Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Information

Kön
Kille
Ålder
54 år
Landskap
Södermanland

Senaste novellerna

14/8, 2021 kl. 13:29
Slagtävling
8/8, 2021 kl. 11:25
Hemma igen
8/8, 2021 kl. 11:25
Stranden
4/8, 2021 kl. 15:28
Att flytta naken
4/8, 2021 kl. 15:28
Sex i det fria, och bundna
4/8, 2021 kl. 15:27
Nakenhet på stan och dess risker
4/8, 2021 kl. 15:26
Utflyttningsfest och utmaning
2/8, 2021 kl. 11:15
Epilog
2/8, 2021 kl. 11:15
Revanschen
2/8, 2021 kl. 11:15
Fotot
Visa fler noveller

Nightcare Offline(Offline)

Jag är en man i femtioårsåldern, som gillar sexfantasier. Båda att läsa andras, men också att försöka formulera något läsvärt utifrån mina egna. Några av novellerna har jag skrivit ihop med min fru Nightowl.
Nu flyttar jag mina noveller hit från Sexnovell.se som så många andra, och hoppas att ni ska uppskatta mina alster, både gamla och nyskrivna.

Gästbok

zzzzaragon

Hej! Svarar på din kommentar på "Betala tillbaka" här, så behöver du inte vänta två månader på att se det.

Du har helt rätt, jag har tänkte många gånger att jag borde göra precis det (Skriva en novell som inte handlar om en jättekuk). Flera gånger har jag tänkt att jag har en idé som skulle bli riktigt bra utan det elementet. Men sen när jag sitter och skriver, så ramlar det in lite extra krydda. "Visst, det skulle funka utan, men för min del funkar det ännu bättre med" tänker jag, ungefär.

Jag ska försöka bättra mig! (Har också funderat på att återpublicera någon gammal novell, fast avjättekukifierad)

De jag har i pipelinen nu är nog svåra att göra om, men snart! Har flera som är i princip färdiga, men jag kan inte bestämma mig för vilken jag ska publicera först. Vilken ska jag finputsa först?
1. Killen som inser att anledningen till att han alltid går till samma sushirestaurang för att han är lite förtjust i tjejen i kassan.
2. Supermodellen som lägger av och flyttar från Italien till en svensk småstad och blir charmad av en kroniskt pappaskämtande man under barnens fotbollsträning.
3. Tjejen som besöker staden hon växte upp i, men inte varit i på 15 år, och stöter på sin ungdomsflört.

7/9, 2021 kl. 13:22

mx55

Hej. Stort tack för feedbacken på min serie om Emma!

Ja. Del tre är lite pang på. Orginaltanken var att börja där och ta backstoryn senare och mycket mer svepande än det blev nu och sedan utveckla karaktärerna vidare därifrån. Del ett och två borde vara samma men det blev för långt. Så mer om Hannes och Filip kommer senare i serien.

Del fem och sex börjar bli stabila en jag ligger efter på sju och framåt tyvärr så blir lite paus i några dagar till. Iofs bra att möta folk hinna lösa ikapp kanske.

11/1, 2021 kl. 11:08

Trollmor

Hej, Nightcare.

Först välkommen till Bubblan.

Jag såg ditt uttalande om att Bubblan inte ha någon betygsskala. "Det sämsta på den här sajten... osv."
Kanske har du inte upptäckt det positiva ännu?

För att informera dig...
Det har tidigare funnits en betygsskala på sidan. Men, pga att vissa medlemmar hade "svårt att bestämma sig" för vilket betyg de ville ge en läst novell, valde de ibland att ge en etta (1). Även om flera andra kommentatorer hade givit novellen ett helt annat betyg.

Den möjliga orsaken: Läsaren gillade inte ämnet författaren hade valt? Läsaren gillade inte författaren av någon orsak mm, vilket med andra ord gjorde betygsskalan ej rättvisande. Det fanns även andra orsaker, vilka inte är relevanta att redovisa här.

Efter en diskussion i den trängre kretsen av läsare/författare den gången, valde Fröken H att göra på det viset som nu gäller. Vilket sedan dess (ca fem år) har fungerat bra och känns enkelt och rättvist. Naturligtvis är det upp till var och en att göra ett skriftligt tillägg med kommentarer för att förtydliga läsarens upplevelse eller tyckande. Plus eller minus.

Hälsningar, Trollmor.

20/10, 2020 kl. 00:04

Skriv i gästboken