Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

18/10, 2023 kl. 11:08, av buttpluggen

Ett första steg

Del 1 av 6 i serien Min sambo blir en hotwife

Jag har fantiserat om att min sambo ska bli en hotwife men har inte vågat berätta fantasin för henne. En natt när vi har festat på olika håll visar sig dock vara ett perfekt steg för att förverkliga min fantasi.

Har varit tillsammans med min sambo (som jag i dessa sammanhang väljer att benämna Erica) i några år nu. Jag älskar henne djupt och känner att det är ömsesidigt. Sexet var väldigt bra i början men nu har det börjat stagnera rejält, framför allt i frekvens. Själv har jag dock utvecklat en fantasi om att Erica ligger med andra män med min tillåtelse och att hon involverar mig i planeringen och berättar sedan om upplevelserna för mig, att hon ska bli en s.k. hotwife helt enkelt. Detta är inget jag har vågat berätta för henne p.g.a. rädslan av hennes reaktion, där,ed har det förblivit en fantasi nu över ett år. Jag har dock på sistone börjat fundera på om jag ska våga ta steget och delge min fantasi för henne samt vilket tillvägagångssätt jag skulle ha i så fall, så kom det en möjlighet en lördagskväll nu under hösten. 

Jag skulle iväg på en kompis 30 års-fest i en lokal och hade gjort mig iordning när Erica kommer fram till mig och berättar att hon tycker jag är snygg ikväll. Jag tackar henne och ger henne en puss på munnen innan jag tar min alkohol och beger mig mot festen. Erica själv ska ha en fest för hennes fotbollslag i vår lägenhet som inte drar igång förrän om någon timme så hon har inte hunnit fixa sig ännu.

Festen jag är på har bra stämning och alkoholen flödar. Efter att spenderat någon timme på dansgolvet känner jag runt 1-tiden att det börjar bli dags att bege sig hemåt och jag beställer en taxi samtidigt som jag skriver till Erica som jag inte hört något ifrån på hela kvällen och meddelar att jag är på väg hem samtidigt som jag skriver att jag hoppas att hon har en bra kväll. Innan taxin hinner komma får jag svaret tillbaka att de är ute på klubb, kul tänker jag, samt att det här kan bli sent för henne. Jag går hem och lägger mig och somnar ganska snabbt. 

Vaknar sedan av att Erica sätter nyckeln i dörren och jag går kollar på klockan och ser att den är 04.16. Jag tänker en snabb tanke och undrar var hon varit då klubben de var på stänger tre och det tar enbart cirka 15 minuter att ta sig hem. Erica gör sig i ordning och går efter ett par minuter sedan in i sovrummet och ser att jag har vaknat och frågar hur min kväll var. "Den var väldigt bra men kände att det räckte där vid ett" svarar jag och frågar sedan hur hennes kväll var. "Min var också bra, hade så kul på dansgolvet" svarar hon samtidigt som hon klär av sig och lägger sig topless bredvid mig i sängen. Hon sover alltid topless och det är alltid så nice att se hennes runda och perfekta bröst, men känns extra nice nu. Jag känner dock att jag fortfarande där lite för full för sex och tycker att även Erica är lite förfriskad för det, så vi pratar en kort stund till samtidigt som Erica kollar och skriver på sin mobil innan vi båda snabbt somnar. Jag hinner dock fundera på om hon lyckades haffa någon på dansgolvet och ifall det även blev något efteråt, en tanke som gör mig lite upphetsad.

Rätt som det är vaknar jag dock av att Erica trycker ner min hand som ligger precis över hennes trosor. Vet inte om det är hon som medvetet lagt min hand där eller om det är jag som råkat lägga den där i sömnen. Jag har ett litet stön från Erica som vänder sig mot mig och ser att jag också är vaken. Hon ler sitt busiga leende som hon enbart gör när hon är kåt och säger "jag drömde en liten sexdröm". "Nämen vad trevligt" svarar jag och börjar smeka hennes klitoris utanför trosorna, jag känner genom trosorna att hon är väldigt blöt och förstår att hon är oerhört kåt. Hinner fundera på vad den sexdrömmen handlade om men innan jag hinner fråga tar hon tag i min kuk som redan hunnit bli stenhård och börja runka av mig. Jag glömmer snabbt frågan och lägger istället fokus på att föra hennes trosor åt sidan och föra in två fingrar i hennes plaskblöta fitta. Jag fortsätter pulla henne medan hon runkar av mig samtidigt som jag alternerar mellan att hånglande med henne och slicka och suga på hennes bröstvårtor. Erica börjar vrida lite på sig så hon nästan lägger sig på magen, jag för då bort handen från hennes fitta och smeker istället hennes otroligt heta rumpa. Jag för sakta in ett finger i hennes anal vilket möts av ett stön,. Börjar föra det sakta in och ut innan jag ökar intensiteten vilket även Ericas stön gör.
 

Efter ett tag känner jag att det är dags att krydda upp det hela lite och frågar Erica "vill du att jag använder en av våra sexleksaker på dig". Med en väldigt kort betänketid svara hon gärna. Jag reser mig och öppnar vår byrålåda där vi förvarar våra sexleksaker, får leta i mörkret en kort sekund innan jag hittar det jag vill ha. "Vad tog du?" frågar Erica nyfiket, "vår analplugg" svarar jag vilket möts av ett positivt överraskad "åh". Jag smörjer in mitt långfinger glidmedlet som jag även tog med och för in i hennes anal. Tack vare min •uppvärmning" innan i kombination med glidmedlet gör att det i stort sett inte är något motstånd alls. Byter därmed direkt till analpluggen som åker in nästan lika lätt. 
 

"Åh" stönar Erica högt samtidigt som hon fortsätter runka av mig, nu i allt högre tempo. Jag trycker på analpluggen för att den ska komma extra långt in då jag från ingenstans börja tänka på frågan jag funderat på innan, undrar om hon hade kul med någon på dansgolvet, eller kanske till och med efter dansgolvet. Jag frågar Erica "vems kuk har du i rumpan nu?". "Va?" svarar en förvånad Erica. "Vems kuk förutom min önskar du analpluggen var?", förtydligar jag. Ericas förvånande min utbytts till det där kåta leendet, hon behöver ingen lång betänketid innan hon svarar "Johns". Nu är det istället jag som får en förvånad min. Den enda John jag känner till är min kompis Felicias pojkvän. De har varit tillsammans i mindre än ett år och även om de verkar lite omaka så är dem ändå gulliga ihop. Erica kom snabbt bra överens med John och en gång på en fest när John och Erica hade gått iväg och pratat lite hade det blivit lite flirtig stämning och konversationen hade slutat med att John greppade tag i Ericas rumpa och sagt "i ett annat liv". John är väldigt rolig och även smart men han ser inte direkt supernsnygg ut och då Erica hade berättat om "rump-incidenten" för mig hade jag aldrig trott att hon hade något intresse för honom utan att det snarare var han som var intresserad av henne. 
 

I all förvirring känner jag att jag behöver ställa kontrollfrågan "Felicias John?". "Ja" ler Erica nöjt. Hon släpper taget om mitt skaft och fotsätter "han var också ute ikväll så dansade mycket mer honom, det blev många händer som var överallt och jag kände att han var välutrustad". Nu är det min tur att gå från en förvånande min till att bli dunderkåt. Förstår inte att hon berättar det här som är exakt det jag vill höra tack vare min fantasi men som hon inte har en aning om, tänker att hon fortfarande måste vara rätt full. Jag säger ingenting utan ler bara nöjt samtidigt som jag trycker på analpluggen med ena handen och börjar smeka hennes klitoris igen med den andra handen. "Det var honom jag drömde om nyss" avslöjar Erica vilket får mig att avge ett litet stön av kåthet. Efter att varit stum av förvåning och kåthet en kort stund får jag till slut ur mig "berätta för John hur skön du tycker att hans kuk är". Direkt svarar Erica "du har så skön kuk John, den är så stor". "Är den större än din killes?" frågar jag och pratar om mig själv i tredje person för att anspela på känslan att jag inte är där. Erica som börjar stöna allt mer svarar mellan stönen "ja, och mycket skönare". 
 

Jag fullständigt älskar svaret och blir så kåt som jag nog aldrig varit. Jag känner att vi måste ta det till nästa nivå och puttar lite lätt bott henne så jag kan resa mig upp och ställa mig på knä bakom henne. Hon vet vad jag tänker och ställer sig på alla fyra och svankar något så hon själv kommer åt analpluggen med ena handen och trycker in den så den kommer så långt in det går och stönar fram "Åh John". Jag greppar tag om min kuk och för den in i Ericas fitta vilket får henne att stönar ännu högre. I början för jag kuken in och ut ur henne i ett lågt tempo men höjer snabbt intensiteten när Erica lite halvt skriker "knulla mig John". Samtidigt som jag i högt tempo penetrera henne bakifrån frågar jag "vart har du gjort av din pojkvän?". Nästan direkt svarar hon "han är iväg på jobbresa", den korta svarstiden på frågan som jag tänker är helt ny för henne gör att jag misstänker att hon kanske funderat på frågan innan eller till och med fantiserat om en sådan här händelse på egen hand. 

Erica fortsätter stöna högt och trycka in analpluggen med ena handen och säger plötsligt, "så nice att vi äntligen kan göra det vi skrivit om". Återigen blir jag något förvirrad och minskar per automatik tempot något när jag funderar på vad hon sa. Erica märker detta och utan att säga något sträcker hon sig mot sin mobil och går in på Snapchat och öppnar en chatt-konversation med en person som är döpt till "Ellinor" med ett hjärta, och sträcker mobilen mot mig. Jag ser dock ganska snabbt att det inte är hennes bästa vän Ellinor hon skrivit med. Konversationen börjar med en snap som Erica skickat till personen som skickades 04.18 som svarade med en snap tillbaka som Erica i sin tur svarade med "den är så stor, vill smaka på den". Jag förstår att det i själva verket måste vara John hon snapat med. John svarade i chatten som fortsatte:

John: "Dina bröst är så perfekta, var så nice att känna lite på dem på dansgolvet idag"

Erica: "Ja det var synd att det inte blev något mer ikväll, men kände att jag behövde åka hem"

Jag fick därmed svar på de frågor jag undrar tidigare, det hade hänt något på dansgolvet men inte något efter. Kunde dock inte gissa att det var med min kompis Felicias pojkvän John. Förstår även att Erica måste tagit en snap på sina bröst i badrummet när hon fixade sig, en tanke som gör mig om möjligt ännu kåtare. Jag Är så fast i mitt läsande att jag nästan glömt bort att jag knullar Erica i doggy just nu men blir påmind när Erica skriker "knulla mig John". Jag börjar återigen ta henne hårt och intensivt medan jag fortsätter läsa snap-konversationen.

Erica: "Men jag hoppas att jag får känna din kuk i mig snart"

John: "fantiserade om att ta dig bakifrån när du tryckte din röv mot mig på dansgolvet"

Erica: "hihi vilken härlig fantasi, hoppas den blir verklighet snart"

John: "du kan låtsas att det är jag nästa gång du ligger med din snubbe" 

Erica: "det ska jag göra så kan du tänka på mig nästa gång du ligger med Felicia"

John: "det gör jag redan" samt en puss-smiley

Konverstionen slutar med att Erica skickar en puss-smiley tillbaka. Och det var nog tur att den var slut för när jag slutar läsa märker jag att Erica har börjat stöna allt mer intensivt och det tar inte många sekunder innan hon når sitt klimax. Jag som slutat läsa kan tänka allt mer på att knulla Erica samtidigt som jag tänker på allt hon gjort med John vilket gör mig så kåt att jag nästan sprängs. Det gör att jag kommer bara några sekunder efter Erica och sprutar nog min största sats någonsin inuti i Erica. 
 

Jag för ut min kuk och vi båda lägger oss på rygg helt tömda på energi efter denna urladdning. Efter ett par sekunder har jag samlat tillräckligt med kraft för att vänd huvudet mot Erica och le nöjt, Erica besvarar mig med ett lika stort och nöjt leende. "Din buse, jag älskar dig" säger jag. "Jag älskar dig också" svarar Erica som nu säger mitt riktiga namn istället för John. Men jag tänker att det här är inte sista gången vi ska prata om John, det verkar som jag på riktigt kan börja uppfylla min fantasi. 

6 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

Evasman

Härlig början

12/11, 2023 kl. 01:41

#1

MalmöLars

Ska bli intressant med en fortsättning

18/10, 2023 kl. 13:05