Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

7/5, 2023 kl. 23:28, av mx55

Gruppsex med sextonåriga Nellie och kompisar

Del 4 av 4 i serien Inte så här livet skulle bli

Snökaoset fortsätter och Nellie frågar om hon och de andra kan sova över igen. Även om hon säger att allt är lugnt så är jag ändå tveksam. Men snart får jag reda på hur lugna hennes kompisar faktiskt är med att vi har sex.

Detta är fjärde delen i serien ”Inte så här livet skulle bli” som börjar med novellen ”Granndotterns anala oskuld”.

OBS: Även om platserna som nämns i denna text finns i verkligheten så har inget av detta hänt. Alla likheter med riktiga personer är en slump. Jag vill inte på något sätt uppmuntra till att göra något likt det denna text beskriver i verkliga livet. Vuxna människor gör bäst i att lämna tonåringarna till varandra och istället fokusera på personer i sin egen ålder. Men fantisera kan man ju alltid. 

 

Tisdagen den 22 november 2022

Jag vaknade upp naken i min säng bredvid den lika avklädda blonda sextonåringen Nellie. Vi hade glidit ifrån varandra medan vi sovit och det var nu ett tiotal centimetrar mellan oss vilket, med tanke på nattens händelser, nästan kändes lite symboliskt.

Ingen av oss hade längre varit på humör för att göra något sexuellt och vi somnade i stort sett utan att prata med varandra.
– Det är säkert lugnt imorgon, var det enda hon sa innan hon la ner sitt huvud på kudden.

Enligt klockradion så var klockan strax över sex och även om jag brukade gå upp ett par timmar senare när jag inte hade barnen så bestämde jag mig ändå för att det var dags att starta dagen. Om inte annat för att tonåringarna antagligen tänkte bege sig till skolan och därför behövde frukost.

Enligt köksradion så hoppades SL att få iväg nästan alla bussar nu på morgonen, även om de räknade med vissa förseningar. Jag antog att det betydde att Nellie skulle återvända ut till Tyresö på eftermiddagen och jag funderade redan på när jag skulle kunna träffa henne igen, eller om det skulle hända alls.

Helt ärligt så var jag faktiskt ganska nervös. Jag hade ingen aning om hur de andra tre skulle reagera på nattens händelser och på om Nellie någonsin skulle våga träffa mig igen. Mitt huvud fylldes med katastroftankar med scenarion som att Niklas skulle berätta för Nellies föräldrar som skulle svara med att söka upp och slå ner mig. 

Samtidigt som ekot gick igång med sina nyheter på en minut så hörde jag hur en larmsignal ljöd inne ifrån barnens rum och strax efteråt så kom Ida gående emot mig.
– Hej. God morgon, sa hon sömndrucket men ändå med ett leende.
– God morgon själv. Vill du ha kaffe? svarade jag henne och försökte låta hurtig,
– Ja. Jättegärna. Kan jag låna duschen också? 
– Visst. Klart du kan, svarade jag henne.

Jag såg efter henne medan hon gick iväg mot badrummet och hörde hur vattnet drogs igång. Strax efter halv sju-nyheterna så var hon ute ur duschen och samtidigt som hon kom tillbaka till köket såg jag hur en trött Nellie också hon gick mot badrummet. 

Ida hade tagit på sig min morgonrock och slog sig ner framför mig vid köksbordet.
– Tror du vi kommer hem idag? frågade hon.
– De sa på nyheterna att SL kört ut bussarna i alla fall, svarade jag på hennes fråga.
– Åh, Bra det antar jag, svarade hon och började bre sig en macka.

– Är du också vegan? frågade hon samtidigt.
– Nej. Vaddå?
– Ja. Du har mjölkfritt margarin och du körde havregrädde till pastan igår.
– Åh. Nä. Mer att magen inte gillar laktos så då kan jag ju lika gärna skippa så mycket mjölk som möjligt. 
– Ah. Right, svarade hon och la på en quornskiva på det grova brödet.

Sedan blev vi sittande i en ganska stel tystnad. Jag försökte att inte spana in henne men det var lite svårt att inte fundera på hur hon såg ut under den gråa morgonrocken som hon hade på sig.

När Nellie var klar i duschen var klockan nästan sju och medan hon gick mot köksbordet så tackade Ida för frukosten och reste sig upp från stolen. Jag följde henne med blicken och kunde inte låta bli att spana in hennes långa och smala ben medan hon gick ut ur köket.
– Hej, sa Nellie samtidigt som hon satte sig på stolen där Ida nyss suttit.
– Hur är det?

Hon hade bara virat en handduk runt sig och den täckte nätt och jämnt hennes små bröst.
– Jag vet inte, svarade jag lågt och suckade.
– Vad tror du händer?
– Det löser sig, svarade hon och fortsatte.
– Jag ordnar det.

Jag nickade tyst men funderade samtidigt på hur exakt hon skulle kunna ordna upp sakerna. I min soffa sov fortfarande en kille som tycktes hata mig och som jag var rädd skulle försöka förstöra mitt liv, eller åtminstone min och Nellies relation. 

Vi satt kvar under tystnad och medan jag slött lyssnade på radion så iakttog jag Nellie medan hon åt. Egentligen var det väl inte mer än rätt om jag skulle förlora henne. Det hade varit idiotiskt att göra något när hennes kompisar var i lägenheten och det var ju knappast som att vi ens försökte att vara tysta. 

”Nu börjar SL att ställa in många av sina bussturer”, hördes det från trafikrapporten. Nellie tittade upp när hon hörde meddelandet och såg sedan ner på sin tallrik igen. 
– Jahopp, sa hon sedan och frustade till.
– Undra om vi kommer hem i eftermiddag.

Jag ryckte lite på axlarna och reste mig upp från stolen och gick bort mot mitt sovrum. Jag visste egentligen inte vad jag skulle göra där men det kändes samtidigt olustigt att sitta vid köksbordet. Speciellt ville jag inte vara där när Niklas väl vaknade.

I hallen mötte jag Ida som tagit på sig gårdagens kläder. Hon var iklädd ett svart långärmat linne och en kort svart kjol. Under detta hade hon ett par strumpbyxor och även om de såg ut att vara av det tjockare slaget så tänkte jag att hon måste frysa halvt ihjäl i det här vädret. 

Bakom henne kom Albin ut och också han var fullt påklädd. Han hade på sig en tight sittande t-shirt och ovanpå det en uppknäppt mörkbrun skjorta. På underkroppen hade han ett par svarta byxor. 
– Tja. Jättesnällt att vi fick sova här, sa han och började att dra på sig sina bruna vinterskor.
Samtidigt hade Ida tagit på sig ett par stövlar som gick nästan hela vägen upp till knäna.

Jag hade inte märkt att även Nellie klätt på sig och att hon tydligen fått liv i Niklas. De båda var klädda i nästan identiska luvtröjor och jeans även om hans var mörkblå medan hennes var grå.
– Hejdå då, sa Nellie glatt när hon gick ut genom dörren.

”Nu meddelar SL att de ställer in all busstrafik i Söderort, Huddinge och Botkyrka. Detta efter att flera bussar kört fast nu under morgonen.” 

”Jo, men de försökte i alla fall”, hörde jag programledaren säga och jag skrattade till lite åt skämtet. Det skulle man ändå ge dem, tänkte jag medan jag gick tillbaka till köket och började att koka ännu en kopp irländskt te. 

- - - 

> Kan vi komma hem till dig i dag igen?

Klockan var strax före tre på eftermiddagen och jag hade precis lyft upp telefonen som plingat till för en kvart sedan. Jag hade suttit fast i ett av alla mina jobbmöten och skulle precis ha lite rast innan jag skulle in i ännu ett.

> Visst. Kan du inte ta dig hem? svarade jag henne.

> Nä. Fortfarande kaos med bussarna.

> Ok. Vilka kommer?

> Samma som igår. Om det är ok?

Jag funderade lite.
> Även Niklas? skrev jag sedan.

> Ja. Om det är ok för dig. Svårt för honom att komma hem också och han är lugn. Lovar.

Jag funderade lite. Egentligen så tänkte jag att Niklas nog borde kunna ta sig hem vid det här laget. Visserligen så låg det säkert en del nedfallna träd över diverse gång- och cykelbanor och många av dem var säkert inte ens plogade ännu. Men samtidigt borde det ju gå att gå över gatorna från Willys tänkte jag vidare. Jag hade trotts allt lyckats gå till Sköndal på måndagseftermiddagen, även om bussarna varit inställda.

På samma vis tänkte jag att någon av de andras föräldrar faktiskt borde kunna rycka ut och köra hem de tre resterande ungdomarna. ”Undrar de inte vart de är?”, funderade jag vidare. Jag visste inte heller hur bussarna gick. Det kändes som att de borde fått ordning på Tyresöbussarna vid det här laget men jag tog mig inte för att kolla.

För samtidigt så kunde jag ju inte säga att de inte fick komma. Inte bara för att jag ville träffa Nellie igen utan också för att jag hade velat att det fanns någon annan förälder där ute som gjorde samma sak om detta hände mina barn om tio år. Och vad kunde bli värre än igår? Särskilt om Niklas nu var ”lugn”. Vad det nu betydde.

> Jodå. Klart det är ok. När är ni här?

> Senare ikväll. Vid sju typ om det funkar?

> Visst.

Jag undrade lite över vad som kunde ta sådan tid men brydde mig inte heller om att fråga det. Istället så kokade jag dagens femte mugg te och satte mig återigen vid datorn för att spendera ännu någon timme med att stirra in i webbkameran. 

> Vad vill du ha för pizza senare? kom det plötsligt ett sms följt av en länk till en av de närbelägna pizzeriorna.

Trotts att det var en smula oartigt så lyfte jag upp mobilen och skrev ett snabbt svar.
> Den vegetariska mozzarella-pizzan.

– Ursäkta. Var bara tvungen att svara på en grej, sa jag sedan ursäktande till kollegan som slutat prata och nu stirrade på mig genom skärmen. 
– Ingen fara, svarade han och så fort han ställt om frågan jag tydligen missat så var vårt samtal igång igen.

Efter att jag avslutat mötet och sett till att besvara ett gäng mail så stängde jag ner jobbdatorn och kastade mig på soffan. Jag var fortfarande nervös och osäker inför kvällen men det gick ju inte heller riktigt att avstyra det hela nu. Så för att få tiden att gå så drog jag igång YouTube-appen på min telefon och kastade en av soffans stora filtar över mig.

Strax före sju så rasslade det till vid ytterdörren och samtidigt som ljuden från de fyra tonåringarna fyllde lägenheten så fylldes den också av doften av pizza.
– Hej, sa de alla när jag kom ut i hallen.
– Snällt att vi fick komma tillbaka, fortsatte Ida.
– Klart ni får, svarade jag.
– Knappast som att jag kan låta er vara ute i det här vädret, fortsatte jag sedan.
Jag tog emot pizzorna från Albin och medan de fortsatte att ta av sig sina ytterkläder så gick jag in i köket och började duka fram. 

Den första som fått av sig sina ytterkläder verkade vara Niklas som helt plötsligt kom in till mig.
– Du, sa han lite nervöst.
– Förlåt för i natt. Det blev lite … ja, fortsatte han.
– Det är lugnt, svarade jag.
– Förstår att det såg konstigt ut och din reaktion var fullt rimlig.
– Jo. Men ändå. Ja …

Jag väntade några sekunder på att han skulle avsluta meningen men när inget kom så antog jag att det fick bli jag som sa något.
– Alltså jag fattar. Det är ok.
– Så allt är lugnt då? frågade han.
– Ja. Absolut. Helt lugnt om allt är ok med dig.
– Jodå, svarade han och försökte le lite.

– Har ni rett ut allt nu då? frågade Nellie som måste ha stått och väntat i vardagsrummet.
– Jodå. Allt lugnt, svarade jag och kollade bort mot Niklas som nickade.

– Så vad har ni gjort idag då? frågade jag sedan när vi alla satt oss.
Jag kände mig fortfarande lite osäker så jag ville gärna få igång ett samtal.
– Varit i skolan typ. Och badat, svarade Nellie.
– Badat? sa jag frågande.

– Ja. Vi tyckte att vi behövde duscha lite mer ordentligt så vi drog till Eriksdalsbadet efter skolan.
– Låter ju rimligt, svarade jag och fortsatte.
– Men alltså. Vad tycker era föräldrar om att ni är här och så?

Jag hade tänkt att vänta med frågan men den flög bara ur mig när jag inte kom på något annat att säga.
– Ingen av dem vill riktigt ge sig ut i halkan och Niklas mamma har inte ens någon bil. Så de vet bara att vi hänger hos en kompis till mig, eller ja, mamma och pappa vet att jag är hos dig, svarade Nellie snabbt.
– Och så fick vi lite pengar för att kunna fixa mat och lite extrakläder och så, fortsatte hon sin förklaring. 
– Så då drog vi och köpte lite badkläder, och så nya underkläder och lite smink och så pizzorna. 

– Wow. Fick ni så mycket pengar? frågade jag dem
– Nä. Alltså. Vi la ihop det vi fått och så fick vi ta lite egna pengar och köpa det enklaste vi hittade typ, svarade hon mig.
– Men alla fick nya underkläder och nya t-shirtar och så, fortsatte hon.
– Även killarna? frågade jag och möttes av ett skratt från Ida.
– Ja. Om inte Albin bytte kallingar nu så skulle jag vägrat att ta i honom, svarade hon.
– Eller alltså. Förlåt, sa hon sedan.

Jag skrattade till.
– Det är lugnt. Jag byter alla sängkläder, djupstädar och desinfekterar rummet och sedan tänker jag låtsas som att ingen någonsin har haft sex i min femårings säng. 
Vi skrattade alla lite nervöst och när vi slutat så la jag märke till hur de tre övriga tittade lite åt Nellies håll. 

När vi ätit upp våra pizzor så blev det dock så där halvstelt igen. Ingen av oss visste riktigt vad vi skulle göra nu så först blev vi bara sittande vid köksbordet innan Ida och Albin reste sig upp och gick bort mot hallen. Medan Niklas följde efter så valde Nellie att sitta kvar på sin plats mitt emot mig.

– Alltså. Allt är verkligen lugnt, sa hon tyst.
– Vi snackade igenom det förut idag och alla är lugna med att du och jag ligger med varandra. 
– Okej, svarade jag dröjande.
– Men hur fick du Niklas att bli lugn. De andra verkade ju mer avslappnade men han …?
– Äh. Förklarade mest hur allt gått till, svarade hon och ryckte på axlarna. 

– Så? Får jag sova hos dig i natt då? frågade hon sedan när jag inte sa något.
En del av mig tänkte att jag borde fråga om det var så smart och om det inte var att utmana ödet lite väl mycket. Men samtidigt …
– Klart du får.
Nellie skickade iväg ett av sina sötaste leenden mot mig innan hon också reste sig upp. 

– Vart kan vi få plats någonstans? frågade plötsligt Ida som kommit tillbaka och nu viftade med en bärbar dator.
– Hm, började jag fundersamt.
– Antingen får ni slåss om att stöka undan vid mitt skrivbord eller så kan ni ju alla sitta här vid köksbordet om det är ok? fortsatte jag frågande.

Vid mitt skrivbord stod min jobbdator och nere på golvet stod ett större pc-torn. Uppe på bordet stod också en skärm med tillhörande mus och tangentbord. Dessa var i sin tur inkopplade via en switch så att jag enkelt kunde byta mellan jobbdatorn och min privata och helst ville jag inte behöva flytta undan något därifrån. Dessutom så skulle ju bara en få plats i vilket fall. 

De fyra ungdomarna slog sig därför återigen ner vid köksbordet och började att jobba med olika läxor. Det verkade som att Nellie, Ida och Niklas höll på med någon form av grupparbete och det var rätt underhållande att höra hur de helt plötsligt växlade till engelska för skoluppgifterna. Även om de nog fuskade en hel del och pratade svenska när de inte nämnde exakt vad de skulle skriva.

Några minuter efter att de satt sig så reste sig Albin dock upp och gick bort mot barnens rum. Efter att jag lite senare varit på toaletten så kollade jag snabbt in och såg honom ligga på sängen med datorn på magen.
– Mindre snack här inne, sa han när han såg att jag tittade in i rummet.

Jag hade inte så mycket som jag behövde göra så vid nio blev jag sittande framför Aktuellt. När Stockholmsnyheterna avslutats så frågade jag om någon ville ha en kvällsmacka men eftersom att vi alla fortfarande var ganska mätta efter pizzorna så blev det bara en mugg te för mig och Nellie och kaffe för de andra.
– Jag fattar inte hur ni kan sova om ni dricker kaffe, sa Nellie när vi satt oss.
– Fast det är ju knappast som att vi dricker något grönt och avslappnande te heller direkt, svarade jag henne.
– Nä men ändå.
Ida ryckte bara på axlarna.
– Det funkar faktiskt. Kommer ner i varv även på koffein. 

Vid halv elva bröt vi alla upp och begav oss mot våra respektive sovplatser. Niklas la sig ännu en gång på soffan medan Ida och Albin gick in till rummet. Själv så tittade jag lite osäkert på Nellie som utan att säga något gick in i mitt sovrum.

När jag kom in efter henne så hade hon redan tagit av alla sina kläder och stod nu naken framför mig. Jag ställde mig mitt på golvet och tog in synen av denna fantastiska varelse. Hennes blonda hår gick en bit ner över axlarna och hon var något huvud kortare än mig. Brösten var små och magen platt medan rumpan och låren började att få lite rundade former. När jag sett hela vägen ner längst med benen så såg jag hennes små fötter.

Hon var fantastiskt söt. En tonåring som var precis i gränslandet innan hennes kropp skulle bli helt vuxen. Kanske var hon en viss typ av mäns våta dröm. Var jag en av dem? Jag visste inte. Men hon var i så fall min alldeles egna våta dröm och här stod hon helt naken, redo att ta emot min styvnande kuk i sina trånga öppningar. 

Hon såg upp på mig innan hon tog några steg över golvet. Så fort hon stod framför mig så riktade hon upp ansiktet och jag mötte det genom att böja mig ner. Våra läppar möttes hastigt innan hon gled ner på knä och satte sig med ansiktet framför mitt skrev. Med vana händer så började hon direkt att spänna upp mitt skärp och knäppa upp mina jeans.

Så fort mina byxor fallit till golvet så tog jag ett steg ur dem. Hon kände med fingrarna över mina boxers och smekte längst med konturen av min nu styva kuk. Hon drog till lite i resåren och började sedan att dra ner även detta plagg. Jag kved till lite när tyget gled mot mitt ollon och hon svarade med att lyfta undan plagget från skaftet innan hon fortsatte att dra det ner längst med mina ben.

Så fort även underkläderna var av mig så tog hon tag i min kuk med högerhanden. Hon drog ett löst runktag innan hon fuktade staken med lite saliv för att sedan återuppta runkandet igen. Hennes hand drog med långsamma rörelser min förhud upp och ner över ollonet och snart pausade hon för att låta lite mer saliv droppa från hennes mun. 

Jag stod helt tyst och såg ner på henne allt medan hon fortsatte att runka mig. Hon satt rakt på knä och lät nu både höger- och vänsterhanden glida längst med mitt skaft. Efter några minuter så lutade hon sig dock framåt och satte sina läppar över ollonet och tog in det i munnen.

Jag suckade nöjt när jag kände hur hennes mun omslöt min kuk och hur hennes tunga nu började att, i långsamma rörelser, cirkla runt toppen av den. Hon böjde sig mer framåt och tog in ytterligare lite mer av mig i munnen innan hon drog sig bakåt igen. Nästa gång hon böjde sig framåt så satte jag mina händer runt hennes huvud och försiktigt så började jag att jucka mot henne.

Hon satt fortsatt still på golvet och tog bara emot medan jag försiktigt knullade hennes mun. Jag var inte i närheten av att komma hela vägen in men det gjorde inget. Synen av hennes ansikte och mun samt känslan av trycket hon gjorde med tungan mot undersidan av min kuk var fullt tillräckligt.

Efter att jag munknullat henne en stund så drog hon sig bakåt några centimeter och drog några djupa andetag. Under tiden som hon samlade andan så stod också jag och andades för att lugna ner mig själv. Jag var rejält kåt och det kändes som att jag skulle kunna spruta närsomhelst av att bara se på henne. 

Det tog några sekunder men snart var hennes mun ännu en gång på plats över min kuk. Till att börja med så fortsatte hon att själv studsa fram och tillbaka över den men snart hade hon tagit ut den igen. Hon slickade från ollonet och ner till pungen för att sedan suga in en av mina pungkulor i munnen. Efter att ha hållit den där en stund så återgick hon till att dra tungan upp över skaftet innan den återigen cirklades över ollonet.

Så fort hon hade sina läppar runt kuken igen så satte jag tillbaka mina händer runt hennes huvud. Tillsammans började vi nu att röra det fram och tillbaka samtidigt som jag stötte i hennes mun. Jag kände hur jag nästan kom ner förbi hennes svalg och efter bara några sekunder så hostade hon till.

– Är du ok? frågade jag oroligt.
– Jodå, svarade hon.
– Behöver öva innan jag kan ta mer bara, sa hon sedan med ett leende.

Hon satt kvar på golvet och drog några andetag och efter att hon gett mig ännu ett leende så reste hon sig upp till stående och gick bort till min säng. Med ett skutt så kastade hon sig bakåt på den och särade genast på benen. Bortsett från en tänd sänglampa så var rummet helt nersläckt. Trotts det dunkla ljuset kunde jag se allt av hennes underbara kropp. Hennes fitta var helrakad och blygdläpparna smått delade. Rakt över springan såg jag hennes framskjutande och svullna klitoris.

Återigen så stannade jag upp och tog in synen av henne. Av hennes nakna kropp och särade ben. Gårdagens händelser hade varit ett uppvaknande. Ett uppvaknande ur drömmen och en påminnelse om vad andra kanske skulle tycka om min och Nellies relation. Men det var lika mycket en påminnelse om att vi båda ville det här. Om att hon ville det här och att hon var beredd att stå upp för sina känslor. Ja. Hon hade sex med en tjugo år äldre man, med mig, och hon inte bara ville det, hon njöt av det!

Jag gick fram till sängen och böjde mig ner mellan hennes ben. Försiktigt strök jag med mitt pek- och långfinger mellan hennes blygdläppar och kände genast hur hon rös till. Jag hade ställt mig på alla fyra så att kuken inte skulle pressas mot sängen. Jag tyckte att den behövde få lite svängrum att vila.

Jag fortsatte att låta mina fingrar glida upp och ner i hennes skåra i några sekunder innan jag tillslut pressade in dem i henne. Jag kände hur hennes varma väta omslöt dem och snart hade jag börjat att röra dem in och ut i henne med lugna stötar. Jag hörde hur hon andades i tysta långa andetag i takt med mina långsamma rörelser.

Efter att jag fingrat henne i vad som kanske var ett par minuter så böjde jag mig fram. Till att börja med så drog jag bara in hennes doft genom mina näsborrar innan jag satte min tungspets över hennes klitoris. När jag sedan började att slicka över den så hörde jag hur hon gav ifrån sig ett lätt gnyende.

Jag ökade hastigheten på mitt fingrande samtidigt som jag lät tungan fladdra allt fortare över hennes klitta. Jag hörde hur hennes stönande andetag tilltog i takt med mitt slickande och hur hon ibland flämtade till när jag tryckte in mina fingrar i henne.  Jag fortsatte att slicka henne i ytterligare några minuter innan jag lyfte upp mitt ansikte. Samtidigt som jag fortsatte att föra in de två fingrarna i henne så började jag också att, med ett hårt tryck, spela med tummen över den känsliga klittan.

Precis när jag hörde att hon började komma närmare en orgasm så drog jag bort min hand från henne och ställde mig på knä mellan de särade benen. Hon såg upp i mitt ansikte och våra blickar möttes samtidigt som jag styrde in kuken mot hennes fitta för att sedan glida in.

Jag började direkt att knulla henne med långa och mjuka stötar. Jag stod framåtlutad över henne och gled långt in i den varma tunneln. Jag kände hur hennes fittmuskler kramade runt mitt skaft allt medan jag stötte det in och ut i henne.

Efter bara några minuter av knullande så satte hon dock sin hand mot mitt bröst vilket fick mig att direkt dra mig ur. Snabbt reste hon sig så att hon stod på alla fyra.
– Röven, var det enda ordet hon sedan väste fram.

Jag log för mig själv och tog fram flaskan med glidmedel. Så fort som jag smörjt in henne och mig själv så satte jag mitt ollon mellan hennes skinkor och tryckte mig in i henne.
– Åååååhheee. Jaaaahhe, suckade hon nöjt efter att jag fyllt henne med min längd.
– Mmmmmeeeehheeee, stönade hon sedan när jag började att röra mig.

Till att börja med så drog jag några lugna drag i hennes bakre öppning men snart så bestämde jag mig för att öka på hastigheten. 
– Åhhe, åhhee, aaaaaheeee, stönade hon i takt med att jag fortsatte att stöta i henne.
– Hååårdarreee, pressade hon sedan fram mellan stönen.

Genast så ökade jag hastigheten på mitt knullande samtidigt som jag försökte att göra hårdare stötar. Nellie stod på alla fyra och svankade ordentligt medan jag stod på knä rakt bakom henne. Jag höll tag runt hennes skinkor samtidigt som jag fortsatte att stöta med hårda rörelser i hennes anal.
– Meeeerrhheee, stönade hon fram.

Jag reste mig något och böjde mig över henne. Jag lyckades få ner mina armar bredvid hennes kropp så att jag kunde hålla emot mig mot madrassen. Samtidigt så lutade hon sig framåt så att hennes rumpa kom mer uppåt. I den ställningen så lyckades jag nu att pressa mig in i henne.

Mitt bäckenben slog emot hennes skinkor samtidigt som jag gled in med nästan hela min längd i hennes trånga röv. Jag ökade hastigheten så mycket som jag kunde, och orkade, samtidigt som hon fortsatte att stöna.
– Åhe, åhe, åhe. Jaahe, jaaahe, jaaaaa! skrek hon till.
– Myyyyynggeee. Aaaaahheee.

Jag visste att jag inte skulle orka stå så här allt för länge och försökte därför att trycka på så hårt jag kunde. Även om jag aldrig lyckats att ge henne en orgasm genom att bara penetrera hennes bakre öppning så visste jag att hon verkligen gillade när jag tog henne hårt där. Därför så ville jag göra det så länge som jag bara orkade.

– Ååååhheee! skrek hon helt plötsligt ut men samtidigt så kände jag inga rörelser i hennes kropp.
– Jaaaahee! Min röv! Knulla! fortsatte hon sina rop. 

Det var då som jag märkte hur min sovrumsdörr plötsligt öppnades. Det var släckt i hallen så det var bara ljuden av att någon klev in som fick mig att upptäcka det. Jag stannade av i mitt stötande samtidigt som jag lyfte blicken från Nellies rygg för att se vem som kommit in. 

Det som mötte mig var synen av de övriga tre tonåringarna. Ingen av dem hade några kläder på sig och de två killarnas kukar började att styvna där de stod och såg på medan jag tog deras kompis analt. Jag utgick i alla fall ifrån att det var därför.

Jag noterade hur Albins kuk var lång och helt rakad. Den var något böjd och pekade snett uppåt framför honom. Niklas kuk å andra sidan var ganska smal och inte särskilt lång, samtidigt som den inte var överdrivet kort. Jag tänkte att den nog hade ytterligare något år på sig innan den skulle vara helt färdig. Både hans venusberg och pung täcktes av glesa, men ganska långa hårstrån.

Idas bröst var runda och såg väldigt fasta ut. Hennes mage var smått, helt normalt, bullig och hennes venusberg pryddes av en tjock, men välklippt, matta av mörkt hår. Jag såg hur hon sjönk ner på golvet och tog tag i de två killarnas kukar för att sedan börja att runka dem. 

– Myyyhee, hörde jag Nellies missnöjda gnyende.
Jag hade fortsatt att röra mig i henne men hade nog sänkt takten ganska mycket under tiden som jag tittat på vad de andra gjorde. Jag fokuserade därför min blick på Nellie samtidigt som jag återigen ökade hastigheten på mina stötar. 

Med ett halvt öga så slängde jag dock en blick mot vad de andra gjorde. Jag såg hur Ida nu tagit Albin i munnen och hur han fick in strax under hälften av hans stånd i henne. Samtidigt så fortsatte hon att runka Niklas med sin vänsterhand. 

När jag återigen hade blicken helt riktad mot Nellies rygg så böjde jag mig framåt ytterligare lite mer så att jag återigen kunde komma upp i att knulla henne med hårda, snabba stötar. 
– Åhe, åhee, aaaaheee, började hon återigen skrika samtidigt som jag fortsatte att röra mig.

Under tiden som jag fortsatte att stöta hårt i henne så försökte jag att hitta balans nog för att kunna komma åt att smeka hennes klitoris. Nellie tycktes märka det när jag nästan ramlade över henne och snart kände jag hur hon lutade sig ytterligare lite framåt på sängen så att hennes bröst låg pressade mot madrassen. Strax efteråt kände jag hur hennes vänsterhand kom glidande in mellan hennes ben.

Hennes stönande och gnyende läten ökade i intensitet allt medan hon klittrade sig själv samtidigt som jag fortsatte att snabbt pumpa hennes bakre öppning. Återigen så slängde jag ett halvt öga åt de andras håll och kunde se hur Ida nu övergått till att suga Niklas. Han kom nästan in hela vägen i hennes mun.

Jag slöt ögonen och fortsatte att stöta hårt i Nellie. Jag hörde hur hon stönade och gnydde framför mig samtidigt som hennes kropp spändes mer och mer, allt medan hon smekte sig mellan benen.
– Aaaaahrrghhheeeeee! skrek hon plötsligt ut.
– Jaaaaaahhheeeee!

Jag slog upp ögonen igen och såg hur hennes överkropp skakade till samtidigt som hon begravde ansiktet i madrassen. Jag drog mig ur henne och tog ett hårt tag i kuken innan jag sköt ut stråle efter stråle av säd över hennes rygg och nästan hela vägen upp till håret. Strax efteråt kände jag hur någon klev upp i sängen.

När jag såg åt sidan upptäckte jag att det var Niklas som krupit upp för att ta över min plats bakom henne. Han satte sitt ollon mot hennes blygdläppar men jag såg hur hon ryckte till.
– Inte än, sa hon i en flämtande viskning och den unga killen flyttade genast på sig.

Istället för att glida in i hennes fitta så kröp han bort till min huvudända där han ställde sig med sitt stånd riktat mot hennes ansikte. Genast så öppnade hon munnen och jag såg hur han tryckte sig in i den. Jag kunde se hur han började att röra sig fram och tillbaka och höra hans flämtande andetag samtidigt som han munknullade henne.

Ännu en gång tyngdes sängen ner och den här gången var det Albin som kommit upp och lagt sig raklång bredvid Nellie. När hans kuk landade över magen så såg det ut som att den nådde nästan hela vägen upp till naveln. 

Snart var också Ida där och jag såg hur hon vände sig bort från honom innan hon sänkte sig ner mot hans kuk. Istället för att låta sin fitta omsluta den så lät hon den glida rakt upp i sin anal. Jag visste inte om hon redan varit insmord eller om hon övat på att kunna ta kuken utan glid men det såg otroligt häftigt ut. 

Hon satt bakåtlutad med raka armar och händerna pressade ner i madrassen samtidigt som hon höjde och sänkte sig så att kuken gled in och ut i henne. Det såg ut som att hon gjorde allt, eller åtminstone det mesta, av jobbet och Albins långa kuk var nästan helt utanför henne innan hon vände neråt mot honom igen.

Jag såg återigen bort mot Nellie och Niklas och hann precis se hur han drog sig ur hennes mun och sedan hur han kröp bakåt på sängen. Jag fick hoppa ner på golvet för att inte vara i vägen och snart såg jag hur han la sig ner på rygg bredvid Ida och Albin. Genast var Nellie på plats och styrde in honom i fittan.

Hon började snabbt att häva sig fram och tillbaka på den pojkaktiga kuken samtidigt som jag hörde hur både han och hon andades i korta flämtningar. Strax efter att Nellie börjat att röra sig fram och tillbaka så hade också han börjat att göra stötar nerifrån. 

Jag stod vid sidan av sängen och såg på skådespelet framför mig. På den högra sidan satt den långa och snygga sextonåriga Ida och red artonåriga Albin i långa drag. Hon hade återigen börjat att höja och sänka sig upp och ner längst med det långa skaftet. På vänstersidan så låg pojkaktiga Niklas och tryckte sin kuk upp i Nellies fitta allt medan hon också red honom.

Framför mig så låg min kk och hade sex med en annan kille och jag visste inte hur jag skulle känna, och ännu mindre hur jag faktiskt kände. Jag märkte hur min kuk sedan länge styvnat och vid det här laget var den så hård att det nästan gjorde ont. Idas fitta var öppen och hennes blygdläppar var helt rakade under hårmattan. Den såg otroligt inbjudande ut och jag hade verkligen inte haft något emot att få knulla den.

Samtidigt så kunde jag inte komma ifrån att min söta, mysiga Nellie just nu fick Niklas tonårskuk uppkörd i sin fitta. Jag var nog inte svartsjuk utan min nervösa och märkliga känsla berodde nog mest på att jag var förvånad över att hon faktiskt gjorde det här. Jag visste att hon gillade sex men att gå från sin äldre älskare till en ung tonåring bredvid två av sina kompisar var inte riktigt vad jag väntat mig.

– Micke, hörde jag henne plötsligt flämta fram.
– Min röv. Snälla. Vill ha. Två.

Jag fattade först inte vad hon menade. Sedan blev jag helt ställd. ”Ville hon verkligen? På riktigt?” Jag förstod inte ens varifrån hon skulle fått tanken. Jag såg i ögonvrån hur Ida reste sig upp från Albins kuk och såg sedan hur hon gav mig ett snett leende innan hon klev bort till Nellie och Niklas. Väl på plats bakom den så fick hon en egen flaska glidmedel av Albin. När Nellie sedan stannade längst ner på Niklas kuk så började Ida att smörja in henne.

– Hon är klar för dig nu, sa Ida förföriskt när hon fyllt Nellie med ännu mer glid.
– Va? frågade jag dumt.
– Jag vill ha dig. Er bägge, hörde jag Nellie säga lugnt. 
Hennes röst lät väldigt stadig för att ha en hård kuk uppkörd i sin fitta.

Visst hade jag ju tänkt att jag ville dubbelmacka en kvinna snart igen men jag trodde aldrig att det skulle bli lilla sextonåriga Nellie. Första gången jag dubblat någon var för tjugoett år sedan. Det var ett år längre än åldersskillnaden mellan oss och även om jag då varit ett år yngre än vad hon var nu, så hade det skett fem år innan hon ens föddes. Det var så gammal jag var, och så ung, som hon var.

Det var fyra månader sedan jag av en slump sprungit på Lena på Skara Sommarland. Den där sommaren när jag var femton hade hon varit nitton och precis flyttat in tillsammans med hennes mamma hos min kompis Simons pappa. Hon hade visat oss allt om sex och tillslut hade vi fyra kompisar fått dubbelmacka henne.

Även om jag och Simon antagligen skulle dubbla Lena igen så hade jag ju bestämt mig för att jag också skulle försöka göra det med någon annan än henne; och varför inte då göra det med Nellie? Nu när hon faktiskt bad mig om det.

– Är du säker? frågade jag.
– Ja. Helt säker, svarade hon.
– Okej, svarade jag kort och klev upp på sängen igen.
– Vänta lite, sa dock Nellie och reste sig upp från Niklas kuk.

Jag såg att den mjuknat något under tiden som Ida gjort Nellie redo och som jag funderat. Därför satte sig nu båda tjejerna bredvid honom och började att med gemensamma krafter återigen få liv i hans kuk. De turades om om att ta den i munnen och att slicka längst den. Någon gång såg det ut som att deras tungor skulle mötas över ollonet men de höll sig alltid en bit bort ifrån varandra. 

När Niklas väl var hård igen så satte sig Nellie uppe på honom och styrde återigen in hans kuk i sitt inre och efter att ha dragit sig fram och tillbaka över den ett par gånger så stannade hon upp igen.
– Micke? sa hon återigen frågande.
Jag nickade och gick fram emot henne.

Jag böjde mig ner över Niklas ben och satte mina knän invid dem innan jag kröp några steg närmre Nellie. Snart stod jag med min kuk riktad mot hennes bakre öppning. Jag satte försiktigt mitt ollon mellan skinkorna och tryckte det mot den tighta öppningen. Sedan så böjde jag mig ännu lite längre framåt och började att pressa på.

– Aaaaahhrgeeee! skrek Nellie så fort jag tryckte mig förbi ringmuskeln.
– Ska jag sluta? frågade jag oroligt.
– Nej! nästan skrek hon.
– Fortsätt. Försiktigt bara, la hon sedan till med lite lugnare röst.

Jag började att långsamt röra mig uppifrån och kände snart hur Niklas också lyckades göra små juckanden från sitt håll.
– Fy fan vad häftigt! hörde jag Ida viska bakom mig.
– Jag ska också ha det där. Och dig, sa hon sedan.

Jag kände hur hon strök mig över ryggen innan hon reste sig och gick bort till Albin som återigen lagt sig på rygg. Jag såg hur hon böjde sig över honom och tog hans kuk i munnen. Jag blev lite förvånad med tanke på att den nyss varit inne i hennes röv men hon verkade inte bry sig. Efter att hon återigen sugit den hård så såg jag också hur hon satte sig på den och började att rida honom med fittan.

Jag flyttade tillbaka mitt fokus till Nellie och började att röra mig lite snabbare i henne. Jag var inte i närheten av att pumpa henne lika hårt som jag brukade men trotts detta så gnydde hon redan högt framför mig.
– Åhheee, Yheeee, aaaahhheee.

Jag fortsatte att röra mig i henne samtidigt som jag kände Niklas kuk långsamt röra sig genom den smala väggen. Jag funderade lite på vad han måste känna just nu. Tyckte han att det var häftigt att få göra det här? Jag antog det. Men hur tänkte han kring att han dubblade sin klasskompis tillsammans med en så pass mycket äldre man som mig? En som han dessutom skällt ut natten innan.

– Mee-heeer. Hååårdare, suckade Nellie och jag började att stöta lite djupare i henne.
– Aaaaaheee! Era kukar. Så skööönt!

Jag fortsatte att knulla Nellies bakre öppning i lugna men djupa stötar samtidigt som Niklas försökte att hänga med underifrån. Det märktes helt klart att han inte var lika sexuellt erfaren som mig, eller för den delen, Nellie. 

– Jaaaaahee! Snabbare! Håååårdare! skrek hon plötsligt.
– Säker? frågade jag tvekande.
– Jaaaaaheeee!

Jag lutade mig framåt över henne med mina händer pressade ner i madrassen och började att köra med allt hårdare stötar. Samtidigt kände jag hur Niklas ben ströks mot mina när han satte ner hälarna för att försöka få lite mer kraft i sina rörelser. Reaktionen lät inte vänta på sig och snart fylldes rummet av Nellies skrik.

– Aaaaaaaahhheeeee! 
– Jaaaaahheeeee!
– Faaaaaaahhhhnnnheeeeee!

Jag kände hur hennes kropp spändes och sedan började att skaka mellan oss. Jag gjorde en sista stöt och tryckte mig så djupt in i henne som jag kunde och det kändes som att Niklas försökte göra likadant. Sedan så låg vi bara stilla under tiden som orgasmen rev genom hennes kropp.

När hon väl lugnat sig något så reste jag mig upp och satte mig på knä bredvid henne. Min kuk stod fortfarande hård och jag tänkte att det var ett under att jag inte sprutat ännu. Jag smekte försiktigt över hennes svettiga kropp och kröp fram till henne. Jag såg ner i hennes genomblöta ansikte och strök försiktigt undan lite av luggen som klibbat fast sig mot pannan. Sedan gav jag henne en snabb puss över den.
– Hur mår du? frågade jag sedan.
– Bra tror jag, svarade hon i en viskning.

Jag bestämde mig för att lämna henne lite och kröp bort till Ida som klättrat av Albin. Istället satt de bredvid varandra och jag tänkte att de måste suttit och sett på det vi tre hållit på med. Så fort jag närmade mig dem så la sig dock Albin ner igen och jag såg hur Ida klättrade upp på honom och lutade sig framåt.

Så fort hans kuk var på plats i hennes fitta så började hon att röra sig fram och tillbaka över den.
– Är du säker på att du vill det här? frågade jag Ida lugnt när jag kom upp bakom henne.
– Helt säker, svarade hon.

Med de bekräftande orden så ställde jag mig bakom henne och kröp upp över Albins ben. Han hade redan dem i någon form av skräddarställning och verkade att på så sätt få bra fart på sina stötar. Det blev lite knöligt för mig att få plats men så fort jag stod över dem och hade fått in kuken mellan hennes skinkor så började jag att trycka mig in.

Det gick lätt att glida förbi Idas ringmuskel och jag tänkte att de måste ha använt någon form av olja eller liknande, med tanke på hur snabbt jag kunde komma in. Så fort jag var inne i henne så började jag att stöta i samma medelsnabba takt som Albin höll under henne samtidigt som hon hjälpte till genom att fortsätta att dra sig fram och tillbaka mellan oss.

Det var rätt uppenbart att de två var mer erfarna än vad Niklas varit. Egentligen så var det väl redan tydligt när Ida ridit Albins kuk men det märktes ännu mera nu. De båda var väl synkade i vilken hastighet, och rytm, de föredrog och jag gjorde mitt bästa för att bara följa med i deras takt.

– Jaaaa, åhhhheee, yyyynnggeee! gnydde Ida mellan oss samtidigt som jag kunde höra hur Albin flämtade lätt ansträngt.
– Ååååheee! Yyyyyeeeeäää! fortsatte Ida att låta ansträngt.

Samtidigt som jag fortsatte att knulla Ida så kunde jag inte låta bli att kolla bort mot Nellie och Niklas för att se vad de höll på med. Nellie låg fortfarande lätt utslagen på sängen samtidigt som Niklas höll om henne. Jag tyckte att de såg rätt söta ut tillsammans och det gick en liten stöt av svartsjuka genom bröstet och magen. Jag valde därför att ta bort blicken därifrån och fokusera på Idas långa, rödfärgade hår.

Hon hade slutat att röra sig och låg nu bara still och tog emot mina och Albins stötar. Hon hade lutat ner huvudet mot hans axel samtidigt som han ökat hastigheten på sina rörelser något. Såklart hade jag gjort mitt bästa för att följa med och vi knullade nu henne i synkade stötar där vi båda var inne i henne samtidigt.

I ögonvrån såg jag hur Niklas reste sig upp från Nellie som nu verkade ha satt sig upp på sängen. Han kröp bort till oss och ställde sig framför Ida som just då lyft upp huvudet något. Jag tyckte mig kunna höra ett litet skratt mellan hennes stönanden och gnyende innan hon öppnade munnen för honom.

Plötsligt slog det mig att det här var den tredje tjejen jag var med och dubbelmackade. På samma vis som Nellie så var hon också sexton och just nu var hon uppfylld av tre kukar. Den ena tillhörde hennes lika gamla klasskompis medan den andra tillhörde mig, en tjugo år äldre man som hon bara träffat kvällen innan. Den tredje tillhörde tydligen hennes arton år gamla pojkvän. Det kändes som att det var en helt absurd situation.

Även om Idas allt gällare och högre stön kvävdes något av Niklas kuk som han allt jämt fortsatte att stöta in och ut i hennes mun så var det tydligt att hon var på väg att komma. Hennes försök till att skrika lät alltmer jämrande och när Niklas tillslut drog sig bort från henne så skrek hon rakt ut.
– Aaaaaaaaaaaaaheeeeeaaaaaaaa!
Sedan var det som att hennes kropp frös till is och hon tystnade plötsligt.

Jag drog mig ur henne ungefär samtidigt som hon föll rakt ner på hennes pojkvän. Han rullade snabbt över henne på rygg och jag tyckte att hon nästan såg avsvimmad ut. Men när han böjde sig över henne så öppnade hon sina glittrande ögon och drog honom till sig. Sedan så kysstes de. Deras kyssar övergick till ett djupt hångel som de dock avbröt efter bara några sekunder. Sedan såg jag hur hon tycktes viska något till honom.

Under tiden hade Niklas gått tillbaka till Nellie och jag såg nu hur hon hade hans kuk framför hennes ansikte samtidigt som hon gav honom samma fantastiska behandling som hon brukade ge mig. Jag såg hur hennes tunga gled längst med hans stake för att sedan cirkla över ollonet. 

Jag stod och såg på medan hon fortsatte att suga honom fram till dess att sängen skakade till något. Jag såg bort mot de andra och hann precis se hur Albin rullade över mot Nellie så att han hamnade bredvid henne. Snabbt så drog hon sig bort från Niklas innan hon satte sig på Albins långa kuk och började att rida honom.

Niklas stod först och såg på medan Nellie studsade upp och ner på kuken. Sedan så kröp han bort till dem och ställde sig över Nellies bakre öppning. Prövande satte han sitt ollon mellan skinkorna innan han tryckte sig in.

Utan några som helst problem så gled han upp i henne och snart så hade han och Albin börjat att knulla henne i mjuka rörelser. Återigen så hörde jag hur hon började att skrika i extas samtidigt som de båda killarna fortsatte att röra sig i hennes båda öppningar.

Nellie låg hoptryckt mellan de två killarna och, nästan som hypnotiserad, stod jag och såg på hur deras kukar stötte i henne. Medan Niklas mindre kuk helt verkade försvinna i hennes anal så kunde jag se hur delar av Albins längre organ var utanför henne.

Niklas stod i stort sett på huk med hans ben vid sidan av hennes medan Albin låg i samma sorts ställning som han gjort under Ida. Mellan trasslet av alla ben kunde jag skymta Nellies små och smala fötter där de låg med fotsulorna uppåt. Hon såg så liten ut mellan dem och jag funderade på hur det måste sett ut när jag nyss stått över henne på samma vis.

Efter att jag betraktat dem ett tag så märkte jag hur Ida stod bredvid mig och så fort jag kollade mot henne så tog hon tag i min kuk och började att runka den. Hon slutade dock efter bara några sekunder innan hon tog in den i munnen och började att suga mig. Hennes tunga gled över min stake och runt ollonet innan hon började att studsa munnen i snabba rörelser över mitt skaft. Hon kunde i stort sett få in hela kuken i munnen vilket kändes otroligt häftigt. Jag hade aldrig varit med någon som kunde deepthrota mig och den här unga tjejen lyckades nästan. 

Hon fortsatte att suga i någon minut innan hon drog sig bort. Med en knuff så skickade hon mig mot de andra och jag fattade direkt vinken. Först stod jag bara och såg på de tre tonåringarna. På hur de två killarna fortsatte att köra sina kukar i min fantastiska Nellies båda öppningar. Det såg så otroligt hett ut och alla tankar på att jag nyss gjort samma sak gjorde mig, om möjligt, ännu hårdare än jag redan var.

Så fort jag stod framför hennes ansikte så öppnade hon munnen för mig och utan omsvep så tryckte jag mig in. Jag munknullade henne med bara lite mer än ollonet men det var fortfarande en galen känsla att få fylla henne så här. 

Snart skiftades dock min uppmärksamhet mot Ida. Hela sängen skakade nämligen till när hon kastade sig på rygg bredvid oss och särade inbjudande på benen mot mig. Jag såg ner på hennes smala ansikte, över de runda och fasta brösten, över det hårtäckta venusberget och ner mellan hennes ben och de rakade blygdläpparna.

Jag drog mig ur Nellies mun och var precis på väg att gå ner med mitt ansikte mellan Idas ben när hon visade i en gest att jag skulle glida upp över henne. Jag la mig därför till rätta och körde in min kuk i hennes fitta och började att lugnt ta henne i missionären.

Det slog mig att det var första gången jag hade kuken i henne såhär. Jag hade gått direkt till att dubbelmacka henne i hennes anal och hade inte fått möjligheten att knulla henne vaginalt, inte förrän nu. Jag fortsatte att röra mig i henne med mjuka rörelser och snart hittade våra munnar varandra. 

Eftersom att hon var nästan lika lång som mig så gick det lätt för oss att kyssas. Samtidigt som jag fortsatte att knulla henne i mjuka stötar så kände jag hur hon saxade sina ben över mig. Jag fortsatte att stöta i henne men efter någon minut kände jag hur det började att trycka i kuken och började att gny till.

Så fort som Ida märkte detta så släppte hon sitt grepp och puttade bort mig. Jag hamnade på rygg bredvid henne i sängen och började fokusera på att andas samtidigt som jag höll om kuken för att inte spruta. 

Medan jag försökte få kontroll över mig själv så hade de andra killarna rest sig från Nellie och nu hade Ida tagit plats på Niklas kuk. När jag tittade upp igen så såg jag hur Albin gled in i hennes anal och hur de båda började att röra sig i henne.

Återigen fylldes rummet av Idas skrik och gnyenden samtidigt som de två killarna stötte sina kukar i henne. Jag kunde tydligt höra hur de stönade och flämtade högt allt medan de rörde sig i hennes båda öppningar.

Jag kände sedan hur Nellie kom fram till mig och lutade sin kropp mot min. Hon böjde sig upp mot mitt ansikte och snart så möttes våra läppar. När vi kysst varandra så lutade hon sig bakåt och drog med mig ner på sängen. Genast särade hon på sina ben och direkt var jag på plats med min kuk mellan dem.

Vi suckade båda när jag gled in i hennes varma och våta fitta. Jag började att knulla henne i mjuka rörelser och kände direkt att jag inte skulle klara mig mycket längre till. Jag böjde mig över henne och lyckades nätt och jämnt att nå hennes läppar.

Efter att vi kysst varandra så ställde jag mig återigen på knä mellan hennes ben och ökade hastigheten på mina rörelser. Det tog inte mer än kanske trettio sekunder innan jag kände hur jag började att nå min utlösning och jag skulle precis dra mig ur när hon drog tag i mig så att jag hamnade över henne.
– Kom i mig, Micke.

Jag blundade och gjorde några sista stötar innan jag tryckte mig så djupt in i henne som jag kunde och släppte iväg mina spermier i hennes unga inre.

Allt knullande hade fyllt på mitt lager ordentligt och nu fyllde jag henne med stråle efter stråle av min varma och klibbiga säd. Det kändes som att jag kom i en evighet och jag tänkte att jag måste sprutat henne så full att det skulle rinna över. 

Så fort som jag rullat av henne så kollade jag bort mot de övriga tre och såg hur killarna fortsatt stötte sina kukar i Idas fitta och röv. Det såg dock ut som att deras rörelser också de blev allt mer ryckiga och samtidigt som Ida stötte ut ett sista långt skrik så såg jag hur de båda killarnas pungar drog ihop sig innan de också släppte iväg sina utlösningar i hennes båda hål.


Efteråt så låg vi alla bara stilla på sängen och pustade ut. Efter några minuter så reste sig dock Nellie och Ida upp och gick bort mot badrummet.
– Kan du fixa lite te är du snäll? frågade Nellie samtidigt med skakig röst.
Jag nickade som svar och reste mig upp.

Jag såg hur de båda killarna också de reste sig från sängen. Niklas följde efter mig till köket men stannade till i vardagsrummet där han drog på sig en t-shirt och sina boxers. Efter någon minut anslöt också Albin som gjort samma sak. När de två tjejerna kom ut ur badrummet och också de tagit på sig varsina t-shirtar så bestämde jag mig för att gå tillbaka till sovrummet och dra på mig något jag med, även om jag egentligen tyckte att vi ju knappast behövde vara blyga inför varandra.

– Är du sur? frågade sedan Nellie när vi satt med varsin mugg framför oss.
– Va? Nej. Varför skulle jag vara det? frågade jag som svar.
– För att de andra var med? sa hon i en frågande ton.
– Ser jag sur ut? kontrade jag och möttes av ett skratt från dem alla tre.

– Men vad hände? frågade jag sedan.
– Hade ni planerat det här eller hände det bara?

Jag såg upp mot Nellie som satt mitt emot mig vid bordet och noterade hur hon rodnade lite.
– Vi planerade det, sa hon sedan.
– Hur? Varför?
– För att Ida sa att hon gärna ville ligga med dig men att Albin sa att han inte ville att hon låg med någon utan honom. Och så frågade Ida om jag och Niklas verkligen legat med varandra och så berättade vi att vi hade det, under höstlovet. Och så erkände Niklas att han gärna skulle vilja göra det igen och att han dessutom skulle vilja ligga med Ida också. Så vi tänkte att vi ju kunde göra allt samtidigt, ungefär.

Hon berättade allt i en ända röra av ord som kom ur henne i en rasande takt.
– Ok. Wow, sa jag som svar så fort hon tystnat.
– Så ni bestämde hur ni skulle göra allt då? frågade jag sedan.
– Ja. Precis, svarade Ida. 
– Vi skulle vänta tills vi hörde hur du och Nellie hade sex och så skulle vi komma in och om du verkade på så skulle vi ha gruppsex allihopa, började hon.
– Är vi helt galna? frågade hon sedan.
– Jag vet inte. Kanske, svarade jag henne och vi alla skrattade igen.

– Dubbeln då? frågade jag efter att vi varit tysta igen.
– Albins idé, svarade Nellie. 
– Han hade tydligen sett det i porr och ville testa. Ida sa att det verkade häftigt och … ja …
– Då ville du också prova? avslutade jag åt henne.
– Typ.

– Hur var det då? frågade jag med ansiktet riktat mot Nellie.
– Det var jätteskönt och häftigt. Gillade det verkligen. Inte lika läskigt som jag tänkte att det skulle vara. 
– För dig då Ida? frågade jag efter att ha tagit in Nellies svar.
– Älskade det! Var superhäftigt och kan inte vänta på att göra om det!

Så fort hon sagt det sista så såg hon snabbt mot de två killarna. Jag tänkte kort att de knappast skulle vara det första, eller för den delen sista, bandet där medlemmarna hade sex med varandra. Möjligen skulle det ibland till och med bli mer sex än spelande i den där replokalen. Kanske för alla fyra? Så fort jag tänkte det så högg det till lite i bröstet igen.

Vi drack upp våra muggar med te och gick sedan tillbaka till våra sovplatser. Så fort jag och Nellie var tillbaka i sovrummet så tittade hon busigt på mig.
– Orkar du mer?
– Med dig så absolut, svarade jag henne med ett leende.
– Tänkte väl, sa hon och gick fram till mig och böjde sig upp mot mitt ansikte.
– Jag är lite öm där bak men kan du fylla min fitta igen?

Jag böjde mig ner och kysste henne innan jag tog tag i hennes kropp och drog ner henne i sängen. 

 

Med detta tar berättelsen om Micke, Nellie och de andra en paus över sommaren, men jag räknar med att ha fler berättelser om dem ute till hösten. Innan dess så jobbar jag på några andra projekt. Jag hoppas att några av er också kommer att uppskatta dem.

/MX

13 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

MalmöLars

Tack och lycka till

9/5, 2023 kl. 10:18

#1

Ulfochannika

Underbar härlig berättelse! Precis som övriga delar författat med ett underbart språk och en känsla förvdetsöker och bakgrund. Allt känns otroligt realistiskt och trovärdigt. Stort tack! Hoppas på ytterligare berättelser i samma anda.

8/5, 2023 kl. 22:57