Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

20/12, 2014 kl. 21:30, av Klara

Julbord med jobbet

Del 6 av 12 i serien Klaras äventyr

Hon drog på sig sin nya klänning, tight, urringad och röd, det kändes ju rätt
med rött nu när det var julbord. Den visade alla hennes kurvor och hennes
platta mage. En push-up bh under, fick hennes bröst att nästan tryckas ur
urringningen

Klara bytte om inför kvällens julbord tillsammans med arbetskamraterna på skolan. Klara är strax över 40 ganska nyskild och jobbar som lärare i Uppsala. Hon har två tonårsdöttrar boende hos sig varannan vecka. Ex-mannen bor kvar i det gemensamma huset i stadsdelen Årsta, medan hon själv köpt sig ett radhus inte så långt därifrån. Klara trivs med att vara singel och haft en del härliga erotiska äventyr sedan skilsmässan, som du tidigare har kunnat läsa om. Hon saknade dock den dagliga fysiska kontakten och allra mest saknade hon morgonsex, det har varit svårt att få till när hon mestadels har roat sig med upptagna män och bara fått låna dem några timmar från deras fruar och sambos. Samtidigt var hon bränd efter ett dåligt äktenskap, där de knappt tagit i varandra de sista åren och med ständiga gräl, gjorde att hon ändå kände sig ganska nöjd med tillvaron just nu. Hon hade bl a haft några härliga sexuella möten med den numera 27-åriga manliga vältränade fritidspedagogen på skolan, men han hade nyligen träffat en jämngammal tjej och var inte längre så intresserad av sexuella lekar med henne, dessutom visste hon att han inte skulle med ut i kväll, tyvärr, hon som verkligen kände att hon behövde lite sex.
 

Hon drog på sig sin nya klänning, tight, urringad och röd, det kändes ju rätt med rött nu när det var julbord. Den visade alla hennes kurvor och hennes platta mage. En push-up bh under, fick hennes bröst att nästan tryckas ur urringningen och gjorde hennes klyfta väl synlig. Ett par svarta högklackade stövlar med snörning och en svart axelväska, gjorde sig bra till det röda. Sedan sminkade hon sig ganska diskret men med en rödskimrande läppglans som pricken över i. Hon lät det mörka halvlånga håret att hänga fritt. Hon synade sig själv i spegeln, hon gillade faktiskt vad hon såg och tänkte att kanske, kanske kunde hon tända en låga hos någon man i kväll. Tanken eggade henne och det började lite förväntansfullt bulta i hennes sköte.

 

Hon tog en taxi till Eklundshof, där julbordet var bokat och det var en äldre invandrarman som körde henne och han var inte speciellt pratsam. Hon träffade sina arbetskamrater i foajén och de fick varsin glögg medan de samlades där allihop, när alla var där visades de till sitt bord, de var ca 25 stycken och hon satt mellan kollegorna Anneli och Linnéa, de var också väldigt goda vänner utanför jobbet, dock var de lyckligt gifta båda två. De följdes åt fram till buffén som serverades och plockade åt sig av alla läckerheter som erbjöds. De åt och drack vin och pratade om allt möjligt. När hon gick för att hämta mer mat så kände hon intensiva blickar som verkligen smekte hennes kropp. Hon gillade läget och kollade sig omkring, men tyckte sig mest se kvinnor eller äldre män i matsalen. Lite besviken gick hon tillbaka till bordet, det var många stora sällskap och svårt att få syn på något intressant bland alla människor, så det var väl bara ett önsketänkande. Men hon kände sig sexig när hon tänkte på att det kanske var någon som tittade på henne, så hon kände stringtrosorna skära sig in i fuktigheten mellan hennes blygläppar och hon gick med ett leende tillbaka till bordet.

 

När de ätit upp sin mat satt de kvar och drack lite vin och småpratade, hon reste sig någon gång och gick på toaletten, hela tiden med känslan av att vara iakttagen och hon kände hur hon blev varm i kroppen av både vin och kåthet. Efter några timmar var det bara hon, Anneli och Linnéa kvar och de var på väg att runda av. Klara kände sig kåt och busig, men det fanns ingen man som väckte någon nyfikenhet i lokalen så hon kände besviket att hon fick lov att bryta upp samtidigt som sina vänner och bege sig hemåt. Det var -5 grader ute och blåste riktigt hårt och kallt så de ringde efter varsin taxin en som Anneli och Linnéa skulle dela på och en till Klara, som skulle åt andra hållet. Hon kände sig besviken, så tråkigt att åka hem ensam, när hon kände sig så sugen sex och det var ett tag sedan hon fått till det med någon och hon dessutom var helt ensam hemma, då tjejerna var hos x-et. Hon hoppade in i taxin och tittade knappt på taxichauffören.

 

Hon sa sin adress och chauffören började köra henne mot hennes hem, medan han småpratade och frågade om julbordet, hennes jobb och kvällen. Han var väldigt trevlig och hade en underbar röst. Hon tittade upp och såg en man strax över 50-års åldern, ganska grå i håret och med ett skägg som en skepparkrans runt hakan och mustasch, grått med en antydan av att ha varit mörkt. Hans ögon såg nyfikna och snälla ut och de glittrade av värme. Det var ingen man hon skulle lägga märke till i mängden, men hans värme och utstrålning lockade fram en nyfikenhet hos henne. Han pratade och skrattade och kom med komplimanger hela tiden, över hennes utseende och hon kände hur hans ögon smekte hennes kropp och snart snuddade hans hand hennes lår flera gånger när han växlade. Klara höll andan och visste inte riktigt om hon gillade det eller inte och ganska snart kände hon hans hand, sakta söka sig uppåt över hennes röda klänning, det bultade frenetiskt i hennes underliv och hon kände hur hennes kinder hettade av både alkohol, förhoppning och förväntan. Hon tittade mot hans skrev och såg bulan på hans byxor. Hon kollade upp mot honom och såg att han såg lite generad och obekväm ut. Hon log mot honom och la handen utanpå hans skrev för att visa att hon var med på noterna. Då slappnade han av och gav henne ett strålande leende.

- Så här reagerade den bara av att se dig kliva in i min taxi, du är oerhört 
sexig! sade han.

 

Klara kände hans bula växa i handen och kände hur underlivet bultade hårt och hur det pirrade i hela kroppen. Så utan att tänka efter, sa Klara med ett skratt när de nästan var hemma hos henne:
- Får man betala i natura?
Han såg nästan chockad ut men log med sina glittriga snälla ögon och svarade:
- Hur ska jag kunna tacka nej till det, det är mer än jag någonsin hade hoppats på, ska bara ringa taxiväxeln och meddela att jag tar en rast!

 


Hon visste inte vad som flugit i henne, hon måste verkligen vara desperat som föreslagit detta.
Hon rös till av upphetsning när taxin stannade utanför hennes radhus. Honkollade på honom, hans blick var fixerad i hennes urringning. Utan tvekan så skulle hon ligga med honom, han var inte alls hennes typ, skäggig, lite rund, men det fanns något varmt i hans blick och framförallt åt han henne med blicken 
och hon kände sig så oerhört sexig och attraktiv. 
- Du är så sexig, sa han återigen och smekte henne över kinden och lät handen glida ner i nacken på henne medan han närmade sig henne och de möttes i en djup kyss. Han lät handen glida ner längs ryggen och sedan fram på hennes lår. Han släppte inte kontakten med hennes läppar en sekund. Hon ryste till av hans beröring. Hon älskade det här. Hon lät sina fingrar smeka hans nacke och sedan upp i håret. Sedan släppte hon motvilligt hans läppar och sa: - Kom vi går in!

 

Väl inne gick hon före direkt upp till sovrummet och började knäppa upp hans skjorta. Hon knäppte upp alla knappar och smekte ner skjortan från hans axlar och puttade sedan ner honom på rygg i sängen. Hon log med kåtlysten blick mot honom och ställde sig upp. Tog av sig sina stövlar och började åma sig samtidigt som hon sakta drog av sig sin klänning. Han kollade uppskattande på hennes kropp. Han fullkomligen åt henne med blicken. Hon gav honom en riktigt upphetsande striptease, tills hon bara hade trosorna på sig. Det var inte bara han som blev upphetsad av hennes striptease. Hennes trosor var nu genomblöta. Det kändes så eggande att ha hans uppskattande blickar på sig.
 


Hon satte sig gränsle över hans ben och började uppe vid halsen att kyssa sig ner över bröstet och magen, ner till byxlinningen där hon retande drog tungspetsen längs linningen fram och tillbaka, för att sedan kyssa sig upp igen och möta hans läppar i en het kyss. Han kunde nu inte bärga sig längre utan kastade runt henne så att han hamnade överst. Han kysste hennes haka och hals länge och noga. Nafsade henne sedan lite i ena öronsnibben för att sedan raskt börja leka med tungan runt en av hennes redan styva bröstvårtor. Hon stönade till av hans behandling och uppmanade honom att massera det andra bröstet. Hon älskade när någon behandlade hennes bröst. Det gjorde henne genast mycket kåtare. Han slet sig från hennes underbara bröst, och slickade över magen ner till troskanten. Han satte en hand på var sida av hennes trosor och drog sakta neråt.
 

Det var en så fin fitta, den var alldeles len, rakad och så vacker. De yttre och inre blygdläpparna var i perfekta proportioner och när han försiktigt särade på dem med sina fingrar, såg han hennes nu lite uppsvällda klitta, som låg där som en hård liten pärla. Han särade lite mer på hennes ben och slickade 
henne på blygdläpparna, sakta och försiktigt. Hon stönade och visade tydligt att hon gillade hans behandling. Han lät tungan försiktigt få glida in mellan blygdläpparna och lät den leka fram och tillbaka lite innan han lät den koncentrera sig på hennes klitta. Hon stönade högt och rörde sig lite. Samtidigt lät han två fingrar glida in i hennes underbara fitta, så långt in han kunde få dem. Den var riktigt blöt och hans fingrar dröp av hennes safter när han drog ut fingrarna. Hans tunga fortsatte att bearbeta hennes klitta när han stoppade in tre fingrar från andra handen i hennes våta fitta och sakta lät de andra två blöta fingrarna leta sig ner mot hennes rumpa och anal. Han lät först ett finger glida in i hennes rumpa, sedan lirkade han in ännu ett. Han pullade henne i jämn takt både i rumpan och fittan, samtidigt som han ökade 
trycket med tungan på klittan. Hon stönade allt högre och högre och åmade sig av hans behandling, han var duktig på det han gjorde. Efter bara någon minut av den behandlingen kom hon med ett skrik, han släppte inte på trycket på hennes klitta under hela orgasmen. Inte förrän hennes orgasm ebbat ut slutade han att behandla henne. Han slickade av sina fingrar och ställde sig upp på golvet. 

 

Klara låg bara och flämtade och kippade efter andan av denna härliga behandling.Han drog ner sina byxor och lät kalsongerna följa med. Klara följde med spänning allt han gjorde hon spärrade upp ögonen och stirrade på den korta grova kuken som nu stod rakt ut mellan benen på honom. Hon satte sig på sängkanten och lät sina händer omsluta kuken. Den var så grov att hennes hand knappt räckte till för att hålla runt den. Hon lutade sig framåt och tog den sakta i munnen och började suga. Hon var bra på det och hon älskade att känna den salta smaken i hennes mun.  Samtidigt som hon sög runkade hon kuken längst nere vid roten och lät pungen ligga i handen som hon klämde åt emellanåt. Hon hann inte suga länge innan han tog tag i hennes hår, drog det bakåt så att hon inte längre kom åt honom och puttade ner henne på rygg i sängen. Han tog upp hennes ben och lade på sina axlar och så kände hon hur han grova lem letade sig fram efter hennes hål och sakta sakta trängde han in i henne, medan han tittar djupt in i hennes ögon. Det var en härlig känsla att bli fylld av hans grova lem medan hennes kropp anpassade sig efter hans storlek. Mmmm så härligt skönt att känna honom i sig, han pumpade på sakta med långa härliga tag och det riktigt smackade om henne så blöt var hon. Han stånkade och ansiktets min visade att han njöt väldigt mycket. Han stannade upp och lutade sig fram och sög på hennes stora bröst. 

- På alla fyra! sa han. Hon förstod att han måste ha variation för att inte redan spruta henne full.

 

Klara ställde sig på alla fyra i sängen och väntade spänt på att hans grova kuk återigen skulle penetrera henne. Hon var så kåt, det bara rann om det och den farbror hon hade sätt i taxin hade helt plötsligt blivit en bestämd och erfaren älskare och det kändes väldigt bekvämt och spännande. Han ställde sig på knä bakom henne och lät ollonet nosa henne lite vid blygdläpparna. Han placerade kuken vid öppningen, tog tag om hennes höfter och drog henne snabbt bakåt. Så att hon penetrerades på hans kuk. Hon stönade högt, det spände så i fittan, på ett skönt sätt. Han höll ett fast grepp om hennes höfter och knullade henne med långa hårda tag. Han spottade på tummen och lät den sakta tryckas in i hennes anal, längre och längre in. Det kändes underbart att vara så uppfylld. Det behövdes inte mycket behandling för att hon skulle komma igen och hennes kropp skakades i en orgasm och då kunde inte han hålla sig längre, han sprutade henne full med sperma, och hela hennes underliv, det rann om henne av båda deras safter. Han gled hastigt ur henne och landande med en djup suck på rygg i sängen med ett stort leende på läpparna.
 


De måste ha somnat ganska fort, för det var det sista Klara kom ihåg av kvällen. Hon vaknar till och känner att någon ligger tätt bakom henne i skedställning med handen över hennes bröst. Hon hör hans djupa andetag och inser att han sover fortfarande. De ligger på täcket har och jag ligger tätt intill din nakna varma kropp. Jag känner att jag fortfarande är alldeles kladdig och jag ler smått när jag minns nattens passion. Jag putar lite med stjärten så att den kommer mot din lem och känner snart hur du hårdnar mot mig igen och din andhämtning avtar. Jag lossas dock sova och känner dina fingrar ta 
tag i mina hårda bröstvårtor och snurra dem mellan dina fingrar. Jag mmmmar lite lätt när jag känner att han lägger kuken tillrätta mot min stjärt. Han leker med min ena bröstvårta lätt mellan tummen och pekfingret, han blåser luft över mitt öra och nafsar örsnibben med läpparna. 

 

Jag börjar vakna till ordentligt nu, vickar lite på stjärten och känner hans hårda kuk. 
- God morgon sexy!, viskar han i mitt öra, Bara kåta drömmar, hoppas jag?
- Mmmm ... , svarar jag bara och lägger upp din hand på min höft och trycker mig närmare intill dig där du ligger bakom dig. Har säkert inte sovit mer än 2-3 timmar, men det finns inget härligare sätt att bli väckt på och all trötthet var som bortblåst. Hon visste inget om denna man inte ens vad han hette, men 
ändå fanns inget annat i huvudet än att få knulla mer med honom.
- Jag vet inte om jag klarar mer efter igår kväll ..., retas jag lite medan jag lyfter på benet mer och fingrar på hans hårda kuk. Jag för hans hårda kuk rakt mot vaginan och trycker min bakdel mot honom. Jag vill verkligen knulla, det känns så härligt varmt och pirrande.


 

Han blir enormt upphetsad av hennes överraskande manöver. Han trycker på och känner värmen mot ollonet. Åhhh, hon är så våt och kuken glider in jättelätt! De börjar knulla, djupt, hetsigare och hetsigare. Han tänker bara på en sak, att ge henne kuk så mycket det bara går och när hon till slut skakar våldsamt i orgasmen, sprutar han rakt in i hennes varma inre. Jag drar åt oss täcket där vi ligger kvar i skedställning. Jag pustar ut. Vi somnar, tätt ihop, alldeles kladdiga och svettiga, hela sovrummet osar av de aktiviteter som skett de senaste timmarna. 

 

Jag vaknar igen i mer vanlig tid, går på toaletten och kryper sedan tillbaka ner i sängen. Vi ligger och pratar en stund. Jag säger att det var helt fantastiskt sex jag upplevt tillsammans med honom och att jag var glad för det. Jag skrattar och letar reda på hans kuk som har halv-stånd, själv känner jag mig också nöjd och lite öm i underlivet. Han berättar att han heter Johan, är sambo och brukar ibland jobba extra på helgerna med att köra taxi. Vi bestämmer oss för att duscha tillsammans innan han åker iväg, han kollar snabbt på alla meddelanden på telefonen, sedan går han efter mig mot toaletten och duschen.
 

Vi går och duschar, tvålar in varandra och börjar hångla i duschen. Han ställer sig bakom henne och börjar smeka brösten allt intensivare. Hon känner att han börja hårdna igen och putar med stjärten lite och tittar över axeln mot honom. Han runkar lite och drar med kuken upp och ner mellan hennes skinkor. 
Klara böjer sig fram och stöder dig mot våtrumsmattan på väggen så gott hon kan. Han letar upp fittan och lirkar in kuken och känner återigen snart hennes våta, trånga inre. Han knullar henne i långa drag och hon stöter emot varje gång. Hon smeker sig själv men han tar över, juckar mindre och gnuggar hennes 
klitoris vilt så underbart skönt. Till slut stönar hon och skriker "jag kommer" och får sin orgasm. Han stönar ljudligt och trycker in kuken till roten mot hennes bak och sprutar återigen i hennes fitta.

 

- Hehe, eeh ... jag måste verkligen gå ...! säger han när de återkommer till sovrummet och han börjar leta efter sina kläder som ligger utspridda i hela sovrummet. 
- Du skulle bara våga smita!, väser hon och sedan är hon över honom.  Trycker ner honom på rygg med sig fortfarande naken ovanpå. Mitt långa hår faller ner mot dina kinder när jag tystar ditt svar med en djup kyss. Jag förstår inte varför jag inte är nöjd, det är som om jag aldrig kan få nog av dig, medan våra 
tungor virvlar runt känner jag hur dina fingrar borrar sig djupt in i mina axlar medan jag sakta gnider min klitta mot din kuk. Det behövs inte lång behandling innan den återigen är hård och jag pressar mig mot den med hela mitt underliv och plötsligt känner jag hur du sakta låter din stake glida in i min 
numera välkända välsmorda fitta. Jag sjunker ner ända till roten, du lägger dina händer på min stjärt och håller mig kvar där en stund. Flämtande bryter vi vår kyss och jag kan se ditt begär djup inne i dina ögon. Sakta börjar jag röra mig längs din hårda grova stake. Du håller mig hårt och jag rör mig sakta jag för att åter igen känna dig längst in i min varma våta fitta. Vi hittar rytmen på en gång. Vi ser varandra i ögonen. Vi knullar åter igen och jag känner att det ömmar i hela mig, men det är såååå skönt! Ganska snart ökar jag tempot. Jag sätter mig rakt upp och din tumme hittar min klitta medan jag pumpar kuken in och ut ur mig. Jag stönar högt och jag njuter av att se kåtheten i ditt ansikte medans du tittar på mina guppande bröst och jag ser hur du är koncentrerad på att njuta. Jag njuter fullständigt av att känna din kuk i min blöta fitta. Jag njuter av dina sköna fingrar på min klitta. 

 

Jag känner att båda är nära att komma nu och du fattar kring mina höfter och låter mig själv massera klittan. En djup och ljudligt njutningssång kommer ur min mun samtidigt som jag känner att orgasmens vågor rullar fram genom min kropp, igen. Precis innan orgasmen ebbar ut puttar du bort mig och din sköna kuk glider ur mig och du ställer dig upp på knä. Du mumlar något osammanhängande. Jag är snabbt på plats, förstår ändå vad du vill och du glider in i mig bakifrån. I början känner jag hur du glider in och ut med små rörelser, fram och tillbaka i mig. Jag känner hur hans ollon trycks precis mot min G-punkt. Mina fingrar är tillbaka på min klitta igen och han ökar takten. Han håller mina höfter och knullar mig ganska hårt. Varje stöt han gör belönas med lätt stönande från mig. Återigen känner jag att jag börjar närma mig en orgasm, han är en underbar älskare och han gör det så oerhört skönt för mig. Han låter lite saliv falla ner på mitt stjärthål och börjar massera min anusrosett med tummen samtidigt som kuken fortsätter pumpa i min fitta. Det går för mig igen. Den här gången skriker jag ut min njutning. Jag är alldeles slut, har nog aldrig varit med om en natt som denna, orkar inte stå kvar på alla fyra så jag glider av kuken och rullar runt på sida och sträcker min hand efter din kuk.

 

Han lägger sig ner på rygg bredvid mig och min ena hand sluter om hans fortfarande stenhårda kuk och den andra handen glider ner mellan hans ben och över pungen. Jag smeker och runkar och suger. Drar ner förhuden till roten och låter nu tungspets svepa över kanten på ollonet innan jag låter det glida in i min mun. Han suckar ljudligt och sluter ögonen och låter utlösningen svepa fram. Han sprutar, hårt. Han tittar på mig när jag kramar ut de sista dropparna i hans kuk. Jag har sperma i hela munnen som rinner ner på hakan och ner på bröstet och ner över honom. Han drar mig upp över sig igen. Det är skönt kladdig och varmt mellan oss. Precis som jag tycker att det ska vara när man knullat och vi har verkligen knullat hett, vilt och skönt. När han kysser mig känner han den salta smaken av sig själv, mysigt. Vi ligger så en stund och bara njuter, snart är det dags för vardagen igen och jag förstår att ta vara på stunden här och nu och bara njuta, vem vet när det händer något nytt härligt äventyr i mitt liv igen!
 

7 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#6

Klara

Kul om jag kan bidra till att göra kvinnorna i din omgivning nöjda! Stort tack Sixten!

26/2, 2017 kl. 18:05

#5

Sixten

Den här novellen är superbra, Läsningen av den har gett mig mycket gott besked om hur en kåt och villig kvinna vill bli smekt, slickad och knullad. Tack för din värdefulla lektion
Sixten

26/2, 2017 kl. 10:05

#4

Klara

Tack alla för de positiva orden!!!!

10/8, 2015 kl. 11:22

#3

Mr_Solen

Härlig storry. Just de oväntade mötena är så spännande och hetsiga.

/Solen

23/1, 2015 kl. 23:53

#2

KåtErik

Mycket BRA!!!
Jag och min granne, en änka på dryga 60, läste novellen tillsammans.
Änkan satt på min bultande kuk och läste medan hon red.
Hon påstår att jag brölade värre än en brunstig avelstjur när jag sköt första skottet rakt upp i fitthålet.
Då hade hon bara läst halva novellen.

1/1, 2015 kl. 15:52

#1

mato

Riktigt bra!

26/12, 2014 kl. 08:37