svarar "Hihi det ska jag göra".

Jag fortsätter runka men det tar inte många sekunder innan jag kommer, jag lägger satsen i en bit toalettpapper jag tagit. Hör hur en toalettdörr öppnas och förstår att Erica och Björn har gått ut igen. När jag torkat upp mig själv och spolat ner min sats går jag också ut och letar efter Erica. Jag hittar henne på samma dansgolv där hon hittade Björn, denna gången helt själv. Gå fram till henne och säger "Fan va sexigt, jag hörde typ allt". Erica bara ler tillbaka och fortsätter dansa framför mig. Denna kvällen är långt ifrån över, fortsättning följer....

4 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#1

MalmöLars

Intressant med en fortsättning

21/11, 2023 kl. 22:07