Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

15/4, 2022 kl. 13:55, av mx55

EMMA 2 Del 9: Vad är väl en fest med syskon?

Del 9 av 15 i serien EMMA Ett sexuellt galet sommarlov

Alice läste Emmas meddelande och kände hur hon kokade. Hade inte allt går för långt nu?” Samtidigt var Emma inte alls säker på att hon ens ville ha festen. Sannolikheten för att de skulle få ha den var i och for sig nästan noll. Så varför oroa sig?

Hej på er!
Ledsen att det tagit en vecka längre än vanligt att få ut ett avsnitt. Har legat lite efter i skrivandet ett tag nu och det innebär såklart att det tillslut börjar bli tomt på material att publicera. Fint då att det finns gott om annat trevligt att läsa här. Hoppas dock att det finns tid och ork att även få in lite Emma i påskläsandet :)

Med det sagt vil jag önska en Glad Påsk till er alla!
/Mx

- - -

Alice slog upp ögonen och såg upp mot taklampan. Allt i det här rummet borde egentligen ha uppgraderats för längesedan. Möblerna var ok och det var egentligen inget fel på tapeterna men allt i rummet kändes som att hon var fast i mellanstadiet. Trotts att hon bara bott i huset varannan helg så hade hennes pappa varit bestämd på att hon skulle ha ett eget rum. Det här rummet var inget gästrum eller kontor; det hade hamnat nere i källaren. Det här var Alice rum! Hon hade själv fått välja ut alla saker här inne, men det hade skett när hon var nio. 

Hon satte sig upp och gnuggade sömnen ur ögonen. ”Det hade ju kunnat vara värre,” tänkte hon och såg sig om igen. ”Tänk om jag fått för mig att måla allt i rosa.” Nu gick väggarna i en ljust blå nyans, sängen var hård och smal, skrivbordet var helt vitt.
 – Fan vad basic jag var, suckade hon och reste sig upp.

Det enda i rummet som hade någon direkt färg var garderoben som stod intill dörren. Den var vit men hade mörkt gröna dörrar. Den var tung, bastant och byggd av hennes farfar. Hon mindes att det hade varit ett stort projekt att flytta den från huset utanför Vänersborg och hit, men hon hade alltid älskat det där skåpet. 

Nu stod hon med huvudet inne bland kläderna och bläddrade mellan de plagg som Alice från februari, valt ut till henne.
– Ungefär lika kallt så spelar ändå ingen roll, muttrade hon och plockade fram en långärmad, vinröd tröja och en svart hoodie. 

När hon väl fått på sig kläderna gick hon ner till köket där hon mötte sin halvbror. Tillsammans åt de frukost innan han gick ut med sina kompisar och gjorde kvarteret, så osäkert, som bara ett gäng killar på väg in i tonåren kan. Själv gick hon ut på en lång promenad med Nallen innan hon åt lunch med pappa Tommy och låtsasmamma Annelie. 

På eftermiddagen satt hon och spelade poker med smågrabbarna och lyckades, i tur och ordning, att spela av dem deras marker. Till sist hade hon lurat Edvin att gå All In mot henne.
– Kan vi inte köra klädpoker istället, ropade en av grabbarna i en röst som precis höll på att spricka in i målbrottet.
– What’s in it for me? frågade Alice rappt.
– Om du vinner får du se oss nakna?
– Det förstår jag. Men jag förstår inte varför jag skulle vilja vinna om jag blir illamående.
– Va? E vi så fula?
– Nä. Ni är killar, sa hon spydigt och började packa ner markerna i pokerväskan.
– Kom igen, suckade Edvin.
– Alla vet att syrran bara tänder på tjejer.
– Va? Men. Det är ju …
– Det är lika fel som att du spelar poker, ser på porr eller runkar, suckade Edvin åt honom.
– Bara för att din familj tror på någon jävla galen pastor så betyder det inte att resten av världen gör det.
– Ok. Förlåt, svarade killen defensivt.

Alice tyckte egentligen synd om killen. ”Det kan fan inte vara lätt att vara tolv och med i Livets Ord,” tänkte hon. Inget spel, inget kul, inget sex före äktenskapet och verkligen inget sex med någon av samma kön. Inte för att tolvåriga Lars skulle hålla på med något av de sista. Men lite poker och några runktag kunde han väl ändå få unna sig?

Annat var det med hans storasyster Tilde. Hon var sjutton, lesbisk och levde ett dubbelliv där hon alltid riskerade upptäckt. Alice kände henne som en trevlig, söt och rolig brunnet. De hade börjat vara tillsammans på helgerna när Alice pappa flyttat hit. Tjejerna blev tillslut bra kompisar och de var ofta över hos varandra. Ju längre tiden gick desto mer hade Alice börjat upptäcka hur söt Tilde var. Hennes raka, ljusbruna hår, de blåa ögonen, brösten som började växa under tröjan. Ganska snart stod det klart att nyfikenheten var besvarad.

Första gången Tilde sovit i Alice säng så hade Annelie, på skämt, frågat om Alice inte tyckte att det var oartigt att slänga ut sin vän klockan tre på natten. Hon kunde väl ändå låtit henne stanna på frukost? Alice hade bara suckat, tittat i riktning mot grannhuset och mumlat något om hennes mamma och pappa. Annelie hade nickat och suckat hon också. 
– Att de får hålla på så med sina barn. De kan väl tro vad fan de vill men att pracka på ungarna skiten?

Tillsammans hade Alice och Tilde börjat gå på olika HBTQ-caféer inne i stan. Alice visste att Tilde alltid sa att hon var på bönemöten eller bibelstudier hos några kristna kompisar på hennes gymnasium inne i stan. Hon frågade hennes pappa om förslag på bibelverser som hon sedan aldrig läste. Om hon någonsin nämnde Gud eller Jesus så var det knappast i något kyrkligt sammanhang. 

De hade haft någon slags kk-relation fram tills i november när Tilde började dejta en tjej på hennes skola. Alice själv hade legat med en tjej mer än Emma och Emy. Hon var en som hon träffat på ”bibelstudierna”. Det vill säga, över en sojalatte på Andra lång. 

Vid femtiden hade lillebror Lars rest sig för att gå hem. Genom fönstret hade Alice sett Tilde komma gående och därför följt med honom ut. De hade mötts i en snabb kram, allt under två sekunder var ok för tjejer. Killar kramades inte. 

– Hej Alice! hörde hon Tildes mamma, Ingrid, ropa.
– Är du här?
– Ja, skrek hon tillbaka. 
– Kom hit i går.
– Vad kul att se dig! Har du lust att komma in och äta tacos?
Hon tittade snabbt mot Tilde som, nästan omärkbart, nickade. 

En timme senare satt Alice därför och bad bordsbön med de två föräldrarna och de fyra barnen i familjen Enberg. Någon timme, och en mängd diskreta blickar senare, vågade Alice fråga om Tilde ville komma över och se en film och snacka om allt som hänt de senaste månaderna. Hennes föräldrar hade muttrat något om att de inte skulle bli för sent och att de fick vara noga med valet av film. Sedan hade tjejerna rusat över till tomten bredvid, in genom dörren och upp på Alice rum

– Så hur har du haft det? började Alice.
– Skit!

Sedan började Tilde berätta om hur det varit att vara inspärrad hela våren tillsammans med familjen. Hur hon behövt stå ut med snack om att pandemin var guds straff för världens synder, hur det var ännu ett tecken på att den sista tiden var inne och att det här är vad västvärlden fått för den fria synen på sex, på kvinnans ”frigörelse” (hennes pappa hade sagt ordet med avsmak) och på avarter som homosexuella. 

Så fort hon börjat prata hade Alice tryckt henne tätt intill sig och de släppte inte varandra förrän Tilde berättat klart. Hennes kinder var våta och ögonen röda av de tårar som med jämna mellanrum avbrutit hennes berättelse.
– Du skulle ha ringt.
Tilde skakade på huvudet.
– Och sagt vaddå? Jag vågar fan inte säga ett skit när jag är i det där jävla helveteshuset.
– Messat?
– Fick en ny telefon med något jävla barnlås. Tydligen hade någon sett mig på stan med några farliga ”homotyper”. Så de ser vilka jag skriver med och allt.
Alice skakade chockat på huvudet samtidigt som Tilde fortsatte att prata.

– En av dem de såg var min flickvän. Så nu är hon vettskrämd och vill inte ha med mig att göra. Hon blev tydligen påhoppad efter skolan av några som ville ”be för att hon skulle bli botad”.
– Herregud, viskade Alice och skakade återigen på huvudet.
– De kontrollerar ju hela ditt liv.
– Jag vet. Och Gud har då fan inget med det att göra.

De kramades och grät tillsammans. Grät över all jävlighet i världen, över Tildes föräldrar och över att de i alla fall, slutligen, kunde träffas. 
– Fast du måste ju få skriva till mig? sa Alice tillslut.
– Jag släpps ju in i ”Guds boning”, fortsatte hon sarkastiskt.
– Ja. Vad ska lilla beskedliga barndomskompisen Alice kunna göra? svarade Tilde syrligt.
– Precis. Ingenting, slog Alice fast.
– Skriv att det var kul att ses och så försöker vi hålla det vardagligt så länge.
– Så länge?
– Ja. Vi måste ju se till att du kan kommunicera med omvärlden.
– Hurdå?
– Jag känner en tjej som är skitgrym på att komma runt spärrar. Vi hittar på något.

De satt tysta bredvid varandra och försökte bara ta in allt. Livet, den absurda familjesituationen, allt.
– En sak kan du i alla fall göra. Som de aldrig får reda på.
– Vaddå? frågade Alice.
– Du kan slita av mig mina kläder och kasta ner mig på rygg.
– Va? Nu? Är det så smart med tanke på allt? Hur du mår?
– Tror du att den här ”cancersvulsten på mänskligheten” tänker lämna den här sängen utan att ha fått smaka fitta? Kom igen?

Alice svarade med att skratta rakt ut innan hon puttade till sin vän som med ett gällt låtsasskrik kastade sig bakåt på sängen. Sedan kastade hon sig ner mellan hennes ben och drog snabb ner de gråa mjukisbyxorna.
– String med spets?
– De kan fan inte kontrollera allt!

Alice fnissade och drog sina händer upp mot Tildes överkropp och bröst. Hon stannade med handen mellan dem och drog tag i dragkedjan på den lika gråa luvtröjan. Efter att den glidit isär och visat den svarta t-shirten drog Alice av den helt och kastade den på golvet. Hon såg hur den landade med ryggpartiet uppåt och i någon sekund fylldes hennes synfält av bilden av ett kors och en text om hur ”Jesus var ljuset”. Frustrerat sparkade hon till plagget så att det rullades ihop till en boll som sedan for in under skrivbordet.

När hon vände sig om såg hon att Tilde tagit av sig t-shirten. Hon låg nu på sängen iklädd bara sina underkläder. Alice svepte med blicken över trosorna, över den platta magen och de halvstora brösten som doldes bakom en svart, glansig bh. Den var enkel men kändes så otroligt het. Att Tilde vågat köpa dessa underkläder och att hon tagit på sig dem ikväll. Innan familjens fredagsmys.
– Du är så jävla snygg Tilde! utbrast hon.
– Fy fan att de ska dölja dig bakom de där jävla burkakläderna.
– Riktigt så illa är …
– Shhh, avbröt Alice henne samtidigt som hon satte ett finger över hennes läppar. Sedan böjde hon sig fram.

Hon lyfte upp Tildes ena ben och började kyssa henne längst med ena låret och ner mot trosorna. När hon var nästan framme växlade hon till det andra benet innan hon slutligen satte fingrarna i troslinningen och långsamt drog dem av henne. Sedan kastade sig Alice mellan sin bardonsväns ben och satte tungan mot hennes klitoris.
– Guuuud!! Fy fan!! Jaaaaa.
Alice reste sig upp på armbågarna och såg på Tilde.
– Jag har fan inte vågat att göra mer än att pilla lite på mig sedan i mars, sa hon.
– Låt mig ha det här.

Alice ville spara bh:n så länge som möjligt. Det kändes så sexigt förbjudet att se delen av de sexiga underkläderna över den så hårt hållna Tildes bröst. Faktiskt sexigare än när den var av. Men tillslut knäppte hon ändå av den. De satt på knä, hårt tryckta mot varandra och kysstes. Deras munnar sög ömsom in deras läppar och ömsom deras bröstvårtor. Efteråt landade de bredvid varandra på sängen och vände sig i en sextionia. 


När de var klara låg de kvar bredvid varandra och mös. 
– Jag hatar varenda en som tycker att det här är fel, sa plötsligt Tilde i en hård ton.

– Är det några som borde torteras och brinna i den eviga elden är det fan dem. De som tycker att kvinnans plats är i hemmet och att hon ska ”tiga i församlingen”, de som säger att man ska *aga de man älskar*. Exakt samtidigt som jag började förstå vad jag var och vilka jag blev kär i, så förstod jag att mina föräldrar skulle hata mig om de visste. Ända sedan den dagen har jag hatat dem. Jag vill fan aldrig mer se dem!

Sedan kom tårarna. 

Alice låg still och höll om sin vän. Såklart visste hon hur det var och de hade pratat om Tildes planer. Men aldrig tidigare hade hon hört henne säga det så direkt. Så rakt ut. 
– Jag vet, svarade hon och tryckte sig ännu lite närmre hennes varma kropp.

Vid halv tolv klädde Tilde på sig de sexiga underkläderna och de resterande gråa, trista plaggen innan de tillsammans gick ner för trappan till hallen. 
– Pappa hade fan bett mig skyla mig om jag gått sådär hemma, sa Tilde rått som kommentar till Alice klädsel. Den bestod av ett par svarta killboxers och en för stor, vit t-shirt från ridklubben.
– Han är dum i huvudet, mumlade Alice som svar.
– Klart han är, svarade Tilde henne.

Nere i hallen mötte de Annelie som såg oroligt på dem bägge.
– Ta hand om dig nu och hoppas de inte tycker att det är för sent, sa hon.
– Tack. Det ska nog gå bra, svarade Tilde och gav Annelie en snabb kram.
– Tack, sa hon sedan igen.
Därefter gick hon ut genom dörren. Så fort den slogs igen började Alice gråta.

Annelie kramade om sitt bonusbarn och strök henne över det röda, kortklippta håret.
– Hon blir arton i oktober. Hon kan gå då.
– Precis, svarade Alice.
– Och hon skulle flyttat in hos sin flickvän men henne skrämde de upp med nått’ jävla bönegäng så nu vill hon inte se henne mer.

- - -

Emma var inte alls säker på om hon tyckte att det var en bra idé att ha en fest. Egentligen var hon inte ens säker på att hon ville ha en fest. I synnerhet som det var rätt uppenbart vad Emy och Hannes hade tänkt sig.

Hon hade träffat de två bröderna Tim och Oliver ett par gånger. De hade rykte om sig att alltid vara på alla fester så att både hon och Hannes träffat dem, utan att ha träffat varandra, var inte så konstigt. Hon hade egentligen aldrig pratat med killarna men redan första gången hon såg dem hade hon direkt satt upp dem på listan över ”bondpojkar utan något som helst ligg-potential”. Hon kunde inte se att hon någon gång skulle kunna ändra på den uppfattningen.

– Men det handlar inte riktigt om det, hade Hannes sagt på måndagsförmiddagen. 
Emma hade precis kastat ur sig att hon inte var sexuellt intresserad av bröderna. I en sekund var hon orolig att hon missförstått allt.

– Vadå? Så det handlar inte om att du och Emy vill att vi ska ha sex sex?
– Jo. Såklart vi vill, svarade Hannes som om det var det mest naturliga i världen.
– Men det handlar inte om vilka du skulle vilja ligga med utanför klubben.
– Så bara för att jag är på en orgie så förväntas jag sära på benen för alla som vill?
Emma blev själv förvånad över hur upprörd hon lät. Men det var något så brutalt idiotiskt i Hanes uttalande.
– Nej. Självklart inte! svarade han.

– Men så här, fortsatte han när han inte mötte något motstånd.
– Jag skulle nog aldrig få för mig att ligga med en fyrtioplusare med hängiga bröst och lätt övervikt.
Emma skrattade.
– Men när hon ligger i halvmörkret och är fastbunden i läderremmar och vi är fyra killar som står runt henne, så blir det helt plötsligt en annan sak.
Hon nickade.
– Det är situationen som gör mig kåt.
– Men inte hon?
– Jo. Just då blir jag såklart kåt på henne också. Annars …
– Annars?
– Annars hade jag inte legat med henne.

Emma satt tyst och såg ner på sina ljusblåa jeans en stund.
– Vad gör du i så fall?
– Jag står och tittar på. Eller så går jag och tar ett glas vatten. Eller så hittar jag Frida …, han gjorde en kort inandningspaus.
– … eller Ellen eller någon annan att ligga med.
– Ok, sa hon tyst.
– Men ni är ett helt gäng. Jag kan inte tänka bort två av fyra killar ur ekvationen.
– Sant, svarade Hannes utan att låta besegrad.

– Vad tycker du? sa Emma sedan och vände sig mot Filip.
– Jag vet inte, svarade han undvikande. 
– Jag tror inte vi kommer få ha en fest och det lär ju bli svårt att dölja.
– Sant, svarade Hannes igen.
– Men om sexfest? frågade Emma.
– Jag vet inte. Det var kul i fredags och det hade varit kul att vara fler killar.
– Varför?
– Orka längre, svarade han och skrattade.

Skrattet smittade av sig och tillslut skratta de alla tre.
– Stackars killar. Klarar ni inte av tre tjejer?
– Nä, svarade Hannes. Jag är faktiskt förvånad över att vi klarade att ge allt till er. 
– Nästan. Miranda blev väl dubblad i max två minuter?
– Precis, svarade Filip med ett, i Emmas tycke, fånigt leende.
– Fler killar, längre dubbelmackor.
Hon räckte ut tungan.

– Men vill du se Miranda eller … mig …?
Filip såg med ens osäker ut.
– Jag vet inte. Kanske.

– I vilket fall så lär det inte hända ändå, avslutade Emma diskussionen.
– Chansen att vi lyckas dölja att vi haft fest är rätt liten och …
Hon sökte efter rätt ord.
– Sannolikheten att vi får lov att ha fest är ännu mindre.
Hannes nickade som svar.

De satt i Filips rum och fördrev tiden med att spela tv-spel. Killarna satt i varsin fåtölj och Emma hade dragit över skrivbordsstolen till tv-hörnan. Deras föräldrar var hemma och stökade runt i huset så de tre syskonen hade bestämt sig för att gömma sig här inne. Det kändes som den säkraste platsen att kunna prata på, och de tänkte att deras föräldrar knappast skulle undra varför de satt där och inte i tv-soffan. I synnerhet som deras mamma just då drog runt med dammsugaren i överhallen.

De vände sig mot tv:n och drog igång ännu en omgång i skjutspelet som Filip och Hannes velat testa. Det störde Emma något brutalt att hon var så dålig på det. Det tog max fem minuter innan någon av hennes bröder eller någon annan fiende hade skjutit henne.
– Jävla skit! skrek hon.
– Är inte tanken att ni ska vara snälla mot er syster?
– Fast tanken med spelet är att vi ska skjuta på dig, svarade Hannes spydigt.
Emma gav en fnysning till svar och stirrade surt på tv-skärmen. Hon var precis på väg att returnera ett förslag på vad hennes bröder gärna fått skjuta på henne. Sedan insåg hon att hon inte hade lust att kåta upp dem. 

Strax efter tolv gick de ner i köket där de mötte Erik som satt vid köksbordet med en mugg och en macka framför sig.
– Hej, sa Emma.
¬– Hej, svarade han och tittade upp. 
– Trött?
– Nä, svarade han.
– Inte det minsta.
– Men borde inte du sova snart? frågade Hannes.
¬– Jo. Men. Ja, suckade deras pappa frustrerat och återvände till kaffet.

Efter helgen hade deras föräldrar gått tillbaka till att jobba natt. Vanligtvis bytte de inte skift såhär ofta men med tanke på omständigheterna, och att det var semestertider, så fick de rycka in på alla tider där det behövdes. De hade ju i alla fall fått två dagar ledigt. Men eftersom att tiderna växlade så mycket hade ingen av dem riktigt lyckats vända på dygnet ännu. De hade tillochmed bestämt att Erik skulle åka i förväg i skrotbilen för att ge Elisabet en chans att åka hem tidigare på morgonen. Det var ganska längesedan de gjort så.

Detta betydde såklart också att syskonens besök nu fick förläggas till nattetid. Emma tänkte att måndagskvällen skulle följa samma rutin som två veckor innan. Kvällsfika, lite tv-spel och sedan sex och sömn. Emy skulle vara med Hannes, Alice med Emma och Miranda med Filip. Emma hade dock nämn för Alice att hon ville ha en natt med Filip och föreslagit att hon kanske skulle ta lite tid med Emy. Det upplägget skulle visserligen lämna Miranda och Hannes ensamma och hon var inte alls bekväm med tanken. 

De tre syskonen tog alla varsina smörgåsar och gjorde iordning te och kaffe till sig själva. Emma väntade sig att Hannes skulle nämna festplanerna så hon blev nästan lite förvånad när han i stort sett inte sa ett ord under hela måltiden. När de var klara gick de alla fyra till sina varsina rum.

Hannes satte sig på sin säng och tänkte över situationen. Han var glad att Emy fortsatt vara så driven på att ha en fest. Det kändes som hon var ännu mer drivande nu än hon varit innan. Han antog att hon, från första början, hade velat ha festen för att få en anledning att hamna i säng med honom. Nu hade planerna utvecklats till vad de skulle kunna hitta på för något tillsammans med sina syskon. Han kände sig lyckligt lottad som träffat en tjej som var så nyfiken på gruppsex som Emy var.

Samtidigt kunde han inte släppa Emmas inställning. Han hade faktiskt inte väntat sig den. Hittills hade hon varit med på, att i alla fall testa, allt han föreslagit. Under helgen hade de inte pratat så mycket om festplanerna men de gånger han tagit upp det hade hon svarat undvikande. Efter förmidagens samtal förstod han varför.

Å andra sidan visste han inte om det verkligen skulle bli ett hinder. Om hon inte ville ligga med Tim och Oliver så behövde hon såklart inte göra det. Om hon inte ville vara med alls dock, så skulle situationen bli en annan. Det skulle inte kännas rätt att göra något utan henne och dessutom var han ganska säker på att hon skulle få Filip med sig. Han, de två bröderna och deras systrar var i och för sig också ett hett scenario, men kanske inte på en fest som anordnades hemma hos honom. Och så var det ju hela grejen att få ha festen överhuvudtaget.

På kvällen hade Hannes ännu inte bestämt sig för hur han skulle göra. Det enda han visste var att han inte ville ta diskussionen framför resten av familjen. 

- - -

På lördagsmorgonen hade Alice vaknat med en jobbig oroskänsla inom sig. Vad skulle hända med Tilde? Vad skulle de kunna prata om på den, tydligen, avlyssnade telefonen? Hon visste inte. Sedan fick hon se meddelandena från Emma.

Hon hade helt ignorerat sin telefon under fredagskvällen. Hon hade inte ens tagit med sig den till tacomiddagen och när hon kommit tillbaka hade det inte varit läge att kolla den. Nu stirrade hon på skärmen och inom henne bubblade det. 

Hon visste inte om hon skulle vara arg, ledsen eller besviken. I vilket fall så kände hon att allt hade gått för långt nu. Emy och Miranda, sedan Emy och Hannes och nu Emma? ”Seriöst? Fanns det ingen kompisheder?”

Hon kastade på sig en svart polotröja och en militärgrön hoodie. Sedan drog ut den översta lådan i den lilla byrå som stod bredvid garderoben. Det första hon såg var sina flaskor med nagellack. Hon log och tänkte på hur längesedan det var som hon använt något, eller ens sminkat sig för den delen. Direkt tog hon fram en flaska och började att lägga på ett mörkt, rött lack. Därefter la hon en lätt sotat look runt ögonen. ”Nu ser jag ju fan ut som Alice igen,” tänkte hon och skrattade till. ”Jävla skit att det ska krävas smink för det egentligen,” tänkte hon sedan och log. Men pillandet med smink och naglar kändes som en perfekt distraktion för stunden.

Hon höll ihop ansiktsdragen när hon sa hejdå till familjen. Hon lyckades le och vinka snabbt till Lars som kickade en fotboll tillsammans med Edvin på gräsmattan. Genom fönstret såg hon hur Tilde och hennes mamma vinkade glatt. Hon gav en vinkning tillbaka.

Hon kände tårarna och illamåendet direkt när hon satte sig på bussen, men hon ville inte bryta ihop nu, inte här. Inte i den fina villaidyllen där hon var känd som den duktiga lilla flickan från landet. Täckmanteln som fortfarande tycktes funka för att få vara utloppet för Tildes sexuella frustration. Och det var det som fick henne att koka.

När hon kom fram till terminalen såg hon att det snart skulle gå ett tåg till Göteborg. Tågen var få men tog halva tiden gentemot bussen. Dessutom tyckte hon att det var lättare att tänka när hon åkte tåg. Därför stod hon nu på perrongen och försökte lugna ner andningen och hålla tillbaka tårarna.

Hon höll hoodien under armen och hon hade kavlat upp ärmarna på tröjan. Hon kallsvettades där hon stod i solskenet. När Västtåget väl gled in vid plattformen klev hon in genom dörrarna och hörde det pipande ljudet när de stängdes bakom henne. 

Tåget var så gott som tomt och ingen tycktes sitta i den ändå där hon klivit på. Hon var tacksam för det medan hon på skakiga ben gick mot en plats, ganska långt bort från ingången. Hon satte sig ner på ett säte nära den dörr som skiljde tågets vagnar från varandra och lutade huvudet mot den kalla fönsterrutan. Utanför fladdrade träd och buskar förbi och snart var hon på väg ner i tunneln mot Liseberg. De orangea lyktorna susade förbi fönstret och först då kunde hon börja tänka. 

Ute på slätten hade fem ungdomar, fem personer som hon umgåtts med under hela sommaren, gjort något som samhället ansåg var äckligt och vidrigt. Ja till och med sjukt. Något som på riktigt kunde beskrivas som galet, konstigt, perverst eller åtminstone allmänt ”fucked up”. De gjorde det för att det var kul! De skapade enorma problem för sig själva bara för att det var lite skönt att knulla sin storebror eller slicka sin lillasysters fitta. Samtidigt var Tilde instängd i en villa, och i ett fruktansvärt jobbigt dubbelliv, enbart för att hennes föräldrar tyckte att det var sjukt och perverst att bli kär i någon med samma kön som en själv. 

Det fanns inget som sa att de var tvungna att ligga med sina syskon. Det var ingen naturkraft, inget biologiskt. Men de fick det att låta som det. Som att deras sexuella lekar var tvungna att hända och att alla som kom i dess väg fick vänja sig. Men tänk om hon inte ville vänja sig då? Tänk om hon faktiskt hade velat ha Emy för sig själv och inte alls var ok med att hennes bäste vän hade fucking jävla incestgruppsex med henne?

Hon ryckte till när hon kom fram till Göteborgs Central. Hon gick mellan perrongerna och när hon kom fram till spår tre klev hon in på ett likadant tåg som det förra, hon satte sig tillochmed på samma plats. Som i en dvala bytte hon sedan tåg i Herrljunga. 

På måndagskvällen blev hon upphämtad av Emy och Miranda. För vad skulle hon annars göra?

- - -

Vid niotiden satte sig Erik i den skrotiga Volvon och körde mot Skövde. Ungefär två timmar senare gjorde deras mamma samma sak. Detta fick som följd att de två systrarna och Alice inte kom till huset förrän klockan var runt halv tolv. Den här gången var det bara Tim som körde. 
– Hur har ni råd med allt körande? frågade Hannes lite skamset.
– Äh, svarade han.
– Det är hur många som helst som vill ha hjälp med renoveringar och ombyggnationer i dessa tider, sa han och ryckte på axlarna.
– Vi klarar oss.
– Vet soc om det? frågade Emy oroligt.
Tim svarade med ett kort skratt.
– Nä! Och det är inget de har att göra med heller.
– Mamma då?
– Hon vet ännu mindre.
De tre syskonen skrattade ett nervöst skratt och bytte några ängsliga blickar.
– Såhär va, började Tim.
– Mamma mår verkligen inget bra och hon borde ha mediciner men vägrar att ta dem. När vi tjänar extra pengar lägger vi hellre dem på att ni får träffa era kompisar än på att hon kastar bort dem på … Ja, sa han och ryckte på axlarna.
– Dessutom betalar jag bensinpengar, fyllde Alice i.
– Fast du behöver …, började Emy.
– Nä. Men mamma tvingar mig.
– Du kunde behålla pengarna själv? sa Emma i en frågande ton.
– Har försökt men hon rotade fram numret och Swishade.
– Och hon kan seriöst inte Swisha oss så nu får vi kontanter varje vecka istället, la Tim till.
– Men gud! utbrast Emy.
– Det måste ju bli svindyrt med tanke på hur mycket vi åker hit. Eller? Vad betalar hon? Har hon råd?
– Tror det. Hon hade sagt ifrån annars. Men det går inte från mina pengar i alla fall.

Efter en stunds obekväm tystnad gick de sex ungdomarna upp på övervåningen och tryckte ihop sig på soffan.
– På tal om mamma, sa Emy och tittade sig omkring.
– Det har inte blivit någon tid för mig och Mirre att, ja …
Emma sken upp i ett leende och fnissade till.
– Så vi undrar om ni blir sura om vi tar gästrummet i natt.

Både Hannes och Filip såg lite besvikna ut men sa att det naturligtvis gick bra. 
– Så då blir ni två ensamma då, sa Alice retfullt.
– Ni kanske ska göra något bara ni två, sa Emy spydigt och mötte Hannes blick.
– Ehem, … alltså, började Filip.
– Ni måste inte men det hade inte skadat er, avbröt hon och skrattade. 

– Hannes och Filip? sa Alice senare när de var inne på Emmas rum. Hon bubblade av skratt.
– Det hade varit något.
– Tror verkligen inte att det kommer hända, tyvärr, svarade Emma och skrattade också hon.
– Tyvärr?
– Ja. Hade varit kul att se.
– På riktigt?
Emma ryckte på axlarna. ”Hade det?”
– Tja? Varför är det bara vi tjejer som ska vara bi hela tiden?
– För att vi innerst inne vet att tjejer är bättre? föreslog Alice och skrattade igen.
– Absolut, svarade Emma sarkastiskt.
– Men seriöst. Tim och Oliver håller i alla fall på med varandra. 
– Så då är det jag och dina bröder som är de omodernt icke-bisexuella, då?
– Tydligen, svarade Emma och drog sin tröja över huvudet.
– Sucks to be you and all that.
Alice skrattade.
– Men det verkar inte bli något sugande den här kvällen, sa hon sedan
– Jag kan suga på dina bröst om du vill.
Alice skrattade igen och gick fram till sin bästis och kysste henne.


Emy och Miranda satt mitt emot varandra på sängen i det lilla gästrummet. De hade släckt ner helt i rummet och satt och såg på varandra i det dunkla nattljuset. De hade båda sina högerhänder mellan sina ben och förde försiktigt fingrarna ut och in i sig själva.
– Fan vad längesedan, suckade Emy och fick en nickning till svar.
– Var det så här du ville?

Återigen fick hon en nickning till svar från Miranda. De satt tysta och såg på varandras kroppar samtidigt som deras fingrar spelade över varsin klitoris. Ibland förde de in ett eller ett par fingrar i sig.
– Vill du känna på mig? frågade Emy sin lillasyster.
– Ja, viskade Miranda och kände genast hur Emy drog hennes hand till sig.

Så fort hennes hand nått fram mellan sin systers ben möttes hon av det fuktiga könet. Hon hörde Emy stöna till när hon prövande förde två fingrar in mellan hennes blygdläppar. Försiktigt började hon att röra dem fram och tillbaka och efter en stund vinklade hon fingrarna uppåt så att de ströks mot hennes klitoris. Emy satt nu bakåtlutad på sängen med fötterna hårt pressade i madrassen. Hon särade på benen så mycket hon kunde samtidigt som hon försökte hålla sig uppe. 
– Jaaa, gnydde hon till.

Miranda drog ut fingrarna och förde dem mot sin mun. Hon slickade och sög längst med varje finger innan hon böjde sig framåt och kröp in mellan sin systers ben. 
– Åhhe, jaaa, suckade Emy när hon började slicka.

Emy tänkte att det var precis som det varit från början. Bara att det tagit mycket längre tid då. Hur de, sedan de tvingats ihop i det minimala rummet, började höra varandra när de onanerade. Hon hade hört Miranda när hon trodde att hon sov. Några nätter efter hade hon låtit hennes syster höra henne. Sedan hade de sett på varandra, först från varsin säng, sedan som nu ikväll. Från det hade de börjat att röra vid varandra och tillslut hade de nått kvällen när Emy la ner Miranda på rygg och gett henne sin första orgasm. I alla fall den första som hon inte gett sig själv.

Emy kunde tänka tillbaka på den där tiden. När det var sött och oskyldigt. Tiden innan de började leka med ridpiskor, innan Miranda börjat fista henne och innan de låg med Tim och Oliver. Men nu var de alltså här. Bara de två. I en gästsäng i sina kompisars hus.

- - -

Grått, mulet och regn var kanske inte det bästa vädret för att föreslå en sommarfest, tänkte Hannes när han gick över hallgolvet och fram till den halvöppna biblioteksdörren. Han stannade till och väntade ett par sekunder innan han knackade lätt.

Det hade hunnit bli tisdag eftermiddag och han tänkte tillbaka på kaoset som varit under morgonen. När deras föräldrar tagit varsin bil hade syskonen inte riktigt tänkt på vad det innebar. De väkts klockan tjugo över sex på morgonen av att Elisabet meddelat att hon precis var på väg att köra ifrån Skövde. Hannes hade inte lyckats få tag i Tim eller Oliver i lagom tid och därför hade de tre tjejerna suttit och huttrat på utemöblerna med varsin kaffemugg i handen när Elisabet, vid halvåttatiden, parkerat bilen på uppfarten. Hon hade nickat mot dem innan hon gått in i huset. ”Tydligen var hon ok med att de satt utomhus,” tänkte Hannes innan han lånat ”finbilen” och kört iväg mot Vara.

Han gläntade lätt på den halvöppna dörren och hans båda föräldrar tittade upp när han klev över tröskeln.
– Hej, började han trevande och fortsatte när han inte fick något svar.
– Alltså. Hur hårt ska vi hålla på det här reglerna egentligen? Frågade han sedan.
– Hurså? frågade hans mamma med en orolig ton.
”Här gäller det att gå försiktigt,” tänkte han och fortsatte.
– Jo. Liksom. De var ju kvar i morse, även om det var utomhus.
– Mmm, mumlade Elisabet sammanbitet.
– Men det var ju för att det var tidigt och ni inte hade någon bil. De var kvar i kanske tre minuter och jag var, kanske fem, meter ifrån dem.
– Jo. Jag fattar det. Såklart.
Hannes stod tyst och funderade en stund innan han tog sats.
– Det är bara det att systrarnas två bröder brukar köra hit dem och de är gamla kompisar till mig. Känns så dumt att inte kunna bjuda in dem.
– Så du har bjudit in dem? frågade hans pappa.
– Nej. Klart jag inte har. Vi har snackat ute på gräsmattan.
– Ok, sa han och lät lugnare.
”Värst vad han vill hålla på reglerna då.”
– Jo men reglerna, började Elisabet.
– Säger ju att vi inte ska vara mer än åtta personer och det blir vi inte. En kopp kaffe bara?

– Känner jag dig så tänker inte du be om lov för att få bjuda på en kopp kaffe, sa Erik torrt.
– Filip kanske. Men inte du eller Emma.
Hannes skrattade.
– Nej. Egentligen hade jag velat tända grillen, slänga ihop lite käk och ha en trevlig kväll för oss alla åtta. Men det lär inte hända.
– Så då nöjer du dig med en kaffe?
– Typ.
– Som blir en fest eftersom att klockan är över midnatt och vi inte kommer hem förrän tidigast halv åtta på morgonen? fortsatte hans pappa.
– Tack för tipset, svarade Hannes sarkastiskt och tystnade.

– Så vart skulle ni vara då? frågade Elisabet kort
– Ute på uteplatsen helst, svarade han.
– Men om vädret är som det är idag …
Alla tre såg ut på de sorgsna, gråa regnmolnen som hängde över landskapet.
– Så står du och huttrar vid grillen medan alla sitter här inne? fyllde hans pappa i.
– Antar det.

”Kommer inte på fråga”, ”Det kan du glömma”, ”Nej”. Det var de självklara svaren som for genom Hannes huvud medan han väntade på att hans föräldrar skulle säga något. Det här var något han var mycket bättre på än Emma. Att bara vänta. Att nöta ut dem. Förr eller senare var någon tvungen att säga något och det skulle inte bli han.

– Jag antar att det får gå bra då, sa slutligen Elisabet med en suck.
– När hade du tänkt dig?
– På fredag? svarade Hannes frågande.
– Hm. Svarade Erik. Ska kolla om jag kan åka tidigare då. För ni vill väl inte äta vid elva?
– Om det går hade det varit jättefint. Men funkar det för dig då mamma?
– Kanske. De vill säkert ha hjälp några timmar tidigare.
– Men ta det lugnt! Ok? tillade hon.
– Vad skulle inte vara lugnt? frågade Hannes.
– Vi litar på att allt sköts snyggt bara.
– Klart. Bara lite käk, utomhus om det går, inte fler än åtta.
– Okej, svarade Elisabet och nickade.
– Okej. Tack! Jättesnällt, svarade Hannes när ingen av hans föräldrar sa något.

– Vad hände nyss? frågade Erik när de hört honom gå upp för trappan.
– Bad vår tjugoåriga son om lov att få ha fest? Och gick vi med på det?
– Tydligen, svarade Elisabet och suckade.
– Tydligen gjorde vi det.


Väl på övervåningen knackade Hannes snabbt på Filips dörr innan han öppnade den. Hans två yngre syskon satt i varsin fåtölj och såg halvengagerat på Modern Family. Emma satt på sidan i den ena fåtöljen och hade sina bara fötter i Filips knä. 
– Är du säker på att du inte nyss sög på dem där, sa Hannes till Filip när han stängt dörren.
– Då hade han fått slicka mig också och vi har ju sagt att vi inte ska göra det när någon är hemma, svarade Emma viskande. 
– Och syns det så tydligt att det är något? fortsatte hon.
– Alla som vill se, ser att ni är två jättekära tonåringar och att du stryker din lillebrors kuk med tårna, svarade han henne.
– Vafan! Utbrast hon i ett stön.
– Tänk om de märker något.
– Det gör de inte, svarade han lugnande.
– Ni beter er jättebra när ni inte är instängda på varandras rum.
Emma fnissade och drog med foten över Filips skrev. 

– Så? sa Hannes lätt frågande efter att ha satt sig på skrivbordsstolen.
– Vad gör ni?
– Tittar, svarade Filip och vände blicken från Emmas fötter, via tv:n och till sin storebror.
– Ok, svarade Hannes.
– Jag snackade nyss med mamma och pappa, fortsatte han.
– Ok? svarade Filip frågande.
– Ja. Om att han festen.
– Oh, svarade han och kollade upp.
– Det gick bra.
– Va? Seriöst! Hur lyckades du med det.
– Jag frågade, svarade han och ryckte på axlarna.
– När? frågade Emma.
– Nyss.
– Nej. När blir festen?
– Fredag kväll antagligen. De skulle försöka åka tidigare för att vi skulle hinna äta lite.
– Så du sa att vi skulle äta mat?
– Typ. Ses, grilla, sådär.
Emma skrattade.
– Yea right, storebror.
Hannes svarade genom att skrattade han också.

– Fast jag vet inte, sa Emma sedan efter att ha varit tyst en stund.
– Vadå? frågade Hannes.
– Om det liksom … om jag känner för …
– Killarna? Deras bröder?
– Ja.
– Alltså. Vi måste väl inte men jag och Emy vill verkligen.
Emma nickade.

Under tiden de pratat hade Filip förstrött låtit ett finger smeka över hennes fötter. Hon kunde tydligt känna hur hans kuk styvnat under fotsulorna. Den hade varit halvhård större delen av eftermiddagen men hade styvnat till ordentligt sedan Hannes börjat prata om festen.
– Du vill också va? frågade hon och vände sig mot Filip.
– Jo. Eller. Om du vill?
– Jag vet inte.
– Och jag tänker inte bestämma mig när du håller på sådär, fortsatte hon när Filip lyfte upp hennes fot och började dra med två fingrar över dess ovansida.

– Jaaahhee, suckade Emma sedan när han började kyssa över hennes tår.
– Inte nu, suckade hon sedan.
– Och du övertalar mig inte såhär, la hon till med ansträngd röst medan han fortsatte att slicka och kyssa längst med sidan av hennes högra fot.

– Ni kanske ska gå till gymmet? föreslog Hannes och skrattade.
– Nej, suckade hon som svar. 
– För nära tills det är mat.
– Garderoben? frågade Hannes och skrattade.
– Jag har tänkt tanken, sa Filip och skrattade han med.

Emma såg mot dörren till hennes lillebrors gigantiska garderob. Den som hade fått henne att vara avundsjuk på att han hade det här rummet. Den som inte innehöll några kläder utan bara allmänt skrot. Hon reste sig upp och öppnade dörren. 

Innanför, till vänster, fanns skorstenen till kakelugnen men till höger bredde ett smalt utrymme ut sig. Det var där Emma hade velat hänga upp kläder. Att hon faktiskt inte ägde så mycket kläder, och att hon medvetet såg till att det var så, var en helt annan sak. Istället stod här en gammal skärm, en låda med en drös sladdar men också en hög av kuddar och Filips tjocka vintertäcke.

Hon såg på den lilla högen av sängkläder och slog till den med foten. Sedan drog hon upp täcket och kastade ut det över golvet och slängde ut några av kuddarna. Slutligen drog hon av sig sina byxor.
– Kommer du någon gång?

Hannes kollade in genom den öppna dörren och fick syn på sin lillasyster liggandes på rygg med särade ben.
– Inte du, storebror, sa hon och skrattade.
– Du kan få knulla mig senare.

Det var först när Filip tittat in och också han såg Emma som han fattade att det inte var ett skämt. Han drog snabbt av sig sina kläder och satte sig sedan på knä mellan sin systers ben. Sedan lyfte han upp hennes vänsterfot och satte dess fotsula mot munnen.
– Jaaaa. Faaaan, suckade hon.
– Jag har varit kåt hela dagen, viskade hon hest.
– Jag med, svarade Filip och började att slicka längst med sidan av hennes smala och korta fot.

Hannes hade stått med allt styvare kuk och iakttagit sina syskon. Nu vände han sig om och smög ljudlöst ut ur rummet. Efter att han försiktigt stängt dörren satte han sig i soffan med mobilen i ett hårt grepp i handen. Redo att ringa så fort någon av deras föräldrar kom förbi.

Så fort Filip närmade sig Emmas fitta med sin tunga så manade hon honom att lägga sig över henne. Istället satte han sig på knä mellan hennes ben och böjde dem bakåt så att han kunde komma åt att slicka på hennes fötter samtidigt som han styrde upp kuken i henne. 

Han slickade och sög på hennes fotsulor och höll sig fast i hennes ben samtidigt som han stötte in och ut i hennes blöta inre. Han kände hennes fitta trycka ihop sig runt honom och i samma stund som hon kom med ett tyst, pipande och gnyende läte stönade han till och sköt sin säd rakt i henne. Efter att de pustat ut så gick drog de båda på sina kläder och efter att snabbt ha tvättat av sig på toaletten satte de sig bredvid Hannes. 

Ungefär tjugo minuter senare satt de tre syskonen och åt middag tillsammans med sina föräldrar. Emma försökte pilla i sig sojabullarna och potatisen samtidigt som hon kände hur resterna av sin lillebrors sperma började läcka ut i trosan. Hon försökte att inte rodna eller bete sig annorlunda på något annat vis. Det hela resulterade nog mest i att hon verkade lite trött eller frånvarande. Men trotts den jobbiga situationen så stod hon ändå på alla fyra med sin storebrors kuk i röven bara en halvtimme senare.

Den här gången var det Filips tur att hålla vakt. Han satt i soffan och kollade på en stream samtidigt som han var redo att ringa. Han var nära att trycka igång ett samtal när Elisabet klev upp på trappavsatsen men när hon gick vidare till toaletten så andades han ut.
– Varför sitter du här? frågade hon dock när hon kom ut igen.
– Muäef, muttrade han tillbaka och ryckte på axlarna samtidigt som han fortsatte att stirra i mobilen. Hans mamma verkade nöja sig med detta svar och gick ner till nedervåningen igen.

Samtidigt stod Emma framåtlutad och skrek ner i en av sin lillebrors kuddar. Hennes kropp skakade samtidigt som hennes storebror fyllde hennes röv med sin varma sperma. Några hårda tryck mot hennes klitoris senare så kände hon hur fittan exploderade och hur hennes vätska blötte ner det tjocka täcket.
– Fy fan vad bra, suckade hon.
– Älskar din kuk. 
Hon satte sig på knä och slickade sin storebror ren från glidmedel och sperma innan hon drog på sig sina mjukisbyxor och reste sig upp.

– Jag tar en snabb dusch, om det är ok! ropade hon sedan ner för trappan när hon kommit ut ur rummet. 
När hon inte fick något svar gick hon bort till badrummet och låste dörren bakom sig. Hon slängde raskt av sig alla kläder och satte sig sedan i badkaret och började att spola ur sina öppningar.
”Fy fan vad galna vi är,” tänkte hon. ”Men satan vad hett och spännande”.

När hon spolat bort det värsta hängde hon upp duschmunstycket så att vattnet sköljde över henne uppifrån. Hon satt kvar på botten av badkaret och försökte få ordning på sina tankar. ”Varför hade hon egentligen gjort så här?” frågade hon sig. Gick hon trotts allt igång på idén om festen? Eller var det bara för att hon haft sina fötter i Filips knä halva eftermiddagen? Eller så var hon väl bara en överdrivet kåt tonåring. Hon visste inte.


Klockan var nästan midnatt när de tre tjejerna anlände. Denna kväll var det bara Oliver som följde med som chaufför.
– Var är Tim? frågade Hannes.
– Han är kvar i stugan. Mahmud kom förbi så tänkte att de kanske ville snacka lite.
– Ah, svarade Hannes.
– De har inte träffats på ett tag va?
– Nä. De har väl träffats några gånger sedan de tog slut men ja. Ibland så …, svarade Oliver utan att fullfölja meningen.
– Synd att han inte var med bara, sa Hannes.
– Tänkte fråga er båda om ni hade något för er på fredag eller om ni hade lust att komma hit och grilla?
– Hm. Låter ju trevligt. Tror ingen av oss gör något. Händer ju inget direkt.
– Nä precis. Var evigheter sedan någon hittade på något. Så tänkte bara fixa lite grillat och så, svarade Hannes.
Oliver nickade för att visa att han hängde med.
– Vet inget om tider än, beror på när Mamma och Pappa kan åka iväg. Men vi kan ju snacka imorgon?

– Absolut. Men är allt ok då? frågade Oliver som hade hört om Emmas tilltag efter den första träffen på stranden.
– Jadå, svarade Hannes.
– Mamma och pappa har koll. Vi får inte bli fler än åtta och ska hålla oss ute om vädret är bra.
– Och det lär det ju bli, svarade Oliver ironiskt.
– Jag vet. Men då får jag stå ute och frysa vid grillen medan ni myser inomhus.
– Stackars storebror, suckade Emma som stod bredvid och lyssnade tillsammans med Alice och Emy. Filip och Miranda hade såklart redan gått in.

– Så incestfest dårå, sa Alice kort när hon och Emma någon halvtimme senare låg bredvid varandra i sängen. 
– Nej, svarade Emma.
– Tror Hannes och Emy vill det men jag har ingen lust.
– Nähä?
– Nä, svarade Emma kort.
– Jag är inte intresserad av vare sig Tim eller Oliver.
– Var du intresserad av Emy då?
Emma suckade.
– Jag vet inte.

– Så det blir en incestfest?
– Nej. Och särskilt inte om du kommer.
– Jag? Så jag ska funka som den lesbiska kukblockeraren?
– Nej inte så.
– Nähä. Så vad ska jag göra då? Sitta och titta på medan ni knullar? Eller ska jag vara i ett hörn och ta hand om er tjejer när ni inte få kuk?
– Nej. Alltså. Inte så. Och det ska inte ens bli någon jävla sexfest, svarade Emma frustrerat.
– Men både du och jag vet att det kommer att bli det.
– Nej det kommer det inte.
– Jo. Det kommer det och jag kommer inte vara med.
– Nähä. Så vad ska du göra då?
– Jag ska till Göteborg. Där finns det folk med riktiga problem.
– Vadå riktiga problem?
– Ja som att deras familj är homofober, snarare än att de kommer ha en jävla incestorgie.
– Men det kommer inte …
– Jo! Det – kom-mer – det!

Alice kastade av sig täcket och reste sig upp.
– Ska du åka dit nu? frågade Emma och försökte att inte skratta.
– Ha ha. Jätte-roligt! fräste Alice.
– Nej. Jag ska sova.
Sedan tog hon sina kläder och gick ut ur Emmas rum.

Alice gick över hallgolvet och fram till dörren som ledde in till gästrummet. Där inne låg Emys gamla sängkläder fortfarande kvar i en hög på sängen. Hon skulle precis dra undan täcket och skaka ut det när hon kom på att de två systrarna, kvällen innan, haft sex med varandra i just de sängkläderna. Med ett frustrerat vrål drog hon till i lakanet så att det, täcke och kudde landade i en hög på golvet. Sedan gick hon ut och hämtade en filt och kudde från soffan och kastade dem på sängen. ”Det är säkert någon som knullat på dem också,” tänkte hon frustrerat innan hon drog filten över sig.

Hon sov oroligt och vaknade flera gånger. Inte en enda gång under natten slutade hon att vara arg. När hon vaknade för fjärde gången kunde hon skymta ljus bakom den nerdragna rullgardinen och hon kunde höra fåglar kvittra. Hon tog tag i sin telefon och kollade på låsskärmen. Den pryddes av en bild av henne och Emma, faktiskt samma bild som Emma hade på sin låsskärm. De var på Liseberg och höll i en gigantisk chokladkaka. Hon suckade sorgset och släckte skärmen igen. Sedan tände hon den och kollade på klockan. 05:27. En halvtimme senare stod hon och väntade på bussen i den kyliga morgonluften. Hon såg på den gråmulna himlen och tänkte att den alldeles utmärkt speglade hennes humör.

Emma låg kvar i sin säng och fattade verkligen ingenting av vad som nyss hänt. ”Vad fan var Alice problem egentligen?” Allt hade bara varit så mycket enklare om hon bara berättat vad som var fel i Göteborg och lyssnat på henne när hon sagt att det inte skulle bli någon jävla … Emma suckade och försökte somna. När hon vaknade vid halv sju såg hon att hon fått ett sms där Alice skrev att hon redan åkt hem.

- - -

Klockan var nästan nio och Hannes hade ganska nyligen kommit tillbaka från Vara där han lämnat av deras två kvarvarande gäster. Nu satt Emma och hennes två bröder vid frukostbordet och försökte hantera den stela stämningen. Emma ville inte förklara varför hon och Alice hade bråkat och även om vare sig Filip eller Hannes ställde några frågor så hängde de likväl i luften. 

Efteråt stängde hon in sig på sitt rum och kom inte ut förrän deras föräldrar vaknat. 
– Det löser sig, hade hon svarat undvikande när Hannes, efter lunchen, frågat hur det var. Emma tyckte att han inte såg särskilt övertygad ut. 

Vid fyratiden knackade det på dörren och med en suck hade Emma bett den som knackat att komma in.
– Hur är det? hade Filip försiktigt frågat när han gläntat på dörren.
– Sådär, svarade hon och snurrade runt på skrivbordsstolen så att hon kunde se rakt på sin bror.
– Vad bråkade ni om?
– Jag vet inte. Tror hon är arg för att jag hade sex med Emy.
– Åh, svarade Filip.
– Kommer ni lösa det.
– Hoppas det, svarade hon och suckade igen.

Filip gick fram till sin storasyster och la sina händer över hennes axlar. Hon reste sig upp och lät sig omslutas i en kram.
– Jag vill inte att hon ska försvinna, viskade hon gnyende.
– Men jag är rädd att hon inte längre är ok med vad vi håller på med.
– Varför det?
– Vet inte. Det känns så.
– Men jag är så jävla kär i dig Filip, snyftade hon till och sökte hans mun med sina läppar.

De kysstes och höll sedan varandra i en lång kram.
– Om du måste välja?
– Jag vet inte.

Emma hade alltid trott att hon skulle välja Alice framför vilken kille som helst. Hon hade inte kunnat tänka sig att det fanns någon kille som det var värt att ge upp vänskapen med henne för. Men nu stod hennes fantastiska Filip och frågade det omöjliga frågan.
– Jag vet inte, sa hon igen.

De lösgjorde sig från varandra men stod kvar med händerna på varandras axlar. Emma såg in i de fantastiska gråblåa ögonen som hon visste alltid skulle finnas där för henne. I alla fall så trodde hon det, på samma sätt som hon trott att Alice alltid skulle finnas där. Nu kände hon sig plötsligt så osäker.


Hon hade inte väntat sig att det skulle komma något besök på kvällen och blev därför en aning förvånad när Tim och Oliver kom körande med Emy och Miranda. 
– Så ni vågade inte köra hit själva i epan? frågade Hannes när de två systrarna klev ut från bilens baksäte.
– Nja. Var väl mer att vi ville snacka om festen, sa Tim när han klev ut från förarplatsen.

Emma stod i överhallen och lyssnade genom balkongdörren som hon öppnat på glänt. Hon hade ingen lust att höra något om någon fest eller ens att prata med någon, så hon stängde dörren igen.
– Är du ok? hörde hon Filip fråga bakom henne.
– Ja, svarade hon först.
– Eller nej, sa hon sedan med en suck.
– Det är jag inte.

Hon vände sig om och möttes av sin brors utsträckta famn. Hon lät sig slutas i den och kände hur hans kroppsvärme omslöt henne. Hon drog in doften från hans hår och nacke.
– Vill du att jag sover hos dig i natt? frågade han.
– Nej, svarade hon.
– Jag vill vara ensam. 
– Ok, svarade han och nickade.
– Älskar dig Emma.
– Älskar dig med.

Emma kunde inte förstå varför systrarna ens hade kommit dit på onsdagskvällen. Inte bara för att det stela i att Alice inte var med utan mest för att det var så lite tid. De hann knappt vara där i åtta timmar och den mesta av den tiden sov de. Emma antog att de hade kunnat sitta uppe till sent in på småtimmarna för att sedan sova bort halva dagen, men det hade aldrig blivit så. Kanske berodde det på att de var tvungna att åka hem innan föräldrarna var tillbaka. Hon antog att Hannes skjutsat hem dem, men visste inte säkert. 

Enligt hennes mobil så var klockan strax före halv tolv på dagen, när hon väl vaknade. Hon hade inga som helst planer på att visa sig för resten av familjen. Allt hon ville var att försvinna. Försvinna tills dess att Hannes haft sin dumma fest och till dess att Alice fattat att hon var orimlig och därför hörde av sig för att säga förlåt. Hon hade inte hört något ifrån henne sedan gårdagsmorgonen och det störde henne. Om några dagar, efter festen, kanske hon själv skulle höra av sig och fråga hur allt var. Samtidigt skulle hon förklara att Alice haft fel!

Hon steg ändå upp och gick iväg till badrummet där hon satte igång duschen. För att få tiden att gå så ägnade hon mer tid än nödvändigt på att raka sin kropp. När hon kom ut var hon len och väldoftande. ”Inte för att det gjorde någon skillnad,” tänkte hon och lunkade surmulet tillbaka till sitt rum.

Väl därinne drog hon på sig simklubbens t-shirt och hoodie samt mysbyxor från landstinget. Hon tänkte att hon inte på något sätt kunde framstå som sexig medan hon barfota klev över hallgolvet och ner för trappan.

I köket var det tyst och stilla. Lite halvljummen luft gled in genom det öppna fönstret och på håll kunde hon höra ljudet av sin pappas gräsklippare. Emma funderade ofta på om han hade tänkt att anlägga en golfbana, men antog att gräsklippning var något meditativt för honom. Han gick runt med sina ljudisolerande lurar och lyssnade på sommarprogram samtidigt som trädgårdens alla gräsmattor fick allt kortare gräs. 

Hon såg drömmande mot fönstret och på termometern vars nål för första gången, på vad som kändes som evigheter, visade på mer än tjugo grader. ”Kanske det skulle bli så varmt att de kunde vara ute trotts allt,” funderade hon och tog sina mackor och sitt te och gick ut på uteplatsen. Det blåste lite över slättlandskapet och hon var glad att hon tagit på sig en tjocktröja när hon förstrött sörplade i sig sitt kokheta te. 

– Hej, hörde hon sin lillebror säga innan han klev ut på uteplatsen.
Han hade med sig en gammal serietidning som han slog upp på bordet. Bredvid ställde han ett glas med cola.
– Hej, svarade hon själv.
– Vad läser du?
– Äh. En gammal Pokemontidning.
– Va? Har du kvar dem? Prenumererar du fortfarande?
Filip skrattade.
– Nej. Men jag hittade en låda full med dem i förrådet igår.
Emma fnissade till lite nervöst.
– Antar att du inte tvättar vintersängkläderna förrän i höst.
– Nupp, svarade han.
– Det var när jag gömde undan dem som jag hittade lådorna med gamla tidningar.

– Alltså. Vi är galna, sa Emma tyst efter att hon tittat sig runt för att försäkra sig om att inga föräldrar var inom hörhåll.
– Jag vet, svarade Filip med en suck.
– Men det var kul.
Emma skrattade igen.
– Ja. Galet men roligt. 
Filip gav sin syster ett leende.
– Jag har ibland tänkt lite på allt vi gjort, sa han.
– Typ som när mamma och pappa sitter i soffan och jag vet att vi dubellmackat dig där kvällen innan eller efter att vi hade sex med Miranda och Emy.
Emma nickade.
– Eller som när vi ätit middag och jag och Hannes haft sex på köksbordet, fyllde Emma i.
Filip skrattade.
– Eller som när vi båda knullade dig där.
Emma skrattade till igen.
– Det var seriöst en galen eftermiddag och kväll.
De tystnade när de båda mindes tillbaka till den fredagen i slutet av maj. Det var första gången Filip sagt att han älskade henne.

– Men det var evigheter sedan vi hade sex när de var hemma, sa Filip eftertänksamt.
– Jag vet, svarade Emma.
– Det var inte så smart. Tur att ni kunde stå vakt.
– Ja. Fast hur mycket tid hade vi haft att ta på oss kläder egentligen?
– Jag vet, svarade hon.
– Det var nog inte så smart men, ja.
Hon suckade.
– Dessutom kändes det extremt busigt att sitta vid middagsbordet med dina spermier kvar i mig.
De båda skrattade igen.
– Vi är fan helt sjuka, slog Filip fast.
– Tell me something I don’t know, svarade Emma I ett sarkastiskt tonfall. 

– På tal om det, sa hon sedan.
– Vill du sova med mig inatt?
Filip nickade som svar.
– Klart jag vill.
– Du kanske borde messa Miranda och berätta det så att hon vet bara, sa hon och Filip nickade.
– Nu när mamma åker så sent så känns det nästan meningslöst ändå, fortsatte hon.
– Jo. Jag vet. Vi hinner liksom inte göra något, svarade Filip medhållande.
– Får se vad de säger, sa han sedan.


Dagen fortsatte i långsam sommarlunk. De båda syskonen satt kvar på uteplatsen och ägnade sig åt sina egna grejer. Filip bläddrade igenom några av de gamla tidningarna medan Emma plockade ut sin dator och läste från skärmen. Hon hade fortsatt att utforska ungdomsböcker om den förbjudna kärleken. Alltifrån böcker om tjejer som blir kära i mammas nya killes son (hela grejen med att säga styvbror kändes fel, och som något från dåliga porrfilmer), via tjejer som blir kära i bästisens pappa eller bara omöjliga relationer överhuvudtaget. Just nu var det nittonåriga Elin och kompisens pappa som gällde. Det var inte porr, utan riktiga böcker och hon hade lätt för att dras in dem och hon kände verkligen hur hon förstod karaktärerna. Hur det var att bli helt omöjligt kär.

Lite då och då tittade Filip upp från tidningen och såg på sin storasyster. Han lät blicken vila på hennes bara fötter och varje gång Emma märkte det pirrade det lite i magen och mellan benen. Men bortsett från det så betedde de sig. De var som vilka syskon som helst som njöt av solskenet.

De såg inte till Hannes förrän det var dags för middag. På frågan om vad han hade gjort hela dagen svarade han att han spenderat eftermiddagen med att spela spel med några kompisar från högskolan.
– På den enda dagen när det är sol? frågade Emma.
– Jag vet, svarade han.
– Men vi hade planerat det sedan förra veckan.

Efter middagen satte sig hela familjen i biblioteket. Det blev nyheterna, halv åtta hos mig och syskonen lyckades tillochmed genomlida ”Sommar med Ernst” innan det blev dags för deras pappa att åka.
– Var glad för att du slipper resten, sa Hannes när Erik lämnade rummet vid halv nio.
– Vaddå? svarade han roat.
– Det är väl inget fel på Ernst?
– Det är väl alla fel på Ernst, svarade han.
– Du måste inte titta, svarade deras mamma irriterat och i nästa reklampaus lämnade Hannes den övriga familjen.

Emma och Filip blev kvar och slöglodde på Morden i Helsingör. Emma gillade danska deckare och det var kul att hålla igång språket.
– Tänk att pappa snackar det där potatisspråket, sa Filip fundersamt.
– Så svårt är det faktiskt inte, kontrade Emma.
– Dessutom har jag en kompis i Helsingör.
– Va? Har du? Hur träffades ni?
– Simtävlingen. I mars.
Sedan berättade hon i korta drag om Lolah.


Efter att deras mamma åkt hemifrån började de båda att göra sig iordning för sängen. Emma hade precis kommit ut ur badrummet när hon såg Emys och Mirandas epa kämpa sig in på gårdsplanen.
– Emy ville tydligen åka hit, sa Filip som svar på hennes frågande min.

När de båda kom ner för trappan för att säga ”Hej” till tjejerna tyckte Emma att det nästan blev lite pinsamt, eller tillochmed stelt. Här stod hon och gav Miranda en snabb kram samtidigt som de båda visste att hon snart skulle krypa ner med hennes, i brist på bättre ord, pojkvän. Själv skulle Miranda antagligen hamna ensam i gästrummet.

Medan Emma och Filip gick upp mot övervåningen så satte sig Hannes och de två systrarna inne i köket med varsin macka.
– De ska inte ha trekant va? frågade Emma, nästan lite oroligt, när de kommit in på hennes rum.
– Nä. Tror inte det, svarade Filip.
– Orolig för Hannes och Miranda?
– Typ. Hon är ju rätt mycket yngre och han …, hon lät meningen rinna ut.
– Jo. Fast henens bröder är ju äldre än honom.
– Ja. Men ändå.

Hon försökte att få bort tankarna på Miranda ur sitt huvud samtidigt som hon drog av sig sina kläder. Till att börja med hade hon tänkt sig att faktiskt ta på sig något att sova i. Hon ville sova med Filip, inte nödvändigtvis ligga med honom. Hon ville mest känna hans varma kropp bredvid hennes, höra hans andetag och bara få gosa in sig i allt som var han. 

Hon vände sig om och fick se honom stå där framför henne. Han hade precis tagit av sig sina boxers och stod nu naken mitt på golvet. Hon flackade med blicken innan den fastnade över hans halvstyva kuk. Det var för svårt att motstå frestelsen.

– Hej, sa hon och tog ett steg emot honom.
– Hej, svarade han tillbaka med ett leende.

De möttes i en kram som kunde ha varat för evigt. Deras nakna kroppar trycktes hårt emot varandra och det kändes som att de smälte ihop till en. När de släppte omfamningen log de, nästan lite osäkert mot varandra innan de kysstes.

Kyssnara övergick snabbt till ett vilt hångel och plötsligt blev Emma varse hur Filips händer snabbt ströks utmed hennes kropp. Hon svarade med att låta sin högerhand söka hans kuk som nu stod styv mellan deras kroppar. Så fort hon fåt handen runt den började hon att dra förhuden upp och ner samtidigt som de återigen kysstes. 

Så fort deras läppar lämnat varandra så satte hon sig ner på knä och började att rytmiskt röra handen längst med hans skaft. Efter några drag så satte hon sin tunga mot ollonet och började att slicka runt det och sedan ner över kuken. Hon fortsatte att slicka och runka honom ett tag innan hon lät sin mun omsluta honom.

– Åååhhhee, suckade han så fort han kände hur hon började att röra sig över honom.
Hon tog in ungefär halva kuken i hennes mun samtidigt som hon runkade resten av den med sin högerhand. Han såg ner på den blonda tjejen som satt framför honom och lät fingrarna försiktigt stryka genom hennes långa hår. Han manade på inget sätt på henne att gå djupare eller snabbare. Han lät bara fingrarna glida genom det mjuka håret samtidigt som hon gjorde det skönt för honom.

De stod så i några minuter innan Emma reste sig upp och gick bort mot sängen. Hon la sig ner över madrassen men med fötterna kvar i golvet. Filip hade följt efter och stod nu och lät blicken glida över henne. Över det söta ansiktet med den spetsiga nästan, de små brösten, den platta magen och den rakade fittan. Ner längst med benen och till de små, smala fötterna. Han hade för längesedan tappat räkningen på hur många gånger han sett på denna fantastiska kropp men han kunde inte se sig mätt på den. Han tog ett sista steg framåt mot den och tog tag i hennes ben.

När han långsamt lyfte upp hennes högerben hann han reflektera över hur mjuk och len hennes hud var. Han placerade en kyss över smalbenet och drog sedan med tungan längst med benet och ut på foten. Han kysste ömt sin systers tår och över fotsulan och slickade henne sedan runt hälen. Medan han gjorde det kunde han höra hur hon gnydde och flämtade på sängen nedanför honom.

Försiktigt tog han också tag i hennes vänstra ben och lyfte det uppåt. Han tryckte lätt ihop hennes fotsulor emot varandra och slickade och kysste sig runt de båda fötterna. Därefter särade han lätt dem och började att alternera mellan de båda fötterna. Hans kuk stod nu stenhård och han kände hur han andades tungt och hur hårt hans hjärta slog i bröstet.

På sängen låg Emma på rygg och kände hur hennes fitta bultade. Hon var sjöblöt och allt hon ville var att få känna sin brors kuk inuti sig. Eller så kunde han få fortsätta, tänkte hon. Det var så skönt när han sög och slickade på hennes fötter att hon trodde att hon skulle kunna komma av bara det.

Plötsligt så slutade Filip med det han gjorde. Försiktigt satte han ner hennes fötter mot madrassen och såg sedan rakt in i sin systers grönblå ögon. De båda kände hur fast det var i varandra. Det fanns inga andra än dem.

Sedan sjönk han snabbt ner på knä och pressade in sitt ansikte mellan hennes ben. Det hann inte gå mer än trettio sekunder innan Emma fullkomligt exploderade. Hon kände hur det rev till i varje del av hennes kropp och hur fittan drog ihop sig. Medan hon skrek ut sin njutning så kunde hon också förnimma känslan hon fick när hon sprutade. 

När hon kom till sans igen så satt hennes lillebror bredvid henne. Han strök försiktigt över hennes panna och drog bort några hårstrån som fastnat mot hennes svettiga panna.
– Hej, sa hon igen.
– Hej, sa han som svar.
Sedan böjde han sig över henne.

Deras läppar han knappt mötas förrän det var omslingrade runt varandra i ett hårt hånglande. De bet i varandras läppar och rev varandra över kroppen. Plötsligt så hittade Filips kuk ingången till Emmas fitta.

– Ååååhheeehee, suckade de båda när han gled in i henne.
Emma låg på rygg med Filip hårt tryckt mot sig. Hon kände hur han långsamt började att röra sig i henne. Efter bara någon minuts mysknullande satte han sig dock upp och drog till sig hennes kudde. Hon knycklade ihop den under sig och kände sedan hur hennes bror ännu en gång körde in sin kuk i henne. Den här gången stod han på knä och pressade in den med långa och hårda stötar. Han tog tag i hennes ben och la dem över sina axlar innan han hårt började att pumpa henne. 

Filip fortsatte att röra sig snabbt i henne men flyttade efter en stund ner hennes fötter och satte fotsulorna mot hans bröstkorg. Han ville se, och känna, hennes fötter medan han fortsatte att hårt stöta i henne. Med jämna mellanrum lyfte han ett av hennes ben och lät sin tunga gå på upptäcktsfärd över fotsulan, hälen eller tårna. 

När han efter ungefär tio minuter drog sig ur satte han sig först på sängen för att vila. Emma satte sig också hon upp och pustade ut i någon minut. Sedan ställde hon sig på alla fyra och tittade bakåt mot honom. Det tog inte lång tid för honom att resa sig upp igen och snart stod han och höll i hennes höfter allt medan hans kuk hårt rörde sig i henne.

Hon stod på alla fyra med armarna helt raka. Hon ville inte böja sig framåt eller ta sats mot sänggaveln. Hon ville stå och ta emot sin brors hårda stötar utan att ta emot sig själv mot något. Efter ett par minuters stötande orkade hon dock inte riktigt mera utan sänkte ändå sin överkropp ner i madrassen. Efter ett par minuter var hon dock uppe igen.

Hon trevade med handen längst med madrassen innan hon lyckades få grepp om sin nedersta skrivbordslåda. Så fort Filip såg detta så stannade han upp och drog sig ur. Snabbt så drog Emma ut lådan och plockade fram en flaska med glidmedel. Hon räckte den snabbt mot Filip som tog emot den och började jobba in den i henne.

Hon rös när hon kände den kalla, hala vätskan droppa ner över hennes bakre öppning. Sedan gnydde hon till när Filip började att pressa in vätskan i henne. Snart kunde han få in tre fingrar i hennes anal och strax därefter kände hon hur han började pressa på med sitt ollon.

– Aaaarggheee, skrek hon ut med ett stönande läte när Filip sjunkit in hela vägen i henne.
Han stod still i ett par sekunder innan han långsamt drog sig ur henne igen. Nästa stöt kom hård och snabbt och efter bara någon sekund vände han ut igen. Nästa hårda stöt följdes av att han direkt drog sig bakåt och snart var han uppe i full hastighet. 

Han rörde sig nu lika fort i hennes anal, som han tidigare gjort i hennes fitta. Emma försökte även denna gång att ta emot honom med raka armar ner i madrassen men klarade det inte. Hon sjönk ihop med ansiktet mellan sina armar och skrek ut sin njutning i madrassen.
– Jaaaaaaahee!!
– Faaaaaaanneee, skrek hon rakt ut allt medan hennes lillebror med hårda stötar rörde sig i hennes bakre öppning.
– Jaaaaaaa!! skrek hon sedan igen.

Den här gången kunde hon tydligt känna hur hennes fitta pulserade till och sedan hur vätska sprutade ut över hennes lår. Hon föll framåt och kände hur han saktade ner på takten men ändå fortsatte att röra sig i henne. När hon orkade att resa sig igen kände hon hur han återigen började att röra sig snabbare i henne men också hur han sedan, snabbt, drog sig ur.

När hon tittade upp stod han framför henne med sin hårda kuk svajande framför hennes mun. Hon gapade och han tryckte in sin halva längd i henne samtidigt som han runkade lätt. Hon rörde tungan i sidled runt hans ollon samtidigt som hon hörde hur han stönade ovanför henne.

– Åååhee, stönade han slutligen till innan ha drog sig ut ur hennes mun.
Hon hade den fortfarande öppen när den första strålen sköts ur honom. Den landade rakt på hennes tunga och hon sträckte ut den lite ur munnen för att kunna fånga upp de ytterligare två strålarna som landade över den. När Filip lagt sin sista utlösning så stängde hon munnen och svalde.


På andra sidan väggen försökte Hannes tränga undan ljuden från sin systers rum. Det var inte första gången han hört hennes stönanden, gnyenden och skrik och han hade egentligen vant sig. I början hade det varit med Oskar och sedan med Alice. Han hade faktiskt blivit ganska förvånad över det sistnämnda. Nu var det med Filip. 

Han knuffade undan ljuden från hans medvetande och fokuserade på den tjej som låg framför honom. Han satt på knä på golvet och hade sin tunga hårt pressad över hennes klitoris. Han slickade i snabb takt över den samtidigt som han lät två fingrar glida in och ut i hennes våta fitta. 

Det var hon som hade velat åka hit. Trotts den sena timmen och att Filip bestämt sig för att ligga med Emma så hade Miranda sett till att de två systrarna kom på besök även denna natt. Emy hade tyckt att de kunde vänta tills morgondagens fest men hon hade stått på sig. Hon ville verkligen ligga med Hannes. Ensam.

Själv hade han först varit lite tveksam. Han visste att hans syster inte var helt ok med att han låg med en så pass ung tjej. Samtidigt så var ju hennes bröder äldre än honom själv, så han förstod inte problemet. När Emy messat och frågat om han ville ligga med hennes lillasyster så fanns det därför bara ett svar. Klart han ville! Hur kunde han ens fundera på att tacka nej till att få sänka sin kuk i den söta femtonåringen?

Så medan Emy låg ensam i gästrummet och hans yngre syskon hade högljutt sex i rummet intill satt han med sin tunga hårt och snabbt fladdrandes över Mirandas klitoris. Sedan reste han sig upp från golvet, lyfte upp Mirandas ben och styrde sig in i henne.

Den trånga och blöta känslan som omgav honom var fantastisk. Han trodde aldrig att han skulle vänja sig vid känslan av hennes trånga fitta. Han la upp hennes smalben över hans axlar och började långsamt röra sig i henne. Han höll fast hennes lår mot sin överkropp för att få stöd och rörde sig med långa drag. Trots att han inte rörde sig särskilt snabbt så kände han att han inte skulle kunna hålla sig länge.

Vanligtvis hade han dragit sig ur och kommit över henne eller i hennes mun. Han hade aldrig riktigt gillat att komma inuti en tjej och han ställde sig nästan helt oförstående till de han kände som hade olika former av breading kinks. Men det var annorlunda med Miranda. Känslan av, eller bara tanken på, att få fylla den femtonåriga tjejen med hårda, varma strålar av sperma var extremt het. Han kunde inte förklara det. Kanske var det så att han trotts allt gick igång på att få fylla den unga tjejen med sin livsgivande sats. Han visste att hon hade skydd, och var extremt tacksam över det. Samtidigt var det något eggande med vetskapen om att hans spermier snart skulle fylla henne och försöka simma upp i hennes livmoder. Han höll på att komma av bara tanken.

Han stannade dock upp och andades i några sekunder. Sedan så började han att röra sig i henne igen och när han kände att han passerade gränsen så ökade han farten och gjorde några hastiga och hårda stötar i henne. Med ett djupt stönande läte pumpade han sedan ut stråle efter stråle med säd i henne.

När han dragit sig ur satte han sig på golvet igen. Han särade på hennes blygdläppar och såg den vita vätskan som låg därinne. Han ville att fittan skulle fyllas med mer. Mer satts från flera olika personer. Han ville att han och Filip skulle turas om att fylla henne. Han fantiserade om hur de två och hennes bröder, alla fyra, turades om att spruta i henne. Kanske kunde han få några kompisar till honom att också göra det någon gång. 

Han började att slicka henne över klitoris och kände hur hon förvånat ryckte till. Han ville inte riktigt röra med sina fingrar inne i henne utan fokuserade så mycket han kunde på att slicka. Han var osäker på om han skulle kunna få henne att komma med bara tungan men hoppades. 

Efter några minuter kunde han höra hur hon andades ryckigt. Just när han trodde att hon var nära kände han dock hur hon puttade undan honom.
– Tror inte det funkar med bara tungan, viskade hon.
– Ok, svarade han och nickade.

Han ställde sig upp och satte återigen sitt ollon mot henens öppning.
– Är det ok? frågade han och fick en nickning till svar.

Han kände direkt hur lätt det gick att röra sig i henne nu. Hennes normala väta var blandad med hans utlösning och resultatet var en hal vätska som var lätt att glida i. Han satte därför händerna i madrassen och började att snabbt röra sig i henne. Han såg ner på hennes kropp och på de stora brösten som studsade i takt med hans snabba rörelser. Han lyfte blicken till hennes ansikte och såg på hennes halvöppna mun och på de stängda ögonen. Han kunde tydligt höra hur hon flämtade.

Efter lite mer än fem minuter drog han sig ur och pustade ut. Miranda öppnade ögonen och ställde sig sedan på alla fyra. Snabbt var Hannes på plats bakom henne och styrde in kuken. Därefter tog han tag om hennes skinkor innan han började att stöta i henne.

Miranda stod på alla fyra och rörde sig i takt med hans hårda stötar. Han rörde sig snabbt och djupt i henne och för varje gång han bottnade slog hans blygdben emot henne. De stod så i bara ett par minuter innan hon drog sig framåt och vände sig om.

I teorin gillade hon att bli tagen bakifrån men det funkade sällan. Hennes bröst hängde åt alla håll och det blev lätt obekvämt. Därför puttade hon nu till honom till liggande och satte sig sedan gränsle över honom. 

I den här ställningen var det mycket lättare för henne att bestämma takten. Hon satt med rak rygg och lyfte sig upp och ner på hans kuk samtidigt som han gjorde motjuck nedanifrån. För varje gång hon rörde sig så gled ungefär halva Hannes kuk ur henne innan hon satte sig ner på den igen.

Samtidigt som hon rörde sig på honom så hade hon börjat att låta sina fingrar spela över klitoris. Hon kände att det snart skulle gå för henne och när hon kände de så bekanta ryckningarna i låren så gled hon långsamt framåt och lät sig omfamnas av Hannes. Hon kände hur hennes kropp darrade i hans famn.

Så fort hon kommit igenom sin orgasm kände hon hur han rullade runt så att hon hamnade underst. Sedan började han att röra sig hårt och snabbt i henne igen och bara ett par minuter senare stannade han upp med sin kuk begrav djupt inuti henne. 

Det var inte en lika stor sats som förra gången men Hannes tyckte att den här utlösningen var skönare. Han kände det som att han så gott som bottnade i henne samtidigt som han kände hennes kropp tätt tryckt emot sin egen. Det var så mjukt, så intimt men också så rått. Han sprutade henne full för andra gången den här kvällen. 

När han kommit låg han kvar några sekunder innan han reste sig upp och la sig bredvid henne. 
– Tack, sa han.
– Eh, fortsatte han sedan.
– Jag hoppas det där var ok för dig också.
– Jodå, fnittrade hon. 
– Men du får gärna knulla mig lite hårdare nästa gång.
Hannes nickade som svar. Klart han skulle.

De låg kvar bredvid varandra i ytterligare ett par minuter. Hannes var osäker på om hon skulle sova kvar i hans säng eller om hon ville gå och lägga sig någon annanstans. Han fick svaret när hon reste sig upp och började gå mot dörren.
– God natt, sa hon innan hon tryckte ner handtaget och gick ut.

I gästrummet låg Emy naken på den lilla sängen. Hannes hade bäddat rent i den åt henne efter att Alice rivit ur alla sängkläder. Den senaste timmen hade hon i omgångar använt sina fingrar för att tillfredsställa sig själv men utan att ta sig hela vägen till orgasm. 

Hon ryckte till lite när hon hörde hur dörrhandtaget trycktes ner men log när hon såg vem det var som klev in.
– Hej, sa hon till sin lillasyster.
– Var han bra.
– Jodå. Inte lika hård som förra gångerna bara.
– Besviken?
– Lite.
– Men han kom i alla fall två gånger i mig, la hon till i en snabb takt efter att ha varit tyst någon sekund.
– Få se, sa Emy och fnissade.

Miranda la sig ner på sängen och särade på benen. Hennes storasyster kröp in mellan dem och särade på blygdläpparna.
– Jo här var det fullt, sa hon och skrattade till.
– Så kan du ju inte ha det.
Miranda svarade med ett skratt men tystnade snabbt när Emy böjde sig framåt och satte tungspetsen mot hennes klitoris. Sedan kände hon hur hon förde in fingrarna och började röra dem i henne. 
– Ååååhee, suckade hon slutligen när hennes storasyster började slicka i sig Hannes sperma.

6 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

Ingen har ännu kommenterat denna novell.