Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

Reklam & Tips

  • VÄLKOMNA
  • För Henne, Honom OCH Paret

Information

Kön
Kille

Nightcare Offline(Offline)

Nightcare har ännu inte skrivit någon presentation om sig själv.

Gästbok

mx55

Hej. Stort tack för feedbacken på min serie om Emma!

Ja. Del tre är lite pang på. Orginaltanken var att börja där och ta backstoryn senare och mycket mer svepande än det blev nu och sedan utveckla karaktärerna vidare därifrån. Del ett och två borde vara samma men det blev för långt. Så mer om Hannes och Filip kommer senare i serien.

Del fem och sex börjar bli stabila en jag ligger efter på sju och framåt tyvärr så blir lite paus i några dagar till. Iofs bra att möta folk hinna lösa ikapp kanske.

11/1 kl. 11:08

Trollmor

Hej, Nightcare.

Först välkommen till Bubblan.

Jag såg ditt uttalande om att Bubblan inte ha någon betygsskala. "Det sämsta på den här sajten... osv."
Kanske har du inte upptäckt det positiva ännu?

För att informera dig...
Det har tidigare funnits en betygsskala på sidan. Men, pga att vissa medlemmar hade "svårt att bestämma sig" för vilket betyg de ville ge en läst novell, valde de ibland att ge en etta (1). Även om flera andra kommentatorer hade givit novellen ett helt annat betyg.

Den möjliga orsaken: Läsaren gillade inte ämnet författaren hade valt? Läsaren gillade inte författaren av någon orsak mm, vilket med andra ord gjorde betygsskalan ej rättvisande. Det fanns även andra orsaker, vilka inte är relevanta att redovisa här.

Efter en diskussion i den trängre kretsen av läsare/författare den gången, valde Fröken H att göra på det viset som nu gäller. Vilket sedan dess (ca fem år) har fungerat bra och känns enkelt och rättvist. Naturligtvis är det upp till var och en att göra ett skriftligt tillägg med kommentarer för att förtydliga läsarens upplevelse eller tyckande. Plus eller minus.

Hälsningar, Trollmor.

20/10, 2020 kl. 00:04

Skriv i gästboken