Huvudnavigation

Logga in

Uppgifter

24/5, 2023 kl. 09:38, av LX

Garaget

Del 16 av 17 i serien Villig studentska

(Ännu ett äventyr med Lena. Något våldsam i slutet som en varning).

---------------------

Lydig studentska del 16
----------------------

Garaget

(något mer våldsam i slutet denna gången)..

Det var nästan vinter och himlen fri från moln. Soligt och vackert och inte särskilt blåsigt. Lena satt bakom Jojje på mopeden och försökte titta neråt medan dom färdades fram genom morgontrafiken nästa dag. Det var pinsamt att åka moped tyckte Lena. Men Jojje hade insisterat. Han kanske gillade att ha henne med armarna runt sig bakom moppen. Hon tyckte att det var förnedrande på ett sätt med själva fordonsvalet i sig eftersom hon var över 20. 

Men det gillade Jojje. Det var något med hennes reaktion. Den tillfälligt nedslagna blicken, de lätt rodnande kinderna och hur ögonen sen lyste till och munnen putade sig för att blåsa ut luft när hon blev kåt och lätt förödmjukad samtidigt, den reaktionen som han älskade att orsaka. 
"Fryser inte va?", han fick ropa högt genom trafiken och mopedens smatter.
"Nejdå, det är en varmfodrad jacka så.", hon höll honom ganska tajt om midjan bakifrån. De svängde in mot industrikvarteren och fiskmåsar lyfte för att komma undan på en mindre trafikerad gata där dom ställt sig för att hacka mot en soptunna utanför ett gatukök. Han stannade med en sladd. Lena skakade på huvudet med en suck.

"Tjena Hassan kan jag få två kebabrullar med pommes och två läsk."
"Klart du får coola killen. Vad ska du ha för sås och vad ska du ha för goda läsken?", Grillkocken stod ensam och lagade mat. Det fanns en stor fabrik i närheten och det mesta han tjänade kom därifrån. Men det var inte lunch nu så det var förstås lugnt. Resten av hans affärer gick nog via utkörning. 

Lena satte sig och började äta efter att ha plockat bort en feferoni. 
"Inte illa va?"
"Nej, vilken himla god kebabrulle. Tack Hassan.", Lena tuggade och log men behöll solglasögonen på precis som Jojje. Han gick under tiden bort till disken för att betala och hon kunde höra dom småprata lågt. 
"Snygg tjej, din storasyster?", Hassan nickade och blinkade. 
"Va, nej. En brud jag knullar. Fin va?"
"Mycket, mycket fin. Men lite mager om baken.", Jojje skrattade och betalade. Man kunde få intrycket av att Hassan inte riktigt trodde på Jojje.
"Dom här är tyngre.", han tecknade stora bröst utanför jackan med händerna och gick tillbaka till Lena.

"Hur går det annars. Färdigpluggat?", han började äta efter att ha slagit sig ner bredvid henne med ryggen mot gatuköket.
"Jovars. Snart. Jag har redan börjat söka jobb faktiskt.", hon nickade och tuggade.
"Kul. Du kan jobba som fotomodell?"
"Haha...", Lena skakade på huvudet och flinade vackert. 
"Vad kan man söka för jobb då?", Jojje drack sin cola med ett sörplande ljud från sugröret.
"Lite allt möjligt. Jag tänkte stanna lite inom universitetsvärlden först. Assistera och sådär. Lära ut lite kanske. Annars inom industrin förstås. Det finns rätt mycket för kemister."
"Låter skitbra. Jag lär väl vara färdig om två år."
"mm..", hon nickade och tuggade. Vinden blåste omkring några blonda hårtestar framför solglasögonen.
"Vi kan äta inne också. Om det är kallt."
"Nej, det är bra. Det är skönt ute.", Jojje log snett och klämde hennes jeansrumpa på ett infall. Lena stelnade lite och höjde ett ögonbryn medan hon åt och lät honom känna. Det var nästan ingen trafik på den här gatan ändå. Kanske bara nån lastbil som pyste förbi tungt då och då. Hon kände handen glida in mellan hennes skinkor och klämma uppåt ganska hårt mellan innanlåren bakifrån. Jojje log brett i sina solbrillor och drack läsk med andra handen. Lena blåste ut lite luft från munnen och sneglade bakåt över axeln. Mycket riktigt, grillkocken Hassan gjorde stora ögon när han såg gymnasiekillen klämma den snygga tjejens röv dessutom rätt grovt också. Lena torkade sig om munnen med en servett under tiden. 

"Så det här med Achmed och dom. Det är nåt du sett framemot?", frågade hon. 
"Har du ångrat dig?"
"Nej, men apropå fotomodell. Kanske inte så mycket filmande den här gången, okej?"
"Jag tar bilder av dig när jag vill.", Jojje rynkade pannan. Lena tvekade och kände hur han klämde upp hårt med fingrarna mot fittan genom jeansen. Hon blundade. 
"Ge mig en puss, raring."
"Visst.", Lena lutade sig och tryckte läpparna mot Jojje. Hon drog handen leende genom håret när hon lutade sig tillbaka igen.
"Mer sexigt, Hassan tittar ju.", Jojje nickade ett fräckt flin och släppte hennes rumpa för att istället smeka handen upp över ryggen under jackan henne. Vilket fick jackan att lyfta sig ända till ena skulderbladet ungefär innan den släpptes ner igen. Hassans mun formade ett litet:
"oh!"

"Okej.", Lena tvekade en stund och lutade sig framåt för att slicka tungan sakta lapande över Jojjes ansikte i en halv kram. Från hakspetsen till hårfästet.
"Det där gjorde du för publiken?", Jojje skrattade och Lena nickade med en busig min. De åt färdigt och plockade i sig pommesfrittarna. Färdiga med det om fem minuter eller så gick dom till sist mot mopeden där den stod parkerad nära köksluckan. Lena lutade sig lite framåt för att köpa en påse chips att ha med sig. 
"Se, det smaka gott?", Hassan log förbryllat. 
"Jättegott.", Lena flämtade till av att Jojje tafsade upp rumpan grovt bakom henne igen medan hon stod hängd över luckan så att hon nästan trycktes framåt. 
"Det är inga betala. Du fin flicka till kompis Jojje.", Hassan viftade bort kortet. Lena log snällt och tackade. Jojje gjorde juckrörelser i luften bakom henne under tiden vilket fick kebabgubben att titta förvirrat men med ett skratt. 
"OLF, du tacka det goda?"
"Precis, en mellanstor påse tack.", Hassan snubblade till för att plocka chipspåsen från en av hyllorna. Tonårsbusen under tiden där han stod bakom den snygga blondinen gjorde vulgära suga-kuk tecken med handen med tungspetsen i kindhålan. Sen kramade han om hennes midja. Hassan nickade förläget och kände sig förvirrad. Hur var detta möjligt frågade han sig. 
"Så här får du. Ha du på dig en mycket bra dag, va?"
"Tack själv."...log Lena adjö mot honom och vände sig för att krångla sig ur Jojjes grepp och börja gå mot mopeden. Jojje flinade brett bakåt mot Hassan vinkade och följde efter.

***

"Ohh shit!", Lena tryckte snabbt på lånehjälmen.
"Vad är det nu?"
"Titta inte. Porschen.", Lena hade fort snurrat sig bort och undvek att kolla på ex-pojkvännen Harald som stannade sin bil utanför gatuköket men på andra sidan gatan. Han hade en ny tjej som satt bredvid honom. En snygg brunett. Påkostad kappa. Högklackade lackstövlar. Dom steg ut ur den mintgröna sportbilen och gick fram för att beställa. 

Jojje, sneglade ogillande men han ville inte heller prata med Lenas ex. Han förstod att Harald var allt dom flesta tjejer drömde om och lite till. Bortsett från en sak. Sylten var jävligt opålitlig. Att han var en sexuellt knepig cackaldo, eller cuckold eller vad han nu kallade sig var irrelevant. Lena var inte så kinkig med att vara kinky. Så det var inte det. 
Jojje var visserligen bara 17 år nu, men han fattade ändå såhär långt. Att man måste vårda relationerna i sitt liv och Leno:r växte inte på träd. 

De körde därför härifrån vidare på mopeden ganska fort om man kan kalla det så. Snarare kan man säga att Jojje körde våldsamt i alla fall. Tog svängarna snävt. Men han stannade i nästa kvarter bakom nästa hörn.
"Fyfan nära."
"Ja, jag vet.", Lena hade något sorgset över sig och tittade undan i hjälmen.
"Jag tror vi skiter i filmandet. Orkar inte. Men du är fortfarande en kåt, ägd, leksugen hora idag va?", Jojje anande vad den undrande blicken i hennes ögon möjligen kunde betyda och greppade hennes hår som stack ut från hjälmen med hotfull bestämdhet. Hon slöt ögonen och nickade. Kanske nöjd med att slippa kameran kanske inte. 
"Fan, snygg bil. Men bruden var skitful."...muttrade Jojje argt och trampade på pedalen. De körde vidare mot industrihamnen och vidare längsmed redden och vattnet. 

***

Jojje körde nu in på en mindre gata och stannade framför en biltvätt och några servicebyggnader. Han hade ett bedrägligt flin under solglasögonen när han steg av moppen. Men det dröjde sig kvar något aggressivt i det också. De hade parkerat utanför garaget där han numera både pluggade och jobbade. Han bankade på byggnaden med sin hjälm i handen och plåtdörrarna rasslade snart upp. Lena vände huvudet och drog av sig sin lånehjälm, skakade ut håret och kollade snabbt i mopedens backspegel. Hon bar Jojjes gamla svarta läderjacka som hon hade lånat. Ett par ljusblå jeans som var något uppskurna här och där och mer vardagliga svarta stövlar. Mörka strumpbyxor under det. Hon kunde se i spegeln hur en kille i blå sliten overall med svartoljiga händer och nån slags röd vitprickig bandana på huvudet hälsade på Jojje. Dom gjorde high fives i garageporten och skrattade. Hon log vänligt och nickade bakåt men satt kvar på mopeden så länge medan dom snackade. 

Efter någon minut vinkade Jojje att hon skulle följa med in. Lena verkade tveka någon sekund men steg av och gick in i garaget genom porten. Det var ganska mörkt därinne som jämförelse. Lena såg sig om och stannade halvvägs i dörren. Hennes huvud gled från ena sidan av lokalen till den andra. En radio stod på med låg bakgrundsmusik och det lät av verktyg som ekade från nästa rum. Här fanns två bilar under en skarp lysrörslampa och en annan kille höll på att mecka i motorn på den ena. Han vände sig halvt och slutade jobba. För att bara titta med öppen mun mot dörren där Lena stod och till sist tog några avvaktande steg framåt. 

Väggarna i garaget hade nakna utvikningsbrudar från gamla porrblaskor som prydnad och det var ganska skitigt härinne som om ingen städat på en vecka eller tre. Två killar till stod borta vid ett fikabord och rökte. De fimpade. Alla bar liknande blå smutsiga overaller och var runt Jojjes ålder några antagligen lite äldre. Ytterligare tre kom nu in från en dörr till en annan lokal som stängdes efter dom. Dom låste den dörren noga och torkade sina oljiga händer på trasor medan dom ställde sig nära en vägg där det hängde verktyg för att kolla in henne. De var olika typer av grabbar och av olika ålder och ursprung. Alla stirrade på det blonda bombnedslaget i solglasögon som om hon var kött där hon stod nära porten. Lena tog ytterligare några släntrande steg in i lokalen samtidigt som hon undvek ögonkontakt med någon särskild och tycktes titta sig omkring istället.

Hon ryckte till när garagedörrarna slamrade hårt igen bakom henne. Den första killen som Jojje snackat med låste där och reglade. Hon kände sig nervös för hon kände dom inte och det var liksom inte nerdiga killar som tidigare. Dom här var mer som Jojje kanske. Lite farliga.
"Hej.", sa hon till slut. Vilket fick somliga av dom att le vasst från de skuggiga hörnen av garaget.

Någon skruvade upp rapmusiken i bakgrunden och i stort sett alla gick lugnt fram över betonggolvet för att ställa sig i en tyst ring runtom Lena. De bildade snart en kompakt cirkel. 
"Av med din jävla jacka så vi kan knulla dig mellan pattarna.", hördes till sist en hotfull röst och ett lågt skratt som smittade dom övriga. Hon hörde att det var Jojje men det kändes ändå en smula skrämmande. 

Samtidigt bubblade det upp den där känslan av omvänd skam och härlig kåtvärme av stark nästan oemotståndlig förväntan. När hon visste vad som snart skulle hända här. Hon blev skitkåt helt enkelt. Ja, det var ju därför hon hade kommit hit. Med gymnasiekillen Jojje. På en moped. Lena slog bort en tanke om Harald, den nya fina porschen, deras fina middagar ihop när dom hade börjat dejta. Med rosor på bordet och allt. Deras fina dejter med snygga par när dom blivit ihopa. De fina hotellrum dom bott i på resor när dom varit ett par. Hans störtlöjliga men ändå så bedårande cuckoldfetisher och hur man aldrig visste var man hade honom. Vad var det där för en brunett egentligen? Nej, det här var ändå fortfarande bättre kom hon då fram till. Hon sken upp ett leende.

Lena hade redan godkänt varenda en av dom här garagekillarna men fick väl erkänna att dom inte varit lika snygga som hon sett på deras facebookbilder. Men det spelade inte så stor roll längre. Slynan i henne hade vaknat och hade kopplat ett grepp mellan låren på henne som gjorde att det inte längre var möjligt att backa.

"Okej, visst.", hennes röst lät svagt darrig och ljus.
"Nu, tack!"
"Ja, absolut.", hon nickade, log snabbt och såg sig om igen en smula rödkindat. "Om ni vill det så. J..jag tar gärna kuk mellan brösten.", Lena drog ner blixtlåset på läderjackan med en ganska snabb handrörelse och det gick ett sus genom gruppen när man såg att hon var topless under. Utom bröstvårtorna. Jojje hade tejpat två kryss med svart tejp över dom i sin lekfullhet. Hon lät den öppna jackan vara kvar av någon anledning medan hon tog av sig solglasögonen. 

Det gav sneda uppskattande leenden igen och godkända nickningar. Lena log försiktigt och vek ihopa solbrillorna för att stoppa dom i jackans innerficka. Hon snurrade runt sakta. Det var motljus nu härinne där hon stod under den skarpa lampan i lokalens mitt. Så Lena kunde inte se Jojje men anande att han var en av dom. Lena drog till sist helt av jackan från axlarna och sträckte ut armen för att någon skulle ta emot den. De stora nakna runda brösten dallrade till lite av rörelsen.
"Herrejävlar, Jojje min polare!", utbrast en av dom och det fick gruppen att skratta till kortvarigt. Åt den killen förstås.
"Fina va?", Jojje tog emot sin jacka vände sig tillfälligt och slängde den över ett arbetssbord bakom honom. 

Det rasslade metalliskt från någonstans. En mörkhyad kille drog nu fram en kedja från taket med en metallkrok på. Jojje och den svarte killen gick fram. Tog Lenas handleder och hjälptes åt att surra händerna med kedjan runt händerna framför henne med ganska bestämda rörelser. Lena kände pulsen stiga och tittade på Jojje under lugg medan han kontrollerade den att hon var fast. Jojje log fräckt medan den afrikanske killen försvann igen ut ur synfältet. Lena ryckte till av ett skarpt elektroniskt ljud när han tryckte på en röd knapp på väggen. Kedjan drogs uppåt, spändes och hennes armar följde med. Kedjan sträcktes ut och hon tvingades ställa sig halvt obalanserat på tå innan den stoppades. Inte så att hon hängde från taket i armarna. Hon blåste undan lite hår från synen och höll huvudet mellan axlarna medan hon sneglade runt åt sidorna. Det drog lite kallt om armhålorna.
"Så, nu kan vi börja. Alla närmade sig snabbt samtidigt."...

Lena lutade huvudet sakta tillbaka medan händerna började smeka hennes kropp. Det var en speciell känsla att ha tre, fyra kanske fem par händer samtidigt på kroppen. Alla ville krama brösten men lika många var på ryggen och ner klämmande om låren och jeansrumpan. Någon kysste henne skönt sugande på halsen och det fick henne att le upp mot taklampan. Det rasslade till när hennes skärp öppnades och jeansen rycktes ner samtidigt med strumpbyxorna och stringtrosorna. 

Lena kastade till med håret när någon då gapade in hela hennes lenrakade fitta i munnen och började att slicka henne. Hon tittade ner med en överraskad flämtning. Det var inte Jojje, han gillade inte att slicka tjejer. Den afrikanske killen tittade tillbaka upp mot hennes ansikte med en lurig uppsyn och tungan verkade hitta rätt plats direkt. Den sträva tungspetsen började att slicka runt i ett slags mönster. Upp och ner, fram och tillbaka och från vänster och höger. Eller så fladdrade den till mot clitoris. När hon stönade till häftigt ekade det lite i garaget och kedjan rasslade till av rörelserna när hon svängde sig.

Jojje såg på under tiden från gruppen. Hur hennes kropp började åma sig och vrida sig där hon halvhängde i kedjan. Tja, hon kunde väl förtjäna det tänkte han. Lena gned av sig stövlarna och sen jeansen från fötterna och hälarna för att kunna sära mer efterhand som vågor av njutning blixtrade igenom hennes kropp. Killen som gav henne så skönt oralsex hade börjat äta henne med hela ansiktet. Hon kastade till med huvudet igen och skrek till gällt innan det gick för henne. Någon drog sen hjälpsamt iväg hennes stövel på andra foten och kastade iväg den. Så nu var hon helt naken. Om man bortser från tejpbitarna som var korsade över bröstvårtorna och ganska mycket svart motorolja. Denna i form av flera halvt utsmetade handavtryck över huden. 

Hon hängde kvar knäsvagt dinglande med halvslutna ögon en kort stund. Innan någon tryckte på knappen igen. Lena föll ner på knä men hade ändå händerna uppsträckta i kedjan. 
"Var en duktig slampa nu, va och sug min kuk!?", den svarte killen ställde sig rakt framför henne och Lena kunde se hur han drog ner blixtlåset till den blå overallen och drog fram sin väldigt stora kuk. Hon tittade på den och han drog den över hennes läppar en gång. Någon greppade hennes hårsvall bakifrån. 
"Gör det! NU!", väste en hes röst. Han hade inte behövt kommendera henne. Snart började hon suga av honom lydigt. Stående högt på knä. Lena sneglade omkring sig en gång. Det var mörkt utanför taklampans heta skarpa ljus som fokuserade på henne just nu. Så hon kunde fortfarande inte urskilja så mycket förutom de som stod närmast. Lena ökade takten. Tog den djupt och kände den glida ner i halsen några gånger. 
"Hon är duktig va?", Jojjes röst. Garagekillen framför skrattade till. Hon sög till med ett sörplande läte ganska hårt så att kinderna sjönk in och han kom nästan direkt efteråt. Lena andades in häftigt när han drog sig ut med ett nöjt stön och hon spottade sen ut sperman i långa strängar ner på marken under några sekunder. 

Någon drog hennes huvud bakåt igen och hon blundade för att inte bländas av taklampan. Nästa kille tryckte istället ihopa hennes varma bröst med händerna och började att knulla dom. Det tog kanske en halv minut innan han ändrade sig och valde att burdust köra in den i hennes kindhåla. Han knullade sen henne tufft i munnen och sprutade efter ytterligare några sekunder. Lena svalde det mesta innan nästa kille ivrigt trängde sig förbi och tryckte in sig i hennes mun. Någon höll fortfarande i hennes hår och ibland kramade någon om rumpan eller klämde upp brösten bakifrån. Dom flesta ville ha en avsugning och några kom tillbaka efter att kön var färdig för att få en gång till. Somliga i kön juckade sig till utlösning mellan hennes stora runda bröst vilka snart började glänsa av svett, rinnande sperma och svartkladdig motorolja. Det löste upp klistret på tejpbitarna successivt så det lossnade efterhand och någon slet till sist bort det svarta tejpkrysset från den ena bröstvårtan med ett hest skratt. 

Men ganska snart började dom ta henne samtidigt bakifrån också. Hon stönade till högt så det ekade igen i garaget när hon kände den svarte killen börja dunka på henne. Hon tittade bakåt med kåtslynigt kisande ögon med hans kompis djupt i munnen. Han log brett tillbaka och stötte till hårt i sina juckrörelser med båda händerna ibland knådande om brösten framför henne. Hon stönade till krystat och svankade upphetsat. Han framför runkade in i den gapande munnen. Hon stack ut tungan och det mesta träffade, eller rann utför hakan.

Nästa kille runkade av sig direkt framför hennes ansikte och sprutade över det på två sekunder. Det gav en liten sarkastisk applåd från gänget runtom. Den svarte välhängde killen slutade då knulla henne bakifrån. Han gick runt och tvingade till sig en kort avsugning innan han också kom över Lenas ansikte. En ny kille knullade henne bakifrån samtidigt medan Lena halvhängde i kedjorna som rasslade till av rörelserna hårda rytmiska rörelserna. Det fortsatte så. Hon hade en ny kuk glidande mellan brösten när killen med den röda bandanan la sig på golvet under henne.

Achmed log upp flinande upp mot henne och klämde de stora brösten medan han la sig tillrätta mellan hennes knän. 
"Hallå kan ni sänka ner henne lite, va?", dom skrattade.
"Okej.", någon hittade knappen och hon grenslade över Achmed med kedjorna mer framför magen nu när dom slappnade till. 
"Dom här behövs inte längre va?", Achmed löste upp kedjan som bara var hakad ihop och slängde den åt sidan. Garagekillen framför blev lite irriterad över att inte få ta henne mellan brösten längre. Men fann sig och flyttade sig. 
"Du rider mig va? Sätt igång, milfslyna. Gillar du det va?", han greppade hårt om båda brösten och gav dom en spontan örfil så att dom gungade till häftigt.
"Okej, aj..javisst!", Lena nickade och grenslade Achmed med ett jämrande stön. Men det knådande greppet mjuknade av snabbt och masserade dom mer kupande underifrån.
"Jag gillar att att ni tar mig hårt.", nickade hon. "Ni knullar mig så skönt, hårt!", hon vred huvudet och såg sig om även om det var svårt att urskilja deras ansikten i motljuset.

Lena blickade ner på det överförtjusta lite bovaktiga leendet och hon drog händerna genom håret medan hon putade rumpan sexigt när Achmeds kuk gled in i hennes våta fitta. Tungan slickade samtidigt bort lite sperma från läpparna. 
"Det där gör hon för publiken", hördes Jojjes röst. När hon började rida den orientaliske killen ställde sig två nya garagekillar framför henne igen. Hon red vigt och sög omväxlande på dom eller höll bara deras kukar i händerna när hon började studsa på kuken under sig. Andra sträckte fram händer då och då under tiden för att ta på eller smeka kroppen. Den ena av dom stående killarna blev dock snart otålig och flyttade sig för att knulla henne mellan brösten igen. Då kom han ju i vägen lite för Achmed. 

"Hallå flytta på dig eller?"
"Nej, jag är snart klar.", killen juckade hårt mellan dom och klämde dom kring sin kuk. 
"Jag ser ju inget!", Achmed knuffade på honom. Eller mer på vaden.
"Jaja..jaja. Okej jag knullar henne i röven istället. Det är okej va bruden?", det gick ett sus mellan dom igen när hon svarade. 
"Okej. Om du har lust..."...hon knuffades bestämt framåt och kände Achmeds panna mot hakan när hon låg över honom. Han sög till skönt över den ena fria bröstvårtan under henne. Lena pressade sitt bröst ner mot hans kyssande mun men rynkade samtidigt ögonbrynen när kompisen bakom tryckte in sig i rumpan.

Hennes kåtgnyenden när en handflata smiskade till henne två gånger ekade till igen genom lokalen. Vilket fick dom att skratta till och av hur kompisen började dubbla henne med Achmed. Lena knep ihopa ögonen och stönade till frustande när hon tvingades svanka igen av att någon drog i håret bakifrån. Garagekillen knullade henne nu ganska snabbt i rumpan medan Achmed juckade mer in i henne underifrån i en liknande stegrande takt. 
"Gillar det va?", rösten lät både uppspelt och aggressiv. En retorisk fråga.
"Ja.", hon rynkade pannan ansträngt igen och försökte nicka.
"Säg det.", 
"Kn..knulla mig!"
"Fast på engelska?",
"Va?"...hon sneglade bakåt undrande. Han var djupt inne när han stannade upp i rörelsen och log mot henne med handen omvirad av håret som en cowboy. 
"Säg: Fuck my ass!", han skrattade. 
"Fuck, my ass!", Lena högg ögonkontakt med killen bakom henne.
"Hon har sett många porrfilmer?"
"...och varit i dom.", en annan röst. "Högre!"
"FUCK MY ASS!"...

Achmed kupade hennes bröst skönt i händerna men slingrade sen kontrollerande handen om hennes hals.
"Du är så jävla snygg. Jag får ta dig i röven sen va?", han gav henne en liten örfil. Sen en till.
"Okej!", Lena flåsade mot hans panna och ryckte till skälvande av orgasmen när det började gå för henne. Achmed blev först förvånad över att hon kom av att bli dubbelpenetrerad på det viset. 
"Kåt va?!", utbrast han och skrattade när hon darrat färdigt. Killen bakom drog sig då ur efter att ha kommit i hennes anal och drog upp byxorna med en harkling.
"Som låren skakade när jag satte på henne i rumpan!"
"Kåta milfhora!", någon applåderade sarkastiskt.

Achmed verkade få ett ryck och slängde nu ivrigt runt Lena på mage. Hon flämtade till av kastet och rullade med det lite så att hon låg på sidan. Men garagekillen nästan flög på henne och tryckte ner henne mot betonggolvet med hela sin vikt när han la sig över henne. Lena gnällde till ansträngt när han pressade in sig analt. Achmed hade kopplat ett grepp med en hand som drog i håret för att hålla det spermakladdiga ansiktet uppe så att dom andra kunde titta på det medan han tog henne. Den andra var om nacken som ett strypgrepp.

Garagekillen knullade henne sen brutalt mot betonggolvet. Han stötte aggressivt och bet sina egna läppar medan han knullade henne. Lena som stönade gnyende av de tuffa stötarna knep ihop ögonen grimaserande. Ögonen tårades och hennes mun gapade så stort att den nästan såg fyrkantig ut. Achmed stönade till frustande mot hennes öra när det gick för honom bara några sekunder senare.

Han låg sen kvar tungt ovanpå en stund och viskade hotfullt i hennes öra på nåt annat språk. Men han släppte hennes huvud till slut och drog sig sig sakta ut. Innan han ställt sig upp helt smällde han roat till de nakna skinkorna en gång med handflatan. Ett snabbt snärtigt slag som gav ett högt klatschande ljud. Sedan stod han och tittade länge ner på den kvarliggande Lena. Hon låg så en god stund naken på mage med särade ben mot betonggolvet. Pannan mot golvet. Slutligen tittade hon upp sakta mot väggen av alla underben och grova arbetsskor. Men dom verkade vara färdiga med henne.

"Har ni en dusch eller nåt här?", hon lät utmattad.
"Japp. Kom ska jag visa.", Jojje hjälpte henne upp och ledde henne förbi bilarna och in genom en annan dörr som det stod WC/Duschrum på. 

***

Lena var hemma en dryg timme senare. Hon slängde mobilen på soffan och satte på tv:n. Kollade igenom nyheterna. Sen skickade hon ett SMS till Harald. När han ringde upp en kvart senare berättade hon utförligt. Med ett litet leende på läpparna. Allt om Jojjes garage. Harald hade redan onanerat färdigt två gånger innan hon var klar. 

***

3 läsare gillar denna novell.

.

Kommentarer

Recensera

Här kan du kommentera eller recensera novellen.

#2

LX

Tack, för beröm! Kul att höra på många sätt.

27/5, 2023 kl. 10:39

#1

sillen

Riktigt bra! Tycker att dina noveller blir bättre och bättre. Det märks en stor utveckling i ditt skrivande de sista 5-6 novellerna. Härligt!

25/5, 2023 kl. 19:40