Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

3/9, 2007 kl. 14:45, av WAMPyrellagirls

Fjällstugan

Del 8 av 43 i serien Wampyrellaserien

Det finns många sätt att roa sig i en fjällstuga. Spela mus-TP och fjällvandring med dildotrosor kanske inte är det vanligaste för fjällturister, men tjejerna hör inte till den skaran.

Jag märkte inte när Lotta stannade och parkerade bilen. Kåtruset låg kvar i mig. Jag hade nog fått 1000 orgasmer redan och var helt utpumpad. Vaknade till när Lotta öppnade min dörr. Hon tog bort ankelremmarna och jag kunde äntligen ändra läge på benen. Selma hade redan lossat mina händer. Jag orkade ändå inte lyfta dem, utan satt bara där.

Lotta lyfte på min kjol. Tog och la en bricka på låset, som hållit fast mig i sätet. Ett "klick" och det var öppet. När jag lyfte på rumpan, så kände jag att hela djävla sätet var blött av våtfitta och svett.
"Titta nu har kåtfittan varit duktig. Savat rikligt och smort in sätet ordentligt" sa Lotta.
Jag reste mig upp och kände att jag hade spagettiben. Vilade, lutad mot bilen och kände hur Lotta befriade min fitta från färdfyllningen. "Klick"..."Klick" hördes det när remmarna lossnade och löskuken äntligen kunde lämna min stackars fitta ifred.
Lotta fångade den och höll den i näven.
"Tina, du har en riktig smörjfitta...du. Titta så fint den bearbetat min löskuk med fittsaft"  triumferade hon. Jag stod bara och glodde. Kände vinden, när den smekte och kylde min nymörade fitta. Nu började jag sakta komma tillbaka till verkligheten.

Jag kunde äntligen se stugan. Den var som ett timmerfort i tyrolerstil, med stor alpbalkong där uppe. Helt igenbommat överallt. Selma hade låst upp en tjock ståldörr, nere vid grunden och gick in. Larmade av och öppnade ytterligare en bastant trädörr. Det var kolmörkt där inne, men Selma viste hur man gjorde. Hon tryckte på ett par knappar och fönsterluckorna på ovanvåningen började att öppnas. Nu kom det också lite ljus ner till bottenvåningen. Vi följde efter henne. Upp för trappan till själva bodelen.

Där var storstugan, med öppen spis och ett modernt kök i ena kanten. Timmerväggar överallt. Vid ena väggen var det tre sovrum på rad och en vattentoa med dusch. Selma förklarade
"Huset köpte mina föräldrar av en svensk-amerikan som var lite paranoid, Han gjorde huset helt inbrottssäkert. Det sköter sig nästan själv. All el kommer från solcellerna på taket... Om det inte skulle räcka, så finns det en elgenerator i källaren. Vatten pumpas upp från en källa under huset, men är svinkallt att duscha i... nu när inte värmen varit på. Men det går om man är snabb eller van vinterbadare. Annars får ni vänta någon timme."
Jag sket i om det var svinkallt vatten. Måste duscha av mig fittsaften snabbt och nu medsamma. Det hade runnit ordentligt ur fittan, ner längst benen, när jag ställde mig upp. Kändes alldeles klibbigt.

Vred på kranen och tog ett kliv in i duschen. Fy vad kallt. Fick ståpäls på hela kroppen och genomförde snabbaste duschen jag någonsin gjort. Kände mig ändå som en ny människa. Gick sedan helnaken ut och ställde mig på balkongen för att torka i värmen. Vilken utsikt. Milsvidd orörd natur och bara vi tre här i vildmarken. De andra tjejerna kom strax efteråt och var nyduschade de också. Där stod vi tre helnakna, småkåta slynor. Lutade oss mot räcket. Fittorna smektes av den ljumma kvällsvinden. Vad kunde man göra här hela helgen?

Vi gick in efter en stund,  för det var inte så jättevarmt i luften. Lotta lovade att fixa mat och vin. Jag satt under tiden på golvet och tittade i den lilla bokhyllan. Där låg ett häfte om "Musskötsel". Intresserad började jag läsa.
Faan det var ju om sådana där gnagare på fyra ben! Hittade dock ett stycke om musleksaker, som jag läste högt:
"En ungmus uppskattar enkla leksaker och om du ger en ungmus för avancerade leksaker, kommer den med tiden att kräva ännu mer avancerade leksaker. Musen utvecklas och blir smartare." Alla tre fnittrade och tyckte det stämde bra på fittmus också.

Efter vi ätit. Fortfarande helnakna. Kom jag på att vi skulle spela Trivial Pursuit. Jag hade sett att det låg ett barnTP i hyllan, men vi skulle inte spela vanligt TP, utan Mus-TP.
Istället för att som i det vanliga familje TP, bara sätta en liten plutt/tårtbit i spelpjäsen, så skulle man också få någon musleksak på sig själv.

Blå plutt = Höger bröst 
Rosa plutt = Inne i musen 
Gul plutt = Vänster bröst
Brun plutt = Rumpan
Grön plutt = Fritt ställe på hela kroppen
Orange plutt = Blygdläpparna

Vi tog fram alla våra musleksaker. När någon fick stoppa en plutt i sin spelpjäs, så fick den, som satt till vänster, välja i hennes leklåda. Där satt vi i en ring på den tjocka mattan. Våra musleksaker låg bakom oss. Elden tänd  i spisen och vin inom räckhåll. Spelet kunde börja.

Barnfrågorna är vanligtvis lätta, men med musleksaker och vin, som förvirrade tankeförmågan, så blir det ändå rätt svårt. Mot slutet sitter man med sex olika musleksaker på sig. Fegade man på en pluppfråga, så kunde man bli "straffad" av de andra medspelarna, med någon stygg, extra "bonus-musleksak". Fick man orgasm, så förlorade man och var genast ute ur spelet.
Nu började vi.
Selma kom medsamma på brunt och fick svara på en kulturfråga. Rätt svar, men ingen plupp den här gången. Det gick rätt fort runt... runt. Varv efter varv, men ingen fråga med plump.

Nu kom äntligen Lotta på den första pluppfråga. Hon klarade den och skulle enligt reglerna ha en musleksak. Jag var den som valde åt henne och fick min chans att ge tillbaks lite. I hennes låda, låg det massor av roliga saker. Trodde inte hon var så välförsedd. Rotade runt och hittade en grov gummikukskopia. Den skulle hon ha i sin fitta, för det var en rosa fråga. Hon fick jobba en stund, med att få in den grova staken. Efter mycket lirkande med pust och stön, gled den upp, dit den skulle. Nu satt hon där och bet i läppen. flammröd i ansiktet. Andades lite häftigare. Fittan uttänjd med muffbusken snyggt dekorerad runt "falukorven". Hon hade blivit rejält pilsk.

Det gick rätt bra med frågorna, trots att vi också drack en hel del vin. Efter en massa frågor, så satt jag med båda vårtorna sammanlänkade, med en kedja. Den hade en bröstklämma i varje ände. Två vanliga klädnypor i varje innre fittläpp. Tusan vad hårt de nöp mitt fittskinn.
Selma hade fått både rumpdildo och sitt vibratorägg i fittan och Lottas hål var fortfarande välfyllt, men den hade också dekorerats med en klädnypa rakt över klittan. Det var straffet för att hon hade fegat två gånger på pluppfrågorna. Hon såg inte alls nöjd ut.

Nu kom jag på en grön pluppfråga. Svarade rätt och Selma började rota i min leklåda. Hon stod bakom mig.
"Ta den.... ta den" sa Lotta, när Selma visade något som jag inte kunde se.
Nu fick jag också se vad det var. En minivibrator med en krok, som man kunde hänga i något. Jag tänkte att nu skulle det hängas dekoration i kedjan mellan vårtorna. Men icke. Sabla.... förbannade Selma, hon satte igång den och hängde den i min klittring. Återtog sedan nöjt sin plats. Satslyna! Nu pirrade det så.... fööörbannnat... gooot.

Lotta hade knappt slått tärningen, förrän jag slängde mig bakåt i ett orgasmvrål. Lotta sa helt kallt: "Då var en ute. Förlorat för ojust spelande"
Jag låg där plaskvåt och bara njöt av klittorgasmerna.
Jag vet inte vem som vann. Det blev rätt konstigt spelande efter att jag åkt ut, för de drack mer vin, än slog tärningen.

När jag plockade bort mina musleksaker, så fick jag förbaskat ont i fittläpparna. Blygdläpparna sved till ordentligt, då klämmorna släppte taget och blodet åter kunde komma dit. Lotta fick det ännu värre. Hon tog bort klittnypan, och skrek till. Hoppade omkring i något, som liknade en indiandans, med ena handen på fittan och ajjande hela tiden. Det såg rätt lustigt ut. Lotta skulle nog aldrig mer fega i Mus-TP.
Lite senare, när vi skulle lägga oss, fick vi varsitt sovrum. Jag tog det i mitten. Låg där i mörkret och det var helt tyst. Sängen var skön och bred. Det enda som hördes i natten, var kåtslynorna på varje sida om mig. Gnydde och stönade. Faan fick de aldrig nog av fittknåderi? Själv lät jag bli min kropp, för den hade fått mer än nog idag.

--------------

Nästa morgon när vi vaknade, så beslutade vi, att gå ut i naturen på fjällvandring. Bakom stugan låg en lägre fjälltopp. Det var en lagom fjällpromenad för oss stadsbor. Vana som vi var, att mest gå på stadsplanerad mark.
Selma packade en ryggsäck med lite mat, så att vi kunde vara ute hela dagen. Nu kan inte vi WAMPyrellatjejer gå ute hela lediga dagen, utan att stilla kåthungern med något.
Lotta den lilla kåtslynan, kom med varsin påse till oss.
"Här har vi något som kan hålla oss pigga och koncentrerade...när vi vandrar"
I påsarna låg gummisnoppbyxor. Ett par till oss var. Röda till Selma och Gula till mig. Sabla Lotta, hon vet jag inte precis älskar gummikläder, för de blir bara svettigt att ha på sig. Glad, visade hon upp ett par svarta, som hon själv skulle ha. Vi skulle ha byxor i samma färg som vår kalluffs!

Tänkte Lotta, att vi skulle gå i fjällen med kukbyxor?
"Titta! snopp både på utsidan och insidan!" sa hon glatt.
Hon hade nog fått dom billigt. Snoppen på utsidan kom ut precis under den, som skulle vila sig i fittan. Det blev väldigt svårt att sätta på någon med dom på sig. Den på utsidan var försedd med en grov piercingring i toppen.
"Såja tjejer... klä på byxorna nu!" fortsatte Lotta. Det var bara att ta av kläderna och börja om. De gick rätt lätt att få på. Satt som formgjutna över rumpan. Den där snoppen på utsidan. Ungefär 10 cm lång, tittade rakt ner mot golvet och såg bara fjantig ut, med en nosring på toppen. Nu gick det inte att få några andra byxor på sig. Man fick göra hål i grenen på ett par pants och över dem en kort jeanskjol. Den dolde snoppen, som hängde där mellan benen.

De andra hade kommit på ungefär samma idé. Där stod vi nu alla tre, med snopparna dolda under kjolarna. För att kunna gå i terrängen, så var vi tvungna att ha kängor på oss. Fasen, man kunde ju inte sitta på någon stol! Yttersnoppen var i vägen, så jag fick hukande knyta kängorna och kände då att snoppen i fittan ändrade läge. De andra två hade säkert samma problem med sina gummibyxor.
När vi precis skulle gå, så sa Lotta,
"Vänta lite, det är en sak till."
Hon hämtade från sitt rum en lång svart mjuk vajer och började gräva under Selmas kjol. "Klick"...och ett hänglås satt fast i vajern och Selmas röda snopp. Det var det snoppringen var till för! Låsa fast vajern med snoppbyxorna!
"Vi får inte gå vilse i fjällen... Därför har vi den här säkerhetslinan." Trodde hon att det skulle bli snöstorm i juni? Säkert hade hon sett för mycket på filmen Frostmofjället.

Hon kom till mig och skulle fästa fast mig i vajerns mittögla. Jag protesterade och ville vara i slutänden, likt Selma. Lotta gav med sig och låste fast mig i andra änden av vajern och kopplade själv sin snopp i mittöglan.
ALLA TRE skulle gå i fjället sammanlänkade med snoppbyxor. Jag kände redan hur det drog inne i musen, när Lotta gick framåt och sträckte på vajern.
Selma fick gå först för hon kunde vägen. Efter några tafatta steg, så kom vi i takt nerför trapporna. Selma stängde fönsterluckorna och låste. Huset såg återigen ut som ett timmerfort.

Det gällde nu att alla gick i samma hastighet. Sölade man och kom efter, så kändes det hur fittväggarna blev stretchade av innersnoppen. Lotta hade det värst, för hon fick ha dubbelkoll. Hon skulle hänga med Selmas fart och samtidigt försöka få mig att gå lika fort. Drog jag benen efter mig, så fick hon känna det i fittan. Kunde hon gott ha!
Vi gick uppför fjället och såg ut som sådana där fångar, som var fastkedjade. Djäkla vad det drog och stretade i fitthålet och upp inne i fittgången, när det blev otakt. Jag var redan mörad efter bilturen och behövde inte mer musgymnastik.

När vi skulle rasta, så kom nästa problem. Man kunde ju inte sitta ner på marken, med snoppen utstickande där nere! Försökte man, så åkte innersnoppen ännu längre upp i kåthålet. Rätt mot  livmodertappen och det gjorde skitont. Spände också som tusan i fittläpparna, men vi kom på sätten att sitta med utstickande kuk. Det bästa sättet, var att sitta på huk eller ligga för då kändes det bättre.

När vi vilade, så kom Selma på, att man kunde dra lite i vajern. Den som satt i andra änden, fick en extra påminnelse om löskuken. Nu fick hon igen medsamma, av två stycken motståndare och slutade genast.
Jag låg där och började nynna Orups; ..... jag blir hellre jagad av vargar... jag blir hellre ensam så ja säger nej.....

Det spratt till i hela kroppen. För vi var mitt ute i vildmarken. Skulle en varg komma och jaga oss nu, så blev det problem. Hur fort springer tre hoplänkade tjejer?
"Selma.... finns det vargar här?"
Hon tittade upp. Vred huvudet och spanade åt båda hållen.
"Nej... inte numera... men bäver finns det...tre stycken...vad jag kan se." Lotta och jag förstod båda två, vilken sorts bäver hon syftade på.
 
Den här delen av fjällvärlden var inte så välbesökt. Tur det! Jag ville inte stöta på någon. Hur skulle det se ut om någon sett oss. Tre tjejer på rad, sammankopplade i våra kåtfittor, när vi kämpade för att nå vårt mål. Vi fick i alla fall en bra belöning. Uppe på fjälltoppen var det en enorm utsikt. Vår stuga syntes bara som en liten prick. Jag la mig ner och pustade ut. Kände mig kåt av workoutpasset i fittan. Upptäckte att man kunde massera fittan lite lätt, genom att använda snoppen som stack ut. Ett perfekt handtag. Bara att dra ut... In... Ut... In. Både Selma och Lotta följde mitt exempel. Här låg vi alla tre, kåtstönade och intensivbehandlande fittorna, medan vi njöt av fjälluft. Det är hälsosamt att åka till fjällen och myggen höll sig borta. Tyckte de inte om fittlukten?

----------

Efter en stund när vi hämtat andan, så frågade Selma oss båda.
"Hur träffades ni egentligen? Tina och jag har ju varit kompisar sedan gymnasiet... jag har bara hört något om översvämning i tvättstugan. ."

Jag började berätta:
För ett år sedan hade båda samma tvättid i tvättstugan i min källare. Helt plötsligt kom det en massa vatten på golvet, från någon kran eller något annat som läckte. För att inte förstöra våra skor, så hoppade vi upp på respektive tvättmaskin.
Vi var nu på varsin sida av rummet och satt där och tittande på varandra. Jag tyckte Lotta såg ut som en riktig gråmus. Svart rakt hår och hade klätt sig i en tjock stickad grå tröja och något mörkare grå byxor. Det var ingen tjej man la märke till.
"Det var faktiskt min mormor, som stickat den" pep Lotta och fortsatte.

"På andra sidan satt Tina och tittade mot mig. Där satt den där blonda tjejen, som gick omkring och trodde hon var skitsnygg i sina kläder. De var ju hämtade direkt från H&Ms eller Lindex skyldockor."

"Stämmer... Ibland kan man tro att en skyltdocka rymt." inflikade Selma.

Båda två satt i tvättstugan och tittade på varandra. Jag (Tina) kände hur vibrationerna från maskinen letade sig upp i fittan och hade då inget som fyllde upp den. Lottas maskin gick ungefär på samma program. Första centrifugeringen kom och satan så gott det pirrade i min fitta. Jag såg hur hon rodnade lite och försökte se oberörd ut. Hon fick säkert samma fittmassage som jag.

Jag fick ändå prata lite med henne.
"Tina... heter jag... du då?".
 
"Lotta... flyttade hit för tre veckor sedan. Bor i grannhuset... Bodde på västkusten innan, men fick ett bättre jobb här" sa hon och blev ännu rödare om kinderna. "

Vibrerar din maskin upp i fittan också?" avbröt jag och hon såg lite förnärmad ut, men svarade,

"Ja, så sabla skönt, tänkte fråga dig också... men vågade inte"

Vi skrattade och kom på att vi kunde ta av strumpor och skor och gå upp till min lägenhet. Ta en fika under tiden tvätten blev klar. Jag berättade då, hur jag brukade sköta om fittan. Lotta ville gärna lära sig mer. Helst allt jag kunde och kom gärna på "undervisning". Det var på en sådan kväll du dök in Selma.
"Se... det var fittorna som förde er samman? sa Selma.

----------
 
Vi fick gå tillbaka, för att inte bli på fjället hela dagen. Man kunde ju hitta på annat också. Återfärden  gick ungefär som när vi gick uppför. Lotta hade givetvis lämnat nyckeln till låsen i stugan, så vi fick återigen gå sammanlänkade. Var bara lite svårare att hålla emot, på en del brantare partier. Tryckte bra i fittväggen, när de andra två småsnubblade framåt. De kunde väl hålla takten bättre! Min fitta hade redan fått en rejäl genomkörning på hitresan.

Inne i stugan igen, så kopplade Lotta äntligen loss oss. Jag var genomtrött och la mig medsamma för att vila på min säng. Bara kängorna åkte av. Resten av kläderna fick vänta. Låg där på rygg och somnade. Vaknade av att musen kände ryckningar. Något pillade inne i den.
Sabla Selma. Hon hade smugit in. Fäst ett snöre i kukringen. Stod nu i fotändan av sängen och drog i snöret och sa halvhögt
"Vakna.... Lotta har fixat mat... vakna.... nu".
Jag for upp och skulle precis fånga henne. Det blev tvärstopp! Det smärtade till som faaan i fittan. Satan också. Den listiga hyndan, hade bundit fast andra snörändan i sängstolpen! Jag satte mig på huk och bara försökte få bort ömheten från fittan. När den värsta värken gått över, åkte snoppbyxorna av. De skulle inte sitta på mig mer. I alla fall inte den här veckan.

När vi åt, verkade alla tre ha lite svårt att sitta på stolarna. Hade alla ömfitta efter promenaden?
Vi hade ändå skitroligt. Satt och larvade oss, om vad man mer kunde ha på sig under fjällpromenader.
Helt plötslig bröt Lotta samtalet och såg allvarlig ut, sa att hon hade en hemlig önskan. Något som hon funderat på länge. Kunde inte vi binda henne i sängen? Både armar och ben helt utsträckta.
Hon ville känna hur det var att ligga där hjälplös. Vi ställde givetvis upp. Hon skulle hållas där i tre timmar, oavsett om hon bad och bönade om att bli losstagen. Vi fick två ituklippta strumpbyxor. Det blev fyra bra rep. En för varje lem.

Hon lade sig helnaken på rygg i sängen. Vi tog varsin hand på henne och band fast. Andra strumpänden i huvudgavelns sängstolpar. Benen likadant, men vid fotändan. Hon låg där helt utsträckt, som ett stort X, med svart tofs i mitten. Drog och slet. Nylonet höll henne bunden. Selma kittlade lite under ena foten. Hon skrattade hysteriskt. Försökte komma bort från killeriet. Helt chanslöst.

När hon lugnat sig, så tog jag upp hennes snoppbyxor, som hon haft på sig under fjällturen. Smorde in snoppen med glidsalva och tryckte sakta in den i kärleksgrottan.
"Du har säkert inte fått något riktigt skott i råttan på länge. Vi kan inte låta dig ligga här utan underhållning hela kvällen... Skall ge dig lite röd Tigerbalsam på kåtklittan också... Den behöver säkert lite smärtlindring och värme"
Lotta försökte undvika att bli insmord, för hon viste att det skulle bränna, när salvan kom på hennes kropp. Det var lönlöst. Jag tog bara tag i snoppänden, som stack ut och kunde lätt hålla den fittan stadigt på plats. Gav henne en rejäl klick mitt på klittan. Lirkade in ett badlakan under hennes rumpa. Sängen skulle skonas från eventuell fittöversvämmning.
Vi la en filt över henne och Selma och jag släckte ljuset och gick in i storstugan. Selma hittade en P-rulle och satte sig för att se den. Jag tyckte inte den var så kul. Hörde Lotta gny och gnälla borta i sovrummet. Redan bad hon om befrielse, men det var flera timmar innan tiden var ute.

Kom på att husets källare hade en liten verkstad.
"Får man snickra lite i källaren?" frågade jag.
Selma brydde sig inte, för hon var helt inne i filmen. Jag fick göra som jag ville. Bara jag inte tog sönder huset. Jag rusade ner och letade grejor. Hittade en liten bit av en plywoodskiva, en söndrig sopkvast, några spännband, silvertejp och en borrmaskin. Det var allt vad jag behövde. Nu skulle det snickras. Jag hade ingen bror som gjorde saker till mig, men lyckades ändå få MVG på träslöjden för välgjorda brickor, skärbrädor och smörknivar. Tog och borrade några hål i plywoodskivan. Det blev inte så snyggt, men dög till det jag skulle ha det till. Sågade av kvastskaftet och sprang sedan trappan upp med snickeriet i händerna.

In i Lottas rum. Tände ljuset. Hon låg givetvis kvar där och kisade i ljuset och undrade vad jag skulle göra nu.
"Inte mer balsam på klittan... snälla Tina"
Jag lovade att det inte skulle bli någon påfyllning. Hon fick stora ögon när jag la träskivan i sängen, där nere mellan hennes fötterna. Tog upp en grovådrad dildo i hennes leklåda och tejpade fast den ordentligt på kvastskaftet med silvertejp. Spände fast borrmaskinen i träskivan, med spännbanden genom de borrade hålen. Stödhantaget och det vanliga handtaget gjorde att borren låg stadigt fast mot plattan. Den skulle inte flytta sig en millimeter.

Snoppbyxan hade redan glidit ur kåtfittan.
"Som jag misstänkte... du skulle spotta ut godsaken du fick. Vi får ta till bättre saker... som inte fittan spottar ut".
Körde försiktigt in den nya dildon. Drog den fram o tillbaka... fram och tillbaka flera gånger. Hennes fitta svalde mer och mer. Såg rätt lustig ut när den kramade girigt och hennes fitta försökte hålla kvar den. När hon började oja sig, att den kom för långt in. Då drog jag tillbaka den, ett par centimeter. Nu var mätningen klar. Minst 16 cm kuk svalde den här fittan. Kollade med borrmaskinens fäste, vart jag skulle såga av överflödigt kvastskaft. Ut med dildon och ner igen till källaren. Sågade av kvastskaftet. I med en grov skruv i änden. Tog också bort skruvhuvudet.

Upp för trapporna igen. Selma tittade förvånat på mig.
"Är det snoppstafett ikväll?" frågade hon, när jag for förbi. Jag svarade inte, men det måste sett komiskt ut. Där sprang jag, fram och tillbaka, med en dildo på ett kvastskaft. Selma blev nyfiken och avbröt filmvisningen, för att följa efter. Såg min nykonstruktion, där den låg i fotändan av sängen. Nu fick Lottafittan återigen smaka dildo.
"Stoppa in en pinne i brasan..." halvsjöng jag, medan jag skruvad fast kvastskaftets skruv i borrmaskinen. I med sladden i väggen och körde igång borren på låg hastighet. Lotta kved... när hon kände att det började snurra runt inne i hela fitthålet.
"Nu skall vi vispa kåtsaft... Sista timmen behövs det lite rörlig underhållning."
Lotta kunde inte göra något, utan låg bara där och kände stavens snurrande inne i hela sitt fitthål. Jag droppade lite barnolja utmed blygdläpparna, för det skulle inte gå torrt i hålet.

Nu lämnade vi Lotta och satt oss i soffan för att se slutet på filmen. Fasen vilket liv det var inne i Lottas rum. Man kunde inte koncentrera sig på filmen eller egna fittan. Hon gnydde och stönade. Om vart annat. Helt plötsligt började orgamsgny komma. Oregelbundet stön och illvrål. Vi gick in emellanåt för att kolla henne. Ändrade rotationsriktning på borren varje gång. Hon tyckte nog mest om vänstergång. Smorde hålet med några droppar barnolja också.

När hennes tre timmar gått, så stängde jag av borren. Hennes fitta var alldeles blank av oljan och fittsav. Lite röd och svullen också
"Sådär... Nu har vi nog vispat fittsav... så du klarar dig hela natten." sa jag och hon bara grymtade.
Jag tog en sax och klippte av hennes bojor och lämnade henne där med dildon fortfarande begravd inne i hålet. Hon fick själv dra ut den. Jag gick ut till Selma.
Efter en stund kom Lotta gående. Sakta... försiktigt... bredbent. Hon tittade bara på oss och skakade på huvudet. Vi hörde hur duschen började skvala. Jag tänkte att hon skulle nog inte ligga och knåda någon fitta ikväll.

3 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.